Doručení zdarma Alzaboxy

Uncharted

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
(3)
Szűrés

Az Uncharted az egyik legnépszerűbb franchise a PlayStation konzolokon. A harmadik személyű akció-kalandjáték Nathan Drake történetét követi nyomon, és a játékosokat Indiától Észak-Amerikán át egészen az arab sivatagokig kalauzolja. Az akciójeleneteket ősi romokon való átmászás, valamint logikai feladványok is gazdagítják.

Tovább

Miről szól az Uncharted sorozat?

Az Uncharted egy harmadik személyű akció-kalandjáték, amelyet a népszerű Naughty Dog stúdió fejleszt már 2007 óta. A sorozat kizárólag PlayStation konzolokra jelenik meg, és a legújabb rész (Uncharted: The Lost Legacy) kivételével a karizmatikus kincsvadász, Nathan Drake történetét követi nyomon. Akciódús kalandjai mellett Nathan románcot is folytat Elena Fisher újságírónővel, és a küldetéseken barátja, Victor Sullivan is elkíséri.

i

Bár az Uncharted franchise-t az egyik legnépszerűbb PlayStation exkluzívként jelentették meg, a Sony - sok más játékhoz hasonlóan - enged a közönségnek. Így a 4. epizód és a The Lost Legacy remasterje az Uncharted: Legacy of Thieves Collection gyűjtőcím alatt meg fog jelenni PC-re is.

Az Uncharted egyesíti az akciót és a felfedezést

Az Uncharted sorozat hatékonyan váltogatja az akciódús, akadályok mögé bújásra épülő részeket a környezet felfedezésére és a rejtvények megoldására koncentráló, nyugodtabb játékmenetű fázisokkal. Nathan mindig hord magánál egy jegyzetfüzetet, amelybe útjainak minden felfedezését feljegyzi. Ez egyben támpontként is szolgál a játékos számára, hogy a legtöbb rejtvényt logikus gondolkodás alapján oldja meg. Az Uncharted játékokra jellemző módon mindenféle lehetetlen akadályokkal i s meg kell küzdeni.

Uncharted felfedezés

Az akadályok leküzdése hihetetlenül szórakoztatóvá teszi az Uncharted franchise felfedezését.

Az Uncharted sorozat az erős történet mellett többjátékos módot is kínál

Az Uncharted sorozat mindig is büszke volt az erős filmes történetére, amely érdekes fordulatokban gazdag, a szereplők karakterei pedig kiválóan vannak megírva. Bár mindig is a sztorikampány volt a fő játékmód, a második rész óta a sorozat többjátékos lehetőséget is kínál, amely különösen a vidám játékmenetnek köszönhetően nagy népszerűségre tett szert. 

i

Az Uncharted film

A hatalmas népszerűségének köszönhetően az Uncharted franchise kiérdemelt egy filmet. Nathan Drake-et Tom Holland alakítja, akit Pókember szerepéből ismerhetsz.

Az Uncharted minden egyes epizódjában körülnézhetsz a világban

Az első Uncharted Észak-Amerikába vezet minket, ahol Nathan Drake elindul, hogy felfedezze a mitikus El Doradót. A második részben a helyszín Nepál, ahol Shambala elveszett városa a célpont. Az Uncharted 3: Drake's Deceptionben Nathan küldetésének célja az arab sivatagban található Rub al-Khali elveszett városa. Nathan utolsó kalandja a napsütötte Karib-tengeren játszódik.

Az Uncharted: The Lost Legacy részében Chloe Frazer szerepébe bújhatsz

A sorozat legutóbbi része az Uncharted: The Lost Legacy, amely önálló történetbővítésként jelent meg. Ebben Nathan játékostársa, Chloe Frazer - akit a játékban te irányítasz - és Nadine Ross, a negyedik rész eredeti gonosztevőjének sorsa fonódik össze. A játék Indiában játszódik, ahol a páros elindul, hogy megtalálja Ganesha hindu isten klánját. A játék fejlesztéséért a Naughty Dog felel, csakúgy, mint a sorozat többi részének esetében, és ez nem egy spin-off, hanem inkább a 4. epizód utójátéka.

Uncharted Chloe Frazer

A legújabb Uncharted főszereplője Chloe Frazer, Nathan kolléganője.

Az Uncharted játékok megjelenése

Az Uncharted sorozatot - néhány remaster és kézikonzolos cím kivételével - a Naughty Dog fejlesztette. Kalandjait 2022 folyamán a PlayStation 5 mellett először számítógépen is átélhetjük.

Játék címe Kiadás éve Platform
Uncharted: Drake's Fortune 2007 PlayStation 3
Uncharted 2: Among Thieves 2009 PlayStation 3
Uncharted 3: Drake's Deception 2011 PlayStation 3
Uncharted: Golden Abyss 2011 PlayStation Vita
Uncharted: Fight for Fortune 2012 PlayStation Vita
Uncharted: The Nathan Drake Collection 2015 PlayStation 4
Uncharted 4: A Thief's End 2016 PlayStation 4
Uncharted: The Lost Legacy 2017 PlayStation 4
Uncharted: Legacy of Thieves Collection 2022 PC, PlayStation 5
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Uncharted: Legacy of Thieves Collection - PS5 Szállításra kész > 10 db
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és kaland - Fedezd fel az elveszett történelmet a karizmatikus, mégis összetett személyiségű tolvajokkal, Nathan Drake-kel és Chloe Frazerrel, miközben a világot járják, rendkívüli kalandok és elfeledett legendák után kutatva.
-25 %
9 890 Ft
7 390 Ft

3 termék
4,8 35×
Uncharted: Legacy of Thieves Collection - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és kaland - Fedezd fel az elveszett történelmet a karizmatikus, mégis összetett személyiségű tolvajokkal, Nathan Drake-kel és Chloe Frazerrel, miközben a világot járják, rendkívüli kalandok és elfeledett legendák után kutatva.
Leárazás -25 %
7 390 Ft 9 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0190
Uncharted: Legacy of Thieves Collection - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és lövöldözős
11 800 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005857
4,9 163×
Uncharted The Nathan Drake Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az előző generációs játékkonzolok egyik legjobb akció-sorozatának HD remake-je, az Uncharted Collection a jelentősen fejlesztett Uncharted játékok mind a három részét tartalmazza 1080p felbontásban és 60 FPS sebességgel.
Leárazás -49 %
3 390 Ft 6 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX183

Uncharted

A Uncharted kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Uncharted – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó uncharted Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább uncharted A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb uncharted A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: uncharted vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ