Doručení zdarma Alzaboxy

Ubisoft xbox One

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

Amennyiben az általad választott Ubisoft xbox One termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Ubisoft xbox One - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Ubisoft xbox One termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Ubisoft xbox One vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Ubisoft xbox One vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Ubisoft xbox One – típusaik

A leírás elrejtése
57 termék
5,0
South Park: The Fractured But Whole - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A sikeres, 2014-es játék folytatása, ezúttal új harcrendszerrel és szuperhős témákkal.
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO325
4,1 12×
Assassins Creed Valhalla - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Bújj Eivor, a rettenthetetlen viking harcos szerepébe, valamint a kifinomult RPG mechanikáknak köszönhetően építsd ki saját településedet és bontakoztasd ki egyedülálló viking sagádat.
Szuper ár
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO723st
4,3
Far Cry 6: Gold Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Dani Rojasként harcolni fogsz a szabadságért a kitalált Yara szigeten, amelyet Kuba ihlette, Anton Castillo diktátor határozott keze által irányítva. Az Arany Kiadás tartalmaz egy Season Pass-ot (hozzáférés 3 fő DLC-hez a játék kiadása után).
4 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO766g
4,8 15×
Just Dance 2022 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, party és testmozgás, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fogd a barátaidat és a családodat, mert itt az ideje, hogy felhangosítsd a hangerőt és elengedd magad! A Just Dance 2022 40 új dallal és világgal tér vissza. Csatlakozz a világszerte több mint 138 millió játékost számláló közösséghez, és táncolj a csúcsra!
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0085
4,7
Riders Republic - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Szállj kerékpárra, pattanj snowboardra vagy bújj wingsuitba és lépj be egy hatalmas, élő világba, amelybe más játékosok is elkalandoznak! Látogassatok el együtt az ikonikus amerikai nemzeti parkok valamelyikébe, beleértve a Bryce Canyon-t, Yosemite-völgyet, Sequoia Parkot és a Mammoth Mountain-t.
9 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO795
4,7 22×
Far Cry 6 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Dani Rojas szerepében szállsz harcba a szabadságért a Kuba ihlette, Yara névre keresztelt kitalált szigeten, amelyet Anton Castillo diktátor kemény kézzel irányít.
Szuper ár
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO766s
5,0
Tom Clancys Rainbow Six Extraction Limited Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Állítsd össze a Rainbow Six operátorok elit csapatát, hogy behatolásokat indíts a kiszámíthatatlan elzárt zónákba és feltárd a rejtélyeket, amelyek az Archæns, a halálos és folyamatosan fejlődő idegen veszedelem mögött rejlenek. A tudás, a kooperáció és a taktikai megközelítés a legjobb fegyvereid.
5 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0072le
3,0
Xbox One - Trackmania Turbo
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja versenyzős
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO259
Tom Clancys Rainbow Six Extraction - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Állítsd össze a Rainbow Six operátorok elit csapatát, hogy behatolásokat indíts a kiszámíthatatlan elzárt zónákba és feltárd a rejtélyeket, amelyek az Archæns, a halálos és folyamatosan fejlődő idegen veszedelem mögött rejlenek. A tudás, a kooperáció és a taktikai megközelítés a legjobb fegyvered.
5 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0072
123
 

Ubisoft xbox One

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox One Ubisoft Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox One Ubisoft
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ