AP+ nový vizuál 0% splátky Siguro

CONCEPT VA0040

Termékkatalógus
CONCEPT VA0040
4,9 13 értékelés
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, automata, hegesztés maximális szélessége 35 cm, 120 W teljesítmény, 0,7 bar szívó teljesítmény, LED-jelző, vágókés, zacskók a csomag része, mérete 6 × 38 × 15 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1550 g
22 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONVA840 Termékszám:  VA0040
CONCEPT VA0040 22 290 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

32 680 Ft
Szett megvásárlása

CONCEPT VA0040

CONCEPT VA0040 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

A Concept VA0040 vákuumfóliázó gép nagyszerű segítség különböző típusú élelmiszerek és tárgyak vákuumozásához. A élelmiszerek megőrzik vitamintartalmukat, és az elszívott levegőnek köszönhetően nem veszítik el ízük vagy aromájuk. Az ételek vákuumozásának nagyszerű előnye nem csak az ételek frissességének és állagánakmegőrzése, de a jobb tárolhatóság is, mivel ezek nem foglalnak túl sok helyet a hűtőszekrényben és a fagyasztóban. A csomagban 10 zacskót és egy praktikus vágókést találsz. 4 üzemmód közül választhatsz, amelyek saját gombbal rendelkeznek. A Vacuum & Seal funkciót az automatikus vákuumozáshoz alkalmas, a Seal funkciót a zacskók lezárásáhozhasználhatod, míg a Dry/Moist funkció lehetővé teszi az ételek szárítását és a felesleges nedvesség elvezetését. A Concept VA0040 vákuumozó gép két típusú nyomást kínál - Normal és Turbo.


4 üzemmód

Száraz és nedves ételekhez

10 zacskó a csomagban


A Concept VA0040 vákuumozó legfőbb jellemzői

  • A vákuumozó megakadályozza a levegő bejutását
  • Az étel megőrzi friss ízét és aromáját
  • 4 üzemmód, amelyek saját gombbal rendelkeznek
  • Alkalmas száraz és nedves ételekhez
  • A csomagban 10 zacskót és egy vágókést találsz
  • Takaríts meg helyet a hűtőszekrényben és a fagyasztóban
  • Nagyszerű a húspácolás vagy a sous-vide felgyorsításához
  • Könnyű kezelhetőség a a megfelelő működési mód kiválasztásával
  • Funkció az automatikus elszíváshoz
  • A fóliát a Seal funkcióval zárhatod le
  • A Concept VA0040 vákuumozó választható nyomással rendelkezik- Normal és Turbo
  • Tartály a fennmaradó nedvesség számára 
  • LED gomb megvilágítás

Takaríts meg helyet a hűtőszekrényben és a fagyasztóban a Concept VA0040 vákuumozó gépnek köszönhetően

A Concept VA0040 vákuumfóliázó nagyszerű segítség a különböző ételek vákuumozásához, amelyek ennek a remek módszernek köszönhetően hosszabb ideig megőrzik frissességüket. A vákuumozás megakadályozza a levegő bejutását az ételekben, amelyek így megőrzik a szervezet számára előnyös anyagokat és vitaminokat. Az ételek friss ízüket ésaromájukat is megőrzik, mintha csak frissen hoztad volna őket a piacról vagy az üzletből. Az ételek vákuumozásának nagyszerű előnye a jobb tárolhatóság is, hiszen nem foglalnak túl sok helyet a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban. A vákuumozás akkor is nagyszerű, ha fel kell gyorsítanod a hús pácolását, vagy ételeketszeretnél készíteni sous-vide technikával. A Concept VA0040 vákuumozó gép csomagjában 10 zacskót és 1 vágókést találsz. 

A Concept VA0040 vákuumfóliázó 4 módot kínál az egyszerű működtetés érdekében

A praktikus 4 üzemmódnak köszönhetően a száraz és nedves ételeket tetszés szerint kezelheted. Minden funkciónak megvan a saját gombja a Concept VA0040 készüléken, így a vezérlés gyerekjáték lesz. Egyszerűen nyomjd meg a kívánt üzemmódot, és meg is vagy!

Seal funkció az automatikus elszíváshoz

A Concept VA0040 vákuumfóliázó speciális Vacuum & Seal funkcióval rendelkezik, amelyet a zacskók automatikus levegő elszívására és az azt követő lezárásra használhatsz.

Zárd le a zacskókat a Seal funkcióval

A Concept VA0040 vákuumozó Seal funkciója a fólia lezárására szolgál. Ez a funkció nem szívja ki a levegőt, csak lezárja a tasakokat.

Száraz és nedves ételek vákuumozása

Ha száraz vagy nedves ételeket szeretnél vákuumozni, akkor a Dry/Moist funkciót használd. A Concept VA0040 vákuumfóliázó gép praktikus tartállyal rendelkezik, amelybe az ételből visszamaradt nedvesség kerül.

A Concept VA0040 vákuumfóliázó különböző nyomást kínál

A Concept VA0040 vákuumozó gép a levegő kiszívásához kétféle nyomást használ. A NORMAL nyomás a puha ételek és tárgyak vákuumozásához alkalmasHa olyan ételt szeretnél vákuumozni, amely nem bomlik le nagyobb nyomás által, javasoljuk a TURBO mód használatát. 

További információk:

Méretek: 38 x 15 x 6 cm
Vákuum nyomás: 0,7 bar
Szín: rozsdamentes acél fekete részletekkel
Energiafelhasználás: 120 W
Feszültség: 220 - 240 V

Kiegészítők:

5 db 22 x 30 cm-es zacskó 
5 db 28 x 35 cm-es zacskó 
Vágókés


Paraméterek

Összehasonlít
Hegesztés maximális szélessége
35 cm Kész!
Teljesítmény
120 W Kész!
Szívó teljesítmény
0,7 bar Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Hegesztés maximális szélessége
35 cm Kész!
Teljesítmény
120 W Kész!
Szívó teljesítmény
0,7 bar Kész!
Tulajdonságok
LED-jelző Kész!
Csomag része
Vágókés, Zacskók Kész!

Méret & súly

Szélesség
38 cm Kész!
Magasság
6 cm Kész!
Mélység
15 cm Kész!
Tömeg
1 550 g Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT VA0040
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ