0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Yonex Duoro 55

Termékkatalógus
Yonex Duoro 55
Tollasütő - mérsékelten rugalmas, különböző stílusú játékosok számára, DUAL OPTIMUM SYSTEM - 2 különböző profil a tenyeresekhez és a fonákokhoz, izometrikus fej, AERO+ BOX keret; Built-in T-Joint; CS Cap
Kód:  SPTyon004 Termékszám:  4549317687284 Gyártó honlapja:

Yonex Duoro 55

A Yonex Duora 55 tollaslabda ütő haladó játékosoknak készült. Ez a modell úgynevezett Dual Optimum System technológiával lett felszerelve, amely a legkülönfélébb stílusokhoz is képes igazodni, erős tenyeresekkel és gyors fonákokkal. Az ütő a High Modulus Graphite rezgéselnyelő rendszere mellett a Nanometric ß technikával is rendelkezik. Ez a szénszálaknak köszönhetően biztosítja a maximális tartósságot. A Yonex Duora 55 izometrikus fejének 32 százalékát egy speciális felület (sweet spot) alkotja. Az ütő tömege mindössze 80-84,9 gramm (4U).

A Yonex Duora 55 legfontosabb jellemzői

  • A Yonex Duoro 55 karcsú kialakítású
  • Grafit és szénszálak ötvözetéből
  • 32 százalékkal nagyobb "sweet spot", mint más ütőknél
  • Közepesen rugalmas és könnyű (80-84,9 gramm)
  • Long-Size kialakítás, 10 milliméterrel hosszabb méret
  • Semleges balansz

Jobb tapadást és nagyobb stabilitást biztosít

Az úgynevezett Control Support Cap technológia 88 százalékkal nagyobb tapadási területet biztosít, mint a hagyományos ütők. Így mind a kezelése, mind az ütések irányítása könnyebb vele. Az ütőn Built-in T-Joint és epoxi gyanta található, amely hatékonyan képes növelni a keret stabilitását.

Mindkét oldalát használhatja

A Dual Optimum rendszer és az Aero+ Box technológiának hála tenyeresekhez és fonákokhoz egyaránt használható. A keretnek kétféle profilja van, ezért az erős tenyeres és a gyors fonák ütésekhez is kiváló. Jóllehet, a tollaslabda ütő elsődlegesen tenyeresekhez készült, erős ütések fogadására. Az Aero+ Boxnak köszönhetően a modell légellenállása is lenyűgöző, így sokkal gyorsabb lesz majd a fonákja.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Yonex Duoro 55
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yonex DUORA 55. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Yonex DUORA 55.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ