AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

G21 Promesso Brown

Termékkatalógus
G21 Promesso Brown
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1500 W teljesítmény, fém belső áttétel, alumínium burkolat, 5,5 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok ballon habverő, 3 szeletelő korong, tömege 8,7 kg, mérete 36 × 17,5 × 37,5 cm (Ma×Sz×Mé), barna kivitel
141 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BSHKR400 Termékszám:  KCH-G21-Pr04
G21 Promesso Brown 141 490 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

G21 Promesso Brown

Könnyítsd meg az ételek elkészítését, és éld ki a szenvedélyed és lelkesedésed az ételek iránt az új G21 Promesso Brown konyhai robotgéppel. 1500 W-os motorja van, amely akár profi konyhában is bátran használható, mivel nehéz kenyértésztát is dagaszthatunk vele. Könnyedén állítható a motor teljesítménye 6 lehetséges sebességi fokozatban, így könnyen kiválaszthatjuk a kellő sebességet. Bolygómozgásának köszönhetően, melynek során az alapanyagok keverésekor a robotfej és a keverőfej egymással ellentétes irányban mozog, az egyes összetevők tökéletes keveréke garantált. A kényelmes tésztával való munka érdekében a robotgépet ellátták egy minőségi tállal, melynek űrtartalma 5,5 l, amely tökéletesen megfelel minden többszemélyes háztartás számára. Olyan lényeges előnyökkel rendelkezik, mint PULSE (Turbo) gomb, teljes fordulatszám szabályozás, teljesen fém ház és automatikus receptek. A strapabíró G21 konyhai robotgép megjelenését barna szín dobja fel.

Konyhai robotgép G21 Promesso Brown Lifestyle
Konyhai robotgép G21 Promesso Brown Képernyő

G21 Promesso Brown konyhai robotgép alapvető tulajdonságai

  • A strapabíró G21 konyhai robotgép nagyszerű segítőtársunk lesz a sütés-főzés során
  • 1500 W teljesítményű motorral rendelkezik
  • 6 sebességi fokozat közül választhatunk
  • A bolygómozgás biztosítja a tökéletes eldolgozást
  • A keverőtál kapacitása 5,5 l
  • Olyan funkciókkal rendelkezik, mint habverés, keverés és dagasztás
  • Sokkal alaposabban és gyorsabban tudjuk összedolgozni az alapanyagokat a pulzáló funkciónak köszönhetően
  • Eme teljesen fémből készült G21 konyhai robotgép biztosítja a tökéletes stabilitást és a hosszú élettartamot
  • A zökkenőmentes sebességszabályozásnak köszönhetően könnyedén beállíthatjuk a megfelelő munkatempót
  • Kellemes meglepetés lesz a számos automatikus program
  • Barna szín emeli ki nagyszerű megjelenését

A remek G21 Promesso Brown konyhai robotgép funkciói

A nagyszerű G21 konyhai robotgéppel mesterévé válhatsz a különféle fogások elkészítésének. Könnyedén felverhetjük vele a tojást, a tojásfehérjét, a tejszínhabot vagy a habot. Könnyedén készíthetünk vele önteteket, krémeket vagy töltelékeket. Nincs szükség többé a fárasztó dagasztásra, mivel tökéletesen összedolgozza a tésztát ügyelve arra, hogy az kellően könnyű és levegős legyen. A dagasztó funkció biztosítja, hogy bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészíthessünk. Tökéletesen összedolgozza kedvenc kenyerünk, pizzánk vagy desszertünk tésztáját.

Konyhai robotgép G21 Promesso Brown Tartozékok
Konyhai robotgép G21 Promesso Brown Tartozékok

Ismerd meg a remek G21 konyhai robotgép extra funkcióit

Eme G21 Promesso Brown konyhai robotgép minden konyhába tökéletes megoldás. A pulzáló funkciónak köszönhetően, az alapanyagokat sokkal alaposabban és gyorsabban tudjuk összedolgozni. Teljesen fém kialakítása garantálja a hosszú élettartamot és a stabil működést. A munkatempót igény szerint testre szabhatjuk, hála a folyamatos sebességszabályozásnak. A strapabíró G21 Konyhai robotgép segítségével könnyebben és gyorsabban végzünk a feladatokkal.

A konyhai robotgép intelligens funkciói garantáltan lenyűgöznek használat közben

Ezzel a konyhai robotgéppel, és az intelligens funkcióival minden felesleges erőfeszítés nélkül élvezni fogjuk a sütés-főzés minden pillanatát. Ízletes desszertekhez és főételekhez egyaránt kész recepteket tartalmaznak a robotgépben található automatikus programok. A tökéletes végeredmény érdekében a gép magától beállítja a megfelelő teljesítményt, keverési intervallumot és a hőmérsékletet. A remek G21 konyhai robotgép bármikor rendelkezésünkre áll majd, ha szükségünk lesz rá.

A remek G21 konyhai robotgép tartozékai

Olyan praktikus tartozékokkal rendelkezik, mint ballon habverő 3 szeletelő korong. A tartozékok széles skálájának köszönhetően eme G21 Promesso Brown konyhai robotgép egyszerre több különálló készülék munkáját végzi el, így alkalmunk van sok helyet és pénzt megspórolni.

Burkolat anyaga:

alumínium

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretek:

36 × 17,5 × 37,5 cm (Ma×Szé×Mé)

Tömege:

8,7 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Keverőtál űrtartalma
5,5 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!
Teljesítmény
1 500 W Kész!

Tartozékok

Keverőtál űrtartalma
5,5 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Alumínium Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
37,5 cm Kész!
Szélesség
17,5 cm Kész!
Magasság
36 cm Kész!
Tömeg
8,7 kg Kész!

Szín

Szín
Barna Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, USA Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Elvi síkon, ehhez a termékhez alapból jár a 2 év garancia. Itt nálatok lehet még opcionálisan 22 040 forintért kötni +3 év kiterjesztett garanciát. Ezek ismeretében, akkor a termékre összesen 7 év garancia jár?? Tudni illik.... A Cseh gyártó, aki nem mellékesen ezt a készüléket, mint mindenki, Kínában állíttatja elő... +2 év garanciát ad, ha a saját oldalán regisztrálják a gépet. Azaz 2+2 (gyári és ehhez jön még 22 040-ért a + 3 ÉV ???? Külsős link

Kérdések és válaszok: G21 Promesso Brown
Kiegészítők: G21 Promesso Brown Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si G21 Promesso Brown. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si G21 Promesso Brown. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Küchenmaschine G21 Promesso Brown.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ