Slevy s AP+ Slevy s AP+

BOSCH MUM58243

Termékkatalógus
BOSCH MUM58243
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, keverőtál térfogata: 3,9 l, keverőtál anyaga: rozsdamentes acél, 7 sebességfokozat, burkolat anyaga: műanyag, turbo pulse gomb, teljes fordulatszám szabályozás, habverés, keverés és dagasztás, keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét, citrom/gyümölcs prés, keverőtál, habverő kar és beöntő karima, tömege: 7,059 kg, fehér szín
Kód:  BOSKR965 Termékszám:  MUM58243 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BOSCH MUM58243

Konyhai robotgép BOSCH MUM58243 Lifestyle

A modern BOSCH MUM58243 konyhai robotgép tömérdek hasznos funkcióval rendelkezik, aminek köszönhetően rengeteg időt spórolhatsz vele. Nagy teljesítményű 1000 W-os motorja a sűrűbb hozzávalókkal is ügyesen elbánik. A robotgép erejét összesen 7 teljesítményfokozattal tudod vezérelni. Az ízléses rozsdamentes acél keverőtál, melynek űrtartalma 3,9 l a bolygó-mozgású keverési rendszerrel kombinálva garantálja, hogy a tészta tökéletes lesz. Óriási előnye más gépekkel szemben nagy felszereltsége: keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét, citrom/gyümölcs prés, keverőtál, habverő kar és beöntő karima.

BOSCH MUM58243 konyhai robotgép legfontosabb paraméterei

  • A konyhai robotgép anyaga: műanyag
  • Bolygóműves típusú keverés
  • A konyhai robotgép motorjának erejét 7 teljesítmény-fokozattal tudod vezérelni
  • A formás rozsdamentes acél keverőtál max. térfogata: 3,9 l
  • Óriási előnye: turbo PULSE gomb, teljes fordulatszám szabályozás, habverés, keverés és dagasztás
  • A háztartási robotgép legnagyobb teljesítménye: 1000 W
  • A gép súlya: 7,059 kg
  • Méretek: 282 mm (magasság) x 282 mm (szélesség) x 271 mm (mélység)
  • Kiegészítők: keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét, citrom/gyümölcs prés, keverőtál, habverő kar és beöntő karima
Konyhai robotgép BOSCH MUM58243 Jellemzők/technológia
Konyhai robotgép BOSCH MUM58243 Tartozékok

BOSCH MUM58243 háztartási robotgép hasznos tartozékai

A sokoldalú BOSCH MUM58243 robotgép hasznos kiegészítői leegyszerűsítik az ételek elkészítését. A dagasztókar gyorsan simára keveri a tésztát, míg a keverőszár segítségével megbirkózhatsz minden egyébbel. A géphez jár egy habverő szár, amellyel szép kemény tojáshabot készíthetsz. Ha szereted a gyümölcsös vagy zöldséges smoothie-t, a mixer feltét sem lesz felesleges. A szettből a zöldség- és gyümölcs passzírozó sem hiányozhat, mert az otthon készült gyümölcslé a legjobb. A robotgéphez tartozik egy zöldségszeletelő is, amellyel gyorsan lehet zöldséget szeletelni. A korszerű Bosch robotgép gazdag felszereltségének hála egyszerre több berendezés munkáját is el tudja végezni, így helyet és pénzt takaríthatunk meg vele.

Paraméterek

Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Átlátszó tálfedő, Ballon habverő, Turmix feltét, Citrom/gyümölcs prés, Keverőtál, Habverő kar, Beöntő karima Kész!
Keverőtál űrtartalma
3,9 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!
Teljesítmény
1 000 W Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Átlátszó tálfedő, Ballon habverő, Turmix feltét, Citrom/gyümölcs prés, Keverőtál, Habverő kar, Beöntő karima Kész!
Keverőtál űrtartalma
3,9 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Műanyag Kész!

Méret & súly

Mélység
27,1 cm Kész!
Szélesség
28,2 cm Kész!
Magasság
28,2 cm Kész!
Tömeg
7,06 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Bosch konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSCH MUM58243 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MUM58243. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH MUM58243.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ