Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

Ultrahangos párásítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Ajánlott szobaméret
15 m2
100 m2
-
Víztartály kapacitása
0,3 l
10 l
-
Zajszint
24 dB
50 dB
-
Funkció
Aromaterápia (illóolajokhoz)
(32)
Időzítő
(23)
Háttérvilágítás
(23)
Távirányító
(18)
Páratartalom megőrzés
(17)
Szűrés

Az ultrahangos párásítók segítenek fenntartani vagy növelni a lakásban vagy irodában a megfelelő páratartalmat. Ez különösen fontos lehet télen, amikor a fűtés kiszáríthatja a levegőt, és csökkentheti a páratartalmat, ami kényelmetlenséget okozhat az emberek számára. A megfelelő páratartalom fenntartása hozzájárulhat az egészség megőrzéséhez, a túl száraz levegő ugyanis kiszáríthatja a bőrt és a légutakat, ami irritációt okozhat. Kíváncsi vagy, melyik ultrahangos párásító lenne a legmegfelelőbb számodra? Olvass tovább, segítünk kiválasztani.

Tovább

Milyen előnyökkel jár egy ultrahangos párásító készülék használata?

Az ultrahangos párásítók több szempontból is hasznosak lehetnek. Lássuk, mely előnyökkel jár a használatuk.

  • Légpáratartalom szabályozása: az ultrahangos párásítók segítenek a lakás vagy az iroda a megfelelő páratartalmának fenntartásában. Ez különösen télen fontos, hiszen a hideg hónapokban a fűtés kiszáríthatja a levegőt, és csökkentheti a páratartalmat.
  • Egészségügyi előnyök: a megfelelő páratartalom fenntartása hozzájárulhat az egészség megőrzéséhez. A túl száraz levegő kiszáríthatja a bőrt és a légutakat, ami irritációt okozhat. Az ultrahangos párásító segíthet csökkenteni ezeket a problémákat, és segíthetnek megelőzni a száraz bőr, a torokfájás és az orrdugulás kialakulását.
  • Allergiás tünetek és légúti problémák enyhítése: az ultrahangos hidegpárásító készülékek segíthetnek enyhíteni az allergiás tüneteket és a légúti problémákat, mivel nedvesítik és tisztítják a levegőt, eltávolítva a poratkákat, polleneket és más levegőben lévő allergéneket.
  • Kényelem: a megfelelő páratartalom fenntartása kényelmes környezetet teremthet a lakásban vagy az irodában. A megfelelően nedvesített levegő kellemesebbé teszi a belső levegőt, és segíthet a jobb alvásban és a relaxációban.

Milyen tulajdonságokra kell odafigyelni az ultrahangos párásítók kiválasztásakor?

Ahhoz, hogy az ultrahangos párásító működése megfelelő legyen, bizonyos paramétereket figyelembe kell venni a kiválasztáskor.

Ajánlott szobaméret

A kínálatunkban található ultrahangos párásítók különböző méretű helyiségek párásításához alkalmasak. Találkozhatsz olyan modellekkel, amelyek 15 m2-es szobákban használhatók, de kaphatók akár 100 m2-es helyiségekhez való készülékek is.

A víztartály kapacitása

Az ultrahangos párásító víztartály kapacitása szintén fontos tényező, hiszen ez határozza meg, mennyi ideig használható a készülék. Egyes, kisebb modellek csupán 0,6 l-es tartállyal rendelkeznek, mások akár 10 l vízzel is feltölthetők egyszerre.

Zajszint

Zajos-e az ultrahangos párásítók használata? A legtöbb ilyen készülék csendes működést biztosít. Bizonyos modellek zajszintje csupán 25 decibel, ami azt jelenti, hogy ezek az ultrahangos párásítók csendesebben működnek, mint egy átlag számítógép.

ETA, Levoit vagy Sencor márkájú ultrahangos párásítás érdekel? Esetleg valami más? A bal oldali parametrikus szűrő segítségével kiválaszthatod a keresett márkát.

Mekkora egy ultrahangos párásító készülék teljesítménye?

Az ultrahangos párásítók teljesítménye modellenként változó. Vannak kisebb készülékek, amelyeknek csupán 3 W a teljesítménye, míg más készülékeknél ez az érték akár 280 W is lehet.

Párásító ultrahangos változatban – a párásítási teljesítmény is fontos

Érdemes az ultrahangos párásító kiválasztásakor azt is figyelembe venni, mekkora az adott készülék párásítási teljesítménye. Kínálatunkban 80 ml/óra teljesítménytől akár 500 ml/óra teljesítményig terjedő skálán választhatod ki a neked megfelelő modellt.

ultrahangos párásító

A megfelelő páratartalom fenntartása kényelmes környezetet teremthet a lakásban vagy az irodában is.

i

Az ultrahangos párásító tisztítása fontos, hogy elkerüljük a baktériumok és penészszaporodást a készülékben, valamint a levegőben.

Az ultrahangos párásítók speciális funkciói

Az ultrahangos párásítás eszközei különböző speciális funkciókat is kínálhatnak. A bal oldali parametrikus szűrő segítségével kiválaszthatod a számodra szükséges tulajdonságokat. Nézzünk meg néhányat ezek közül együtt.

  • Aromaterápia: néhány ultrahangos párásító készülék aromaterápiás funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi illóolajok hozzáadását a vízhez, így kellemes illatot teremthetsz a szobában és esetlegesen segíthet a relaxációban vagy a hangulat javításában.
  • Időzítő: lehetővé teszi a párásító beállítását egy előre meghatározott időtartamra vagy időpontig. Ez kényelmes lehet, ha például alvás közben szeretnéd használni, vagy csak bizonyos időszakokban kapcsolnád be a készüléket.
  • Háttérvilágítás: néhány ultrahangos párásító színes vagy hangulatvilágítással rendelkezik, amely szép kiegészítője lehet a szoba dekorációjának és esetlegesen hozzájárulhat a relaxációhoz vagy a hangulat javításához.
  • A távirányító lehetővé teszi a párásító távoli vezérlését, ami kényelmesebbé teszi a használatát, különösen ha a párásító távolabb van tőlünk.
  • Páratartalom megőrzése: az ultrahangos párásítók gyakran rendelkeznek beépített páratartalom-szabályozási funkcióval, amely lehetővé teszi a kívánt páratartalom szintjének beállítását és fenntartását a szobában.
  • Az automatikus kikapcsolás lehetővé teszi a párásító automatikus kikapcsolását, amikor elértük a beállított időtartamot vagy páratartalom szintet.
  • Éjszakai mód: csendesebb működést biztosít, valamint lehetőséget ad arra, hogy az ultrahangos párásító kijelzőjét lekapcsoljuk, így nem zavarja az alvást.
  • Érintéses vezérlés: néhány ultrahangos hidegpárásító érintésérzékeny vezérlőfelülettel rendelkezik, ami könnyű és kényelmes használatot biztosít.
  • Hangvezérlés: lehetővé teszi a hangparancsok használatát a készülék vezérléséhez, ami kényelmes lehet, ha nincs kéznél a távirányító vagy a készülék.

Fontos számodra, hogy az ultrahangos párásító illeszkedjen a környezetébe? Válassz fehér, fekete, kék, szürke vagy barna modellt.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
69 termék
4,2 110×
ETA Airco 162990000
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 30 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 25 W teljesítményfelvétel, 5 l-es tartály, funkciók: időzítő, méretei: 208 × 332 × 218 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
16 590 Ft
Újszerű raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAAI162
4,5 87×
Airbi TWIN Ultrahangos párásító - fekete
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 45 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 30 W teljesítményfelvétel, 300 ml/óra párásítási teljesítmény, 5 l-es tartály, 35 dB zajszint, funkciók: időzítő és ionizáció, méretei: 285 × 335 × 150 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
26 390 Ft
Használt raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STAD040
4,5 87×
Airbi TWIN Ultrahangos párásító - fekete
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 45 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 30 W teljesítményfelvétel, 300 ml/óra párásítási teljesítmény, 5 l-es tartály, 35 dB zajszint, funkciók: időzítő és ionizáció, méretei: 285 × 335 × 150 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
31 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: STAD040
4,5 87×
Airbi TWIN Ultrahangos párásító - fekete
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 45 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 30 W teljesítményfelvétel, 300 ml/óra párásítási teljesítmény, 5 l-es tartály, 35 dB zajszint, funkciók: időzítő és ionizáció, méretei: 285 × 335 × 150 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
29 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: STAD040
5,0
Duux BEAM Mini 2 SMART White
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 30 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 20 W teljesítményfelvétel, 300 ml/óra párásítási teljesítmény, 3 l-es tartály, 32 dB zajszint, funkciók: időzítő, páratartalom mérés, állítható párakibocsátás, három párásítási fokozat, háttérvilágítás, integrált hidrosztát, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, távirányító, automatikus kikapcsolás, automatikus üzemmód, párásító és csendes működés, méretei: 180 × 400 × 180 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
55 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: DUUZV021
3,0
Meaco Mist Deluxe 202
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 65 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 105 W teljesítményfelvétel, 400 ml/óra párásítási teljesítmény, 5,3 l-es tartály, 45 dB zajszint, funkciók: időzítő, ionizáció, páratartalom megőrzés, páratartalom mérés, automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, automatikus kikapcsolás, állítható párakibocsátás, három párásítási fokozat, háttérvilágítás, integrált hidrosztát, forgó párafúvóka, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, távirányító, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás), kézi beállítás, automatikus üzemmód, aromaterápia (illóolajokhoz), aromadiffúzor, párásító, előmelegítés, érintéses vezérlés, allergiásoknak, csendes működés, éjszakai mód, érintőpanel és levegő ionizálás, méretei: 255 × 335 × 150 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
41 490 Ft
Használt raktáron
Termékkód: MEAZV166
5,0
innoGIO GIOhygro Párásító háttérvilágítással - White
Párásító gyerekszobába - párásít és éjszakai fényként működik, 600 ml víz elegendő 15 órás működéshez, csendes működés, érintőpaneles vezérlés, 2 párásítási mód, 3 világítási mód, beépített akkumulátor, töltés a mellékelt USB-C kábellel, tartozék csereszűrővel, méretek: 11,2×11,2×14,1 cm, szín: fehér
14 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY4689
3,8
Stadler Form EVA little - fekete
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 50 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 26 W teljesítményfelvétel, 320 ml/óra párásítási teljesítmény, 4 l-es tartály, 32 dB zajszint, funkciók: páratartalom megőrzés, páratartalom mérés, automatikus kikapcsolás és állítható párakibocsátás, méretei: 160 × 365 × 160 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
53 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: STAZV136
Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 40 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 280 W teljesítményfelvétel, 550 ml/óra párásítási teljesítmény, 4,5 l-es tartály, 26 dB zajszint, funkciók: páratartalom megőrzés, páratartalom mérés, háttérvilágítás, kézi beállítás, automatikus üzemmód, aromaterápia (illóolajokhoz), csendes működés, teljesítmény szabályozás, automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után (+ riasztás) és légmelegítés, méretei: 152 × 274 × 304 mm (Sz×H×Mé), fehér és fekete kivitel
44 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: LEVzvl41
Laica HI3020W
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 60 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 110 W teljesítményfelvétel, 3 l-es tartály, 35 dB zajszint, funkciók: időzítő, automatikus kikapcsolás, aromaterápia (illóolajokhoz), csendes működés és éjszakai mód, méretei: 200 × 280 × 170 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
28 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAIzv06
2,3
Humidifier Moon love WT-L008
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 22 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 3 W teljesítményfelvétel, 0,88 l-es tartály, 36 dB zajszint, funkciók: háttérvilágítás, méretei: 140 × 180 × 140 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
14 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BL1312PS2
5,0
Duux BEAM 2 SMART Black
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 40 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 27 W teljesítményfelvétel, 350 ml/óra párásítási teljesítmény, 5 l-es tartály, 32 dB zajszint, funkciók: időzítő, páratartalom mérés, állítható párakibocsátás, három párásítási fokozat, háttérvilágítás, integrált hidrosztát, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, távirányító, automatikus kikapcsolás, automatikus üzemmód, párásító és csendes működés, méretei: 220 × 675 × 220 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
81 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 05. 02.
Termékkód: DUUZV106
4,0
Xiaomi Smart Humidifier 2 EU
Párásító - ultrahangos párásítás 28 W teljesítményfelvétel, 350 ml/óra párásítási teljesítmény, 4,5 l-es tartály, 38 dB zajszint, funkciók: automatikus üzemmód, párásító, csendes működés és teljesítmény szabályozás, méretei: 20,2 × 31,5 × 23 cm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
27 000 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HUBERxsh2
4,3
Concept ZV2021 Perfect Air Smart
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 50 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 110 W teljesítményfelvétel, 350 ml/óra párásítási teljesítmény, 4,6 l-es tartály, 35 dB zajszint, funkciók: időzítő, automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, állítható párakibocsátás, távirányító, aromaterápia (illóolajokhoz), aromadiffúzor, párásító és teljesítmény szabályozás, méretei: 23,5 × 34,8 × 20 cm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
39 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CONZV021
3,0
Guzzanti GZ 988
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 60 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 30 W teljesítményfelvétel, 350 ml/óra párásítási teljesítmény, 5 l-es tartály, funkciók: időzítő, ionizáció, páratartalom megőrzés és páratartalom mérés, méretei: 25,5 × 31,9 × 17,4 cm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
28 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: EPV1107ka
4,5 142×
Concept ZV1000 Perfect Air
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 15 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 12 W teljesítményfelvétel, 80 ml/óra párásítási teljesítmény, 0,7 l-es tartály, 30 dB zajszint, funkciók: állítható párakibocsátás és háttérvilágítás, méretei: 12 × 23 × 12 cm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
10 990 Ft
Használt raktáron
Termékkód: CONPA395
4,6 49×
ETA Gensi 6634 90000
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 30 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 18 W teljesítményfelvétel, 125 ml/óra párásítási teljesítmény, 2 l-es tartály, funkciók: páratartalom megőrzés, háttérvilágítás, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás) és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 150 × 304 × 150 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
11 990 Ft
Használt raktáron
Termékkód: ETAZV866
4,6 49×
ETA Gensi 6634 90000
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 30 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 18 W teljesítményfelvétel, 125 ml/óra párásítási teljesítmény, 2 l-es tartály, funkciók: páratartalom megőrzés, háttérvilágítás, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás) és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 150 × 304 × 150 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
13 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ETAZV866
5,0
HELBO DEPAN 05001001
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 25 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott,, 2,6 l-es tartály, 39 dB zajszint, funkciók: kézi beállítás, párásító, csendes működés és teljesítmény szabályozás
8 490 Ft
Használt raktáron
Termékkód: HELzvl66
5,0
Orava HUM-42
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 25 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 25 W teljesítményfelvétel, 280 ml/óra párásítási teljesítmény, 4 l-es tartály, 35 dB zajszint, funkciók: páratartalom megőrzés, hétszínű led világítás az edény belsejében, automatikus kikapcsolás, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás) és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 22 × 33 × 22 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
50 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ORAZV080
4,2
Beurer LB 44
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 25 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 25 W teljesítményfelvétel, 220 ml/óra párásítási teljesítmény, 2,8 l-es tartály, 25 dB zajszint, funkciók: páratartalom megőrzés, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás) és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 250 × 340 × 120 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
29 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BEU030

Ultrahangos párásítók

A Ultrahangos párásítók kategóriában összesen 69 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó ultrahangos párásítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább ultrahangos párásítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb ultrahangos párásítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: ultrahangos párásítók vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ