Alzaboxy Q1 Slevy s AP+

Előrendelhető játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PC
(22)
PlayStation 5
(93)
PlayStation 4
(25)
Xbox Series X
(58)
Xbox Series S
(4)
Xbox One
(15)
Nintendo Switch
(45)
Licenc
Doboz
(228)
Letölthető
(2)
Kulcs
Steam
(3)
Xbox Live
(4)
PS Store
(1)
Microsoft Store
(1)
Nintendo eShop
(1)
Műfaj
Akció
(128)
RPG
(46)
Kaland
(43)
Szimulátor
(26)
Lövöldözős
(24)
Szöveg
CS
(10)
EN
(230)
DE
(110)
FR
(6)
ES
(3)
IT
(4)
JP
(4)
Szinkron
CS
(2)
EN
(226)
DE
(63)
FR
(2)
IT
(2)
JP
(4)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Régóta vársz egy új játékra a kedvenc műfajodból? Már megjelent, és alig várod, hogy kipróbálhasd? Szeretnél az elsők között lenni, akik megízlelik ezt az új játékcsodát? Rendeld elő a sajátodat még azelőtt, hogy a játék hivatalosan is megjelenne. A játék előrendelések (pre-order games) minden kategóriában elérhetőek, válaszd ki a neked valót.

Tovább

Milyen előnyöket kínál az előrendelés?

Miért érdemes előre lefoglalni a játékot egy előrendelés (pre-order games) formájában? Az aznapi vásárláshoz (vagy későbbihez) képest ez nagyobb biztonságot és több előnyt is kínál. Melyek ezek?

  • Az előrendelések minden olyan platformon elérhetőek, amelyet a játék támogat.
  • Árkülönbség visszatérítési garancia, ha a játék ára a piacra kerüléskor alacsonyabb, mint az előrendelési ár.
  • A játék előrendelés (pre-order games) során fix sorrendbe kerülsz, így senki sem előzhet meg.
  • Az áru beérkezése után azonnal postázzuk a játékot. Az előrendelések elsőként kerülnek sorra.

i

Előrendelhetőek különféle játékok PC-re, PS4-re, Xboxra vagy akár Nintendo Switch-re is.

Alap, Deluxe vagy gyűjtői kiadás? Az előrendelésekor (pre-order games) a játéki kiadásokra is gondolnak

Az előrendelés esetén a platform mellett a játék különféle kiadásaiból is választhatsz. A különböző kiadások további tartalmat adnak a játékhoz, legyen szó további szintekről, pontokról vagy skinekről. A leggyakoribb feláras játék kiadások közé tartozik a Deluxe Edition, az Ultimate Edition vagy a Collector's Edition.

A játék előrendelés mellé gyakran kapsz tőlünk egy kis ajándékot is, mint például DLC, előfizetés vagy témához kapcsolódó kiegészítő. Nézd meg az ajándékkal járó előrendeléseket is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
230 termék
Outer Wilds: Archaeologist Edition - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Üdvözöljük az űrprogramban! Te lettél a legújabb tagja az Outer Wilds Ventures űrprogramnak, amely válaszokat keres egy furcsa, folyamatosan fejlődő naprendszerben. Az Outer Wilds bolygói tele vannak rejtett helyekkel, amelyek idővel változnak. Látogass el egy földalatti városba, mielőtt elnyelné a homok, vagy fedezd fel egy olyan bolygó felszínét, amely omladozik a lábad alatt. Minden titkot veszélyes környezet és természeti katasztrófák őriznek.
Előrendelési ár
16 090 Ft
Megjelenés dátuma: június 27, 2024
Termékkód: NSW1383
MADiSON VR Cursed Edition - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság - Mit tennél, ha egy sötét szobába zárva ébrednél, kezeid vérben úsznának - a húgodat és az édesanyádat pedig lemészárolták? A MADiSON egy magával ragadó és félelmetes, egyszemélyes, pszichológiai horrorjáték, idegborzoló játékmenettel és felkavaró, lebilincselő narratívával.
Előrendelési ár
15 690 Ft
Megjelenés dátuma: május 24, 2024
Termékkód: PSV0573
Battle of Rebels - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Földet megszállták az idegenek! A világ összes nemzete megpróbál harcolni a váratlan invázió ellen újonnan egyesített hadseregeivel, de hiába. Az idegenek sokkal fejlettebbek, és felsőbbrendű technológiájuk lehetővé teszi számukra, hogy az embereket vérszomjas zombikká változtassák. Szállj szembe az élőhalottak hullámaival a Battle of Rebelsben, egy több platformon játszható egy- és többjátékos lövöldözős játékban, amelyet saját szemszögedből vagy harmadik személyű perspektívából játszhatsz.
Előrendelési ár
14 290 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: PSV0628
Tip-Top Table Tennis Kit - Játék és kiegészítőcsomag Nintendo Switch-hez
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja sport, árkád és party - Tartalmaz 2 pingpongütőt, állítható hálót, pingponglabdát és a Tip Top Table Tennis for Switch digitális kódját. A Tip Top Table Tennis egy realisztikus pingpong élmény az egész család számára, számos izgalmas játékmóddal!
Előrendelési ár
12 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 21, 2024
Termékkód: NSW1015sp21
Leo the Firefighter Cat - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Leo, a macska a segítségedre szorul. Gyere és segíts neki a tűzoltóság fiatal újoncaként kalandos útján. Teljesítsd a küldetéseket, amelyek közül egyik veszélyesebb, mint a másik, és lépj előre rangról rangra. Nem leszel egyedül: Nox parancsnok lesz a vezetőd.
Előrendelési ár
13 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0627
The Thaumaturge - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG
Előrendelési ár
12 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0492
Wrath: Aeon Of Ruin - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Te külföldi vagy. Egyszer áthajóztál az Időtlen tengeren, és most egy haldokló világ partjainál találod magad. A mindent elborító sötétségből egy fehér köpenyes alak bukkan elő, a Kóbor Lelkek Pásztora, aki azt a nehéz feladatot adja neked, hogy vadásszd le az Óvilág megmaradt őrzőit. Be kell merészkedned a hatalmas sötétségbe, és fel kell tárnod az ősi romokat, fel kell fedezned elfeledett titkokat, és meg kell küzdened az ott leselkedő rémségekkel.
Előrendelési ár
12 090 Ft
Megjelenés dátuma: május 31, 2024
Termékkód: NSW1337
Diesel Legacy: The Brazen Age - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Kézzel rajzolt 2v2 harci játék - négy játékos két csapatban. Minden gyönyörű jelenet három sávot tartalmaz, amelyek között szabadon mozoghatsz, és még akkor sem ér véget a harc, ha egy játékos vereséget szenved! Dolgozzatok együtt, hogy meghosszabbítsátok a kombókat, hárítsátok a síron túli támadásokat, csatornázzátok a lényeteket, hogy segítsétek a csapattársatokat, és biztosítsátok a dupla kiütést!
Előrendelési ár
11 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1301
Wrath: Aeon Of Ruin
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Te külföldi vagy. Egyszer áthajóztál az Időtlen tengeren, és most egy haldokló világ partjainál találod magad. A mindent elborító sötétségből egy fehér köpenyes alak bukkan elő, a Kóbor Lelkek Pásztora, aki azt a nehéz feladatot adja neked, hogy vadásszd le az Óvilág megmaradt őrzőit. Be kell merészkedned a hatalmas sötétségbe, és fel kell tárnod az ősi romokat, fel kell fedezned elfeledett titkokat, és meg kell küzdened az ott leselkedő rémségekkel.
Előrendelési ár
10 090 Ft
Megjelenés dátuma: május 31, 2024
Termékkód: WG1445
Wrath: Aeon Of Ruin - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Külföldi vagy. Egyszer áthajóztál az Időtlen tengeren, és most egy haldokló világ partjainál találod magad. A mindent elborító sötétségből egy fehér köpenyes alak bukkan elő, a Kóbor Lelkek Pásztora, aki azt a nehéz feladatot adja neked, hogy vadásszd le az Óvilág megmaradt őrzőit. Be kell merészkedned a hatalmas sötétségbe, és be kell járnod az ősi romokat, fel kell felfedd elfeledett titkaikat, és meg kell küzdened az ott leselkedő rémségekkel.
Előrendelési ár
10 090 Ft
Megjelenés dátuma: május 31, 2024
Termékkód: MSX1570
Dragon Ball Xenoverse 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Éld át újra a Dragon Ball történetét, indulj időutazásra, és áld át a Dragon Ball történetének fontos pillanatait.
Előrendelési ár
7 790 Ft
Megjelenés dátuma: május 24, 2024
Termékkód: PSV0656
Crown Wars: The Black Prince
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - A lovagok és banditák, akik elszakították láncaikat, és csak pusztítást hagynak maguk után. De az árnyékban egy sokkal nagyobb gonosz leselkedik és ármánykodik. Helyezd magad királyságod élére, és vezesd a harcot a gonosz erői ellen ebben a taktikával és stratégiával teli, fordulóalapú játékban.
Előrendelési ár
14 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 23, 2024
Termékkód: WG1451
The Smurfs: Village Party - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és party - Törpapa úgy döntött, hogy egy egyedülálló, játékokkal és versenyekkel teli partit szervez Aprajafalván, és megkért minden törpöt, hogy csatlakozzon az előkészületekhez, és segítsen felejthetetlen társasági eseményt varázsolni. De vigyázat! Hókuszpók máris értesült a buliról, és biztosan mindent megtesz, hogy elrontsa.
Előrendelési ár
15 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: PSV0649
F1 24 Deluxe Edition (Előrendelés) - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Előrendelési ár
39 590 Ft
Megjelenés dátuma: május 28, 2024
Termékkód: MXESD2238
Wanderer: The Fragments of Fate - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - Lépj az előtted járók nyomdokaiba, fedezz fel korokat és eseményeket, amelyek régen kicsúsztak az idő kezei közül, miközben fejest ugorhatsz a történelem izgalmas történeteibe egy olyan kalandban, amelyhez hasonlót még nem láttál. Fedezz fel gazdag világokat, találkozz szívbemarkoló akciókkal, és oldj meg észbontó rejtvényeket, miközben átírod a múltat, hogy átformáld a jövőt.
Előrendelési ár
24 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0666
34 Sports Games - World Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport - Vegyél részt az egyik legnagyobb sporteseményen, és állj kihívások elé 34 különböző sportágban - az úszástól és a focitól kezdve az extrém kerékpározáson és súlyemelésen át a trambulinig és még sok más sportágig!
Előrendelési ár
13 090 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: NSW1375
Terminator: Survivors - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Négy év telt el azóta a nap óta, amikor az emberiség majdnem kihalt. Az esemény igazságát még mindig féligazságok rétege fedi, és Te előbújtál a rejtekhelyedről, hogy megpróbálj újjáépíteni valamiféle társadalmat egy olyan világban, amely, úgy tűnik, el akar pusztítani Téged és az emberiség utolsó, még megmaradt tagjait. Az a feladatod, hogy átfésüld a környéket anyagok, információk, más túlélők és kulcsfontosságú erőforrások után kutatva létrehozd kis csoportod működési bázisát.
Előrendelési ár
28 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0652
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaj: akció, kaland és gyermekjátékok
Előrendelési ár
20 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1369
Disney Epic Mickey: Rebrushed
PC játék - dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Ebben a gyönyörű remake-ben Mickey egér epikus kalandra indul a pusztaságba, a Disney elfeledett karaktereinek birodalmába. Mickey szerepében egy fantasztikus világba csöppensz, és ecsettel és festékhígítóval felfegyverkezve irányt szabsz a kalandodnak, és alakítod ennek az alternatív világnak a sorsát.
Előrendelési ár
24 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1450
Disney Epic Mickey: Rebrushed - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Ebben a gyönyörű remake-ben Mickey egér epikus kalandra indul a pusztaságba, a Disney elfeledett karaktereinek birodalmába. Mickey szerepében egy fantasztikus világba csöppensz, és ecsettel és festékhígítóval felfegyverkezve irányt szabsz a kalandodnak, és alakítod ennek az alternatív világnak a sorsát.
Előrendelési ár
24 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1366
Sonic X Shadow Generations - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja árkád - Játssz Shadow the Hedgehog szerepében egy vadonatúj történetkampányban, eddig soha nem látott képességekkel és készségekkel. Amikor Shadow ősellensége, Black Doom újra felbukkan, és azzal fenyeget, hogy átveszi a világuralmat, Shadownak saját múltjába kell utaznia, fájdalmas emlékekkel kell szembenéznie, ismerős ellenségekkel kell szembenéznie, és egy új erőt kell felfedeznie, hogy megmentse a világot, és bebizonyítsa, miért őt tartják a végső életformájú lénynek!
Előrendelési ár
27 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1574
Ace Combat 7: Skies Unknown: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Légy profi pilóta és szállj fel a fotorealisztikus égboltra a repülés- és harci szimulátorok végső sorozatában: az ACE COMBAT-ban. Nincs is jobb érzés, mint 360 fokos szabadsággal szárnyalni a levegőben, a repülési és harci ösztöneidre hagyatkozva lelőni az ellenséget bármilyen nehézségen esetén
Előrendelési ár
24 190 Ft
Megjelenés dátuma: július 11, 2024
Termékkód: NSW1338
Everdream Valley - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek
Előrendelési ár
13 890 Ft
Megjelenés dátuma: július 19, 2024
Termékkód: NSW1384
Everdream Valley - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek
Előrendelési ár
13 890 Ft
Megjelenés dátuma: július 19, 2024
Termékkód: PSV0670

Előrendelhető játékok

Előrendelhető játékok

A Előrendelhető játékok kategóriában összesen 230 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó előrendelhető játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb előrendelhető játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: előrendelhető játékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ