AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Elektromos hálózat

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

Az otthoni elektromos hálózat az olyan elektromos eszközök összességét foglalja magában, amelyek vezérlő, védelmi vagy teljesítmény elemként működnek. Így a vezetékektől és a kapcsolóktól kezdve a feszültség védelmen át egészen a készülékekig minden beletartozik az elektromos hálózat fogalomkörébe. Könnyítsd meg a háztartási folyamatokat, és nézz szét az intelligens konnektorok vagy a biztonsági rendszerek közt.

Tovább

Mi az az elektromos hálózat?

Az elektromos hálózat minden háztartás alapját képezi. Egy háztartási elektromos hálózat akkor lehet érdekes a számodra, ha új lakástulajdonos vagy, esetleg egy új építési projektet tervezel, vagy ha egyéb vezérléseket kell telepítened. A boltunkban mindent megtalálsz, amire az elektromos hálózat telepítése során szükséged lehet. Nézz körül a hosszabbító kábelek, konnektorok, kapcsolók vagy a vezérlők és megszakítók kategóriáiban. Ne felejtsd el felszerelni magad az intelligens vezetékekkel, amelyek megkönnyítik az eszközök használatát. Ezek mellett az alap termékek mellett más praktikus eszközökkel, például időjárás állomásokkal és termosztátokkal is foglalkozunk.

i

Ha egy új ház építését vagy felújítását tervezed, mindig tartsd be a folyamatokra vonatkozó műszaki szabványokat és elektromossági szabályzatokat. Ezután bízd a villamos energia kezelését az erre felhatalmazott és képzett cégekre vagy egyéni vállalkozókra.

Az elektromos hálózat szíve - az aljzatok és hosszabbítók

dugaljak, vagyis az elektromos aljzatok arra szolgálnak, hogy a segítségükkel az összes elektromos készüléket közvetlenül a hálózathoz csatlakoztathassuk. Kaphatóak fix aljzatok (fali aljzatok) és mozgatható aljzatok, amelyek közé főként a hosszabbítók sorolhatóak. Az általános dugaszoló aljzatokon és hosszabbítókon kívül különleges csatlakozókkal és egyedi funkciókkal ellátott speciális aljzatok is kaphatók.

Ha világítást szerelsz, akkor nem nélkülözheted a kapcsolót

kikapcsolók az elektromos hálózat fontos részét képezik, különösen fontosak a világítás vezérléséhez. Cseréjükhöz vagy installációjukhoz mindössze egy keretre és az általad választott burkolatra (nyomógombos, érintős vagy bölcsős) van szükség. Ha új a házad, akkor tudnod kell, hogy milyen típusú vezetékeket szereltek be. A kapcsoló hálózat kialakítása és cseréje nagyban függ ettől.

Az elektromos hálózat minden elemének, főként a poros vagy nedves és egyéb, nem standard helyiségekben magas védettségi szintet kell biztosítani. Ebben a laikusok számára is megfelelő elektromos huzalozási anyagok segíthetnek.

Az intelligens vezérlők és kapcsolók megkönnyítik az életed

Az okos otthon vezérlők segítenek abban, hogy minden berendezést egy gomb vagy okostelefon segítségével irányíthass. Használj intelligens kapcsolókat a világítás, a készülékek, az ablakok vagy a redőnyök vezérlésére, de mindenképp győződj meg arról, hogy az elektromos hálózat installációját szakértő végezze. A vezeték nélküli eszközök Bluetooth-on vagy WiFi-n keresztül a mobilalkalmazáshoz is csatlakoztathatók.

A termosztátok állandó szobahőmérsékletet tartanak fenn

termosztátok a fűtés szabályozására szolgálnak, segítve ezzel az állandó szobahőmérséklet fenntartását, emellett pénzt is megtakaríthatsz a használatukkal. A hagyományos termosztátot szakembernek kell csatlakoztatnia a hálózathoz, míg a konnektorba csatlakoztatható és a vezeték nélküli termosztátokat saját magad is beszerelheted. Azonban mindig ellenőrizd a készülékkel való kompatibilitást.

Az időjárás állomások minden otthonban praktikusan használhatóak. Nemcsak arról tájékoztatnak, hogy milyen az időjárás odakint, és mire számíthatsz az elkövetkezendő időszakban, hanem a levegő minőségéről is értékes információkat kaphatsz. Az eszköz számos intelligens funkcióval rendelkezik, emellett jelzi a pontos rádiós időt is.

A háztartás biztonsági szintjének növeléséhez számtalan eszköz kapható

Az otthoni biztonsági rendszerek megvédik az otthonod a különféle negatív hatásoktól. Ebben a kategóriában hagyományos és okos eszközöket is találsz, amelyeket könnyedén összekapcsolhatsz a mobiltelefonoddal. Fedezd fel a komplett kamerarendszereket, riasztókat, zárakat és még sok más hasznos biztonsági eszközt, amelyek segítségével az otthonod és a saját biztonságodat mindig kézben tarthatod.

i

Az intelligens elektromos hálózat biztosan a segítségedre lesz

Az intelligens elektromos hálózat soha nem látott kényelmet nyújt majd az összes készülék és folyamat vezérlésében. Rendelkezel néhány okos eszközzel? Elég egy mobilalkalmazás, amelynek segítségével távolról is kezelheted a fűtést, a világítást vagy az egyéb mechanizmusokat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 407 termék
5,0
iGET SECURITY EP21 - vezeték nélküli mágneses érzékelő kapukhoz és vas ajtókhoz iGET M5-4G riasztóho
Detektor - mágneses érzékelő vas ajtók, ablakok és kapuk nyitásának érzékelésére az iGET SECURITY M5 riasztóhoz. Figyelmeztet, ha távozáskor elfelejted bezárni az ablakot/ajtót/kaput. Szabotázs elleni védelem, legmagasabb átviteli biztonsága 256 bit, nagyon hosszú, 5 éves akkumulátor-üzemidő, a riasztó folyamatosan figyeli az érzékelőnek aktivitását, jelét, az akkumulátor százalékos arányát és így tovább.
7 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: iGt21021
Richter Czech ES.40/55.CE Biztonsági betét RC3
Cilinderbetét - mérete 40/55, RC3 biztonsági osztály, ellenálló fúrás, bumping és illetéktelen zárnyitás (lockpicking) ellen, identifikációs kártyával, 6 kulcs
10 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: RICH921
LifeSmart vízérzékelő
Vízszivárgás-érzékelő -, Apple HomeKit és Google Asszisztens kompatibilitás, csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, működéséhez központi egység szükséges
8 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: CLLghTC005
4,5 11×
Solight TE81W meteorológiai állomás
Időjárás állomás - otthoni, vezeték nélküli, kültéri, aktuális időjárási adatok, ismételt ébresztés és ébresztőóra, mért értékek: légnyomás, hőmérséklet, nedvességtartalom, idő, dátum és hold állása megjelenítése, vezeték nélküli érzékelő hatótávja 60 m, maximum 3 vezeték nélküli érzékelő, fő egység és érzékelő a csomag része, elhelyezése falra és asztalra, mérete 130 × 205 × 60 mm (Ma×Sz×Mé)
23 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: UD1000a2
Richter Czech EURO Xstar EXR.35/40.NI
Cilinderbetét - RC4 biztonsági osztály, ellenálló fúrás, bumping, széttörés és illetéktelen zárnyitás (lockpicking) ellen, identifikációs kártyával, 6 kulcs
10 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: RICH244
Richter Czech R.101.PZ.72.F4.TB3
Ajtó vasalat - csúcsos, PZ zár, alumíniumból készült, kültéri használathoz
16 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: RICH097
ABUS 722/63
Lakat - bronz, cilinderbetét, 2 db kulcs,
8 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ABUS031
5,0
Honeywell DC915ECV Series 9
Csengő - kapcsolat rádióhullámok, hatótávolság 200 m, 8 dallam, 4 LR14 típusú elem
10 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HM030a10
Yale 5140/18, tűz, balra/jobbra
Bevésőzár - zármélység 80,5 mm, kétirányú csavar, kétoldalas jobb-bal nyíl fogaskerékkel, felület fehér horgany, hengeres betét használata, homlokszélesség 18 mm, hátlap 50,5 mm, emelkedés 90 mm
5 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: YALzam011
590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: RETMUL046
ELEKTROBOCK BZ31 - vezeték nélküli csengő + jelzés
Csengő - tápellátás hálózati és elemes, kapcsolat rádióhullámok, zárt rendszer, bemeneti feszültség 230 V és 3 V, hatótávolság 200 m, 36 dallam, egy db CR2032 típusú elem
8 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ELBOCK129
1,0
Richter Czech ES.35/55.CE Biztonsági betét RC3
Cilinderbetét - mérete 35/55, RC3 biztonsági osztály, ellenálló fúrás, bumping és illetéktelen zárnyitás (lockpicking) ellen, identifikációs kártyával, 6 kulcs
8 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: RICH917
5,0
Imou Ranger 2-D
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 86° betekintési szög, motoros forgás, mozgás és hang érzékelése, beépített mikrofon és beépített hangszóró, e-mail értesítés, RJ 45 LAN interfész, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 106,1 × 77,4 × 77,4 mm (Ma×Sz×Mé)
12 090 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: Imou23_05
2,6
XtendLan XL-HLAVICE1
Termosztátfej - okos, fűtés vezérlő és szabályozó, rendeltetése radiátor, elemes tápellátás, heti programozás, WiFi 2,4 GHz csatlakoztatás, működés önállóan és központi egységgel, M30 szeleppel kompatibilis, Android és iOS támogatás angol nyelven
6 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: Xten23_07
5,0
BOSMA Indoor Security Camera-XC-B
IP kamera beltéri, mozgásérzékelés, PIR érzékelő, beépített mikrofon és beépített hangszóró, 1920 × 1080 px felbontás, 138°-os látószög, forgatható, éjjellátó max. 8 m-es hatótávolsággal, MicroSD kártyahely max. 128 GB, kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa alkalmazással, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat, Android és iOS alkalmazás, hálózati tápellátás
17 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: bosma_21_04

Elektromos hálózat

Elektromos hálózat

A Elektromos hálózat kategóriában összesen 4411 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ