AP+ slevy v app Shop roku

CAT tehergépkocsi + akkus csavarhúzóval

Termékkatalógus
CAT tehergépkocsi + akkus csavarhúzóval
- 39 cm, az ajánlott korosztály: 3 éves kortól
Kód:  HRAa10062 Termékszám:  011543802327 Gyártó honlapja:
CAT tehergépkocsi + akkus csavarhúzóval Megszűnt

CAT tehergépkocsi + akkus csavarhúzóval

 A 39 cm hosszú teherautó minden egyes gyermeket le fog nyűgözni, különösen a kisfiúkat. A CAT - Caterpillar modell a homokozóban, kavicson, agyagos talajon vagy a gyerekszobában is felhasználható. A gyermekek az autót a csatolt akkus csavarhúzóval össze- és szétcsavarozhatják. Tartós műanyagból készült mozgatható alkatrészekkel. A műanyag autó az akkus csavarhúzóval egy biztonságosan csomagolt kivágott dobozban található. A készülék két darab AA elemmel működik, amelyek nem képezik a készülék csomagolásának tartalmát. A legmagasabb biztonsági és minőségi szabályokkal egyetértésben gyártották.

Legfontosabb jellemzők

  • Műanyag teherautó akkus csavarhúzóval
  • Hosszúság: 39 cm
  • Akkus csavarhúzó
  • Méretek: 254 × 166 × 397 mm
  • Az ajánlott elemek nem képezik a készülék csomagolását: 2x AA

Bővítsd gyűjteményed

A Nikko kollekcióban bőven találhatsz más Caterpillar modelleket is. A teherautók nem csak a gyerekeket, hanem az apukákat is megörvendezteti, ugyanis újra gyermeknek érezhetjük magunkat a játék közben. Vásárolhatsz további hasznos gépeket, például buldózereket, kotrógépeket, rakodógépeket, traktorokat és még sok mást is. A gyerekek szabadjára engedhetik képzeletüket, és hosszú szórakoztató órákat tölthetnek el a készülékkel való játék során.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CAT tehergépkocsi + akkus csavarhúzóval Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CAT Nákladní auto + akušroubovák. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CAT Nákladné auto + akuskrutkovač. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CAT Truck + Akku-Bohrschrauber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CAT Truck + Akku-Bohrschrauber.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ