Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Videójátékok gyerekeknek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Típus
Játék
(1780)
DLC tartalom
(329)
Játékkredit
(62)
Platform
PC
(918)
PlayStation 5
(422)
PlayStation 4
(252)
Xbox Series X
(414)
Xbox Series S
(281)
Xbox One
(498)
Nintendo Switch
(343)
Licenc
Doboz
(975)
Letölthető
(1223)
Kulcs
Steam
(753)
Xbox Live
(348)
Nintendo eShop
(64)
Origin
(42)
Microsoft Store
(35)
Műfaj
Akció
(826)
Szimulátor
(423)
Stratégiai
(342)
Árkád
(326)
Versenyzős
(280)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(127)
PlayStation 5 optimalizálás
(170)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(197)
Szöveg
CS
(222)
SK
(4)
EN
(2176)
DE
(1472)
HU
(66)
RU
(397)
UK
(4)
PL
(331)
FR
(666)
ES
(554)
IT
(547)
RO
(3)
Zh
(159)
KR
(2)
JP
(7)
Szinkron
CS
(16)
SK
(5)
EN
(2020)
DE
(618)
HU
(10)
RU
(80)
UK
(1)
PL
(54)
FR
(190)
ES
(155)
IT
(138)
RO
(1)
HR
(1)
SL
(1)
VI
(1)
Zh
(33)
KR
(1)
JP
(7)
Korhatár
1 éves kortól
13 éves kortól
-
Szűrés

A videojátékok játszása a mai technológiailag fejlett világban az egyik legnépszerűbb időtöltés. A szórakozással, feszültséggel, feladatokkal és kihívásokkal teli virtuális videójáték világ különösen a gyerekeket vonzza, de a felnőttek is szívesen játszanak gyerekeknek szóló videojátékokkal. Videójátékok gyerekeknek konzolra és számítógépekre? Olvass tovább és tudj meg többet a lehetőségekről.

Tovább

Fantasztikus PC videójátékok gyerekeknek - lányoknak és fiúknak egyaránt

A számítógépes videójátékok gyerekeknek (lányoknak és fiúknak egyaránt) a kikapcsolódás és a pihenés egy formáját jelentik. És nem csak a gyermekek számára. Akár a megerőltető munka, akár a monoton tanulmányok nyomasztanak, a videójáték világ menedéket nyújt minden korosztálynak. Tudd meg, hogyan válassz számítógépes játékokat lányoknak és fiúknak, hogy a gyerekek érdeklődését fenntartsd, fejleszd képességeiket és a tartalom biztonságos legyen.

Világíts rá a fiúknak és lányoknak szóló PC videójátékok műfajára

Nemcsak a játékkörnyezet, hanem a fiúknak és lányoknak szánt számítógépes játékok műfaja is döntő fontosságú a kiválasztás során. Választhatunk akció- és stratégiai játékok, különféle szimulátorok, klasszikus és új arcade játékok, verseny- illetve sportjátékok vagy kalandos RPG-k közül. A logikai PC videójátékok gyerekeknek tökéletesen fejlesztik a gyermekek elméjét, és megtanítják őket mindig valami újra.

A gyerekeknek nem szabad napi egy óránál többet videojátékok játszásával tölteniük, hogy elkerüljék a függőség kialakulását.

Szórakozás mindenkinek: többjátékos PC videójátékok gyerekeknek

A videójátékok gyerekeknek, az úgynevezett multiplayer számítógépes játékok elszórakoztatják a felnőtteket és gyermekeket egyaránt. Nemcsak azt akadályozzák meg, hogy a testvérek azon vitatkozzanak, ki játsszon legközelebb, hanem tökéletes programként szolgálnak a gyerekzsúrokhoz is. Valamely gyerekeknek szóló PC videójátékok többjátékos módban is játszhatók, amelyek online kapcsolódnak egymáshoz.

i

Számítógépes játékok lányoknak és fiúknak, mint idegen nyelvtanulás

A gyerekeknek szóló PC videójáték kiválasztásakor figyelj arra is, hogy milyen nyelven kínálják azt. A legkisebbek számára magyar nyelven és felirat nélkül szükséges a videójátékokat beszerezni. Az idősebb gyerekek szórakozva gyakorolhatják az angol vagy más idegen nyelvek tanulását. Tehát ne utasítsd el a gyerekeknek szánt videojátékokat, amelyek nem az anyanyelvükön vannak, valóban hasznosak lehetnek.

Videójátékok lányoknak és fiúknak online

Talán meglepődsz, ha azt mondjuk, hogy a lányoknak és fiúknak szóló számítógépes videójátékok támogathatják az oktatást, pedig így igaz. Segítségükkel a gyerekek különféle készségeket fejleszthetnek, mint például az érzékelés, a figyelem, a türelem, a logika, a kommunikáció és az együttműködés.

Biztonságos PC videójátékok gyerekeknek? Ellenőrizd a videojátékok korhatár-besorolását

A megfelelő videójáték kiválasztásakor fontos, hogy megismerkedj a PEGI (Pan European Game Information) korhatár-besorolási rendszerrel. Ez arra szolgál, hogy tájékoztassa a szülőket a tartalomról, és megakadályozza, hogy olyan videojátékot válasszanak, amely nem megfelelő tartalommal bír, és amelyet nem gyermekeknek szántak. Tekintsd meg közelebbről a PEGI-rendszer kategóriáit.

Korhatár-besorolási jelölés Gyermekeknek szánt PC videójátékok tartalmának leírása
PEGI 3 Minden korosztály számára alkalmas.
PEGI 7 Olyan videójátékok gyermekeknek, amelyek enyhén erőszakos vagy ijesztő jeleneteket tartalmazhatnak.
PEGI 12 A videojátékban előfordulhat némi torz erőszak vagy meztelenség.
PEGI 16 A meztelenség és az erőszak előfordulása a jelenetekben hasonlít a valósághoz.
PEGI 18 A videojáték brutális erőszakot tartalmaz, és felnőtteknek készült.

Kíváncsi vagy, mások szerint melyek a legjobb videójátékok gyerekeknek? Az értékelések segíthetnek ebben.

PC videójátékok gyerekeknek - milyent válasszunk?

A lányoknak és fiúknak szánt számítógépes videójátékokat koruk és érdeklődési körük szerint érdemes kiválasztani. A videójátéknak érdekelnie kell a gyerekeket, különben unatkozni fognak. A lovak szerelmesei imádni fogják a lovakkal kapcsolatos PC játékokat, míg a kis focisták a virtuális focimeccseket.

Varázslatos videójátékok lányoknak

A lányoknak szóló videójátékok általában sok pasztellszínt, háziállatot és díszített süteményeket tartalmaznak. A kislányok imádnak öltözködni, sminkelni és mindenféle kisbabáról gondoskodni. Milyen lányoknak szóló játékokkal nem lehet melléfogni?

  • Videójátékok lányoknak - a főzés megtanítja a kis hercegnőket, hogyan készítsék el a legfinomabb ételeket a virtuális világban.
  • Videójáték lányoknak - lovak a megfelelő választás az istállók szerelmeseinek. Nagy kaland vár a lányokra lóháton.
  • Videójáték lányoknak - az öltöztetős játékok segítenek a lányoknak kifejezni kreatív énjüket és finomítani a divatos ízlést.

Tudtad, hogy léteznek ingyenes játékok lányoknak is? Ezek ingyenesen játszhatók bármelyik klasszikus böngészőn keresztül.

Akció és szórakoztató PC videójátékok fiúknak

Ki ne ismerné a tipikus fiúknak szóló számítógépes videójátékokat: autók, sportok, lövöldözős játékok, valamint sci-fi és fantasy témákban. Gyerekeknek azonban mindig inkább a humort válasszuk, mint az erőszakot, különösen a kisebbeknél. Nézd meg, mivel lehet felkelteni a fiúk érdeklődését minden korosztályban.

  • Az 5 éves fiúk számára ideális PC játékok az egyszerű puzzle játékok, a versenyek és az egyszerű arcade játékok.
  • A 8 éves fiúknak szánt vieójátékok közé tartozhatnak a különböző túlélő számítógépes játékok vagy szimulátorok.
  • A 12 éves fiúknak szánt játékok közé tartoznak a nagyobb kihívást jelentő stratégiai videójátékok vagy a bonyolultabb lövöldözős játékok.

A videójáték megjelenésének éve is érdekelhet. A gyerekek nem mindig szeretik a régebbi grafikát.

Min keresztül lehetséges fiúknak és lányoknak szánt videójátékokat játszani?

Nézd meg, hogy az adott játék milyen eszközökre készült. A gyermekeknek szánt videojátékok játszhatók klasszikus módon számítógépen billentyűzet és egér segítségével vagy többféle konzol segítségével, amelyeknél az irányításhoz joystickot használnak.

  • számítógépes játékok bármelyik jobb grafikával rendelkező számítógépen játszhatók.
  • Az Xbox ONE egy nagy teljesítményű konzol, amely a gyerekeknek szánt játékok széles választékát kínálja.
  • PlayStatiton 4 játékok nemcsak a gyerekeket, hanem az egész családot szórakoztatják.
  • PlayStation 5 játékok exkluzív minőséget és a videójátékok élvezetét kínálják Neked és gyermekeidnek egyaránt.
  • Nintendo Switch játékok gyerekeknek akár útközben és otthon a TV-n keresztül is játszhatók.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 198 termék
5,0
Fire Emblem Engage - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Fell Dragon felemelkedik! A játék a Fire Emblem-sorozatból az Elyos kontinensen játszódik, amelyet a szent földet körülölelő négy birodalom alkot. Több ezer évvel ezelőtt kegyetlen háború tört ki itt Elyous lakói és a Fell Dragon között. Ezalatt a helyiek elkezdtek emblémákat, más világokból származó hősöket idézni, hogy a segítségükre siessenek. Az emblémákkal az oldalukon minden nemzet harcosai ádázul küzdöttek, míg végül sikerült bebörtönözniük Fell Dragont. A közelmúltban azonban olyan hírek láttak napvilágot, hogy Fell Dragon hamarosan feltámadhat...
Leárazás -15 %
13 000 Ft 15 290 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1141
4,8 40×
Pokémon Legends: Arceus - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Látogass el a Sinnoh régióba, ahol a Pokémon Diamond és a Pokémon Pearl játékok játszódnak. De ez a történet nagyon régen játszódik, amikor egyáltalán nem léteztek olyanok, mint a Pokémon mesterré válás vagy Pokémon Liga létrehozása. Mindenütt vad pokémonokkal találkozhatsz, akik zord környezetben élnek, amely a Sinnoh régiót teljesen más hellyé teszi, mint amire a Pokémon Diamondból és Pokémon Pearlből emlékszel.
20 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW857
4,9 69×
Animal Crossing New Horizons - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Szabd testre a karakteredet és az otthonodat, és dekoráld ki a tájat (bútorral, ha épp úgy tetszik!) mialatt kialakítod a saját szigetparadicsomodat. A szigeten akár nyolc játékos is lehet: egy Nintendo Switch készüléken akár négy játékos is együtt játszhat, ha ugyanazon a szigeten élnek, és online multiplayer esetében ez akár 8 is lehet.
20 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW600
5,0
GRID Legends - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játék adrenalint pumpáló élményt és izgalmas akciókat kínál versenypályákon szerte a világon. Hozd létre álmaid motorversenyeit, vegyÉL részt online versenyeken, légy részese egy egyedi és lebilincselő történetnek, és élvezD a látványos akcióversenyzés érzését.
Leárazás -10 %
4 390 Ft 4 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1169
4,8 38×
Sackboy A Big Adventure! - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja kaland, gyerekeknek és logikai - Meg tudod menteni Vászonvilágot (Craftworld) az őrült Vex és az ő félelmetes Szeleburdi Szerkentyűjétől (Topsy Turver), hogy végül a legendás Kötött Lovagok sorába emelkedj?
20 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0014
4,8 27×
Sackboy A Big Adventure! - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja kaland, gyerekeknek és logikai - Meg tudod menteni Vászonvilágot (Craftworld) az őrült Vex és az ő félelmetes Szeleburdi Szerkentyűjétől (Topsy Turver), hogy végül a legendás Kötött Lovagok sorába emelkedj?
21 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX931
4,6 21×
Pokémon Scarlet - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és gyerekeknek - A különböző települések szabadon, nyilvánvaló határok nélkül illeszkednek a környező természetbe. Keress Pokémonokat a tengerekben, erdőkben és felhőkben. Tapasztald meg a Pokémon-játékok igazi örömét - küzdj és fogj el vad Pokémonokat. Most egy nyitott világú játékban, amelyet minden korosztály élvezni fog! Oszd meg a felfedezés örömét barátaiddal és családoddal, és kalandozz akár négy fővel!
+Ajándék Ajándék Pokémon Scarlet & Violet - figura melynek értéke 3 290 Ft
20 790 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1043
4,4 10×
Pokémon Shining Pearl - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Pokémon Shining Pearl kalandjai a Sinnoh régióba visznek el. A gazdag természettel és a közepében a Mount Coronet heggyel büszkélkedő Sinnoh számos történelmi mítosz helyszíne. Utazásodon meglátogatod a Sinnoh régió számos különböző részét, és arra törekszel, hogy te légy a Pokémon League bajnoka.
19 890 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW858
5,0
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, stratégiai és gyerekeknek - Vidd magaddal a készülékedet bárhová, és készülj fel az élőhalottak, akik meg akarják kapni az agyat, és az őket megállítani próbáló növényvilág közötti harcra.
Leárazás -5 %
10 690 Ft 11 290 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW796
5,0 11×
Xenoblade Chronicles 3 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Xenoblade Chronicles és a Xenoblade Chronicles 2 ötvözésével ez az epizód a két rivális nemzetség hazájába, Aionios világába kalauzol el.
Leárazás -11 %
16 990 Ft 18 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1052
4,3 11×
LEGO Star Wars The Skywalker Saga - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és party - A három fő trilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a hamarosan megjelenő kilencedik epizódot, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
Szuper ár
7 790 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX646
4,8 171×
Crash Bandicoot N Sane Trilogy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád, kaland és gyerekeknek - A legendás játéktrilógia remastere a Crash Bandicoot nevű rókáról a Naughty Dog /Uncharted sorozat és a The Last of Us/ a híres fejlesztőitől.
Leárazás -8 %
10 890 Ft 11 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX399
4,7 34×
Crash Bandicoot N Sane Trilogy - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek - A legendás, Crash Bandicoot-ra keresztelt rókáról szóló játék remaster-je, a Naugthy Dog / The Uncharted sorozat, The Last Of Us/ neves fejlesztőitől.
11 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW049
4,9
LEGO Ninjago Movie Videogame - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és árkád - A film történetét követve, védd meg Ninjago városát az ördögi Lord Garmadontól és annak cápa seregétől! Fejleszd fel kedvenc nindzsáid harci képességeit!
9 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW028
5,0
Assetto Corsa Competizione - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - A GT World Challenge versenysorozat hivatalos játékaként az Assetto Corsa Competizione lehetővé teszi, hogy a GT3-as sportautó-bajnokság hamisítatlan hangulatát a saját bőrödön tapasztald meg. 24 licenszelt autót és 11 lézerrel szkennelt pályát találsz benne, amelyekkel rövid sprintmeneteket vagy többórás állóképességi körversenyeket játszhatsz egy- és többjátékos módban egyaránt.
23 690 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0189
4,8 21×
Spyro Reignited Trilogy - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - A kiadás a Spyro the Dragon, a Spyro 2: Ripto's Rage! és a Spyro: Year of the Dragon játékokat tartalmazza. Spyro a hősies sárkány ismét visszatér, ezúttal új köntösben.
Szuper ár
9 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW532
4,7
WRC Generations - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel – 2022-ben a WRC-bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenetet tekintve új mechanikák léptek életbe, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A gyorsasági szakaszok megnyeréséhez gondosan kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
11 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0210
4,5
Subnautica: Below Zero - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Állítsd össze felszerelésed, irányítsd a tengeralattjárókat és járj túl az élővilág eszén, mialatt felfedezed a korallzátonyokat, a vulkánokat, a barlangrendszereket és más látnivalókat - miközben megpróbálod túlélni a barátságtalan vizi zónákat és a fagyos terepeket.
9 290 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX968
5,0
Overcooked! + Overcooked! 2 Double Pack - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Készülj fel a közös főzésre dupla adagban!
11 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW654
4,9 61×
LEGO Harry Potter Collection Years 1-8 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Az összes Lego Harry Potter játék gyűjteménye továbbfejlesztett grafikával Playstation 4-re.
Szuper ár
6 890 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX261b
4,8 13×
Metroid Dread - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és árkád - Samus története a Metroid Fusion eseményei után folytatódik. Miután leszállt a ZDR bolygóra, elindul, hogy kivizsgáljon egy titokzatos jelet, amelyet a Galaktikus Föderációnak küldtek. Ezt a távoli bolygót gonosz idegen életformák és más mechanikus fenyegetések lepték el. Samus azonban fürgébb és ügyesebb, mint valaha, de kiderül elég lesz-e ez ahhoz, hogy a ZDR bolygó mélységeit felfedezve legyőzze az embertelen fenyegetéseket.
20 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW874
5,0
Fire Emblem Warriors: Three Hopes - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Fodlan területén, ahol a Fire Emblem Warriors: Three Hopes története játszódik, három hatalom uralkodik. Találkozhatsz a Fire Emblem: Three Houses karaktereivel és újabb kalandokban lehet részed.
Leárazás -15 %
16 820 Ft 19 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1014
4,8
Pikmin 3 Deluxe - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Vedd fel a harcot öt különböző Pikmin fajjal, és stratégiailag küzdj meg az akadályokkal, győzd le az ellenséges lényeket, és keress élelmiszerkészletet az időközben éhező bolygódnak. Hozz magaddal egy másik játékost, és vegyétek fel együtt a kihívásokat.
14 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW695
4,0
On The Road Truck Simulator - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Több mint 6500 km autópálya és autóút áll rendelkezésre - köztük számos autópálya-csomópont és több mint 15 német város, például Hamburg, Bréma, Köln, Hannover és Berlin, egyedi kialakítással.
11 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX954

Videójátékok gyerekeknek

Videójátékok gyerekeknek

A Videójátékok gyerekeknek kategóriában összesen 2198 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó videójátékok gyerekeknek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább videójátékok gyerekeknek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb videójátékok gyerekeknek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: videójátékok gyerekeknek vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ