CONCEPT VA0060 PROFI

Termékkatalógus
CONCEPT VA0060 PROFI
5 5 értékelés
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, marinálás, pulzáló levegőszívás, hegesztési vastagság 2,5 mm, hegesztés maximális szélessége 2,8 cm, 130 W teljesítmény, 0,85 bar szívó teljesítmény, LED-jelző és kijelző, 1 fólia a csomagban, vákuumtömlő, vágókés a csomag része, mérete 13 × 40 × 21 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3000 g
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONVA875 Termékszám:  VA0060
CONCEPT VA0060 PROFI 56 390 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

Spórolás: 4 680 Ft

69 380 Ft 64 700 Ft
Szett megvásárlása

CONCEPT VA0060 PROFI

CONCEPT VA0060 PROFI egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

A Concept VA0060 PROFI vákuumfóliázó nagyszerű segítő a különböző típusú élelmiszerek és tárgyak vákuumozása során. A vákuumozott élelmiszer megőrzi vitamintartalmát, és az elszívott levegőnek köszönhetően nem veszít ízéből és aromájából sem. Az élelmiszer vákuumozásának nagyszerű előnye nemcsak a frissesség és a hasznos anyagok megőrzése, hanem a jobb eltarthatósági idő is, mivel nem foglalnak túl sok helyet a hűtőben és a fagyasztóban. A csomagban vákuumfólia szettet, egy praktikusvágókést és egy tömlőt is találsz az ételek tartályokba történő vákuumozásához. 7 üzemmód áll rendelkezésedre. Használhatod a praktikus vákuum-megszakító funkciót is, amely lehetővé teszi, hogy a szívónyomást saját magad állítsd be. Nagyszerű előnye, hogy a tárolóedényekben tartott ételeket is vákuumozhatod vele.


Száraz és nedves ételekhez

Tárolóedényekben lévő élelmiszerek vákuumozása

Integrált fólia


A Concept VA0060 PROFI vákuumfóliázó legfontosabb jellemzői

  • A vákuumfóliázó megakadályozza a levegő bejutását
  • Az élelmiszer megőrzi friss ízét és illatát
  • 7 üzemmód saját gombokkal
  • Alkalmas száraz és nedves élelmiszerekhez
  • A csomagban fóliakészletet, egy vágókést és egy tömlőt is találsz az ételek tartályokban történő vákuumozásához
  • Helytakarékosság a hűtőben és a fagyasztóban
  • Kiválóan alkalmas a hús pácolásához vagy sous-vide elkészítésének felgyorsításához
  • Könnyű kezelhetőség a megfelelő üzemmód gomb segítségével
  • Automatikus légelszívás funkció
  • Seal fólia lezárás
  • Maradék nedvesség tároló tartály
  • Tartályokba töltött élelmiszerek vákuumozásának lehetősége
  • PULSE funkció a törékeny élelmiszerek vákuumozásának teljes ellenőrzéséhez
  • Pácolás funkció
  • Csúszásmentes lábak

Takaríts meg helyet a hűtőben és a fagyasztóban a Concept VA0060 PROFI vákuumfóliázóval

A Concept VA0060 PROFI nagyszerű segítő a különböző élelmiszerek vákuumozásában, amelyek ennek a nagyszerű módszernek köszönhetően tovább megőrzik frissességüket. A vákuumozás megakadályozza a levegő bejutását, és megakadályozza a szervezet számára hasznos anyagok és vitaminok elvesztését. Az ételek így megőrzik friss ízüket és illatukat, mintha frissen hozták volna őket a piacról vagy a boltból. A vákuumozott élelmiszerek nagyszerű előnye a jobb tárolhatóság is, mivel nem foglalnak túl sok helyet a hűtőben és a fagyasztóban. A vákuumozás akkor is nagyszerű, hafel kell gyorsítani a hús pácolását, vagy az ételek sous-vide technikával történő elkészítését. A Concept VA0060 PROFI csomagban egy integrált vákuumfóliát és tömlőt is találsz a tartályokba töltött élelmiszerek vákuumozásához.

A Concept VA0060 PROFI 4 üzemmódot kínál a könnyű vezérléshez

A kényelmes 7 üzemmódnak köszönhetően tetszés szerint vákuumozhatsz száraz és nedves ételeket. A Concept VA0060 PROFI készülék minden funkciójának saját gombja van, így a kezelés gyerekjáték lesz. Egyszerűen nyomd meg a kívánt üzemmódot, és kész! A Concept VA0060 PROFI a tartályokba töltött élelmiszereket is képes vákuumozni. A vákuumgép 0,85 bar vákuummal és dupla hegesztéssel rendelkezik a tökéletes tömítés érdekében.

Automatikus légelszívás funkció

A Concept VA0060 PROFI vákuumfóliázó különleges Auto Vac/Canel funkcióval rendelkezik,amely automatikus légelszívásra és az azt követő fóliahegesztésre szolgál. Ugyanakkor ezzel a gombbal a vákuumozót működés közben is azonnal leállíthatod.

A Concept VA0060 PROFI a szívás megszakításának lehetőségét kínálja

A Concept VA0060 PROFI vákuumfóliázó megállító opciót is kínál, amely teljeskörű ellenőrzést biztosít a szívás felett. A funkció használatával megszakíthatod a szívást, így magad állíthatod be az élelmiszerben lévő nyomást, hogy az ne sérüljön vagy nyomódjon össze semmilyen módon a folyamat során.

Vákuumozás a szerkezetnek és a szükséges nyomásnak megfelelően

A Concept VA0060 PROFI vákuumfóliázó hasznos funkciókkal segíti a könnyű előkészítést. A Sealing Time funkció lehetővé teszi, hogy beállítsd a legmegfelelőbb tömítési időt az étel állagának megfelelően. A száraz ételekhez beállíthatod a  Dry, a közepesen nedves ételekhez a Moist, a több folyadékot tartalmazó nedves ételekhez pedig a Extended funkciót. A Pressure funkció a megfelelő szívónyomás beállítására szolgál. Választhatsz a Normal nyomás és a a gyengédebb, törékeny ételekhez alkalmas Gentle gomb között is.

Zárd le a fóliát a Seal funkcióval

A Concept VA0060 PROFI vákuumfóliázó készülék Seal funkciója a fólia lezárására szolgál. Ez a funkció nem szívja ki a levegőt, hanem csak hegeszti a zacskót.

Concept VA0060 PROFI vákuumfóliázó pácoló funkcióval

A Concept VA0060 PROFI a húsok pácolásának lehetőségét is kínálja. A vákuumpácolás a legegészségesebb és legjobb módja a hús tartósításának a grillezés előtt. A vákuumozás hatására a hús pórusai kinyílnak és jobban felszívják a pácot, így a hús gyorsabban lesz kész a grillezésre, és nem kell több órát várnod, amíg a hús megsül. Ha a húst vákuumtartályban pácolod, a Marinate funkció beállítja az ideális szívási nyomást.

További információk:

  • Vákuum: 0,85 bar
  • Szín: fekete
  • Teljesítmény: 130 W
  • Feszültség: 220-240 V ~ 50 Hz

Kiegészítők:

  • Vákuumfólia
  • Szívótömlő
  • Vágókés

Paraméterek

Összehasonlít
Hegesztés maximális szélessége
2,8 cm Kész!
Teljesítmény
130 W Kész!
Szívó teljesítmény
0,85 bar Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Hegesztés maximális szélessége
2,8 cm Kész!
Teljesítmény
130 W Kész!
Szívó teljesítmény
0,85 bar Kész!
Tulajdonságok
LED-jelző, Kijelző Kész!
Fóliák száma a csomagban
1 db Kész!
Hegesztési vastagság
2,5 mm Kész!

Méret & súly

Szélesség
40 cm Kész!
Magasság
13 cm Kész!
Mélység
21 cm Kész!
Tömeg
3 000 g Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT VA0060 PROFI
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ