AD květen univerzal Alza Dny květen

DERMACOL Imperial + Precise Black szemceruza

Termékkatalógus
DERMACOL Imperial + Precise Black szemceruza
Kozmetikai ajándékcsomag
Kód:  KSDS1423 Termékszám:  8595003122092 Gyártó honlapja:

DERMACOL Imperial + Precise Black szemceruza

A praktikus csomagolású kozmetikai készlet Imperial szempillaspirált, Precise Black szemceruzát és HT Hyaluron Therapy kétfázisú micellás vizet tartalmaz. A DERMACOL Imperial + Precise Black szemceruza ajándékcsomag a különleges kollekcióból egy luxus Pompadour kozmetikai táskát tartalmaz, amely tökéletes az utazáshoz. Az Imperial szempillaspirál a Precise Black szemceruzával kombinálva gyönyörű macskás megjelenést eredményez. A DERMACOL ajándékcsomag Imperial ajándékdobozban csodálatos ajándék minden nőnek, különösen a dekoratív kozmetikumok szerelmeseinek, akik rendszeresen viselnek szemsminket.

A DERMACOL Imperial + Precise Black szemceruza ajándék szett főbb jellemzői

  • Kozmetikai készlet a különleges kollekcióból
  • Imperial ajándékcsomag Az Imperial szempillaspirált, a Precise Black szemceruzát és a HT Hyaluron Therapy kétlépéses micellás vizet tartalmazza.
  • A DERMACOL ajándékkészlet egy luxus pompadour kozmetikumokkal érkezik, amelyek nagyszerűek az utazáshoz.
  • Az Imperial Black Mascara már régóta bestseller a szempillaspirálok között, mivel rendkívül maszatbiztos.
  • Az Imperial szempillaspirál a káprázatos volumenért és a maximális szempillahosszért illatanyag- és parabénmentes.
  • A DERMACOL szempillaspirál maxi keféje akár 15× dúsabb szempillákat eredményez.
  • Precise Black marker szemceruzával kombinálva gyönyörű macskás tekintetet eredményezhet.
  • A szemfixálót könnyű használni, ezért kezdők számára is alkalmas.
  • A precíz fekete szemceruza vízálló és maszatolásmentes
  • A szempillaspirálhoz hasonlóan az Imperial + Precise Black szemceruza is alkalmas érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára.
  • A kétfázisú micellás víz hialuronsavval tökéletesen és kíméletesen távolítja el még a vízálló sminket is.
  • Az uborkakivonat hidratál, frissít, hűsít és fontos vitaminokkal és ásványi anyagokkal látja el a bőrt.
  • A DERMACOL micellás víz nem hagy zsíros filmréteget
  • Az Imperial + Precise Black szemceruza kozmetikai készlet nagyszerű ajándék minden nőnek, aki a szemét csinálja.

Imperial - szempillaspirál a volumenért és a maximális hosszításért

A Dermacol Imperial + Precise Black szemceruza szett dermatológiailag és szemészetileg tesztelt szempillaspiráljával káprázatos volument és maximális szempillahosszúságot varázsolhat. Bambuszkivonatot tartalmaz, amely regenerálja a szempillákat és megakadályozza azok kiszáradását, E-vitamint a szabad gyökök negatív hatásai elleni védelem érdekében, valamint D-panthenolt a hosszan tartó fényességért. A DERMACOL szempillaspirál maxi keféje akár 15-ször dúsabb szempillákat eredményez. Az Imperial Mascara magas pigmenttartalmú textúrát alkalmaz egyenletesen a szempillák tövétől a végekig. A DERMACOL Imperial + Precise Black szemhéjtus szett szempillaspirálja parfüm- és parabénmentes, ezért nem irritálja a szemet, és alkalmas kontaktlencsékkel való kombinálásra. nagyon maszatolásbiztos és színintenzív.

A precíz fekete szemceruza kezdőknek is alkalmas

A Precise Black Eye Fix - Black Sensation ideális az egész napos tökéletes sminkhez. A festék gyorsan szárad, puha felületet eredményez, és több mint 14 órán át intenzíven tart. A fix könnyen használható, még a kezdők is tökéletes és pontos vonalat fognak létrehozni. A festék vízálló és nem maszatolódik. A Dermacol Eye Fix szemészetileg tesztelt és érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára megfelelő.

DERMACOL Hyaluron Therapy micellás víz a tökéletes sminkeltávolításért

A DERMACOL Hyaluron Therapy micellás víz a vízálló smink eltávolítására ideális a mindennapi használatra, és nem kell leöblíteni. A víz gazdag hidratáltságot biztosít a bőrnek, és tiszta és nyugodt lesz tőle. Tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket és a vízálló sminket természetes mozdulatokkal, a molekulák csoportjainak köszönhetően, amelyek mágnesként vonzzák a szennyeződéseket, így nem kell felesleges súrlódással megerőltetnie a bőrét. Az uborkakivonat hidratál, frissít, hűsít és fontos vitaminokkal és ásványi anyagokkal látja el a bőrt. A hialuronsav, az aloe vera és a makadámiaolaj kombinációja puhítja és kisimítja a bőrt. A DERMACOL micellás víz nem hagy zsíros réteget.

Az Imperial szempillaspirál összetevői:
AQUA, SZORBITÁN OLIVÁT, COPERNICIA CERIFERA CERA, ORYZA SATIVA CERA, STEARINSAV, VP/VA KOPOLIMER, GLICERIN, HIDROXIETILCELLULÓZ, VP/HEXADECÉN KOPOLIMER, SORBITOL, AMINOMETIL-PROPANOL, TOKOFEROL, BIS-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 DIMETIKON, DIMETHICONE, PPG-17/IPDI/DMPA KOPOLIMER, PANTHENOL, ISOPROPYL MYRISTATE, KAPRIL-KAPRIKUS TRIGLICERID, BAMBUSA VULGARIS LEVÉL/TÖRZS KIVONAT, PHENOXYETHANOL, JODOPROPINIL-BUTIL-KARBAMÁT, CI 77499

A precíz fekete szemceruza összetétele:
Aqua, Butylene Glycol, Sztirol/akrilátok/ammónium-metakrilát kopolimer, Peg-60 hidrogénezett ricinusolaj, Kókusz-glükozid, Citromsav, Nátrium-lauret-12-szulfát, Ammónium-hidroxid, Phenoxyethanol, Kálium-szorbát, Nátrium benzoát, Jodopropinil-butil-karbamát, Szénfekete (nano)

A Hyaluron Therapy 3D micelláris olajjal átitatott víz összetétele:
Aqua, Alcohol denat., Polivinil-alkohol, Polysorbate 20, Caprylic/Capric Triglyceride Panthenol, PVP, Alaria Esculenta kivonat, Argania Spinosa Kernel Oil, Sodium Hyaluronate, Synthetic Fluorphlogopite, Xantán gumi, Dietilhexil-sziringilidénemalonát, Poliakrilamid, C13-14 izoparaffin, Laureth-7, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citromsav, Tin Oxide, CI 77891, CI 77491, Parfum

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DERMACOL Imperial + Precise Black szemceruza Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Imperial + Precise Black eyeliner . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DERMACOL Imperial + Precise Black eyeliner .
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ