30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Canon EOS R8 váz

Termékkatalógus
Canon EOS R8 váz
4,6 5 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, webkameraként használható, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás, Canon RF bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó, kijelző mérete 3", érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW , JPEG, DCF és HEIF, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és külső mikrofon a felszerelés része, mérete 8,61 × 13,25 × 7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 460 g, szíj/pánt és töltőkábel/adapter a csomag része
645 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  OC0990a1 Termékszám:  5803C003 Gyártó honlapja:

Canon EOS R8 váz

Digitális fényképezőgép Canon EOS R8 váz ...

A(z) Canon EOS R8 váz tükör nélküli digitális fényképezőgéppel olyan dolgokat örökíthetsz meg, amilyeneket egy okostelefonnal soha. A fényképezőgépet CMOS típusú és Full Frame formátumú érzékelővel ruházták fel. Ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy 4K felbontású videókat készíthessünk vele. Az érzékelő legnagyobb felbontása 24,2 Mpx, oldalaránya pedig 3:2. A fényképezőgép funkcióit a 3" kihajtható érintőképernyőn tudjuk módosítani. Ennek hála a videóbejegyzések és a szelfik készítése is sokkal egyszerűbb. A képernyőt egy mozdulattal ki lehet hajtani és el lehet fordítani 180°-val. A képek és videók SD, SDHC és SDXC típusú memóriakártyára kerülnek elmentésre. A fényképezőgép tápellátását egy akku garantálja, melynek kapacitása 1040 mAh. A gyári adatok alapján, egy feltöltéssel 370 fénykép is elkészíthető. Ha sokszor kell sztatív nélkül videóznod, tetszeni fog a beépített optikai képstabilizátor. Legnagyobb előnye, hogy valós időben igazítja ki a képet. Erről az integrált giroszkópos szenzor gondoskodik. Így nem kell aggódnod az elmosódott képek vagy a remegő videók miatt.

A(z) Canon EOS R8 váz tükör nélküli digitális fényképezőgép lényegesebb jellemzői

  • A(z) Canon digitális fényképezőgép érzékelőjének fajtája CMOS
  • A(z) elektronikus kereső lehetővé teszi a fotózni kívánt tárgy és a beállítások ellenőrzését
  • A(z) Canon által gyártott érzékelő felbontása 24,2 Mpx
  • 3" kihajtható és 180°-ban elfordítható érintőképernyő
  • További pozitívuma az arcok automatikus észlelése
  • Az optikai képstabilizátor meggátolja a felvételek elmosódását
  • Maximális videófelbontás: 4K
  • A tükör nélküli fényképezőgép vázának domináns színe: fekete
  • A fényképezőgép váza nagyon ellenálló
  • A gyártó adatai alapján, egy feltöltéssel 370 kép kép is elkészíthető
Digitális fényképezőgép Canon EOS R8 váz ...
Digitális fényképezőgép Canon EOS R8 váz ...

A(z) Canon MILC fényképezőgépének külső paraméterei

Ennek a formás fényképezőgépnek a méretei 13,25 × 8,61 × 7 cm így elsősorban azoknak ajánlott, akik szeretnek utazni. Teljes súlya mindössze 460 g, tehát a poggyász sem lesz tőle nehezebb. Fekete színe divatos megjelenést kölcsönöz neki. Ellenálló kivitelének hála a természetbe is bátran magunkkal vihetjük. A váz elülső részén egy bajonettzárat találunk, amely az objektív pontos csatlakoztatására szolgál. A kezelőszerveken kívül találunk még a gépen egy kijelzőt és egy elektronikus keresőt is. További előnye a felső részén található papucs, amely a vaku, mikrofon vagy más tartozékok csatlakoztatására szolgál. A fényképezőgép egy menettel is rendelkezik, hogy könnyen állványra lehessen helyezni. A csomagolás tartalma (a gépen kívül): szíj/pánt és töltőkábel/adapter.

A(z) Canon tükör nélküli fényképezőgépének csatlakozói és a támogatott formátumok

A videófelvételek rögzítéséhez H,264/MPEG-4 AVC és H,265/MPEG-H HEVC videó-kodeket alkalmaz, melynek célja a videófájl méretének csökkentése látható minőségromlás nélkül. A fényképek RAW formátumban is rögzíthetők, így a számítógépen rengeteg lehetőség nyílik a szerkesztésükre. A beépített Bluetooth és WiFi segítségével gyorsan és egyszerűen csatlakozhatunk okostelefonunkhoz vagy számítógépünkhöz. Az igényesebbek kedvéért a fényképezőgépet felszerelték egy mikrofon porttal is. A grafikus kimenetek közül ez a modell micro HDMI konnektorral rendelkezik.

Digitális fényképezőgép Canon EOS R8 váz ...
Digitális fényképezőgép Canon EOS R8 váz ...

Mi egyébbel büszkélkedhet a(z) Canon EOS R8 váz fényképezőgép?

A(z) Canon fényképezőgépének maximális érzékenysége (ISO) 102400. Ha szeretsz videófelvételeket készíteni kétségtelenül örülni fogsz a(z) 60 FPS értéknek és a 4K felbontásnak. A sorozat mód sebessége 120 kép/mp. A tökéletes képek érdekében a záridő tetszőlegesen személyre szabható 1/16000 -tól/-től - 30 s -ig. Az arc-észlelés funkció nagy segítségedre lesz fotózás közben. Ezt a típust megfelelő szoftver segítségével akár webkameraként is használhatod. Ami nagy előny, ha netán otthonról kell dolgoznod.

A(z) Canon objektívével tökéletesen éles képeket készíthetsz

A csomagolásban találsz egy objektívet is.

Digitális fényképezőgép Canon EOS R8 váz ...

Paraméterek

Összehasonlít
Szélesség
13,25 cm Kész!
Magasság
8,61 cm Kész!
Mélység
7 cm Kész!
Tömeg
460 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret & súly

Szélesség
13,25 cm Kész!
Magasság
8,61 cm Kész!
Mélység
7 cm Kész!
Tömeg
460 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet, Cserélhető lencsék, Vakupapucs, Strapabíró, Videóra alkalmas Kész!
Képstabilizálás
Optikai Kész!
Bajonett
Canon RF Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
Full Frame Kész!
Érzékelő felbontása
24,2 Mpx Kész!
Oldalarány
3:2 Kész!
Min. záridő
1/16 000 s Kész!
Maximum záridő
30 s Kész!
Maximum ISO
102 400 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
120 fps Kész!

Objektív

Objektív típusa
Objektív nélkül Kész!
Bajonett
Canon RF Kész!

Kereső

Kereső típusa
Elektronikus (EVF) Kész!
Kereső maximális sebessége
120 FPS Kész!
Maximális EVF nagyítás
0,7 × Kész!
Szem-pont
22 mm Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!
Kijelző funkciók
180° -os forgatás / billentés (szelfi), Érintőképernyős Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Canon LP-E17 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
370 kép Kész!
Akkumulátor-kapacitás
1 040 mAh Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB-C, Wi-Fi, Bluetooth Kész!
Audio/Video
micro HDMI, Külső mikrofon Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Szíj/pánt, Töltőkábel/adapter Kész!
Objektívek száma
0 Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

További változatok Canon EOS R8 váz termékhez:

Canon EOS R8 + RF 24-50mm f/4.5-6.3 IS STM

Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, webkameraként használható, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás, Canon RF bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó, Canon RF 24-50mm f/4,5-6,3 IS STM objektív, kijelző mérete 3", érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW , JPEG, DCF és HEIF, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és külső mikrofon a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) segítségével, mérete 8,61 × 13,25 × 7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 414 g, szíj/pánt, töltőkábel/adapter, objektív és objektív sapka a csomag része
Kosárba
727 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon EOS R8 váz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EOS R8 tělo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon EOS R8, telo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon EOS R8 Body.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ