0% splátky Siguro AP+ plus nový vizuál

Crockpot CSC024X

Termékkatalógus
Crockpot CSC024X
4,2 16 értékelés
Lassúfőző - 5,6 l-es űrtartalom, anyaga: alumínium, funkciók: mosogatógépben mosható, időzítő, hőmérséklet megtartása, termosztát, kijelző, auto kikapcsolás, zöldségpároló, kivehető edény és automatikus programok, 1100 W teljesítmény
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CROPH001 Termékszám:  CSC024X Gyártó honlapja:
Crockpot CSC024X 64 590 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Crockpot CSC024X

Crockpot CSC024X egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .
le
CrockPot CSC024X
 

Új trend a főzésben

A lassú főzés jelenleg egy új trend az élelmiszer-előkészítésben. Ha lassan főzöd az ételt, új különleges ízeket kap akkor is, ha csak kis mennyiségű fűszerrel, sóval és zsírral készültek. Ez az ideális választás azok számára, akik fogyni szeretnének. A lassú főzésre készült elektromos fazék legnagyobb előnye az időtakarékosság és az alacsony fogyasztás.


Öt főzési funkciók

A CrockPot CSC024X többfunkciós edény öt előre beállított programot kínál az ízletes ételek gyors és egyszerű elkészítéséhez. Lassú főzés,párolás, grillezés és sütés között választhat. A vezérlőpulton csak válaszd ki a kívánt programot, állítsd be a hőmérsékletet és az időt, a többit pedig csak bízd az edényre.


Egyszerű karbantartás

A edény egy cserélhető, 5.6 literes, nem tapadós és üvegbevonatú alumínium tartállyal van felszerelve. A belső tartály tárolható hűtőszekrényben illetve mosogatógépben is mosható. Ezenkívül tartalmaz egy rizs mérőedényt és egy rozsdamentes acél sütőfelszerelést is.


le
gyors pörkölés
 

Gyors pirítás

Használhatod ezt a programot főzés előtt, hogy gyorsan megpirítsd a húst. Ez a funkció különösen akkor hasznos, ha a lassú fazékfunkcióval sütjük a húst. A multifunkciós edénynek öt hőmérséklete van a gyors pörköléshez..

le
lassú főzés
 

Lassú főzés

A lassú főzés a hő lassításával és állandó hőmérséklet fenntartásával működik. A legjobb eredményeket akkor érheted el, ha a főzési idő fele alatt nem használod az üveg fedőt.

le
pirítás
 

Pirítás

A CrockPot multifunkciós edényben húst, baromfit, burgonyát vagy gyökérzöldséget lehet sütni. A tartály tapadásmentes felülete miatt semmi sem ég le.

le
sütés
 

Sütés

A sütési funkcióval szinte bármi lehet sütni a multifunkciós edényben. Ezzel a funkcióval finom sült ételeket készíthetünk, beleértve a halakat, a köreteket vagy a desszerteket.

le
gőzölgő
 

Párolás

Az edény tökéletesen pergős rizst készít, zöldséget vagy halat főz. A párolás gyors és mindenekelőtt egészséges elkészítési mód.

le


 

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Rizsfőző, Párológép, Lassú főző, Multicooker Kész!
Űrtartalom
5,6 l Kész!
Funkciók
Mosogatógépben mosható, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Kijelző, Auto kikapcsolás, Zöldségpároló, Kivehető edény, Automatikus programok Kész!
Teljesítményfelvétel
1 100 W Kész!
Lábas anyaga
Alumínium Kész!

Típus

Típus
Rizsfőző, Párológép, Lassú főző, Multicooker Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
5,6 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Mosogatógépben mosható, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Kijelző, Auto kikapcsolás, Zöldségpároló, Kivehető edény, Automatikus programok Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 100 W Kész!
Lábas anyaga
Alumínium Kész!
Űrtartalom
5,6 l Kész!

Tárolók száma

Tárolók száma
3 db Kész!

Funkciók

Ételkészítési funkciók
Gőzölés, Pirítás, Párolás, Sütés, Olajban sütés Kész!

Programok száma

Programok száma
5 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nézz körül lassú főző kínálatunkban!
» Böngéssz teljes rizsfőző kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Crockpot CSC024X
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ