AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

AH510 Original Connect white

Termékkatalógus
AH510 Original Connect white
Légtisztító - párásítóval, 4,5 m³/h légtisztító teljesítmény, 8 W teljesítményfelvétel, 35 m² max. ajánlott szobaméret, 24 - 44 dB(A) zajszint, víz szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, közvetlenül a készüléken, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, 1 szűrő, mikroorganizmusok szűrése, felszereltség: aromadiffúzor, kijelző, távirányító és érintőpanel, méret: 36 × 30 × 31 cm (Ma×Sz×Mé)
87 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  VENCV000 Termékszám:  4011143510000
AH510 Original Connect white 87 390 Ft Felbontott raktáron

AH510 Original Connect white

AH510 Original Connect white egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Te vagy családtagjaid allergiában vagy gyakori felső légúti megbetegedésben szenvednek? Ebben az esetben tökéletes lesz számodra egy ilyen Venta AH510 Original Connect légtisztító készülék. Hatékonyan megszabadulhatsz vele a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól. Ez a levegőtisztító allergiásoknak a különböző szennyeződéseken túl hatékonyan küzd az összes allergén ellen is. Jelentősen javul a levegő minősége, és ezzel egyidejűleg csökken az allergiás reakciók kockázata. Az innovatív technológia és a hatékony víz szűrő segít, hogy minden lélegzetvétellel friss levegőt élvezhess. Erős teljesítményének köszönhetően 35 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására készült. Stílusos kialakításán kívül olyan modern funkciókat biztosít, mint automatikus üzemmód, időzítő, éjszakai mód, teljesítmény-szabályozás és párásító.

Légtisztító AH510 Original Connect white ...
Légtisztító AH510 Original Connect white ...

AH510 Original Connect white légtisztító fontosabb paraméterei

  • Egy ilyen modern Venta légtisztító használatával hatékonyan megszabadulhatsz a levegőben jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól
  • Kiszűri a levegőben lévő allergéneket is
  • A tökéletesen tiszta levegő elérése érdekében egyetlen szűrőt használ
  • Filter típusa: víz
  • A szűrőmechanizmus mikroorganizmusok eliminálását tudja
  • 35 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális
  • 4,5 m³/h mennyiségű levegőt képes megtisztítani
  • A párásító légtisztító ideális megoldás a lakás száraz levegőjére
  • A teljesítményét igény szerint állíthatjuk
  • A beépített időzítővel bekapcsolhatjuk a légtisztítót egy adott intervallumra
  • A légtisztító vezérlése mobilalkalmazáson keresztül is elvégezhető
  • Együttműködik olyan technológiákkal, mint Wi-Fi
  • A beállítások a fizikai gombok segítségével történnek
  • A könnyen olvasható kijelzőn megjelenik a szükséges információ
  • Érintésvezérelt panellel
  • Kellemes illat az aromadiffúzorral
  • Egy ilyen modern Venta légtisztító teljesítménye 8 W
  • A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 24 dB(A), és ez az érték legfeljebb 44 dB(A)

Adj egy esélyt ennek a nagy teljesítményű levegő tisztítónak a neves Venta gyártótól

Ezen Venta levegőtisztító funkciói hozzájárulnak a kényelmes és hatékony mindennapi használathoz. A tökéletes szűrési képességnek köszönhetően megbízhatóan kiszűri és eltávolítja az allergéneket a levegőből. Nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, ahol élnek allergiások. A levegő tisztító optimális teljesítményét az automatikus üzemmód a levegőminőségnek megfelelően állítja be. Nem kell aggódnunk a beállítások miatt, mert minden automatikusan történik a beavatkozásunk nélkül. A teljesítmény könnyen beállítható, hogy az aktuális igényeidnek megfelelő optimális tisztítási fokozatot választhasd ki. A beépített időzítőnek köszönhetően a levegő tisztító az általunk megadott idő elteltével kikapcsolja magát.

Modern felszereltség a könnyű kezelés érdekében

Eme Venta levegőtisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, így ritkábban kell port törölni. A levegő tisztító egy mobilalkalmazással vezérelhető, amivel csak egyszerűen bekapcsoljuk és kiválaszthatjuk a kívánt módot. Teljesen kompatibilis olyan technológiákkal, mint Wi-Fi. Műszaki szempontból kevésbé képzett felhasználók is könnyedén működtethetik a készülék fizikai gombjain keresztül, közvetlenül a készüléken. Az áttekinthető kijelzőn olvashatjuk le a szükséges aktuális információkat. Az érintős vezérlőpanelen könnyen és kényelmesen ellenőrizhetünk minden szükséges funkciót. A levegő tisztító távirányítóval kényelmesen beállítható anélkül, hogy el kellene hagynunk a kanapét. A levegő tisztítóba illóolajat is tölthetünk. Ezáltal csodálatos illatot varázsolhatunk otthonunkba.

Eme Venta levegő tisztító érdekes funkcióival lep majd meg

Egy ilyen hasznos Venta légtisztító segít friss környezetet teremteni és javítani otthonunk klímáját. Éjszakai üzemmódja is van, így akár alvás közben is működtethetjük anélkül, hogy zavaró lenne. A túl száraz levegő irritálhatja a nyálkahártyákat és csökkentheti azok védekezőképességét, növelve a gyakoribb megbetegedések kockázatát. Egy ilyen modern Venta párásító légtisztító segít megszüntetni a száraz levegőt a lakásban.

Egy kivételes szűrőrendszer gondoskodik az összes szennyeződés kiszűréséről

Eme Venta levegő tisztító beszívja a levegőt, amely aztán áthalad a szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. Tökéletesen tiszta levegő érhető el egyetlen szűrővel. A vízszűrő tökéletesen gondoskodik a por és a mikrobák eltávolításáról a környezetből, miközben növeli a páratartalmat. A szűrőt mikroorganizmusok tökéletes kiszűrésére alkották meg. A teljesítmény kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen Venta légtisztító 4,5 m³/h kapacitású. Nem kell aggódnunk amiatt, hogy a légtisztító túl nagy zajt csap otthonunkban. A minimális zajszint értéke 24 dB(A), illetve az érték legfeljebb 44 dB(A).

Méretei:

36 × 30 × 31 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
8 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
4,5 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
35 m2 Kész!
Maximális zajszint
44 dB(A) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Funkciók

Funkciók
Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás, Párásító Kész!

Méret & súly

Szélesség
30 cm Kész!
Mélység
31 cm Kész!
Magasság
36 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AH510 Original Connect white
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ