AP+ slevy v app Akvizice ApF HU

DOMESTOS Ultra White - folyékony fertőtlenítőszer 3× 750 ml

Termékkatalógus
DOMESTOS Ultra White - folyékony fertőtlenítőszer 3× 750 ml
WC gél - a tökéletesen tiszta és friss illatú WC-ért - 763,33 Ft/pcs - Ár több darab vásárlása esetén 1 017,78 Ft/1 l
Kód:  CIS209s Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DOMESTOS Ultra White - folyékony fertőtlenítőszer 3× 750 ml Megszűnt

DOMESTOS Ultra White - folyékony fertőtlenítőszer 3× 750 ml

A DOMESTOS Ultra White folyékony tisztítószert és fertőtlenítőszert kifejezetten erősen szennyezett területek tisztítására és fertőtlenítésére tervezték, különösen baktériumok vagy gombák jelenlétében. Kiválóan tartós hatása akár 24 órán keresztül, segít megőrizni a háztartást, és eltávolítja az ismert baktériumok akár 99,9% -át. Megbízhatóaneltávolítja a WC-k, mosdók és mosdók szagait.   Extra sűrű összetételű szabadalmaztatott Hygiene Maulwurfcules technológiával tisztítás után fertőtlenítő hatást fejt ki, megakadályozva a baktériumok további nem kívánt terjedését .

A DOMESTOS Ultra White hígítatlanul és vízzel hígítva is használható. A hígítatlanul nagymértékben szolgál a WC-k és a csatornák tisztításához és fertőtlenítéséhez. Egész napos védelmet nyújt az öblítés után a WC-tálból szabaduló baktériumok ellen. Hígítva könnyen megtisztítja a padlókat és más nagy területeket. A fehérítő hatásnak köszönhetően játékosan játszik a csempék és a lapok közötti megtört hézagok fehérítésével . Minden háztartás elengedhetetlen segítője.

Használat:
1. intenzív fertőtlenítés hígítatlan állapotban

  • WC-kagylók és WC-k - helyezze fel a széle alá, és hagyja működni 15 percig. A mikroorganizmusok hatékonyabb megsemmisítése és a foltok eltávolítása érdekében hagyja egy éjszakán át működni.
  • csatornák a konyhában és a fürdőszobában - öntsék a csatornába, hogy fertőtlenítsék és eltávolítsák a szagot, és hagyják 5 percen keresztül futni
  • mosdókagyló - öntsük a csatornába, és töltsük le az oldatot, hagyjuk öt percig működni, majd alaposan öblítsük le

2. fertőtlenítés hígított állapotban :

  • padlók és munkaterületek - adjunk hozzá 120 ml terméket 5 liter vízhez. Nem kell öblíteni. Ne használjon hígítatlan padlón.
  • szivacsok és mosogatórongyok - Adjunk hozzá 120 ml terméket egy vízzel félig megtöltött vödörbe, és áztassuk 30 percig

3. a vászon fehérítése hígított állapotban:
Adjunk hozzá 20 ml terméket 5 liter vízhez, áztassuk egy éjszakán át, majd alaposan öblítsük le. Mindig műanyag tartályt használjon.

Összetétel:
Fertőtlenítőszer: nátrium-hipoklorit 4,5 g / 100 g, kevesebb, mint 5% klór-alapú fehérítőszer (nátrium-hipoklorit), nemionos felületaktív anyagok, kationos felületaktív anyagok, szappan, parfüm

Értesítés:
Tartsa távol gyermekektől. Rendkívül mérgező a vízi szervezetekre. Ne használjon más termékekkel együtt. Ez veszélyes gázokat (klórt) szabadít fel. Szem- és bőrizgató hatású, kerülje a bőrrel és a szemmel való érintkezést. Szemmel való érintkezés esetén bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, mutassa meg a tartályt vagy a címkét. Csak az utasítás szerint használja. Kerülje a koncentrált termék közvetlen környezetbe engedését. Hűvös, függőleges helyzetben tárolja. Csak az eredeti tartályban tárolja. Ne használja az üres palackot más célokra, használat után öblítse le vízzel, és dobja ki.

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Darabszám
3 db Kész!
Rendeltetés
WC Kész!
Tisztítószer típus
Gél Kész!
Klórtartalom
Klóros Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Darabszám

Darabszám
3 db Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
WC Kész!

Típus

Tisztítószer típus
Gél Kész!

Klórtartalom

Klórtartalom
Klóros Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
750 ml Kész!

Termék típusa

Termék típusa
WC tisztító Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fertőtlenítő, Vízkőoldó Kész!
Klórtartalom
Klóros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DOMESTOS Ultra White - folyékony fertőtlenítőszer 3× 750 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOMESTOS Ultra White - tekutý dezinfekční přípravek 3× 750 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DOMESTOS Ultra White – tekutý dezinfekčný prípravok 3× 750 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ