AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

UV-C autós légtisztító HEPA szűrővel CAR I BACK

Termékkatalógus
UV-C autós légtisztító HEPA szűrővel CAR I BACK
5 1 értékelés
Légtisztító - 6 m³/h légtisztító teljesítmény, 15 m² max. ajánlott szobaméret, maximális zajszint 38 dB(A), HEPA szűrő, dohányosoknak ajánlott, közvetlenül a készüléken vezérelhető, felszereltség: aromadiffúzor és érintőpanel, méret: 6,5 × 18,5 × 12,4 cm (Ma×Sz×Mé)
13 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MPuvc1 Termékszám:  27
UV-C autós légtisztító HEPA szűrővel CAR I BACK 13 690 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

UV-C autós légtisztító HEPA szűrővel CAR I BACK

Úgy érzed, hogy nem megfelelően kapsz otthon levegőt? Akkor nem hiányozhat az otthonodból egy ilyen modern UVtech légtisztító. Hatékonyan semlegesíti a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, poratkákat, penészt és baktériumokat. Az innovatív technológia és az effektív HEPA szűrő gondoskodik arról, hogy tiszta, friss levegőt lélegezhess be. Erős teljesítményének köszönhetően 15 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ajánlott.

Légtisztító UV-C autós légtisztító HEPA szűrővel CAR I BACK Lifestyle
Légtisztító UV-C autós légtisztító HEPA szűrővel CAR I BACK Jellemzők/technológia

UV-C autós légtisztító HEPA szűrővel CAR I BACK légtisztító készülék fontosabb jellemzői

  • Eme UVtech légtisztító berendezés hatékonyan semlegesíti a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, poratkákat, penészt és baktériumokat
  • Képes kiszűrni a cigarettafüstöt is a levegőből
  • Filter típusa: HEPA
  • 15 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására készült
  • 6 m³/h mennyiségű levegőt képes megszűrni
  • A fizikai gombok segítenek a beállításban
  • Érintésvezérlő panel
  • Az aromadiffúzor kellemes illatot áraszt
  • A kibocsátott legmagasabb zajszint 38 dB(A)

Adj egy esélyt ennek a nagy teljesítményű légtisztítónak a méltán neves UVtech gyártótól

Eme UVtech légtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek élvezetesebbé teszik a mindennapi használatát. Hatékonyan megtisztítja a levegőt a szagoktól, beleértve a cigarettafüst kellemetlen szagát is.

Légtisztító UV-C autós légtisztító HEPA szűrővel CAR I BACK Műszaki vázlat

Könnyű kezelhetőség és modern felszereltség

Eme UVtech levegőtisztító nem csak a nagyon felhasználóbarát működése miatt fog tetszeni, hanem azért is, mert csökkenti a por mennyiségét a szobában, így időt takaríthatunk meg a takarítás során. A légtisztító hagyományosan a készüléken található fizikai gombokkal vezérelhető. Az érintős vezérlőpanelen könnyen és kényelmesen ellenőrizhetünk minden szükséges funkciót. Remek funkció, hogy illóolajat is tölthetünk a légtisztítóba. Ezáltal csodálatos illatot varázsolhatunk otthonunkba.

A tökéletes szűrőrendszer garantálja az összes szennyeződés hibátlan eltávolítását

Ezen UVtech légtisztító levegőt szív be, amely aztán áthalad egy kifinomult szűrőrendszeren, amely hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A HEPA-szűrő nagy hatékonysága biztosítja, hogy minden szilárd részecskét, baktériumot, vírust, penészt, atkát és allergént hatékonyan felfogjon és kiszűrjön. A teljesítmény kulcsfontosságú tényező. Ezen UVtech légtisztító 6 m³/h kapacitással büszkélkedhet. A maximális zajszint értéke 38 dB(A). Nem kell aggódnunk amiatt, hogy a tisztító túlságosan zavarni fogja a nyugalmat. Legerősebb üzemmódjában csendesebb, mint egy hagyományos elektromos fogkefe.

Méretei:

6,5 × 18,5 × 12,4 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA Kész!

Méret & súly

Szélesség
18,5 cm Kész!
Mélység
12,4 cm Kész!
Magasság
6,5 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: UV-C autós légtisztító HEPA szűrővel CAR I BACK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UV-C čistička vzduchu do vozu s HEPA filtrem CAR I BACK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UV-C čistička vzduchu do auta s HEPA filtrom CAR I BACK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UV-C Auto-Luftreiniger mit HEPA-Filter CAR I BACK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UV-C Auto-Luftreiniger mit HEPA-Filter CAR I BACK.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ