30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Yale Linus L2, fekete

Termékkatalógus
Yale Linus L2, fekete
4,4 5 értékelés
Okos zár - WiFi 5 GHz és Bluetooth segítségével vezérelhető, Google Home kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, AES128 titkosítás, szabványos betét csatlakozóval, helymeghatározás, felhasználókezelés (közvetlen felhasználói megosztás/letöltés) és hozzáférési sémák és linkek létrehozása a felhasználókhoz (állandó, heti vagy ideiglenes hozzáférés), angol nyelvű alkalmazás
79 590 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  YALE24_001 Termékszám:  5052847131336 Gyártó honlapja:

Yale Linus L2, fekete

Yale Linus L2, fekete egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

A Yale Linus L2 okos zár megbízhatóan helyettesíti a hagyományos kulcsokat

A hagyományos kulcsok gyakran problémásak, és ha bezárod őket a lakásba/házba, akkor költséges lehet pótlásuk. Használd ki a modern technológia előnyeit a Yale Linus L2 okos zárral, amely lehetővé teszi, hogy az ajtót egy NFC-vel rendelkező okostelefon vagy egy alkalmazás segítségével nyithasd ki. A Yale Linus L2 okos zár automatikusan kinyit ha érzékeli, hogy a közelében vagy, illetve egy előre beállított időpontban történő nyitásra is be tudod állítani. A készülék újratölthető Li-Ion akkumulátorral és beépített Wi-Fi-vel rendelkezik.

A Yale Linus L2 okos zár legfontosabb jellemzői, fekete

  • Az okos zárral könnyen ellenőrizheted, hogy az ajtó be van-e csukva és zárva van-e
  • Egyszerű feloldás alkalmazással vagy Bluetooth-on/NFC tagen keresztül
  • Az alkalmazásban pontos statisztikákat láthatsz az érkezésekről és indulásokról
  • Könnyű telepítés
  • Kiváló minőségű újratölthető Li-Ion akkumulátor a kényelmes használathoz
  • Az ajtó bárhonnan kinyitható
  • Az okos zár kiterjeszti az okosotthon lehetőségeit
  • A feloldás/zárás automatikáját is beállíthatod
  • Széleskörű csatlakozási lehetőségek és együttműködés a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Philips Hue rendszerekkel
  • A Yale Linus L2 Bluetooth Low Energy (BLE) és AES-128 titkosítást használ

Az okos zár megkönnyíti az életed

A Yale Linus L2 okos zár használata esetén nem kell attól tartanod, hogy a lakásba zárod a kulcsod, hiszen nem is kell magaddal vinned. Ugyanakkor nem fogod érezni azt a bizonytalanságot, hogy nem tudod biztosra, valóban bezártad-e az ajtót. További előnye, hogy ha egy ismerős váratlanul látogatóba, vagy a megbeszélt időpontnál korábban érkezik, a Yale Home alkalmazáson keresztül távolról megnyomhatod a feloldás gombot.

Robusztus fémház csendes motorral

Az okos zár továbbfejlesztett kialakítással büszkélkedhet a még jobb teljesítmény érdekében. A Yale Linus L2 egy robusztus fémházzal rendelkezik, amelyben egy csendes, 2,5 Nm nyomatékú motor található, így zökkenőmentes, megbízható és gyors zárásra/nyitásra számíthatsz. Az okos zár nagy kapacitású újratölthető Li-Ion akkumulátorral van felszerelve a hosszútávú kulcs nélküli hozzáférés érdekében.

Az okos zár egyszerű telepítése

A Yale Linus L2 okos zárat akár saját magad is beszerelheted, mivel úgy tervezték, hogy minimális szerszámmal és az ajtószerkezetbe vagy a meglévő vezetékezésbe történő beavatkozás nélkül telepíthető legyen. Minden szükséges eszköz megtalálható a csomagban, és az alkalmazásban lépésről lépésre útmutatót találsz a Yale Linus L2 telepítéséhez.

Kényelmes vezérlés alkalmazáson keresztül

Telepítsd a Yale Home alkalmazást okostelefonodra, és zárd vagy nyisd az ajtót a világ bármely pontjáról. A DoorSense technológiának köszönhetően biztosan nem fogod elfelejteni bezárni. A Yale Linus L2 okos zár felismeri, hogyaz ajtó csukva, illetve zárva van, és figyelmeztet rá, ha esetleg nyitva maradt volna. Az ajtó zárásét érzékelő szenzor a csomag részét képezi.Az alkalmazáson keresztül beállíthatod a Yale Linus L2 okos zárat, hogy a nap kiválasztott időpontjában automatikusan zárjon és nyisson. Az alkalmazásban ezután megjelenik a tevékenységek listája, hogy mikor nyitották/zárták az ajtót, és egyúttal felismeri az ajtó nyitását. Ennek köszönhetően azonnali értesítéseket kaphatsz minden tevékenységről.

A Yale Linus L2 nagyszerűen működik a Yale Dot NFC taggel

Ne keresgélj a zsebedben vagy a táskádban a kulcsok után, hanem használd az okostelefonodat a feloldáshoz amelyet a Yale Dot NFC taghez rögzíthetsz, (tartozék) és anélkül oldhatod fel a zárat, hogy el kellene indítanod az alkalmazást. A Yale Dot tag bárhol elhelyezhető otthonodban vagy irodádban, így könnyen elérhetővé válik a gyors otthoni biztonság. Egyszerre akár 5 Yale Dots NFC taget használhatsz, amelyek bárhol elhelyezhetők, ahol szükség van rájuk. Az ajtókat Bluetooth-on keresztül is kényelmesen lehet nyitni/zárni.

A Yale Linus L2 okos zár más intelligens eszközökkel is működik

A Yale Linus L2 zökkenőmentesen működik a Google Home vagy az Amazon Alexa hangalapú asszisztensekkel. Kompatibilis a modern Philips Hue intelligens világítási rendszerrel is, így nagyobb biztonságot és használati kényelmet élvezhetsz.

Paraméterek

Összehasonlít
Működés
Önállóan Kész!
Használat
Biztonsági rendszer, Ablak, ajtó, és kapu, Smart-Home Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Kompatibilis alkalmazások
Google Home Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

Használat

Működés
Önállóan Kész!
Használat
Biztonsági rendszer, Ablak, ajtó, és kapu, Smart-Home Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Kompatibilis alkalmazások
Google Home Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Elemes, USB-s Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német Kész!

Tulajdonságok

Speciális funkciók
Helymeghatározás, Felhasználókezelés (közvetlen felhasználói megosztás/letöltés), hozzáférési sémák és linkek létrehozása a felhasználókhoz (állandó, heti vagy ideiglenes hozzáférés) Kész!
Titkosítás
AES128 Kész!
Elem típusa
Akkumulátor Kész!
Elemek száma
1 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Yale Linus L2, fekete
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ