30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

BOSCH WQG24590BY Serie 6

Termékkatalógus
BOSCH WQG24590BY Serie 6
4,8 10 értékelés
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 64 dB, becsült éves energiafogyasztás 258 kWh, SensitiveDrying, lefolyóhoz csatlakoztatható, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, mérete 84,2 × 59,8 × 61,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 56,4 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BOSU027 Termékszám:  WQG24590BY Gyártó honlapja:
BOSCH WQG24590BY Serie 6 249 290 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

256 680 Ft
Szett megvásárlása
252 980 Ft
Szett megvásárlása

BOSCH WQG24590BY Serie 6

BOSCH WQG24590BY Serie 6 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Kevés a hely az otthonodban és a ruhaszárító is mindig útban van? Erre az esetre a szabadonálló Bosch szárítógép olyan döntés, amellyel időt és energiát takaríthatsz meg. Ez a készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép ma az egyik leggyakrabban használt szárítógép-típus. Ez azért van így, mert egyszerűen telepíthető anélkül, hogy átépítési munkálatokra vagy bonyolult összeszerelésre lenne szükség. A szárító gyűjtőtartálya összegyűjti és tárolja a mosott ruhából származó nedvességet. A vízelvezető cső közvetlenül a szennyvízcsatornára köthető, így nem kell a gyűjtőtartály ürítésével törődni. A gazdaságos BOSCH WQG24590BY Serie 6 szárítógép optimális gondoskodást biztosít a ruháidnak és Neked. Olyan népszerű funkciókkal büszkélkedhet, mint a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár. Napjaink kedvenc technológiái közül a következőket tartalmazza: SensitiveDrying. A helytakarékos Bosch szárítógép méretei 84,2 × 59,8 × 61,3 cm (ma×szé×mé). Tömege 56,4 kg.

Szárítógép BOSCH WQG24590BY Serie 6 Lifestyle
Szárítógép BOSCH WQG24590BY Serie 6 Jellemzők/technológia

A kiváló BOSCH WQG24590BY Serie 6 szárítógép alapvető paraméterei

  • A szabadonálló szárítógép időt és energiát takarít meg számodra
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • A szárító fontos része a kondenzációs tartály
  • Legfeljebb 9 kg ruhát tud szárítani
  • A készülék zajszintje 64 dB
  • Késleltetett indítási funkciót kínál
  • A beépített kijelző tájékoztat az aktuális eseményekről vagy beállításokról
  • A gyorsprogram a lehető legrövidebb idő alatt megszárítja a ruhát
  • A szárítógép belső világításának köszönhetően tökéletesen átlátható a dob tartalma
  • Az alacsony hőmérsékletű szárítás minimalizálja a ráncosodást és kisimítja a gyűrődéseket
  • Értékelni fogod a kondenzátor öntisztító funkcióját
  • A lefolyó-csatlakozó készletet tartalmazza

A korszerű BOSCH WQG24590BY Serie 6 szárítógép funkciói növelik a hatékonyságot

A sokoldalú Bosch szárítógépnek köszönhetően rövid idő alatt nagy mennyiségű ruhát száríthatsz meg, amely tisztább és jobb illatú lesz, mint ha kint szárítanád. A szárítógép belső világítással ellátott, így könnyen láthatod, mit tartalmaz és nem felejtesz benne semmit. A lakat ikon aktív gyermekzárat jelez a kijelzőn kisgyermekeid maximális biztonságáért. Az előlapon lévő világos kijelző tájékoztat Téged az aktuális állapotról vagy beállításokról.

Szárítógép BOSCH WQG24590BY Serie 6 Opcionális
Szárítógép BOSCH WQG24590BY Serie 6 Képernyő

Adj zöld utat az energiatakarékosságnak, amiben segítségedre lesz a kiváló BOSCH WQG24590BY Serie 6 szárítógép

A ruhaszárítás nem kell, hogy drága legyen - szárítóinkkal akár több tíz százalékos energiamegtakarítást érhetsz el. Az innovatív szárítótechnológia biztosítja a kondenzátor automatikus tisztulását a szárítás során , így nem kell aggódnod a rendszeres karbantartás miatt és egyúttal energiát is megtakaríthatsz. A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználd az alacsony éjszakai tarifát. Ha olyan időpontban kapcsolod be a szárítógépet, amikor alacsonyabbak az áramárak, csökkentheted a teljes energiaköltséget. A takarékos BOSCH WQG24590BY Serie 6 szárítógép rendelkezik hőszivattyúval, amely lehetővé teszi a szárítás során nyert hőenergia felhasználását, így minimalizálva a hő szivárgását és csökkentve az energiaköltségeket.

Válassz programot a ruha típusa alapján

A különféle programokat nyújtó Bosch szárítógép csökkenti a ruhák károsodásának kockázatát, minden típusú textíliához alkalmas és eltávolítja a finom szöszöket vagy szálakat. Ne aggódj amiatt, hogy egy reggeli kávéfolt az ingeden megakadályozza, hogy ragyogj az állásinterjúdon. Egyszerűen mosd ki az inget és a szárítógép gyorsprogramja rövid idő alatt megszárítja a ruhádat. Az alacsony hőmérsékleten történő szárítás csökkenti a gyűrődéseket és vasalás nélkül kisimítja a szöveteket. A gyűrődésgátló programmal elkerülheted a kellemetlen vasalást és élvezheted a szép, ráncmentes ruhákat.

Szárítógép BOSCH WQG24590BY Serie 6 Oldalnézet

A kifogástalan Bosch szárítógép energetikai adatai

A szárítógép alkalmas a nagy mennyiségű ruhát mosó családok számára, mindeközben időt és energiát takarít meg. Az energiahatékony BOSCH WQG24590BY Serie 6 szárítógép A++ energiaosztályba sorolt. Becsült éves energiafelhasználása 2,05 kWh. A szárítógép maximum 9 kg ruhát tud szárítani. A készülék zajszintje 64 dB. A szárítási hatékonyság az egyik legfontosabb kritérium a szárító kiválasztásakor. A teljesítményt tekintve kiemelkedő Bosch szárítógép B hatékonysági osztályú, így a normál szárítási mód a nedvesség több mint 80 - 89,9%-át képes eltávolítani a ruhákból.

Szárítógép BOSCH WQG24590BY Serie 6 ...

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép BOSCH WQG24590BY Serie 6 Energia címke

Méretei:

84,2 × 59,8 × 61,3 cm (ma×szé×mé)

Tömeg:

56,4 kg

Kivitel:

Fehér

Hatékonyság:

B

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A++ Kész!
Energiafelhasználás
2,05 kWh Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
258 kWh/év Kész!
Zajszint
64 dB Kész!
Hatékonyság
B Kész!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A++ Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Hatékonyság
B Kész!
Zajszint
64 dB Kész!
Energiafelhasználás
2,05 kWh Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
258 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
61,3 cm Kész!
Szélesség
59,8 cm Kész!
Magasság
84,2 cm Kész!
Tömeg
56,4 kg Kész!

Funkciók

Lefolyó csatlakozó készlet
IGEN Kész!

Szárítógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSCH WQG24590BY Serie 6
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ