AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

75" TCL 75T8B

Termékkatalógus
75" TCL 75T8B
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - Google TV, QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 400×400, Dolby Atmos, F energiaosztály
642 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WK690f7j Termékszám:  75T8B Gyártó honlapja:
75" TCL 75T8B 642 990 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

75" TCL 75T8B

Szívesen élveznéd otthon a filmeket olyan minőségben, mint a moziban? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ez a remek TCL TV. Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak. Biztos lenyűgöző lesz számodra a rengeteg film és sorozat az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 144Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és Cloud gaming elégíti ki minden igényes játékos igényét. Ezen TCL Smart TV a fejlett Google TV operációs rendszerrel van ellátva, és megjelenését egy egészen lenyűgöző dizájn egészíti ki. A TV megjelenését titán szín egészíti ki. A TV falra való szereléséhez használj VESA szabványú tartót, melynek méretei 400×400 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 75
Televízió 75

75" TCL 75T8B TV jelentősebb tulajdonságai

  • A nagyszerű TCL televízió valódi mozi élményt nyújt
  • Fantasztikus látványvilág köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek szerelmeseinek
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett
  • Eme TCL Smart TV a modern Google TV operációs rendszert támogatja
  • Direct LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR, TÜV Low Blue Light és TÜV Flicker-Free
  • Dolby Atmos biztosítja a mozis hangélményt
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer és Facebook Watch

Csodálatos látványt nyújt a képernyő

Csak dőlj hátra, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett. Ez a lenyűgöző TCL TV rendkívül éles és részletes képi megjelenítéssel rendelkezik, a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi képponttal rendelkezik, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, melynek köszönhetően minőségromlás nélkül élvezhetjük a filmeket és egyéb műsorokat. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást biztosít, amely intelligensen alkalmazkodva a kép tartalmához a legjobb kontrasztot és képalkotást garantálja.

Televízió 75
Televízió 75

QLED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Ezen QLED technológiát használó TV kiváló vizuális szórakozást nyújt. A QLED kijelző technológiailag rendkívül kivételes, amely hihetetlenül valósághű képet jelenít meg, páratlanul széles színspektrummal fűszerezve. Akkor is nagyszerű képet kapunk, ha világos szobában vagy oldalról nézzük a képernyőt.

Kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ. A HDR10-nek köszönhetően, a kép fényereje az aktuális jelenet maximális fényerejéhez alkalmazkodik. A HDR10+ biztosítja, hogy a kép fényereje dinamikusan változzon az adott képkockától függően. Még maximális fényerő mellett is ragyogó színeket kapunk a Dolby Vision technológiának köszönhetően. A Dolby Vision IQ a Dolby Vision kiterjesztése. Ennek az okos technológiának köszönhetően, a TV-n elhelyezett szenzor a környezeti fény alapján állítja be az optimális képet.

Televízió 75
Televízió 75

Válj profi játékossá ezzel a lenyűgöző TCL televízióval

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban sok múlik a jó grafikán, gyors reakción és rövid válaszidőn. A remek gamer mód és Cloud gaming funkcióval igazi élmény lesz a játék. Ez a remek TCL TV rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Ezen Google TV okos televízió számos hasznos funkciót tartogat, mint Google Assistant. Lehetőséget kapunk vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb nézők fognak díjazni. Gyorsan és egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket úgy, hogy nem kell használniuk a billentyűzetet. Ezentúl az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányíthatjuk. Elég megnyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Televízió 75
Televízió 75

Használd ki a modern TCL tévé összes smart tulajdonságát

A hozzáadott HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nincs szükség külső eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Az okos funkcióknak köszönhetően böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Nagyszerű választás mindenki számára

Lehetővé tesz olyan kapcsolódási lehetőségeket más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast és WiFi 5. A moziszerű élményről olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően biztosított a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang lényegesen pontosabban és valósághűbben terjed a térben.

Televízió 75
Televízió 75

A multimédiás funkciók segítenek felfedezni a szórakozás korlátlan világát

Ez a remek TCL QLED TV biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha unalmas a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és lejátszhatod saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely speciális keresési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához.

Színmélység:

10

Méretek:

103,5 × 166,6 × 34,3 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

95,8 × 7 cm (ma×mé)

Tömeg:

23,9 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

1 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ Kész!
    Színmélység
    10 Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2024 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer, Facebook Watch Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 5 Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    1 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    166,6 cm Kész!
    Magasság
    103,5 cm Kész!
    Mélység
    34,3 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    95,8 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7 cm Kész!
    Tömeg
    23,9 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Titán Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    127 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    210 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 75" TCL 75T8B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" TCL 75T8B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 75" TCL 75T8B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 75" TCL 75T8B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 75" TCL 75T8B.
    P-DC1-WEB05
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ