Slevy s AP+ AP+ plus nový vizuál

Allview P6 LIFE Fekete Dual SIM

Termékkatalógus
Allview P6 LIFE Fekete Dual SIM
Mobiltelefon 5,0 "IPS 1280x720, processzor Cortex-A7 Quad Core 1,3 GHz-es, RAM 1 GB belső memória 8 GB microSD 32GB-ig, 8 megapixeles hátsó kamera + LED vaku 2 megapixeles elülső, A-GPS, WiFi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, 3G , FM rádió, 2 Dualsim minisite, 1750mAh akkumulátor, Android 4.4
Kód:  ALL1144a2c Termékszám:  TELAVP6LIBK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Allview P6 LIFE Fekete Dual SIM

Megfizethető nagyon vonzó telefon lehet, hogy nincs túlméretezett számológép. Fordítva. Allview szállít ez a modell szimmetrikus paraméterek, amelyeket kísérő nem csak az olyan hívások és SMS-üzenetek, valamint a GPS, szolgált zsebfényképező, és volt elég erő az online tevékenységek. Quad-core processzor, amely hozzáteszi, 1 GB memória, biztosítják a gyors feldolgozása weboldalak, sima futó összes alkalmazást és zökkenőmentes keresésének térképeket. Az Android 4.4, működése sima és bosszantó aprítás.

IPS minőség

Kiváló minőségű képernyő élénk színeket, az optimális feltételeket weblapok megtekintéséhez és jobb felhasználói élményt. IPS kijelző tiszta képek és a természetes színek minden szögből. 5 "HD IPS OGS érintőképernyő üvegszál erősítésű. Ez teszi, hogy ellenáll a karcolások és sérülések és élvezheti azt a fotók és videók a lehető legmagasabb színvonalú.

Kényelem Dual SIM

Dual SIM lehetővé teszi, hogy két SIM kártyát, anélkül, hogy szükség lenne a két telefon. Használhatja egyetlen eszköz mind az üzleti, mind saját célra, két telefonszámot és tarifák. A több SIM lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy jobban össze a különböző árpolitikája üzemeltetők hívások, szöveges üzenetek és az adatforgalom.

Csak alapvető berendezések

A telefon nem olyan, mint a legtöbb mobiltelefon a modern idők, túlterheltek felesleges előre telepített alkalmazásokat. Már csak néhány praktikus és érdekes, mint például Offline Sygic navigációs vagy Movie Studio, amely professzionális videó csak néhány érinti. A többi, szükség lehet letölteni a Google Play Áruházban.

kiváló kamera

Készítsen gyönyörű pillanatok életed minőségét 8Mpix OV8858 kamera, amely képes lőni egy filmet 1080p (Full HD).

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
32 GB Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,3 GHz (1 300 MHz) Kész!

Kommunikáció és hálózat

Elsődleges SIM kártya típusa
Mini SIM Kész!
Másodlagos SIM kártya típus
Mini SIM Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 4.4 KitKat Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Allview P6 LIFE Fekete Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Allview P6 LIFE Black Dual SIM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Allview P6 LIFE Black Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Allview P6 LEBEN Schwarz Dual-SIM-. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Allview P6 LEBEN Schwarz Dual-SIM-.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ