Stellar Blade Alzaboxy

Battlefield játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A Battlefield játék egy világszerte népszerű számítógépes és konzoljáték sorozat a first-person shooter (FPS) műfajban. A Battlefield játékok hatalmas és részletes pályákat, több harci osztályt és számos játékmódot kínálnak. Szeretnél többet megtudni? Olvass tovább.

Tovább

Battlefield játékok - szórakoztató, de kihívásokkal teli játékok

A Battlefield játék széria a modern harctér szimulációját nyújtja, mindennel együtt, ami ezzel jár. Beülhetsz egy tankba vagy repülhetsz egy vadászrepülőgépen, mindezt gyönyörű grafikai csomagban. Játéktudás, térképismeret, megfelelő stratégia - a Battlefield játékok során ezek mind számítanak. Nézd meg a sorozat fő attrakcióit.

  • A Battlefield játékok magával ragadó harci forgatókönyveket kínálnak a tengeren, a levegőben és a szárazföldön.
  • Készülj fel a részletgazdag fegyverekre, a korhű felszerelésekre vagy a valósághű ballisztikára.
  • Természetesen a Battlefield játékok világszínvonalú grafikával és hanggal rendelkeznek.
  • A Battlefield játékok teljes mértékben játszhatók PC-n, PlayStation vagy Xbox konzolokon.

Battlefield játékok - Battlefield 2042

Battlefield játékok - Battlefield 2042

Battlefield játékok - Battlefield 2042


i

A Battlefield játékok fejlesztése a DICE (EA Digital Illusions CE AB) márkanév alatt történnek, amely az EA tulajdonában van.

Battlefield játékok - Pusztíts el mindent, ami az utadba kerül

Ha van valami, ami igazán kiemeli a Battlefield játék sorozatot, akkor az a lerombolható játékkörnyezet. Ez azért van, mert a legmodernebb Frostbite motor lehetővé teszi a pusztítás korábban nem látott szintjének kiszámítását és megjelenítését. Falak, tetők, járművek, egész házak, bármi elpusztítható, és a pálya egyetlen nagy romhalmaznak tűnhet a játék végén.

Battlefield játékok - A többjátékos mód akár 128 játékos számára számára hoz létre lélegzetelállító színhelyeket

A Battlefield játékok sorozata mindig is nagymértékben a többjátékos módra koncentrált. A gyönyörűen kidolgozott környezet és a tankok, repülőgépek és egyéb harci járművek részletes modelljei fokozzák a harci élményt. Akár barátaiddal, akár alkalmi játékosokkal játszol, mindig adrenalinlöket lesz.

Battlefield játék és többjátékos mód

A Battlefield játék sorozat több hivatalos többjátékos módot is kínál. Jellemzően olyan módról van szó, amelyben a cél a kulcsfontosságú ellenőrzőpontok elfoglalása, egy zászló védelme vagy megfelelő számú ellenfél kiiktatása.

A Battlefield játék 2042 olyan forgatókönyveket kínál, amelyekben akár 128 játékos is találkozhat egyetlen szerveren. Ez azonban csak a játék next-gen konzolos (PS5, Xbox Series) és PC-s változatára vonatkozik.

Battlefield játékok - Különböző csataterek a történelem során

A Battlefield játékok hírnevét a 2002-ben megjelent Battlefield 1942 hozta meg. Ez volt az első olyan játék a műfajban, amelyben a játékosok első kézből tapasztalhatták meg a nehéz harcjárművek irányítását, ahelyett, hogy kizárólag a kézifegyverükre kellett volna hagyatkozniuk. A Battlefield játékok a különböző harci osztályok rendszerét is bevezették, amelyek mindegyike más-más szerepet töltött be.


Battlefield játék - Battlefield V

Battlefield játék - Battlefield 5

Battlefield játék - Battlefield V


Battlefield játék 2042 - A jövő csataterén

Battlefield 2042: Minden, amit tudunk a 2021-es Battlefield játék legújabb darabja PC-s és konzolos játékokhoz. A játék egy közeli jövőbe kalauzol el, amelyet két világhatalom konfliktusa szakít szét. Rajtad áll, hogy melyik oldalt vagy játékosztályt választod, és milyen játékstílust próbálsz ki.

Battlefield játékok - A Tornádó gyors munkát végez a taktikáddal

A Battlefield 2042 egy új funkciót is bevezet, amely sok kiszámíthatatlan helyzetről gondoskodik: az időjárást. Hogyan fogsz te és a csapatod reagálni egy tornádóra vagy homokviharra? Taktikázz, improvizálj, használd ki a játéktérkép gazdag lehetőségeit, legyél jobb az ellenfelednél. Nincs más út a sikerhez.

i

Battlefield játékok - Élvezd a jövő technológiáját

Nehéz tankok, gyors terepjárók, vadászgépek, helikopterek - a Battlefield 2042 több mint 50 részletes és teljesen irányítható modellt kínál.


Battlefield játékok - Battlefield 2042 PC

Battlefield játékok - Battlefield 2042 PS5

Battlefield játékok - Battlefield 2042 Xbox Series


Battlefield játék V - A második világháború másképp

A Battlefield V a 2018-as kiadásban több száz órán át tartó szórakozást kínál. Tapasztald meg a második világháború ihlette csatatereket, lőj korabeli fegyverekkel, vezess a valóságnak megfelelő járműveket, és szabd testre az egyes osztályok megjelenését. A Battlefield játék V gazdag többjátékos és kifinomult egyjátékos módot kínál.

A Battlefield játék 1 az első világháború csatatereit hozza el

A Battlefield 1 egy 2016-os játék, amely az első világháború idején játszódik. Korabeli technológiára, ágyúkra, léghajókra, lángszórókra és még lövészárok-háborúkra is számíthatsz. A Battlefield játékok között számos többjátékos módot, valamint egy offline egyjátékos kampányt is találsz.

Tetszenek a Battlefielddel játékok és szeretnél PC-n is játszani? A digitális licenc aktiválásához szükséged lesz az Origin kliensre.

A Battlefield játék Hardline a bűnözők és a rendőrség közötti örökös harcra összpontosít

A Battlefield Hardline maga mögött hagyja a világháborúk hatalmas csatatereit, és egy nagyvárosi környezetet mutat be, amelyben a játékosok a bűnözők és a rendfenntartók harcát vívják. Az eltérő fókusz ellenére ez a sorozat teljes értékű képviselője, amelyhez minden hozzávaló megvan.

i

A Battlefield játék 4 továbbra is népszerű

A Battlefield 4 (2013-as játék) még ma is a sorozat egyik legjobbjának számít a játékosok körében. Ha van egy gyengébb PC-d, a negyedik résszel biztosan nem tudsz melléfogni.

Battlefield játékok a történelem során

A sorozat húszéves fennállása alatt a játékosok több olyan játékot is megszerettek, amelyek már régen kikerültek a dobozból. A Battlefield: Bad Company 2 például gazdag egyjátékos kampányával és a korban egyedülállóan rombolható környezetével nyerte el a rajongók tetszését. A Battlefield 2142 azért volt érdekes, mert ez volt a sorozat első futurisztikus belépője. A játék még 2006-ban jelent meg, és egyedi témája miatt több százezres eladásokat hozott.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
25 termék
Battlefield 1: Revolution - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és lövöldözős
16 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0572

Battlefield játékok

A Battlefield játékok kategóriában összesen 25 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó battlefield játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább battlefield játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb battlefield játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: battlefield játékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ