Rapture AlzaBoxy Q1

USB kártyaolvasók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Érzékelőfelület
USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1)
(2)
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
(31)
USB 2.0
(5)
USB-C (OTG)
(12)
Memóriakártya típusa
Micro SD
(47)
SD
(46)
Micro SDHC
(22)
SDHC
(21)
SDXC
(21)
Slotok száma
1 ×
6 ×
-
Szűrés

Az USB kártyaolvasó ideális a fényképek, videók, dokumentumok és egyéb fontos fájlok memóriakártyáról történő közvetlen átvitelére a számítógépre. Az USB-A végcsatlakozó a klasszikus asztali számítógép vagy laptop felhasználók számára megfelelő. Segítünk választani.

Tovább

USB kártyaolvasó választása - figyelj az alapvető paraméterekre

Az USB kártyaolvasó modellek, akár USB-A, akár USB-C csatlakozóval rendelkeznek, számos paraméterben különböznek egymástól. Az ideális darabot a támogatott memóriakártyák, az átviteli sebesség és a csatlakozó típusa alapján kell kiválasztani, amellyel az USB kártyaolvasó a géphez csatlakoztatható.

Milyen memóriakártyákat képes befogadni a kártyaolvasó USB-A csatlakozóval?

Minden USB kártyaolvasó természetesen egy adott típusú memóriakártyával tud együttműködni. Az, hogy a kártyaolvasó képes-e olvasni a kártyádat, az első kritérium, amelyet vásárláskor figyelembe kell venni. Ugyanakkor van olyan USB kártyaolvasó is, amely többféle memóriakártyával kompatibilis. Így nem kell aggódnod, hogy új olvasót kell vásárolnod, amikor más típusú memóriakártyára váltasz.

  • Az SD kártyaolvasó USB csatlakozóval nemcsak a klasszikus SD kártyákat, hanem az ugyanezen az elven működő újabb SD kártyákat, azaz az SDHC vagy SDXC memóriakártyákat is képes "befogadni".
  • A Micro SD kártyaolvasó USB csatlakozóval a modernebb, kisebb méretű memóriakártyák befogadására alkalmas. A Micro SD mellett a microSDHC és microSDXC kártyákat is képes olvasni.
  • A Compact Flash USB kártyaolvasó lehetővé teszi a fájlok átvitelét Compact Flash és Cfast 2.0 memóriakártyákról. XQD kártyával is működhet.
    • i

      Sok USB kártyaolvasó más memóriakártyákat is képes olvasni, például Smartcard, Memorystick (micro), TF vagy CFExpress.

      Az USB kártyaolvasó lehetséges interfész típusai

      A memóriakártya támogatás mellett érdemes tanulmányozni az USB kártyaolvasó által kínált lehetséges interfészeket is. Alapvetően ez az a sebesség, amellyel az USB kártyaolvasó képes adatokat átvinni a számítógépre. Ezt a paramétert gyakran összekeverik a kártyaolvasó USB csatlakozótípusával.

      Új megnevezés Korábbi megnevezések Maximális átviteli sebesség
      USB 4 Version 2.0 - 80 Gb/s
      USB 4 - 40 Gb/s
      USB 3.2 Gen 2×2 USB 3.2 20 Gb/s
      USB 3.2 Gen 2 USB 3.1 10 Gb/s
      USB 3.2 Gen 1 USB 3.0 5 Gb/s

      Milyen csatlakozókkal rendelkezik az USB kártyaolvasó?

      Az USB kártyaolvasó elsősorban két típusú csatlakozóval kapható, amelyek a végberendezéshez csatlakoznak. Az USB-A kártyaolvasó hagyományos számítógéphez csatlakoztatva használható. Az USB-A port téglalap alakú, míg az USB-C port ovális és kisebb.


      USB kártyaolvasó - USB-A port
      USB-A csatlakozó

      kártyaolvasó USB - USB-C port
      USB-C csatlakozó

      i

      Az USB kártyaolvasó kiválasztásakor az egyik lényeges paraméter lehet a rendelkezésre álló foglalatok száma. Általában egy USB kártyaolvasó két foglalattal rendelkezik, de webáruházunkban akár öt foglalattal rendelkező kártyaolvasókat (vagy akár dokkolóállomásokat) is vásárolhatsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
50 termék
4,8 93×
AXAGON CRE-SAC SUPERSPEED
Kártyaolvasó - külső, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), támogatott kártyatípusok micro SDHC, SDHC, micro SDXC, SDXC, SD és micro SD
5 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: AG200e1b1
4,7 14×
AXAGON CRE-S3, 3-slot & lun card reader, UHS-II support, SUPERSPEED USB-A
Kártyaolvasó külső, USB-A 3.2 Gen 1 (USB 3.0), 3 slot, SD, micro SD, CF, UHS-II támogatás, Fém
8 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: AG303a2

USB kártyaolvasók

A USB kártyaolvasók kategóriában összesen 50 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó USB kártyaolvasók
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ