0% splátky Siguro AlzaBoxy Q1

HealthLand Deluxe 2022 Cedr Carbon

Termékkatalógus
HealthLand Deluxe 2022 Cedr Carbon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Infraszauna - 2-személyes, 1905 W teljesítmény, hősugárzó: karbon, rádió, ionizáló, beltéri világítás, hőmérséklet érzékelő, mp3 csatlakozó, led világítás, tetőszellőző nyílás és bluetooth, külső mérete: 120×115×190cm, tömege: 130 kg
806 090 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  VGA0016 Termékszám:  64200K3
HealthLand Deluxe 2022 Cedr Carbon 806 090 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

HealthLand Deluxe 2022 Cedr Carbon

Az HEALTHLAND Deluxe 2022 CEDR CARBON infraszauna rendszeres használata segít a test megfelelő állapotban tartásában. A szénszál által kibocsátott infravörös fény mélyen behatol az izomszövetbe, és már 50 °C-on is hatékony izzadást biztosít. A hagyományos szaunáknál alacsonyabb hőmérséklete miatt nem terheli annyira a szervezetet. A szénszálas melegítők hatékonyabbak és melegebbek, és infravörös fényük kombinálja a szaunák és a napfény hatásait. A fényterápia kedvező hatással van a fizikai és szellemi egyensúlyra, automatikusan ellenőrzött, és 7 alapvető színkompozícióból áll.

A kanadai fenyőből készült tágas szauna nemcsak romantikus pillanatokra használható. A kanadai fenyő olyan fa, amely kitűnő tartóssággal rendelkezik, és az egyik legalkalmasabb anyag a szaunaépítéshez. A szauna kb. 10 perc alatt felmelegszik, a hőmérsékletet a digitális vezérlésnek köszönhetően 18-60° C tartományban szabályozhatod. Hét térbeli szénmelegítő és egy padlófűtő biztosítja a szervezet leggyorsabb felmelegedését. A Deluxe 2022 legfeljebb 2 felnőtt számára készült.

A HEALTHLAND DELUXE 2022 Cedr Carbon szénszálas infraszauna főbb jellemzői

  • Elegendő hely 2 felnőtt számára
  • Carbon fűtők - 7 × tér és 1 × padló
  • Intenzív felmelegedés 40 mm mélységig a bőr alatt
  • Gyönyörű kanadai fenyőből készült
  • LED világítás modern rámpával
  • Színterápia
  • Üvegajtó edzett üvegből
  • Rádió MP3 lejátszóval

Praktikus infraszauna két ember számára

A kényelmet további kiegészítők segítik. Az ionizáló javítja a levegőt, utánozza az erdei levegőt, ezáltal frissíti a testet és megszünteti a stresszt. A színterápiát sok éve már az egészségügyi ellátásban is használják a nyugtató hatások miatt, és a megfelelő zenei kombinációval a legjobb kiadás érdekében. Az edzett üvegezett falak biztosítják a kényelmet és a szaunában található sok fényt. Ha könyveket szeretnél olvasni, csak nyomd meg a LIGHT gombot, és a LED világítása lehetővé teszi. Szaunázáskor nem szabad megfeledkeznünk a rendszeres folyadékellátásról, az italtartóknak köszönhetően pedig frissítőket vihetsz magaddal a szaunába.

Az HealthLand Carbon Infrasauna hatása

Nyugtatja az ízületeket, a megfázás vagy a stressz egészségügyi problémáit.Segít a fogyásban is, hiszen akár 600 kalóriát is elégethetsz 30 perc alatt. Belül kellemes, kívül gyönyörű. Az infraszauna fiatalító hatású, mert a szénmelegítők infravörös fénye 40 mm mélyen behatol a bőrbe. Ez biztosítja a vérkeringés gyorsulását, ami a szennyeződések, a vegyi anyagok és az elhalt sejtek azonnali kiválasztódását eredményezi. A bőr ezután szilárdabb lesz és csökkenti a ráncok képződését. A fő hatás a szíven is észlelhető, hiszen a test melegítése növeli a szív aktivitását, felgyorsítja a vérkeringést, fokozza és stabilizálja a vérkeringést.

Az infravörös szauna telepítése mindössze egy pillanat

Az infravörös szauna telepítése nem bonyolult, de két ember szükséges hozzá. A szauna helyének síknak és száraznak kell lennie. Ez egy előre elkészített panelekből álló kirakós játék, amelyet egyszerűen az utasításoknak megfelelően állíthatsz össze. A csatlakozások úgy vannak elhelyezve, hogy ne legyenek láthatóak, és nincs szükségük szerszámokra sem. Szükséged lesz egy csavarhúzóra, hogy csavarokat az ajtóhoz rögzítsd. Csatlakoztasd a radiátorokat a kész csatlakozóval együtt.


Paraméterek

Emberek száma

Személyek száma
2 Kész!

Energiafelhasználás

Teljesítményfelvétel
1 905 W Kész!

Csomag

Mélység
115 cm Kész!
Tömeg
130 kg Kész!
Szélesség
120 cm Kész!
Magasság
190 cm Kész!

Funkciók

Funkciók
Rádió, Ionizáló, Beltéri világítás, Hőmérséklet érzékelő, MP3 csatlakozó, LED világítás, Tetőszellőző nyílás, Bluetooth Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

szeretnem megrendelni ezt a tipust. A szallitas-es beszereles/beinditas a helyszinen törtenik? Pozitiv valasz eseten azonnal megrendelem, per Creditcard vagy kp a helyszinen EUR vagy Ft! Szallitas: Balatongyörök Valaszukra varva maradok tisztelettel Imre Ferenc Bicsak

Kérdések és válaszok: HealthLand Deluxe 2022 Cedr Carbon
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HealthLand Deluxe 2022 Cedr Carbon. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HealthLand Deluxe 2022 Cedr Carbon.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ