AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Dyson Purifier Cool Gen1 TP10

Termékkatalógus
Dyson Purifier Cool Gen1 TP10
5 1 értékelés
Légtisztító - 290 m³/h légtisztító teljesítmény, 50 W teljesítményfelvétel, 40 m² max. ajánlott szobaméret, maximális zajszint 61,4 dB(A), HEPA, karbon szűrő, funkciók: automatikus kikapcsolás, időzítő, automatikus üzemmód, dohányosoknak ajánlott, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, távirányítóval vezérelhető, 1 szűrő, szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és toxikus anyagok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: távirányító és digitális vezérlőpanel, méret: 11 × 26 × 26 cm (Ma×Sz×Mé), 4,73 kg súly
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DYScst80 Termékszám:  DS-454843-01 Gyártó honlapja:
Dyson Purifier Cool Gen1 TP10 206 090 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Dyson Purifier Cool Gen1 TP10

Dyson Purifier Cool Gen1 TP10 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Gyakran küzdesz allergiás vagy egyéb felső légúti panaszokkal? Akkor tökéletes lesz számodra egy ilyen DYSON légtisztító. Hatékonyan eltávolítja a levegőben lévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. Ez a levegő tisztító allergiásoknak képes kiszűrni a levegőből az allergéneket a különböző szennyeződéseken túl. A levegő minősége jelentősen javul, és az allergiás reakciók kockázata drasztikusan csökken. A korszerű technológia és a hatékony HEPA, szén szűrő segít, hogy minden lélegzetvétellel friss levegőt élvezhess. Erős teljesítményének köszönhetően 40 alapterületű helyiségekbe megfelelő. Stílusos megjelenésén kívül olyan modern funkciókat nyújt, mint automatikus kikapcsolás, automatikus üzemmód és időzítő.

Légtisztító Dyson Purifier Cool Gen1 TP10 ...
Légtisztító Dyson Purifier Cool Gen1 TP10 ...

Dyson Purifier Cool Gen1 TP10 levegő tisztító legfontosabb tulajdonságai

  • Ezen DYSON légtisztító hatékonyan megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól
  • Csökkenti a levegőben lévő allergéneket
  • Hatékonyan kiszűri a cigarettafüstöt a környezetből
  • A tökéletesen tiszta levegőt egyetlen szűrő biztosítja
  • Szűrő típusa: HEPA és szén
  • A filtrációs mechanizmus szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és toxikus anyagok kiszűrését tudja
  • 40 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására megfelelő
  • 290 m³/h mennyiségű levegőt képes megszűrni
  • Beépített időzítő a tisztítási idő beállításához
  • A távirányító segít a beállításokban
  • Digitális vezérlőpanel
  • Levegőminőség-érzékelő
  • Egy ilyen praktikus DYSON légtisztító teljesítménye 50 W
  • A legmagasabb zajszint értéke 61,4 dB(A)
  • A kábel hossza 180 cm

Bátran bízd otthonod levegőjét erre a nagy teljesítményű levegő tisztítóra a méltán népszerű DYSON gyártótól

Ezen DYSON levegőtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek élvezetesebbé teszik a mindennapi használatát. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően tökéletesen kiszűri és eltávolítja az allergéneket a levegőből. Elengedhetetlen része azoknak a háztartásoknak, ahol allergiások élnek. Nemcsak a szennyeződések hatékony felfogására képes, hanem a szagok, köztük a cigarettafüst kellemetlen szagának hatékony eltávolítására is. A levegő tisztító optimális teljesítményét az automatikus üzemmód a levegőminőségnek megfelelően állítja be. Minden automatikusan történik, így nem kell aggódnunk a beállítások miatt. A beépített időzítőnek köszönhetően a tisztító az általunk kiválasztott idő elteltével kikapcsol. Értékelni fogod az olyan funkciókat, mint az automatikus kikapcsolás. Funkcióinak köszönhetően képes pontosan azonosítani az aktuális levegőminőséget, majd jelezni, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód aktiválásának.

Légtisztító Dyson Purifier Cool Gen1 TP10 ...
Légtisztító Dyson Purifier Cool Gen1 TP10 ...

Kényelmes kezelés és modern felszereltség

Egy ilyen hasznos DYSON levegő tisztító nem csak a nagyon felhasználóbarát működése miatt fog tetszeni, hanem azért is, mert csökkenti a por mennyiségét a szobában, így időt takaríthatunk meg a takarítás során. A mellékelt távirányítóval egyszerűen irányítható a légtisztító. Az összes szükséges beállítást a digitális kezelőpanelen ellenőrizhetjük. A légtisztító távirányítóval kényelmesen beállítható anélkül, hogy el kellene hagynunk a kanapét.

A szűrőrendszer tökéletesen felfogja az összes szennyeződést

Ezen DYSON levegőtisztító beszívja a levegőt, és áthalad egy szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. Egy szűrő a tökéletesen tiszta levegőért. A HEPA-szűrő nagy hatékonysága biztosítja, hogy minden szilárd részecskét, baktériumot, vírust, penészt, atkát és allergént hatékonyan felfogjon és kiszűrjön. A szénszűrő specialitása a szagok eltávolítása és a mérgező füst, például a kén-dioxid megkötése. A szűrőrendszert szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és toxikus anyagok hatékony semlegesítésére fejlesztették ki. A készülék teljesítménye kulcsfontosságú tényező. Eme DYSON légtisztító 290 m³/h kapacitású. A maximális zajszint értéke 61,4 dB(A).

Méretei:

11 × 26 × 26 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

4,73 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
50 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
290 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
40 m2 Kész!
Maximális zajszint
61,4 dB(A) Kész!
Kábel hosszúsága
180 cm Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
50 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
290 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
40 m2 Kész!
Maximális zajszint
61,4 dB(A) Kész!
Kábel hosszúsága
180 cm Kész!
Felszereltség
Távirányító, Digitális vezérlőpanel Kész!
Vezérlés típusa
Távirányítóval Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Automatikus üzemmód, Időzítő Kész!

Méret & súly

Szélesség
26 cm Kész!
Mélység
26 cm Kész!
Magasság
11 cm Kész!
Tömeg
4,73 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ