Shop roku 0% splátky Siguro

Felülfagyasztós hűtőszekrény

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Hűtőszekrény energiaosztálya
C
(2)
D
(3)
E
(48)
F
(13)
Hűtőszekrény modell típusa
Szabadon álló modell
(60)
Beépíthető
(6)
Hűtőszekrény színe
Bézs
(5)
Fehér
(26)
Fekete
(6)
Piros
(8)
Kék
(2)
Szűrés

A felülfagyasztós hűtőszekrények a legnépszerűbb és leggyakrabban használt hűtőszekrények közé tartoznak. Nemcsak kellően nagy hűtőteret kínál, hanem külön fagyasztót is. A 2 az 1-ben kialakításnak köszönhetően helyet takaríthatsz meg a konyhában, és mindig kéznél van az étel. Mit kell tudni, mielőtt felülfagyasztós hűtőszekrényt vásárolnál?

Tovább

Kombinált hűtőszekrény felülfagyasztós kivitelben - előnyök és hátrányok

A felülfagyasztós hűtőszekrény különösen nagy méretválasztékkal, változatos dizájnnal és funkciókkal kedveskedik neked. Melyek a fő előnyei és hátrányai?

  • Alacsonyabb fogyasztás a külön hűtési és fagyasztási térnek köszönhetően.
  • A 2 az 1-ben kialakításnak köszönhetően nem kell külön fagyasztót vásárolnod.
  • Könnyű tájékozódás a fagyasztóban a polcoknak köszönhetően.
  • A fagyasztó kisebb térfogattal rendelkezik, mint a szabadon álló fagyasztó.
  • A gyakrabban használt hűtőtér a fagyasztó alatt helyezkedik el, ezért gyakrabban kell hajolgatni.

A felülfagyasztós hűtő hasznos térfogata

Általában 70 l hűtőtér és 25 l fagyasztó térfogattal kell számolni egy háztartásban. Ez azonban nagyban függ az étel mennyiségétől és a háztartásban élők életmódjától is.

  • A felülfagyasztós hűtő hűtőterének térfogata 70 l-től 422 l-ig, a fagyasztó térfogata 8 l-től 229 l-ig terjed.
  • A teljes hasznos térfogatot jelentősen befolyásolja a belső polcok és fiókok elrendezése is.

A hűtő- és fagyasztótér hasznos térfogatára, a zajszintre, az energiaosztályra és az éves energiafogyasztásra vonatkozó információk mindig megtalálhatók az energiacímkén.

felülfagyasztós hűtőszekrény

i

Fontos számodra a színes dizájn is?

Színes kivitelben is találsz nálunk felülfagyasztós hűtőket. A válogatást megkönnyíti az oldalsó paraméter-választó gomb. Nagy népszerűségnek örvend az alábbi két kategória:

A felülfagyasztós kombinált hűtőszekrény fagyasztókapacitása és fagyasztási teljesítménye

A felülfagyasztós kombinált hűtőszekrény kiválasztásánál fontos figyelembe venni a fagyasztókapacitást és a fagyasztási teljesítményt is, mivel ez hatással van az ételek minőségére és a fagyasztás sebességére.

  • A fagyasztókapacitás megmutatja, hogy a készülék hány kilogramm ételt képes lefagyasztani egy nap alatt. Az értékek 2 és 24 kg/24 óra között mozognak.
  • A fagyasztási teljesítmény határozza meg azt az intenzitást, amellyel a felülfagyasztós kombinált hűtőszekrény képes fagyasztani az ételeket. A fagyasztás erősségét csillagok jelölik, és értéke befolyásolja a tárolási időt.

i

Az ideális energiamegtakarítás és az élelmiszer egyenletes hűtése érdekében a felülfagyasztós hűtőszekrénynek körülbelül 70%-ig tele kell lenni, és 20 °C körüli hőmérsékletű környezetben kell állnia.

A felülfagyasztós hűtő és a visszamelegedési idő

Válogatás közben találkozhatsz a visszamelegedési idő kifejezéssel is, amely arról tájékoztat, hogy a fagyasztott étel mennyi idő alatt olvad ki a hűtőszekrényben áramkimaradás esetén. Ez az érték természetesen minél magasabb, annál jobb.

Mennyire zajos a felülfagyasztós hűtő?

A felülfagyasztós hűtő folyamatosan működik, ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni annak zaját. Mivel könnyen zavaró elemmé válhat, különösen éjszaka, ezért gondold át alaposan, hol fogod elhelyezni.

  • A leghalkabb felülfagyasztós hűtő zajszintje 40 dB körül van.
  • Ez a zaj megfelel egy kis zajnak a házban vagy a halk beszédnek.
  • Zajcsillapító elemek - szőnyegek, függönyök és egyéb - közelében elhelyezett hűtő kissé halkabbnak tűnik.

A felülfagyasztós hűtőszekrény megfelelő működése és ideális fogyasztása érdekében fontos, hogy néhány centiméter szabad helyet hagyj körülötte.

felülfagyasztós hűtőszekrény

Vedd figyelembe az ajtónyitás irányát felülfagyasztós hűtőszekrény vásárlásakor

A bal oldali menü paraméterszűrőjében kiválaszthatod az ajtónyitás irányát. A legtöbb modell jobb oldali zsanérral rendelkezik. Ha nem vagy még teljesen biztos abban, hogy hová fogod elhelyezni a felülfagyasztós hűtőszekrényt, akkor olyat érdemes választanod, ami lehetővé teszi az ajtónyitás megfordítását, így egy esetleges áthelyezés vagy költözés esetén sem lesz gondod a tartalmához való hozzáféréssel.

A felülfagyasztós hűtőszekrény alapfunkciói

A felülfagyasztós hűtőszekrény rengeteg funkciót kínál, amelyek célja az energiafogyasztás csökkentése, a működés ésszerűsítése, vagy a baktériumok előfordulásának megakadályozása. A funkciók kiválasztásához használd a bal oldali menü paraméterszűrőjét.

  • A No Frost vagy automatikus leolvasztás egyenletesen keringeti a készülék belsejében lévő levegőt, és megakadályozza a jegesedést, és a nedvesség kialakulását a falakon és az ételekben.
  • Az ionizátor semlegesíti a hűtőszekrény belsejében lévő levegőt, befogja az egymással keveredő mikrobákat és szagokat. Ennek eredményeként az étel hosszabb ideig friss marad.
  • A Zero zone vagy a PerfectFresh egy speciális rekesz gyümölcs, zöldség és sajt számára a hűtőszekrény alsó részén, amelyben különleges hőmérsékletet és páratartalmat állíthatsz be.
  • Szuperhűtés és szuperfagyasztás a hőmérséklet gyors 2 °C alá süllyesztésével felgyorsítja az újonnan bekerült élelmiszerek hűtését és fagyasztását.
  • A vízadagoló tiszta vizet szolgáltat a vízellátáshoz való csatlakozáson vagy a víztartályon keresztül.
  • A párologtató segít elosztani a hűvös levegőt a hűtőszekrény belsejében.
  • A jégkészítő körülbelül 1 kilogramm jeget termel 24 óra alatt.
  • A Twin Cooling kettős hűtőrendszerrel külön hűti a fagyasztót és a hűtőrekeszt.
  • A szellőzés felelős az egyenletes hőmérséklet fenntartásáért, a több elhelyezett szellőzőnyílásnak köszönhetően.
  • A LED-kijelző nemcsak a beltéri hőmérsékletet mutatja, hanem jég és víz adagolásához is használható.

i

A felülfagyasztós hűtőszekrény ára

Felülfagyasztós hűtőszekrényeket már 50 000Ft körüli áron beszerezhetsz nálunk. Ezek egyajtós hűtőszekrény modellek. A kétajtós felülfagyasztós hűtőszekrények 70 000Ft körüli áron indulnak. A legdrágább modellek ára meghaladhatja a 150 000Ft-ot. Ezek tipikusan nagyobb, energiatakarékosabb, többféle kényelmi funkcióval ellátott készülékek.

A végső döntés előtt - a teljes kép érdekében - érdemes megtekintened alulfagyasztós hűtőszekrény választékunkat is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
66 termék
SNAIGE FR24SM-PRDO0E
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 162 l, fagyasztó kapacitás 47 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 150 × 56 × 60 cm (H×Sz×Mé)
160 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SNGCHL067
SNAIGE FR23SM-PTMP0E - Hűtőszekrény Típusok
SNAIGE FR23SM-PTMP0E
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 201 l, fagyasztó kapacitás 42 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 2 fagyasztórekesz, LED világítás, méretek 161 × 54 × 57 cm (H×Sz×Mé)
138 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SNGCHL102
CANDY COHS 45EXH
Kis hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, klímaosztály N és ST, hűtőtér tárolókapacitása 95 l, fagyasztótér tárolókapacitása 14 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 1 fagyasztórekesz, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 85 × 55 × 58 cm (Ma×Sz×Mé)
95 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL169
4,2
Beko TSE1284N
Kis hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, klímaosztály SN és T, hűtőtér tárolókapacitása 101 l, fagyasztótér tárolókapacitása 13 l, választható nyitási irány, 3 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, fehér kivitel, LED világítás, méretek 84 × 54 × 59 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
108 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BECHL168
5,0
SEVERIN RKS 8831
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 95 l, fagyasztó kapacitás 13 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 1 fagyasztórekesz, LED világítás, méretek 89,5 × 55 × 61,5 cm (H×Sz×Mé)
163 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SEVCHL018
MORA CB 984 W
Kis hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, klímaosztály N és ST, hűtőtér tárolókapacitása 75 l, fagyasztótér tárolókapacitása 7 l, választható nyitási irány, 3 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, fehér kivitel, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 84,2 × 47,5 × 44,8 cm (Ma×Sz×Mé)
76 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORCHL080
Guzzanti GZ 8812A
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 104 l, fagyasztótér tárolókapacitása 14 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, párologtató és 90°-os ajtónyitás, méretek 88 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
130 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GUZCHL031
SNAIGE FR24SM-PRR50E
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 162 l, fagyasztó kapacitás 47 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, méretek 147,5 × 56 × 63 cm (H×Sz×Mé)
160 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SNGCHL040
5,0
SEVERIN RKS 8831
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 95 l, fagyasztó kapacitás 13 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 1 fagyasztórekesz, LED világítás, méretek 89,5 × 55 × 61,5 cm (H×Sz×Mé)
146 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SEVCHL018
Guzzanti GZ 8812A
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 104 l, fagyasztótér tárolókapacitása 14 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, párologtató és 90°-os ajtónyitás, méretek 88 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
117 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: GUZCHL031
4,5 35×
Siguro TT-D160W Thrifty - 12 év garancia a kompresszorra
Kis hűtő - fagyasztórekesszel, teljes kapacitás 90 l, hűtő térfogat 82 l, fagyasztórekesz kapacitása 8 l, E energiaosztály, N/ST klímaosztály, opcionális ajtónyitási oldal, 2 polcos hűtőszekrény, 1 kihúzható fiók a friss élelmiszerek számára, 1 fagyasztórekesz, 3 polc az ajtón, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, fehér színű, 83,1 × 47,4 × 44,7 cm (ma × szé × mé), tömeg: 19 kg, 3 év garancia
Szuper ár
60 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 16.
Termékkód: SGR_TT_D160W
Amica KS15612T - Kis hűtő Típusok
4,5 20×
Amica KS15612T
Kis hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, klímaosztály ST, hűtőtér tárolókapacitása 95 l, fagyasztótér tárolókapacitása 13 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro design, kék kivitel, LED világítás, méretek 86 × 55 × 62 cm (Ma×Sz×Mé)
123 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük 4 db
Várható 2024. 05. 05.
Termékkód: AMICHL004
GODDESS RSE085GS8SSF
Kis hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály F, klímaosztály ST, hűtőtér tárolókapacitása 90 l, választható nyitási irány, 2 polc, 1 fagyasztórekesz, ezüst kivitel, 90°-os ajtónyitás, méretek 85 × 48 × 45 cm (Ma×Sz×Mé)
75 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 15.
Termékkód: ETCHL068
4,0
ELECTROLUX LFB3AF12S
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 174 l, fagyasztótér tárolókapacitása 14 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, méretek 121,8 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54,9 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
175 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 10.
Termékkód: ELXCHL088
SNAIGE FR23SM-PT000E - Hűtőszekrény Típusok
SNAIGE FR23SM-PT000E
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 201 l, fagyasztó kapacitás 42 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 1 fagyasztórekesz, LED világítás, méretek 161 × 54 × 57 cm (H×Sz×Mé)
123 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 05. 09.
Termékkód: SNGCHL101
ETA 253590040E - Hűtőszekrény Típusok
4,2 13×
ETA 253590040E + 5 év kompresszor jótállás regisztráció után
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 92 l, fagyasztó kapacitás 18 l, jobb oldali zsanéros, 1 polc, 1 fagyasztórekesz, retro dizájn, LED világítás, méretek 90 × 55,2 × 61,7 cm (H×Sz×Mé)
113 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: ETCHL034
ETA 253790020E - Kis hűtő Típusok
4,2 13×
ETA 253790020E + 5 év kompresszor jótállás regisztráció után
Kis hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, klímaosztály N és ST, hűtőtér tárolókapacitása 92 l, fagyasztótér tárolókapacitása 18 l, jobb oldali zsanéros, 1 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro design, fekete kivitel, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 90 × 55,2 × 61,7 cm (Ma×Sz×Mé)
113 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: ETCHL048
WHIRLPOOL ART 3802
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 178 l, fagyasztótér tárolókapacitása 40 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 1 hűtőkör, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 144,1 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm
190 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 24.
Termékkód: WHCHL148

Felülfagyasztós hűtőszekrény

A Felülfagyasztós hűtőszekrény kategóriában összesen 66 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó felülfagyasztós hűtőszekrény A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb felülfagyasztós hűtőszekrény A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: felülfagyasztós hűtőszekrény vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ