Shop roku Akvizice ApF HU

SMEG 50's Retro Style 1,7l vízforraló LED kijelző fekete + SMEG 50's Retro Style 2x2 kenyérpirító 950W fekete

Termékkatalógus
SMEG 50's Retro Style 1,7l vízforraló LED kijelző fekete + SMEG 50's Retro Style 2x2 kenyérpirító 950W fekete
Szett - Vízforraló - hőmérséklet beállítás, retro dizájn, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, fekete és ezüst kivitel, 2400 W energiafogyasztás, LED világítás, forgótalp és rejtett spirál, eltávolítható szűrő; Kenyérpirító - 2 pirítóhely, szabályozott pirítás, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, biztosíték a kenyér elakadása ellen, automatikus kikapcsolás, magas kiemelés, fényjelzés és melegszendvics készítő, kivehető morzsatálca és péksütemény melegítő, teljesítményfelvétele 950 W, anyaga rozsdamentes acél, fekete és ezüst kivitel
149 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SMERK309bun
SMEG 50's Retro Style 1,7l vízforraló LED kijelző fekete + SMEG 50's Retro Style 2x2 kenyérpirító 950W fekete 149 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

SMEG 50's Retro Style 1,7l vízforraló LED kijelző fekete + SMEG 50's Retro Style 2x2 kenyérpirító 950W fekete

Az itt szereplő tételek: SMEG 50's Retro Style 1,7l vízforraló LED kijelző fekete + SMEG 50's Retro Style 2x2 kenyérpirító 950W fekete

Az elektromos vízforraló mára minden háztartás szerves része. A kitűnő minőségű Smeg vízforraló 1,7 l befogadóképességet és könnyű használatot biztosít. Előállításához minőségi anyagok kerültek felhasználásra, például rozsdamentes acél. Nemcsak elegáns kialakításával varázsol el, hanem praktikusságával is elcsábít, nem tartalmaz nemkívánatos ártalmas anyagokat, amelyek az egészégre károsak, továbbá nem vesz át semmilyen szagot vagy ízt, függetlenül a használat gyakoriságától. A rozsdamentes kialakítás eleganciájával és praktikusságával tűnik ki, és kiválóan illeszkedik bármely konyhába. A stílusos Smeg elektromos vízforraló energiafelhasználása 2400 W. A célszerű eltávolítható szűrő tisztán tartja a vizet kiöntéskör. A minőségi retro stílust fekete és ezüst dizájn erősíti. A minőségi és megbízható Smeg vízforraló kanna megannyi hasznos funkciót és tulajdonságot kínál.

Vízforraló SMEG 50's Retro Style 1,7l LED jelző, fekete ...
Vízforraló SMEG 50's Retro Style 1,7l LED jelző, fekete ...

A stílusos SMEG 50's Retro Style 1,7l LED jelző, fekete vízforraló legfőbb jellemzői

  • A stílusos Smeg vízforraló egyszerű és gyors használatot tesz lehetővé
  • Befogadóképessége 1,7 l
  • Kiváló minőségű anyagokból készült, mint például rozsdamentes acél
  • A praktikus Smeg elektromos vízforraló energiafelhasználása 2400 W
  • Az eszköz része a praktikus eltávolítható szűrő
  • Retro kivitel
  • Fekete és ezüst kivitelű vízforraló kanna
  • A kényelmes használatot forgótalp biztosítja
  • A fűtőtekercs az elektromos vízforraló aljában van elhelyezve
  • Előnyei közé tartozik a hőmérséklet szabályozás
  • A tartályban lévő víz mennyisége pontosan látható a vízszintjelző segítségével
  • Hangjelzés figyelmeztet, hogy a forralás sikeresen befejeződött
  • A vízforraló a melegítés után bizonyos ideig tartja a beállított vízhőmérsékletet
  • A készülék bekapcsolt állapotáról LED jelzés nyújt információt
  • További hasznos funkció az automatikus fedélnyitás

Egy igazán biztonságos vízforraló

A vízforraló kialakításának elengedhetetlen részét alkotják bizonyos biztonsági funkciók, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőtekercs az elektromos vízforraló feneke alatt helyezkedik el, így a vízkő kialakulásának lehetősége nem áll fenn.

A megbízható működés és a hosszú élettartam biztosítéka

A hasznos Smeg elektromos vízforraló nem csak a tartós anyagokkal büszkélkedhet, amelyekből készült, hanem praktikus forgótalpával is. A forgótalp lehetővé teszi, hogy a kannát bármilyen szögből ráhelyezd. Előnye a hőmérséklet szabályozás funkció, így a kávétól a teáig minden kedvenc italodat élvezheted. A vízszintjelzőnek köszönhetően a tartályban található víz mennyisége mindig egyértelmű. Igazán hasznos kényelmi elem a hangjelzés, amely informál a forralás befejezéséről. Ha úgy adódik, hogy a vízről elfeledkezel, nem lesz szükség ismételt melegítésre. A vízforraló a beállított hőmérsékletet a víz felmelegítése után is megtartja. Bekapcsoláskor aktiválódik a LED világítás, amely jelzi, hogy a vízforraló kanna üzembe lépett. Nagy előnye az automatikus fedélnyitás funkció, amely jelentősen könnyíti a vízforraló feltöltését.

Szereted a pirítóst, de nincs meg hozzá a szükséges felszerelésed, és nem szereted, amikor a klasszikus serpenyőben sütés közben megszívja magát olajjal? Akkor biztosan helyet talál a konyhádban a nagyszerű Smeg kenyérpirító. Ezzel a modellel lehetőséged van két fél szelet kenyeret elkészíteni egyszerre. A kiolvasztás funkció is felkelti a figyelmed. Ez elsősorban akkor lesz hasznos, ha nagyobb mennyiségű péksüteményt tárolsz a mélyhűtődben. Be lehet állítani, milyen barnán akarod fogyasztani a pirítóst. Ha váratlanul el kell menned, egy gombnyomással azonnal ki tudod kapcsolni a kenyérpirítót. Az automatikus kikapcsolást azok fogják szeretni, akiknek ételkészítés közben könnyű elterelni a figyelmét. A minőségi Smeg kenyérpirító szerkezetébe magas kiemelés funkciót is beépítettek. Így nem veszélyeztet, hogy a pirítós kivétele közben megégeted magad. Ráadásul a fényjelzés állapotának változása megmutatja, hogy készen van a pirítós. Tisztításával gond nélkül megbirkózol, a kenyérpirító kivehető morzsatálcával rendelkezik. A kenyérpirító a péksütemények ropogóssá tételére is tökéletes, mert erre az esetre ellátták zsemlemelegítővel. A gyártásához minőségi anyag szolgált, amely az első osztályú rozsdamentes acél.

A kiváló SMEG 50's Retro Style 2x2 fekete 950W kenyérpirító mérvadó ismertetőjegyei

  • Pirítós kényelmes és egyszerű elkészítésére tervezett kenyérpirító
  • Két fél szelet kenyeret süthetsz meg benne egyszerre
  • Be lehet állítani a pirítás intenzitását
  • A kitűnő Smeg kenyérpirító kiolvasztás funkciót is kínál
  • A biztosítéknak köszönhetően nem fenyeget a kenyér keresztbe állása
  • Magától ki tud kapcsolni
  • A magas kiemelésnek hála nem égeted meg magad
  • A fényjelzés információkat nyújt a sülés állapotáról
  • A kitűnő kenyérpirító kivehető morzsatálcával rendelkezik
  • A modell teljesítménye 950 W
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.
» Böngéssz teljes kenyérpirító kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SMEG 50's Retro Style 1,7l vízforraló LED kijelző fekete + SMEG 50's Retro Style 2x2 kenyérpirító 950W fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SMEG 50's Retro Style Konvice 1,7l LED černá + topinkovač 2x2 černý 950W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si rychlovarná konvice SMEG 50's Retro Style 1,7l LED indikátor černá + topinkovač SMEG 50's Retro Styl. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wasserkocher SMEG 50's Retro Style 1,7l LED Anzeige schwarz + Toaster SMEG 50's Retro Styl. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wasserkocher SMEG 50's Retro Style 1,7l LED Anzeige schwarz + Toaster SMEG 50's Retro Styl.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ