30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

YAMAHA RX-V383 fekete

Termékkatalógus
YAMAHA RX-V383 fekete
AV-rádióerősítő -5 csatorna, 5 × 100W diszkrét erősítő, HDMI (4/1 kimenet), HDCP 2.2, USB, Bluetooth, Dolby TrueHD és DTS-HD, 192 kHz-es / 24-bites Burr Brown D / A, FM tuner RDS, 4K / 60p, 4K videó felkonvertálás, YPAO, ECO mód
114 140 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  YM100p1 Termékszám:  ARXV383BL Gyártó honlapja:
YAMAHA RX-V383 fekete 114 140 Ft Felbontott raktáron

YAMAHA RX-V383 fekete

YAMAHA RX-V383 fekete egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

A YAMAHA RX-V383 egy nagyszerű megoldás, ha olyan házimozit szeretne otthon felállítani, ahol nagy felbontású, magas szintű sztereo hangzást szeretne létrehozni. A fekete színű vevő készüléket azzal a céllal tervezték, hogy rendkívül magas tisztaságú hangzás elérésére összpontosítson. Ehhez egy diszkrét erősítő PLL áramkör konfigurációt használ, amely a legjobb teljesítményt valósítja meg. A CINEMA DSP segítségével megtapasztalhatja szerte a világon található híres helyek akusztikájának hangvisszaadását.

A fekete színű YAMAHA RX-V383 vevő főbb jellemzői

  • Minőségi audio hangvisszaadás (diszkrét 5.1 csatornás erősítő)
  • Támogatja a tömörített, tömörítetlen térhatású hangzást
  • Kompatibilis a 4K Ultra HD HDCP 2.2-vel, a nagy dinamikatartományú (HDR)-vel és a BT 2020 színskálával
  • YPAO automatikus kalibrálás az optimális teljesítmény biztosítása érdekében
  • Vezérlés okos készülékekkel (Android és iOS)
  • Virtuális térhatású hangzás az első hangszórókból
  • Bluetooth bemenet tömörített audio helyreállítással+ FM RDS tuner

Hang vezérelt YPAO legújabb technológia és a Virtual CINEMA FRONT

Minden szoba más és ezért jött létre a YPAO (Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer) ( Yamaha Parametrikus Helyiség Akusztikai Optimalizáló). Elemzi a szoba akusztikáját és beállítja a különböző paramétereknek megfelelően az optimális hangminőséget mindössze néhány perc alatt. Biztosítja, hogy a hallgatáshoz használt szobához a lehető legjobb hangélményt állítsa be. Még a kis hangszórók is a YAMAHA RX-V383 vevővel gazdag basszus hangzást hoznak létre a kifinomult alacsony frekvencia beállítás fejlesztésnek köszönhetően. Ha nem akarja vagy nem tudja telepíteni a hátsó hangszórókat, akkor a Virtual CINEMA DSP ezt megteszi a valósághű, térhatású hangzás létrehozásával még 2 hangszóróval is. A Virtuális CINEMA FRONT majd ezután telepíteni fogja gyakorlatilag az 5 hangszórót még akkor is, ha csak előtte vannak egy vonalban elhelyezve.

Partner a legújabb TV-re a HDMI 2.0-val

Ez a készülék támogatja a legújabb HDMI szabványokat, ideértve a 4K videó 60 képkocka másodpercenkénti sebességű átvitelt (Csak pass-through, csak átmenő). Teljesen kezeli a HDCP 2,2-át, amely a legutóbbi, a szerzői jogot védő szabvány. Szintén egy szélesebb BT.2020 színskálát (pass-through) vezérel és természetesen a 3D videojelet is kezeli. A Back Audio(HDMI ARC) azután megkönnyíti a Yamaha RX-V383 vevőhöz a TV csatlakoztatását egyetlen HDMI-kábellel, amelyen keresztül a TV-től érkezik a hang a vevőhöz.

 

Paraméterek

Összehasonlít
Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
151 mm Kész!
Mélység
315 mm Kész!
Tömeg
7,4 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
151 mm Kész!
Mélység
315 mm Kész!
Tömeg
7,4 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA RX-V383 fekete
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ