Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Online PC és konzol játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Típus
Játék
(1476)
DLC tartalom
(275)
Játékkredit
(50)
Platform
PC
(809)
PlayStation 5
(310)
PlayStation 4
(196)
Xbox Series X
(507)
Xbox Series S
(311)
Licenc
Doboz
(699)
Letölthető
(1134)
Kulcs
Steam
(644)
Xbox Live
(371)
Origin
(43)
Microsoft Store
(36)
Nintendo eShop
(26)
Műfaj
Akció
(1043)
Versenyzős
(293)
Stratégiai
(280)
RPG
(259)
Lövöldözős
(245)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(251)
PlayStation 5 optimalizálás
(158)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(230)
Szöveg
CS
(230)
SK
(5)
EN
(1820)
DE
(1401)
HU
(45)
RU
(476)
UK
(5)
PL
(382)
FR
(692)
ES
(625)
IT
(617)
Zh
(144)
KR
(13)
JP
(17)
Szinkron
CS
(8)
SK
(3)
EN
(1744)
DE
(749)
HU
(5)
RU
(111)
UK
(5)
PL
(71)
FR
(304)
ES
(254)
IT
(249)
RO
(1)
HR
(1)
SL
(1)
VI
(1)
Zh
(39)
KR
(10)
JP
(15)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az online PC játékok és a konzolos játékok online változatai magukba szippantanak, és elragadnak a virtuális szórakozás világába, ahol az internetkapcsolatnak köszönhetően barátaiddal együtt indulhattok különféle kalandokra, vagy kihívhatjátok egymást egy párbajra is. Nézzük meg együtt, mely műfajokban kaphatóak az online PC játékok, és melyek a legnépszerűbbek a gamerek körében.

Tovább

Online PC játékok – a gaming egyik legfontosabb funkciója a multiplayer

Az online PC játékok többjátékos módjai lehetővé teszik, hogy játszhass egy barátoddal vagy bárki mással a világon egy stabil internetkapcsolat segítségével. Az online multiplayer funkció, amely manapság szinte minden online PC játék elengedhetetlen része, lehetővé teszi, hogy barátoddal összemérjétek a játéktudásotokat vagy közös küldetésekre induljatok.

Milyen műfajokban kaphatóak online PC játékok?

Online PC játék választásakor több műfaj közül választhatsz. Az akciójátékok és a lövöldözős játékok tökéletesek lesznek az adrenalin rajongóinak. Ha csak szórakozni és pihenni szeretnél, nézd meg a kaland-, logikai vagy sportjátékokat. Az alábbiakban részletesebben taglaljuk a különböző műfajokat.

i

Cross-platform – előny a különböző platformokon játszó játékosoknak

A cross-platform funkció lehetővé teszi, hogy akkor is együtt játszhassatok, ha mindenki más platformon játszik, mint például Playstation, Xbox vagy PC.

Akciójátékok és FPS játékok – az online PC játékok tele vannak akcióval és adrenalinnal

Ha szereted csatatéren rendezni a konfliktusokat, a nagy lövöldözéseket, a különféle háborús jeleneteket és a feszültséggel teli küldetéseket, akkor az akciójátékok és lövöldözős játékok online PC-s és konzolos változatai a legmegfelelőbbek a számodra. Az online PC játékok multiplayer módja lehetővé teszi, hogy barátaiddal együtt beléphess a csatatérre és együtt küzdjetek a győzelemért. A legnépszerűbb akciójátékok közé tartozik a GTA sorozat, a Witcher, az Assassins Creed és a cseh Mafia.

FPS online PC játékok – első személy nézetes lövöldözős játékok

Az FPS online PC játékok lehetővé teszik, hogy kihívd a barátodat egy 1vs1 párbajra, vagy összeállíthass egy saját csapatot és közösen vágjatok bele az akcióba. Az FPS lövöldözős játékokat azok a játékosok fogják kedvelni, akik szeretnének a játékban fejlődni, gyakorolni, majd kipróbálni a képességeiket komolyabb összecsapásokban is. A legismertebb online PC játékok közé tartozik például a Counter-Strike, a Valorant, a Call of Duty vagy a Halo.


online pc játékok GTA 5
GTA 5

online pc játék Call of Duty: Modern Warfare
COD: Modern Warfare II

Mindig győződj meg róla, hogy elég gyors interneted van az online játékokhoz. Ideális esetben a válaszidődnek 0 és 80 ms között kellene lennie, és semmiképpen nem haladhatja meg a 200 ms-t.

Kalandjátékok, amik elkalauzolnak az izgalmas fantáziavilágokba

A kalandjátékoknak köszönhetően te és a barátaid felfedezhetitek a virtuális világot, és különböző akadályokkal nézhettek szembe. Rengeteg fő- és mellék küldetés vár majd rátok, amelyek tele vannak izgalommal és érdekes történetekkel. A legnépszerűbb kalandjáték az ikonikus Minecraft.

i

Szeretnél az online PC játékok valamelyikével játszani, de a költségvetésed korlátozott? Az Outlet kategóriánkban található játékok segíthetnek ebben.

Versenyzős online PC játékok – élvezzétek a száguldást a barátaitokkal

A konzolos játékok online változatai, vagy a PC-s online versenyjátékok lehetővé teszik számodra, hogy megtapasztald, milyen az igazi vezetés élménye. A barátaiddal megszervezhetitek a nagy versenyt egy valódi sportautóban, vagy egy városi kocsikázásra is indulhattok közösen. A legnépszerűbb online versenyjátékok közé tartozik a Forza, F1, Need for Speed és a Gran Turismo.


online PC játékok Minecraft
Minecraft

online pc játék F1 22
F1 22

Ha nincs kivel játszanod, vagy nincs internetkapcsolatod, egyáltalán nem kell aggódnod. Néhány online PC játék tartalmaz singleplayer módot is, ahol internet nélkül is játszhatsz.

A sport online PC játékok, az ideális szórakozást kínálják a sportrajongóknak

Ha szereted a labdarúgást, a jégkorongot, a kosárlabdát, az amerikai futballt vagy az UFC-t, akkor a sport online PC játékok nagy örömet okoznak neked. Állítsd össze saját csapatodat, és hívd ki az ellenfeleket egy meccsre. Minden évben várható ezekből a címekből egy új verzió az aktualizált játékosokkal és csapatokkal.

i

Léteznek online PC játékok két személyre is?

A konzolos játékok online változatai és az online PC játékok, mint a FIFA, COD, F1 és NHL, tartalmaznak split-screen funkciót, amely lehetővé teszi két játékos számára, hogy ugyanazon a konzolon játsszanak. Ezek a játékok természetesen távolról, online is játszhatók, így mindenki a saját foteljéből csatlakozhat a játékhoz.

Battle royale online PC játékok, ahol csak egy maradhat

A battle royale online PC játékok lényege, hogy a játékosokat különböző helyeken dobják le a térképen, és a feladatuk, hogy a folyamatosan szűkülő körön belül maradjanak, és túléljenek. A játékosnak azért, hogy nyerjen, meg kell semmisítenie a többi játékost a térképen található fegyverekkel, és az utolsónak kell maradnia a körön belül.

Szeretnél ingyen szórakozni? Akkor örülni fogsz a ingyenes játékoknak. A legjobb ingyenes online PC játékok közé tartozik például a Fortnite, COD: Warzone, CS:GO, Overwatch 2.

Online PC játékok gyerekeknek – hogy a kisebbek is játszhassanak

A gyerekeknek szánt online PC játékok olyanok, amelyekben nem található a gyermek számára káros tartalom. Szinte minden online játékműfaj tartalmaz gyerekeknek megfelelő játékokat is. A kicsik elmerülhetnek a sport- vagy versenyjátékok világában. A Minecraft számukra is tökéletes választás egy igazi kalandhoz.

i

Ha az online PC játékok magas árai aggasztanak, nézd meg a kedvező árú online játékokat, ahol biztosan találsz megfelelő játékot magadnak is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 836 termék
5,0
Tekken 8 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A TEKKEN 8 folytatja a Mishima és Kazama családok tragikus történetét és az apa és fia közötti megrázó harcot. A pusztító és lenyűgöző vizuális effektek és a mozgás súlyt és hangulatot kölcsönöznek minden egyes csatának. A TEKKEN 8 az ütközet minden pillanatát látványossággá, minden győzelmet pedig epikus történetté varázsolja
Leárazás -20 %
19 890 Ft 24 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0372std
4,8 70×
Minecraft - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai és gyerekeknek - Járd be a Minecraft által véletlenszerűen generált világokat, és építs lenyűgöző épületeket - a legegyszerűbb házikóktól kezdve egészen a leglátványosabb várakig! Játssz kreatív módban (Creative Mode), vagy túlélő módban (Survival Mode), bányássz a föld legmélyéből, ahol saját fegyvereket és pajzsokat kell majd készítened, amelyek védelmet nyújtanak a veszélyes ellenséggel szemben!
10 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW060
4,9 45×
Luigis Mansion 3 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland, árkád és kaland - Luigi álomnyaralásra indul Marioval és barátaival, miután meghívást kapott egy luxusszállodába. De a nyaralás rémálommá válik.
18 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW537
4,7
WRC Generations - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - 2022-ben a WRC bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenet szempontjából új mechanikák léptek játékba, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A gyorsasági szakaszok megnyeréséhez gondosan kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0249
4,9 57×
Grand Theft Auto V (GTA 5) Premium Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A GTA V Premium Edition tartalma: Történet mód, ingyenes hozzáférés a Grand Theft Auto Online játékhoz, Criminal Enterprise Starter Pack (egyszeri GTA játékpénz 1 000 000$ értékben a GTA Online játékban), kiegészítők: The Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler's Run, Bikers.
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO142p
4,3 11×
Diablo IV - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Lilith, a gyűlölet lánya visszatér - a Diablo IV Sanctuary világa hatalmas és tele van kalandos lehetőségekkel. A Diablo III: A Reaper of Souls óta évtizedek teltek el, és Lilith, a gyűlölet lánya elhatározta, hogy visszaszerzi a Sanctuary-t.
19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX732
4,5
EA Sports WRC - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Építsd meg álmaid autóját az eddigi legnagyobb rallyjátékban, az EA SPORTS™ WRC-ben. Íme, az FIA rally világbajnokság teljesen új hivatalos videojátéka, amelyet első alkalommal a DiRT Rally sorozat mögött álló, díjnyertes csapat fejlesztett.
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0547
4,4
Just Dance 2024 - Xbox Series X|S
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, party és testmozgás - Táncolj és ossz meg izgalmas pillanatokat egész évben minden idők első számú zenei videojáték platformján! A Just Dance 2024 Edition 40 dalt tartalmaz, a legújabb slágerektől a szeretett klasszikusokig.
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0379
4,8 69×
Death Stranding - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A közeli jövőben a DEATH STRANDING néven ismert természetfeletti esemény kaput nyitott az élők és a holtak között, és ezzel szabadon engedte a túlvilági lényeket, amelyek most az elesett világot járják, ahol az emberiséget a pusztulás fenyegeti. Sam Bridges karakterén keresztül a küldetésed reményt adni az emberiségnek azáltal, hogy egyesíted a megtizedelt Amerika utolsó túlélőit.
Leárazás -22 %
3 790 Ft 4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX463
5,0 38×
Super Mario Party - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és logikai - A Mario Party sorozat visszatér, maximális szórakozással mindenki számára! A klasszikus társasjáték-formátum bőséges adag új stratégiai elemeket kapott, mint például a minden játékosnak szánt specifikus kockákat. A játék új játékmódokat is bevezet - például minijátékokat a Joy-Con kontrollerekkel és új játékmódokat, amelyeket barátaid és családod is élvezni fog. A Nintendo Switch Lite konzollal együtt használva egy Joy-Con kontroller-készletre van szükség (külön megvásárolható).
20 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW086
3,8 10×
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
25 990 Ft 26 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0530
4,7 15×
Call of Duty: Black Ops Cold War - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Vesd bele magad a hidegháború 1980-as évek elején játszódó instabil geopolitikai csatáiba. Semmi sem az, aminek látszik ebben a vonzó kampányban, ahol a játékosok történelmi szereplőkkel kerülnek szembe és olyan ikonikus helyeken harcolnak, mint Kelet-Berlin, Vietnam, Törökország vagy Moszkva. Továbbfejlesztett verzió jobb frame-rate-tel, ray-tracing támogatással, rövidebb felvételi idővel és egyéb fejlesztésekkel.
12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0008
4,8 37×
The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG -Az alapjátékon kívül a Blood and Wine és a Hearts of Stone kiegészítőket is tartalmazza, illetve további 16 DLC-t, valamint az eddig kiadott összes frissítést.
19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW530
4,4
Watch Dogs Legion - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Watch Dogs hacker akciójáték új része a Legion nevet kapta, és a közeljövőben játszódik a disztópikus Londonban.
Szuper ár
4 090 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO600
4,8 19×
Mortal Kombat 1 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Eérkezett a Mortal Kombat univerzum újjászületése. Egy új történet, ikonikus hősök és gonosztevők, ahogy még soha senki nem látta őket.
Szuper ár
14 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0442
5,0
Need For Speed Unbound - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős - Versenyezz az idővel, járj túl a zsaruk eszén és teljesítsd a heti kihívásokat, hogy eljuss a The Grand nagydíjra, Lakeshore legnagyobb utcai versenyére. Töltsd meg a garázst precízre hangolt, egyedi járgányokkal, és világítsd be az utcákat saját stílusoddal valamint exkluzív kiegészítőkkel, és élvezd a vibráló zenét, amely a világ minden sarkába eljut.
Szuper ár
4 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0303
5,0 49×
Grand Theft Auto V (GTA 5) - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Amikor egy fiatal utcai szélhámos, egy nyugdíjas bankrabló és egy félelmetes pszichopata egy ijesztő bűnözői alvilágba, valamint az amerikai kormány és a szórakoztatóipar szövevényes rendszerébe keveredik, azt tervezik, hogy veszélyes rablások sorozatát hajtják végre, és túlélnek egy kegyetlen városban, ahol senkiben sem bízhatnak - legkevésbé egymásban.
10 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0092
5,0 15×
Tom Clancys Ghost Recon: Breakpoint - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Katonai lövöldözős játék, amely egy monumentális és vizuálisan lélegzetelállító világban zajlik, ahol egyedül hajthatsz végre küldetéseket, vagy online kipróbálhatod a többjátékos módot legfeljebb 4 játékossal.
4 090 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO592
5,0
Expeditions: A MudRunner Game - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Indulj tudományos expedícióra, amely a szó szoros értelmében magával ragad, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed a feltérképezetlen területek rejtélyeit. Irányíts kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le a veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0606
4,5 14×
EA Sports FC 24
PC játék - dobozos változat, Origin kulcs, műfaja sport, szimulátor és árkád - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19 000 leszerződött játékosával, 700 csapatával és 30 ligájával az EA SPORTS FC 24 páratlan hitelességet hoz a pályára.
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1421
4,9 98×
Crash Team Racing Nitro-Fueled - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az egyetlen igazi Mario Kart-rivális remaster változata. A Nitro-Fueled alcímű Crash Team Racing az egyjátékos módokon kívül helyi multiplayer játékot is kínál akár 4 játékos számára egyetlen képernyőn, valamint multiplayer online játékot is. Eredeti játékmódok, karakterek, power-up-ok és fegyverek várnak rád.
Leárazás -8 %
10 890 Ft 11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX592
4,0
EA Sports WRC - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Építsd meg álmaid autóját az eddigi legnagyobb rallyjátékban, az EA SPORTS™ WRC-ben. Íme, az FIA rally világbajnokság teljesen új hivatalos videojátéka, amelyet első alkalommal a DiRT Rally sorozat mögött álló, díjnyertes csapat fejlesztett.
15 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0440
4,3
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
31 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0427
4,6 28×
Need For Speed Heat - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Napközben hivatalos versenyen veszel részt, éjszaka megszeged a törvényeket, fogócskázol a rendőrökkel és megküzdesz az utca tiszteletéért.
10 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX682

Online PC és konzol játékok

A Online PC és konzol játékok kategóriában összesen 1836 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó online PC és konzol játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább online PC és konzol játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb online PC és konzol játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: online PC és konzol játékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ