0% splátky Siguro Akvizice ApF HU

Elektromos hálózat

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

Az otthoni elektromos hálózat az olyan elektromos eszközök összességét foglalja magában, amelyek vezérlő, védelmi vagy teljesítmény elemként működnek. Így a vezetékektől és a kapcsolóktól kezdve a feszültség védelmen át egészen a készülékekig minden beletartozik az elektromos hálózat fogalomkörébe. Könnyítsd meg a háztartási folyamatokat, és nézz szét az intelligens konnektorok vagy a biztonsági rendszerek közt.

Tovább

Mi az az elektromos hálózat?

Az elektromos hálózat minden háztartás alapját képezi. Egy háztartási elektromos hálózat akkor lehet érdekes a számodra, ha új lakástulajdonos vagy, esetleg egy új építési projektet tervezel, vagy ha egyéb vezérléseket kell telepítened. A boltunkban mindent megtalálsz, amire az elektromos hálózat telepítése során szükséged lehet. Nézz körül a hosszabbító kábelek, konnektorok, kapcsolók vagy a vezérlők és megszakítók kategóriáiban. Ne felejtsd el felszerelni magad az intelligens vezetékekkel, amelyek megkönnyítik az eszközök használatát. Ezek mellett az alap termékek mellett más praktikus eszközökkel, például időjárás állomásokkal és termosztátokkal is foglalkozunk.

i

Ha egy új ház építését vagy felújítását tervezed, mindig tartsd be a folyamatokra vonatkozó műszaki szabványokat és elektromossági szabályzatokat. Ezután bízd a villamos energia kezelését az erre felhatalmazott és képzett cégekre vagy egyéni vállalkozókra.

Az elektromos hálózat szíve - az aljzatok és hosszabbítók

dugaljak, vagyis az elektromos aljzatok arra szolgálnak, hogy a segítségükkel az összes elektromos készüléket közvetlenül a hálózathoz csatlakoztathassuk. Kaphatóak fix aljzatok (fali aljzatok) és mozgatható aljzatok, amelyek közé főként a hosszabbítók sorolhatóak. Az általános dugaszoló aljzatokon és hosszabbítókon kívül különleges csatlakozókkal és egyedi funkciókkal ellátott speciális aljzatok is kaphatók.

Ha világítást szerelsz, akkor nem nélkülözheted a kapcsolót

kikapcsolók az elektromos hálózat fontos részét képezik, különösen fontosak a világítás vezérléséhez. Cseréjükhöz vagy installációjukhoz mindössze egy keretre és az általad választott burkolatra (nyomógombos, érintős vagy bölcsős) van szükség. Ha új a házad, akkor tudnod kell, hogy milyen típusú vezetékeket szereltek be. A kapcsoló hálózat kialakítása és cseréje nagyban függ ettől.

Az elektromos hálózat minden elemének, főként a poros vagy nedves és egyéb, nem standard helyiségekben magas védettségi szintet kell biztosítani. Ebben a laikusok számára is megfelelő elektromos huzalozási anyagok segíthetnek.

Az intelligens vezérlők és kapcsolók megkönnyítik az életed

Az okos otthon vezérlők segítenek abban, hogy minden berendezést egy gomb vagy okostelefon segítségével irányíthass. Használj intelligens kapcsolókat a világítás, a készülékek, az ablakok vagy a redőnyök vezérlésére, de mindenképp győződj meg arról, hogy az elektromos hálózat installációját szakértő végezze. A vezeték nélküli eszközök Bluetooth-on vagy WiFi-n keresztül a mobilalkalmazáshoz is csatlakoztathatók.

A termosztátok állandó szobahőmérsékletet tartanak fenn

termosztátok a fűtés szabályozására szolgálnak, segítve ezzel az állandó szobahőmérséklet fenntartását, emellett pénzt is megtakaríthatsz a használatukkal. A hagyományos termosztátot szakembernek kell csatlakoztatnia a hálózathoz, míg a konnektorba csatlakoztatható és a vezeték nélküli termosztátokat saját magad is beszerelheted. Azonban mindig ellenőrizd a készülékkel való kompatibilitást.

Az időjárás állomások minden otthonban praktikusan használhatóak. Nemcsak arról tájékoztatnak, hogy milyen az időjárás odakint, és mire számíthatsz az elkövetkezendő időszakban, hanem a levegő minőségéről is értékes információkat kaphatsz. Az eszköz számos intelligens funkcióval rendelkezik, emellett jelzi a pontos rádiós időt is.

A háztartás biztonsági szintjének növeléséhez számtalan eszköz kapható

Az otthoni biztonsági rendszerek megvédik az otthonod a különféle negatív hatásoktól. Ebben a kategóriában hagyományos és okos eszközöket is találsz, amelyeket könnyedén összekapcsolhatsz a mobiltelefonoddal. Fedezd fel a komplett kamerarendszereket, riasztókat, zárakat és még sok más hasznos biztonsági eszközt, amelyek segítségével az otthonod és a saját biztonságodat mindig kézben tarthatod.

i

Az intelligens elektromos hálózat biztosan a segítségedre lesz

Az intelligens elektromos hálózat soha nem látott kényelmet nyújt majd az összes készülék és folyamat vezérlésében. Rendelkezel néhány okos eszközzel? Elég egy mobilalkalmazás, amelynek segítségével távolról is kezelheted a fűtést, a világítást vagy az egyéb mechanizmusokat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 408 termék
3,3
EVOLVEO PIR, intelligens WiFi vezeték nélküli PIR mozgásérzékelő
Mozgásérzékelő - kapcsolat: WiFi 2,4 GHz, zárt rendszer, Mozgás érzékelése, Tuya kompatibilis, kihasználhatóság - biztonsági rendszer - angol, cseh, német, szlovák és magyar nyelvű alkalmazás, tápegység: elemes, biztonsági mozgásérzékelő, 10 m hatótávolság, önállóan vagy más tuya smart eszközökkel együttműködve működik, wifi 2,4 ghz-es kapcsolat, az érzékelő mobiltelefonról vezérelhető, az érzékelt rekordok előzményei az alkalmazásban, lehetőség a készülék megosztására más családtagokkal, falra szerelhető
13 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: EVO23_013
5,0
iQtech Millennium, WiFi 2x NoN kapcsoló Smartlife, fekete
Kapcsoló - világítás kapcsolásához, önállóan, hálózati tápellátás, WiFi 2,4 GHz, Android és iOS támogatása,
10 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: iQtech22_22
5,0
FAB BK301 / 72 kilincs / markolat F1
Ajtó vasalat - csúcsos, kerek, kilincs, PZ zár, alumíniumból készült, kültéri használathoz
14 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ASAB052
4,5
Solight Forgó IP kamera
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 75° betekintési szög, mozgás érzékelése, beépített mikrofon és beépített hangszóró, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 110 × 70 × 70 mm (Ma×Sz×Mé)
11 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SD21_154
4,8
Richter Czech ES.K40/45.NI
Cilinderbetét - gombos, mérete 40/45, RC3 biztonsági osztály, ellenálló fúrás és bumping ellen, identifikációs kártyával, 6 kulcs
7 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: RICH497
4,8 14×
Richter Czech EXR.30/40.BSZ.NI
Cilinderbetét - mérete 30/40, RC4 biztonsági osztály, ellenálló fúrás, bumping, széttörés és illetéktelen zárnyitás (lockpicking) ellen, identifikációs kártyával, 6 kulcs
10 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: RICH450
2,5
iQtech SmartLife levegőminőség-érzékelő AC001
Detektor - a levegőminőség kimutatására, összekapcsolható alkalmazással, Apple Siri, Google Home, Amazon Alexa vagy IFTTT kompatibilitás, hőmérséklet-változást jelent, gázok és nedvesség megjelenítése a mobiltelefonon
15 590 Ft
Használt raktáron
Termékkód: iQ21TECH128
Richter Czech EC.35/45.NI 6 csapos, a betét mérete 35+45 mm
Cilinderbetét - mérete 35/45, hagyományos, 5 kulcs
4 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: RICH838
EMOS GoSmart IP-2121CZ, ZigBee motoros modul, 1 csatornás
Smart modul - ZigBee 2,4 GHz-es átviteli frekvencia, EMOS GoSmart kompatibilitás, TUYA, LIDL, Smartlife, nyitott rendszer, hangalapú asszisztensek általi vezérlés (Amazon Alexa, Google Assistant), Zigbee 3.0 protokoll, automatikus és kézi párosítás, alkalmazási nyelvek HU, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 további nyelv, a vezérlőgombok száma 1, 230 VAC/50 Hz tápegység, max. 0,3 W, Android OS és iOS által támogatott, ez vezérli a redőnyöket, futó függönyöket vagy függönyrudakat
9 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: EMOS24065
Uniarch by Uniview IPC-T122-APF28K
IP kamera - beltéri és kültéri, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, klasszikus éjjellátás 30 m maximális hatótávval, 101,1° betekintési szög, kézi forgás, szilárd objektív, mozgás érzékelése, beépített mikrofon és hangfelvétel, SD és cloud tárhely, RJ 45 LAN interfész, ethernet csatlakozás, mérete 97 × 118 × 118 mm (Ma×Sz×Mé)
16 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Unia24_06
NEDIS ZBHTR20WT
Termosztátfej - okos, fűtés vezérlő és szabályozó, Apple Siri kompatibilis, elemes tápellátás, működés önállóan, M30 szeleppel kompatibilis, Android és iOS támogatás angol nyelven
18 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Nedis24_001
690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: RETMUL046
1 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SAFEH292
IMMAX NEO LITE Smart Hosszabbító, 4× aljzat, 3× USB, 1× USB C, Power Delivery, WiFi
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya, Apple Siri és Lidl Home kompatibilis, energiafogyasztás mérése, USB port a töltéshez és kábellel, alkalmazás: angol, cseh, német, szlovák és magyar, Android és iOS támogatása, IP20
18 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: IMXX2330
EMOS GoSmart IP-2001ZB Hordozható jelenetvezérlő, ZigBee 3.0, 1 gombos
Vezeték nélküli távvezérlő - átviteli frekvencia: ZigBee 2,4 GHz (IEEE 802.15.4), kompatibilitás: EMOS GoSmart, TUYA, LIDL, Smartlife, nyílt rendszer, protokoll: Zigbee 3.0, párosítás: automatikus, kézi, vezérlőgombok száma: 1, tápellátás: CR 2430 3 V, támogatott OS-ek: Android, iOS
10 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HM511b7
Richter Czech RK.C36.CORTINA.WC.ANT
Ajtó vasalat - rozettás, négyszögletes, kilincs, WC zár, alumíniumból készült, beltéri használathoz
12 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: RICH976
Imou ZR1
Sziréna - nyílt rendszer, biztonsági rendszer vezérléséhez, Hálózati, angol nyelvű
8 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Imou23_39
Richter Czech RK.C-FORM.WC.CE
Ajtó vasalat - rozettás, kerek, kilincs, WC zár, rozsdamentes acélból készült, beltéri használathoz
9 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: RICH867
Imou ZE1, vezeték nélküli
Kapcsoló - vezeték nélküli kapcsoló, SOS gomb, Zigbee, 3V-os akkumulátor, több mint 1 év üzemidő, fehér
5 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Imou23_38
FAB 3P.00/DNs 30+40 Biztonsági betét, 5 kulcs
Cilinderbetét - mérete 30/40, ellenálló fúrás ellen, biztonsági kártyával, 5 kulcs
10 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ASAB374
HikVision HiWatch HWT-B150-M
Analóg kamera - bullet kivitel, beltéri és kültéri, 2560 × 1944 px max. felbontás, 2 m éjjeli látótávolság, felhasználási kör biztonsági rendszer
17 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HKVS_23_41
Ajax SoloButton (kétgombos) [55] fehér - LightSwitch kapcsoló (5 vezérlőkapcsoló)
Kapcsoló - világítás kapcsolásához, központi egységgel, elemes tápellátás, Rádióhullámok, angol nyelvű alkalmazás
4 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: AJAX23_020
PH-SP1
Kapcsoló - vezeték nélküli vevőegység - a kapcsoló alá, a PocketHome rendszer része, vezeték nélküli kapcsolóegység, a csatlakoztatott elektromos készüléket a PH-BSP követelményeinek megfelelően kapcsolja, 16 A / 250 V, hatótávolság - szabad terület 150 m, beépíthető a szerelődobozba, Csehországiban gyártották
17 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PHovl22_03
1,5
EVOLVEO PIR, intelligens WiFi vezeték nélküli mennyezeti 360° PIR mozgásérzékelő
Mozgásérzékelő - kapcsolat: WiFi 2,4 GHz, zárt rendszer, Mozgás érzékelése, Tuya kompatibilis, kihasználhatóság - biztonsági rendszer - angol, cseh, német, szlovák és magyar nyelvű alkalmazás, tápegység: elemes, biztonsági mozgásérzékelő, 6 m hatótávolság, önállóan vagy más tuya smart eszközökkel együttműködve működik, wifi 2,4 ghz-es kapcsolat, az érzékelő mobiltelefonról vezérelhető, az érzékelt rekordok előzményei az alkalmazásban, lehetőség a készülék megosztására más családtagokkal, érzékelési szög 360° (mennyezetre szerelés), falra, mennyezetre szerelés
15 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: EVO23_014

Elektromos hálózat

Elektromos hálózat

A Elektromos hálózat kategóriában összesen 4404 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ