Anker Eufy RoboVac 15C

Termékkatalógus
Anker Eufy RoboVac 15C
Robotporszívó - száraz tisztításhoz, szőnyegre, kemény padlóra, linóleumra, fapadlóra és hajópadlóhoz, automata feltöltés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és szennyeződés felismerés, 0,6 l-es portartály, 2 oldalkefe, 1,6 cm magas szintkülönbséget is leküzd, alap navigáció, BLDC motor, vezérlés: alkalmazás, takarítás módja: kefék, 6 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 100 perc működési idő, high Efficiency szűrő, 55 dB(A) zajszint, mobilalkalmazás, oldalkefe, távirányító, töltőállomás és gumírozott porszívókerekek, színe: fekete
Kód:  ANKRV931 Termékszám:  T2120311

Anker Eufy RoboVac 15C

Szeretnéd, ha az otthonod ragyogna a tisztaságtól anélkül, hogy elfáradnál a folyamatos takarítástól? Adj egy esélyt az Anker RoboVac 15C MAX robotporszívónak, amely kitakarít helyetted. Játszi könnyedséggel porszívóz fel minden típusú padlón, sőt még a szőnyegeken is. Remekel kivételes, 1300 Pa-os szívóerejével és erőteljes kefe nélküli motorjával, amely híres egyedülállóan csendes működéséről. Az Anker RoboVac 15C MAX porszívó 3 fokozatú szűrőrendszerrel gondoskodik az otthonod higiénikus tisztaságáról. Egyetlen töltéssel képes akár 100 percig is porszívózni, amely elegendő a nagyobb területekre, ezt követően pedig önállóan visszatér a dokkolóállomásra, hogy feltöltse önmagát. Igazán alacsony, csupán 7,3 cm-es magasságával megtisztítja még a nehezen elérhető területeket is, például a bútorok alatt. A robotporszívó vezérlését és a takarítás ütemezését részletesen beállíthatod a mobilalkalmazás használatával. Emellett az Anker RoboVac 15C MAX készüléke lehetővé teszi a távoli vezérlést és egy különleges szalaggal meghatározhatod számára a virtuális falat is - azaz az olyan tiltott zónákat, amelyeken nem szeretnéd, hogy a porszívó áthaladjon. Természetesen az Anker RoboVac 15C MAX készüléke érzékelőkkel akadályozza meg a lépcsőn történő leesést.


Az Anker RoboVac 15C MAX robotporszívó főbb jellemzői

  • Kompakt méretű robotporszívó fekete színben
  • Nagy, akár 1300 Pa-s szívóerő
  • Alacsony, 7,3 cm-es magasságával az Anker RoboVac 15C MAX odafér a nehezen hozzáférhető helyekre is
  • Szinte minden típusú padlóhoz alkalmas, beleértve az alacsonyabb szőnyegeket is
  • A középső kefét két oldalsó kefe egészíti ki
  • A háromlépcsős szűrőrendszer biztosítja az otthonod maximális tisztaságát
  • A RoboVac 15C robotporszívót vezérelheted mobilalkalmazáson keresztül, ahol beütemezheted a tisztítást is
  • Az Anker RoboVac 15C MAX porszívó működése igazán csendes, csak 55 dB a modern, kefe nélküli motorral
  • A rugós első lökhárító elnyeli az esetleges ütődéseket az akadályoktól, így védi a készüléket és a bútorokat
  • Technológia a lépcsőn történő leesés ellen
  • 0,6 literes portartály könnyű karbantartással
  • Könnyen eltávolítható szűrő és kefe
  • A 2 600 mAh kapacitású beépített akkumulátor képes az akár 100 perces porszívózásra is, amely elegendő az igazán nagy területekre
  • Ha az akkumulátor töltöttségi szintje alacsony, az Anker RoboVac 15C MAX robot visszatér a dokkolóállomáshoz és az újratöltés után ott folytatja a tisztítást, ahol abbahagyta.
  • A teljes feltöltése körülbelül 5-6 órát vesz igénybe
  • Az Anker RoboVac 15C MAX robotporszívó csomag tartalmaz egy távirányítót is

RoboVac 15C - Robotporszívó, amely mindenhova odafér

Az Anker RoboVac 15C MAX robotporszívó könnyedén beférkőzik még a nehezen elérhető területekre is - ez az egyedülállóan alacsony, 7,3 cm es magasságának tudható be. Más robotporszívókkal ellentétben, amelyek nem férnek be a keskeny helyekre, kényelmesen takarít ki például a konyhaszekrény vagy a komód alatt. A rendkívül csendes porszívó garantáltan egyáltalán nem zavar majd, szinte minden típusú felületet megtisztít: legyen az akár laminált parketta, járólap vagy alacsonyabb szőnyeg - az Anker RoboVac 15C MAX robotporszívó gond nélkül halad át két különböző típusú padló között 1,6 cm-es magasságig.

Irányítsd az otthoni segítőtársad alkalmazással vagy hangvezérléssel

Az Anker RoboVac 15C MAX robotporszívó modern technológiájának fontos része az Android és iOS operációs rendszerekkel kompatibilis mobilalkalmazás, amelynek segítségével utasításokat adhatsz a készüléknek és részletesen megtervezheted a tisztítás módját, beleértve az egyes tisztítási napokat és időpontokat. Az alkalmazás használata kényelmes és intuitív. A mobilalkalmazás mellett azonban hangutasításokkal is vezérelheted a porszívót. Sőt, az okostelefonodon megtekintheted a tisztítási előzményeket, és ellenőrizheted, hogy milyen útvonalat járt be az Anker RoboVac 15C MAX robotporszívó. 600 ml-es portartálya könnyen üríthető, a szűrőt pedig kényelmesen kihúzhatod a helyéről, szükség szerint egyszerűen elöblítheted folyóvíz alatt. Amint az Anker RoboVac 15C MAX robotporszívó akkumulátora merülni kezd, visszatér a töltőállomásra és feltölti önmagát, így mindig készen áll az azonnali használatra. Összesen körülbelül 6 órát vesz igénybe az Anker RoboVac 15C MAX robotporszívó teljes feltöltése, ezt követően pedig akár 100 percig is üzemképes, amely elegendő a nagyobb területekhez.


Maximális kényelem és nyugalom

Az Anker Eufy RoboVac 15C MAX robotporszívó újratervezett szűrőjét minden eddiginél hatékonyabb és hosszabb élettartam jellemzi, tehát kevesebb dolog miatt kell aggódnod.

Anker RoboVac15C MAX nagy portartállyal

A nagyobb és továbbfejlesztett 600 ml-es portartályban sokkal több por, haj és más szennyeződés fér el, így nem kell olyan gyakran üríteni.

Az Anker RoboVac 15C Max porszívó működése senkit sem zavar

A modern kefe nélküli motor hamar kapcsol nagy teljesítményre, miközben a hagyományos robotporszívókhoz képest csökkentett zajszinttel dolgozik. Az Anker RoboVac 15C MAX robotporszívó működése olyan csendes, hogy észre sem veszed azt, miközben egyszer csak hirtelen tisztaság vesz majd körül.

Hárompontos tisztítórendszer

Az Anker RoboVac 15C MAX robotporszívó fő keféjét két további oldalsó kefe egészíti ki, a porszívózás egész folyamatát pedig 1300 Pa-s szívóteljesítmény övezi.


Az Anker RoboVac 15C MAX robot nem esik le a lépcsőn

Az Anker Eufy RoboVac 15C MAX porszívó olyan fejlett technológiát alkalmaz, amelynek segítségével elkerüli például a lépcsőkről vagy küszöbökről történő leesést. Ez azt jelenti, hogy a jelenléted nélkül is kitakarít otthon anélkül, hogy a készülék biztonsága miatt aggódnál.

Testre szabható tisztítási módok

Az Anker RoboVac 15C MAX mobilalkalmazással beprogramozhatod az Anker RoboVac 15C MAX készülékét, hogy a számodra megfelelő időpontban porszívózzon. Lehetőséged van a napok és az adott időpontok meghatározására az adott helyiségekben.

Sima átmenetek a felületek között

Az Anker RoboVac 15C MAX porszívó nagy görgőivel könnyedén halad át a különböző típusú felületeken, legyen az akár alacsony vagy közepesen magas szőnyeg.

A RoboVac 15C otthonosan mozog

A több mint 10 beépített infravörös érzékelővel a RoboVac 15C készüléke mindig biztos a környezetében, kívülről ismeri az otthonodat.



Paraméterek

Navigáció módja
Alap Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,6 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Szennyeződés felismerés Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Alap Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,6 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Szennyeződés felismerés Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Szőnyeg, Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Kefék
Oldal Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
High Efficiency szűrő Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Igen Kész!

Zajszint

Zajszint
55 dB(A) Kész!

Méret és súly

Magasság
7,2 cm Kész!
Szélesség
32,5 cm Kész!
Mélység
32,5 cm Kész!
Súly
2,6 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Anker Eufy RoboVac 15C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Anker Eufy RoboVac 15C. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Anker Eufy RoboVac 15C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Anker Eufy RoboVac 15C Saugroboter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Anker Eufy RoboVac 15C Saugroboter.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ