Slevy s AP+ AlzaBoxy Q1

DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo

Termékkatalógus
DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo
4,4 6 értékelés
Kültéri kamera - 3 tengelyes mechanikus képstabilizátor, kompakt méretek, gyorsított felvétel opció, videófelvétel minősége: 4K/120 fps, fényképek felbontása: 64 Mpx, 3 beépített mikrofon a fogantyúban
Szuper ár
289 270 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  DJI23_55 Termékszám:  CP.OS.00000302.01 Gyártó honlapja:
DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo 289 270 Ft Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

294 790 Ft
Szett megvásárlása

DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo

Örökítsd meg élményeid a gimballal rendelkező 1"-es CMOS zsebkamerával

Örökítsd meg a felejthetetlen pillanatokat egy kézzel, éles fotókon és zökkenőmentes videókon a DJI Osmo Pocket 3 kompakt kamerával. A készüléket bárhová magaddal viheted - könnyen elfér a zsebedben, és másodpercek alatt készen áll a felvételre. Használd ki a számos kreatív funkciót és eszközt, amelyek segítségével könnyedén készíthetsz tökéletesen megkomponált, kiváló minőségű felvételeket a DJI Osmo Pocket 3-mal. A kültéri kamera 1 hüvelykes CMOS-érzékelővel rendelkezik, a 2 hüvelykes, forgatható érintőképernyő pedig gyerekjátékká teszi a használatot. A továbbfejlesztett 3 tengelyes mechanikus stabilizátor biztosítja a hibátlan felvételeket. A tökéletesített akkumulátornak köszönhetően pedig akár 116 percig készíthetsz felvételeket 4K/120 FPS mellett. A Creator Combo készlet továbbfejlesztett kiegészítőket tartalmaz, amelyekkel bővítheted a DJI Osmo Pocket 3 kamera felhasználási lehetőségeit.

A DJI Osmo Pocket 3 kiváló minőségű 1 hüvelykes érzékelővel rendelkezik

Kompakt mérete ellenére a DJI Osmo Pocket 3 kültéri kamera nagyszerű teljesítményt nyújt. Az 1 hüvelykes CMOS-érzékelő teljes részletességgel rögzíti a fényeket és az árnyékokat. Az érzékelő optikai teljesítménye még gyenge fényviszonyok mellett vagy éjszaka is kiváló képminőséget biztosít, tiszta és hiteles színekkel. A DJI Osmo Pocket 3 képes lassított felvételek készítésére 4K/120 fps[1] effekttel, így készíthetsz dinamikus, sima részletekkel teli felvételeket. A kamera képes automatikusan beállítani az expozíciót a különböző bőrtónusokhoz, hogy mindig a legjobb képet biztosítsa. A DJI Osmo Pocket 3 támogatja a professzionális felvételek készítéséhez szükséges színmódokat:

  • 10 bites D-Log M -a DJI Osmo Pocket 3 kamera akár egymilliárd színt képes rögzíteni a D-Log M színmód használatával. Az extra magas dinamikus kontraszt még több részlettel gazdagít minden felvételt. A kültéri kamera még a színek finom árnyalatait is hűen rögzíti.
  • HLG HDR -a DJI Osmo Pocket 3 kültéri kamera támogatja a 10 bites HLG videofelvételt. Ennek segítségével nagyobb dinamikatartományt élvezhetsz HDR-képes eszközökön.

A kamera könnyen kezelhető és intelligens funkciókat kínál

A 2 hüvelykes, forgatható érintőképernyővel a DJI Osmo Pocket 3 funkcióinak vezérlése szó szerint a te kezedbe kerül. Forgasd el a fényképezés megkezdéséhez, és egyszerűen érintsd meg az OLED-kijelzőt a paraméterbeállítások és egyéb funkciók eléréséhez. A Pixel Fast Focusing funkcióval még a nagyon gyorsan mozgó témákat is könnyedén fókuszban tarthatod. A DJI Osmo Pocket 3 háromtengelyes mechanikus képstabilizátorral rendelkezik, hogy a kamera képe dinamikus mozgások során is stabil maradjon. Az ActiveTrack 6.0 többféle követési módot, automatikus arcfelismerést és dinamikus szkennelést tesz lehetővé. A Glamour Effects 2.0 automatikus szépítő sablonok letölthetők a DJI Mimo alkalmazáson keresztül.

  • Automatikus arcfelismerő mód - a témák mindig a kép közepén lesznek
  • Dinamikus keretezési mód - Használd a beépített aranyspirál kompozíciót, hogy a kameramozgást a témára fókuszáld, és még lenyűgözőbb felvételeket készíthess.
  • Basic Mode - Dupla koppintás egy objektumra az alap követés elindításához, ahol az objektum stabilan a képben marad, még akkor is, ha a DJI Osmo Pocket 3 kamerával mozogsz

Kiváló hangzás és hosszú akkumulátor-üzemidő

A kültéri kamera három nagy teljesítményű mikrofonnal van felszerelve, amelyek hatékonyan csökkentik a környezeti szélzajt, és minden irányban sztereó hangot rögzítenek. A DJI Osmo Pocket 3 még zajos környezetben is képes megtalálni a hang forrását, és arra fókuszálni. A kamera támogatja az USB Audio protokollt is, így gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatsz külső mikrofont vagy megfigyelő fejhallgatót. A DJI Osmo Pocket 3-hoz csatlakoztathatsz egy DJI Mic 2 mikrofont, és elindíthatod az akár két személyes hangfelvételt. A beépített Wi-fi/Bluetooth modul lehetővé teszi a csatlakozást két DJI Mic 2 adóhoz, így a kamera kiváló eszköz vlogoláshoz, élő közvetítésekhez és interjúkhoz. A DJI Osmo Pocket 3 másik nagy előnye a tartóssága. Teljes feltöltéssel akár 116 percig is képes 4K/60fps felvételeket rögzíteni. A kültéri kamera feltöltése 80%-os akkumulátor kapacitásig mindössze 16 perc alatt. [2] .

A DJI Osmo Pocket 3 egy kreatív társ minden alkalomra

A DJI Osmo Pocket 3 kompakt kültéri kamera kreatív módok és funkciók széles skáláját kínálja kreatív tevékenységeidhez. Használhatod például a SpinShot, Motionlapse, Panoráma, Digitális zoom és még sok más funkciót. Mindezt néhány kattintással. A DJI Osmo Pocket 3 a rugalmas felhasználási lehetőségeivel nagyszerű társ, bárhová is mész. A kamera élő közvetítésre vagy webkameraként is használható. A beépített időkód funkció megkönnyíti a hatékony utómunkát.

  • SpinShot - Sajátítsd el a DJI Osmo Pocket 3 kamera sima 180°-os mozgatását egy kézzel.
  • Motionlapse - Rögzítsd az idő folyását egy kültéri kamerával. Legyen szó egy nagyváros nyüzsgéséről vagy egy napfelkeltéről.
  • Digitális zoom - A DJI Osmo Pocket 3 4x digitális zoommal rendelkezik a felvételek nagyításához.
  • Panoráma - Egy teljes, részletgazdag jelenet megörökítése.
  • Élő közvetítés - A DJI Osmo kültéri kamera támogatja a nagyfelbontású élő közvetítést. Így megoszthatod másokkal, amit első kézből tapasztalsz.
  • Webkamera - Használhatod a DJI Osmo Pocket 3-at online megbeszélésekhez, videochatekhez és egyéb esetekben. Mindezt részletes képalkotással és tiszta hangzással.
  • Időkód - Lehetővé teszi a különböző kamerák által rögzített felvételek hatékony szinkronizálását.

LightCut társalkalmazás

Töltsd le a LightCut alkalmazást okostelefonodra, és élvezd az új kreatív lehetőségeket. A One-Tap Edit funkcióval például nem kell az összes felvételt letöltened a folyamat során, így helyet takaríthatsz meg okostelefonod tárhelyén. A One-Tap Edit Tilt-Shift effekt segítségével az alkalmazás okosan kiválasztja a klipeket a kompozíció alapján, és hozzárendel egy megfelelő sablont és hanghatásokat. Ennek hála gyorsan és egyszerűen készíthetsz lenyűgöző videókat. Vlogokhoz, utazáshoz, bulikhoz, családi programokhoz, háziállatokhoz, ételekhez, mindennapi élethez és még sok máshoz választhatsz sablonok széles skálájából.

A Creator Combo csomag tartalma

  • Osmo Pocket 3
  • Type-C to Type-C PD kábel
  • Osmo Pocket 3 Protective Cover
  • DJI csuklópánt
  • Osmo Pocket 3 Handle With 1/4″ Thread
  • Osmo Pocket 3 Wide-Angle Lens
  • DJI Mic 2 Transmitter (Shadow Black)
  • DJI Mic 2 Windscreen
  • DJI Mic 2 Clip Magnet
  • Osmo Pocket 3 Battery Handle
  • Osmo Mini Tripod
  • Osmo Pocket 3 Carrying Bag
  • Rövid útmutató
  • Jogi nyilatkozat
  • Garanciakártya

A DJI Osmo Pocket 3 kültéri kamera ideális önálló tartozékai

Osmo Pocket 3 Black Mist Filter

A fekete ködszűrő mágneses kialakítással megkönnyíti a felszerelést. A szűrő a fénykáprázás hatékony korrigálására és a bőrtónusok lágyítására szolgál.

Osmo Pocket 3 Wide-Angle Lens

Növeld meg a DJI Osmo Pocket 3 kültéri kamera látószögét lenyűgöző 108°-ra, és rögzíts sokkal többet minden felvételen. A mágneses kialakítás gyors és kényelmes használatot tesz lehetővé.

Osmo Mini Tripod

Könnyen hordozható és rugalmas mini állvány 1/4″-20 csavarral a könnyű bővítéshez.

Osmo Pocket 3 Battery Handle

A 950 mAh kapacitású akkumulátor körülbelül 62%-kal meghosszabbítja a DJI Osmo Pocket 3 kültéri kamera működési idejét. [6] A készülék támogatja a menet közbeni cserét, és rendelkezik egy USB-C porttal, amelyhez külső hangeszközök csatlakoztathatók. Az alján egy 1/4″-es menet található a tartozékok, például állványok rögzítéséhez.

DJI Mic 2

A DJI Mic 2 segítségével teljesen tiszta, kiváló minőségű hangfelvételt készíthetsz. Egy adó akár 6 órán át is működhet, és 8 GB belső memóriával rendelkezik, amely akár 14 órányi 48 kHz-es, 24 bites hangfelvételt is képes tárolni tömörítés nélkül.

Osmo Pocket 3 Magnetic ND Filters Set

A mágneses ND-szűrőkészlet összesen 3 szűrőt tartalmaz: ND16, ND64 és ND256. Mágneses kialakításuknak köszönhetően a lehető legkönnyebben fel- és levehetőek.

Osmo Pocket 3 Expansion Adapter[6]

Bővítő adapter Cold Shoe és akciókamera porthoz.

Osmo Pocket 3 Carrying Bag[6]

A táskát kifejezetten a DJI Osmo Pocket 3 kamerához való Creator Combo készlet tárolására tervezték.


Megjegyzés: A termék első használatakor a DJI Mimo alkalmazás aktiválása szükséges.
1. A 4K/120 fps videofelvétel csak a Slow Motion módban támogatott. Laboratóriumi körülmények között, 25 °C (77 °F) hőmérsékleten végzett tesztelés során egy folyamatos videó maximális felvételi ideje körülbelül 22 perc (Európában körülbelül 18 perc).
2. Az Osmo Pocket 3 beépített 1300mAh akkumulátorral rendelkezik. Ez 16 perc alatt 80%-ra, 32 perc alatt 100%-ra tölthető. Az adatokat laboratóriumi környezetben teszteltük a DJI 65W PD töltővel (külön megvásárolható).
3. Laboratóriumi környezetben, 25 °C (77°F) hőmérsékleten, kikapcsolt Wi-Fi és képernyő mellett teszteltük, és csak referenciaként használható.
4. Laboratóriumi környezetben, 5V/2A töltővel tesztelve a DJI Pocket 2 48 perc alatt tölthető fel 80%-ra.
5. Laboratóriumi körülmények között tesztelve a DJI Pocket 2 140 percig képes folyamatosan 1080p/24fps videót rögzíteni. Ezek az adatok csak referenciaként használhatók.
6. A 25°C-os (77°F) laboratóriumi környezetben végzett tesztek során egy teljesen feltöltött akkumulátor körülbelül 62%-kal meghosszabbíthatja az Osmo Pocket 3 készülékhez csatlakoztatva az üzemidőt (további 103 perc üzemidő 1080p/24fps mellett). Ezek az adatok csak referenciaként használhatók.

Paraméterek

Összehasonlít
Érzékelő felbontása
9,4 Mpx Kész!
Optikai zoom
4 db Kész!
Típus
Családi, Outdoor Kész!
Jellemzők
Optikai képstabilizátor Kész!

Érzékelő felbontása
9,4 Mpx Kész!
Optikai zoom
4 db Kész!

Kimenetek

Audio/Video
USB-C Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
1 300 mAh Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
2,77 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
179 g Kész!
Szélesség
4,25 cm Kész!
Magasság
13,97 cm Kész!
Mélység
3,35 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelet, a 503406143 sz. megrendelés szállítása e hó 14-ére volt kiírva, most másfél hónapot(!) ugrott a dátum, ami szerintem botrányos annak ellenére, hogy a termék plusz szolgáltatással ki van fizetve! Mi az ok és mik a kilátások? Üdvözlettel, Gr

Üdvözlöm Alza.hu! Magyar nyelv kiválasztására van lehetőség a menüben?

Kérdések és válaszok: DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo
Kiegészítők: DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ