AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Canon Speedlite EL-5

Termékkatalógus
Canon Speedlite EL-5
3,7 3 értékelés
Külső vaku - Canon fényképezőgépekhez, kulcsszám 60, információs kijelző, tápellátás módja Li-Ion akkumulátor/elem, expozíció vezérlés E-TTL és E-TTL II, automatikus vezérlés, 350 villanás egy feltöltéssel, több vaku szinkronizálása, stroboszkóp, zoom, AF segédfény és szinkronizálás a második lamellán, rádiójelek, mérete 139,9 × 80,2 × 123,3 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 491 g, akkumulátor és tok a csomag része
174 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  OC095c1 Termékszám:  5654C004 Gyártó honlapja:
Canon Speedlite EL-5 174 990 Ft Újszerű raktáron

Canon Speedlite EL-5

Canon Speedlite EL-5 egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

A minőségi vaku minden fotós felszerelés elválaszthatatlan része. Rossz fényviszonyok között hasznosnak fogod találni a nagyszerű Canon külső vakut. Ez a csodálatos kiegészítő minőségi felvételek készítéséhez Canon fényképezőgépeket használó fényképészeknek alkalmas. Nem hiányzik a nagyszerű E-TTL és E-TTL II támogatása, amikor a rendszer az előzetes értékek alapján automatikusan beállítja a vaku teljesítményét. Az exponálás előtt a vaku kiad egy villanást, amelyet a fényképezőgép a fényviszonyok mérésére, majd a vaku teljesítményének beállítására használ.

Külső vaku Canon Speedlite EL-5 ...
Külső vaku Canon Speedlite EL-5 ...

A minőségi Canon Speedlite EL-5 külső vaku alapvető jellegzetességei

  • A minőségi Canon külső vaku még nehéz fényviszonyok között is lehetővé teszi, hogy kitűnő minőségben fényképezz
  • Egy automatikus vakuról van szó
  • Ez a nagyszerű kiegészítő érdekes felvételek készítéséhez Canon fényképezőgépekhez alkalmas
  • A vaku maximális hatótávolságát a megfelelő exponáláshoz f/1-es rekesszel a kulcsszám adja meg, amely ebben az esetben ISO 100-nál 60
  • Nem hiányozhat a hasznos E-TTL és E-TTL II támogatása
  • Több vaku szinkronizálásának köszönhetően teljesen ellenőrizheted az egész jelenet megvilágítását és lefedését
  • A stroboszkóp használatával gyors villanások ismétlődő sorozatát hozhatod létre
  • A vakut AF segédfényként is használhatod
  • A vaku szinkronizálásához a második lamellát ajánljuk
  • Tájékoztató kijelzőt is találsz rajta
  • Az összeköttetést a fényképezőgéppel rádiójelek biztosítja
  • A minőségi Canon külső vaku üzemelését egy Li-Ion elem biztosítja
  • Teljes teljesítmény mellett az akkumulátor 350 villanást képes kiadni

A nagyszerű Canon külső vaku könnyen vezérelhető

A kompakt ház miatt az elsőrangú külső vaku Canon a készleted ideális része lesz, amely egyszerű hordozásra és használatra készült rossz fényviszonyú helyzetekbe és kreatív fotózáshoz. A vaku házában elhelyezett érzékelő a villanás erejének automata vezérlését szolgálja. Az elsőrangú Canon külső vaku nagysága 139,9 × 80,2 × 123,3 mm (ma × sz × mé).

Külső vaku Canon Speedlite EL-5 ...
Külső vaku Canon Speedlite EL-5 ...

Tedd tökéletesebbé a fényképeidet a nagyszerű Canon külső vaku segítségével

A remek Canon külső vaku még rossz fényviszonyok között is minőségi megvilágítást tesz lehetővé. A maximális távolságot, ameddig a vaku még kellően megvilágítja a tárgyakat a megfelelő exponáláshoz f/1-es rekesszel, a kulcsszám korlátozza, amely 60. Ez a tény lehetővé teszi a fények hatékonyabb kezelését, valamint jobb minőség és érdekesebb részletek elérését a kész felvételeiden. A vaku jellegzetesség a tájékoztató kijelző, amelyen a fényképek elkészítése előtt leellenőrizheted, hogy az optimális eredményekért jól beállítottad-e az értékeket. A remek Canon külső vaku működését 1 Li-Ion elem szolgálja. Teljes teljesítmény mellett az akkumulátor 350 villanást tud kiadni.

Hasznos tulajdonságok és intuitív vezérlés

A kiváló Canon külső vakuval elkerülheted a felesleges időpazarlást. Több vaku szinkronizálásának köszönhetően teljes mértékben ellenőrizheted a lefedettséget, ami azt jelenti, hogy az egész jelenetben könnyen és hatékonyan irányíthatod a világítást. A stroboszkóp funkció segítségével könnyen kísérletezhetsz az ismétlődő villanásokkal és felvételeiden megörökítheted a mozgást és az akciókat. Ezáltal különböző hatásokat érhetsz el, mint például a tárgy mozgásának megállítása különböző fázisokban, a mozgás megállásának létrehozása vagy a jelenet dinamikájának kihangsúlyozása. A felvételek részleteinek jobb beállítására a zoom hatás szolgál, amely az optimális megvilágításért az alkalmazott fókusszal összhangban automatikusan módosítja a vakufej helyzetét. A vaku az AF praktikus segédfényeként is szolgálhat, amivel javul a fókuszálás pontossága. Előnyt jelent, hogy így a vakunak köszönhetően még teljes sötétségben is dolgozhatsz. A vaku szinkronizálásához a második lamella lesz a tökéletes. Az első lamella érzékelője pontos késleltetés biztosít a villanás előtt.

A szállítmányban található tartozékok:

akkumulátor és tok

Tömeg:

491 g

Paraméterek

Alkalmas
Canon Kész!
Kulcsszám (ISO 100 mellett)
60 Kész!
Villanások száma egy feltöltéssel
350 Kész!
Expozíció-vezérlési módok
E-TTL, E-TTL II Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Canon Kész!
Kulcsszám (ISO 100 mellett)
60 Kész!
Villanások száma egy feltöltéssel
350 Kész!
Expozíció-vezérlési módok
E-TTL, E-TTL II Kész!
Tulajdonságok
Információs kijelző Kész!
Vezeték nélküli technológiák
Rádiójelek Kész!

Tápellátás

Elem típusa
Li-Ion Kész!
Akkumulátorok száma
1 db Kész!

Méret & súly

Magasság
139,9 mm Kész!
Szélesség
80,2 mm Kész!
Mélység
123,3 mm Kész!
Tömeg
491 g Kész!

Csomagolás

A csomag tartalma
Akkumulátor, Tok Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ