Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Gamer ülések

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Pc-hez
(7)
Játékkonzolhoz
(52)
Kompatibilis tartozékok
Kormánykerék
(39)
Váltókar
(10)
Pedálok
(37)
Kompatibilis márkák
Thrustmaster
(35)
Logitech
(36)
Saitek
(10)
Honeycomb
(10)
Virtual Fly
(10)
Teherbírás
120 kg
250 kg
-
Minimális magasság
110 cm
120 cm
-
Maximum testmagasság
200 cm
230 cm
-
Szűrés

A hosszúra nyúló számítógépes játékoknál a kényelem és a funkcionalitás biztosítására elsőrendű fontosságú az ergonomikusan kialakított ülés. Az igényes játékosok a legkényelmesebbnek a versenyautók kagylóülésére hasonlító modelleket kedvelik leginkább. sokat ad hozzá egyes játékok hitelességéhez és maximalizálja a játékélményt.

Tovább

Versenyülések kormánykerékkel és pedálokkal

Ezek a típusok rendkívül reális vezetési élményt nyújtanak. A legtöbb ilyen játékos ülés hitelesen másolja az eredeti tartozékokat, például az Formula 1-ben való vezetés során. A verseny ülés nem csak a PC számítástechnikai platform kiváltsága, sok esetben ezek kompatibilisek az olyan népszerű konzolokkal, mint a Microsoft Xbox, Sony PlayStation.

  • A kormánykerekek és a pedálok állványa rendszerint nem együtt kapható az ülésekkel. Könnyedén testreszabhatóak a különböző játék számára mindenféle fotelek vagy kanapék is kaphatóak. Természetesen könnyen szétszedhetőek, így könnyen szállíthatóak a különböző LAN-partykra, a hétvégi házba vagy a barátodhoz.
  • A pilóta ülések botkormányt és pedálokat  használnak, ezek hasonlóak a kormánykerékhez használt ülésekhez, de ezúttal egy speciális joystick /játékvezérlő található rajtuk a repülőgép vagy helikopter irányítására.

Figyelj a többi kiegészítővel való kompatibilitásra

A játékosok számára készült székek általában nem tartalmazzák a játékvezérlőt, mint amilyen a kormánykerék, a botkormány, joystick és a pedálok. Ezért gondoskodni kell arról, hogy az otthon már meglevő játékvezetők kompatibilisek legyenek az üléssel. A kiegészítő játékvezérlők csatlakoztatásának lehetősége miatt a legtöbb szék a lehető leguniverzálisabb, hogy akár több gyártó termékével is együtt tudjon dolgozni. Azt javasoljuk, hogy előre ellenőrizd az összes játékeszköz, a versenyzőülés és az állvány kompatibilitását.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
54 termék
Next Level Racing ELITE ES1 Seat Scuderia Ferrari Edition, přídavné sedadlo ES1
Szimulátor ülés - játékkonzolhoz, csatlakoztatható komponens Thrustmaster, Logitech, Saitek, Honeycomb , Virtual Fly, Crosswind és Fanatec márkától, teherbírása 250 kg, 120 - 210 cm magasságú felhasználóknak, szerelőkészlet a felszerelés része, fekete és piros kivitel
220 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: NEXTa014
PLAYSEAT Forza Motorsport PRO
Szimulátor ülés - játékkonzolhoz, csatlakoztatható kormánykerék és pedálok Thrustmaster, Logitech és Fanatec márkától, teherbírása 122 kg, 120 - 220 cm magasságú felhasználóknak, szerelőkészlet a felszerelés része, tömege 20,5 kg, fekete kivitel
163 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: PLAYS11a
Playseat F1 Red - Szimulátor ülés Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
1,0
Playseat F1 Red
Szimulátor ülés - felerősíthető pedálok és kormány, PS2/PS3/PS4/Xbox 360/Xbox One/Wii/Wii U/MAC/PC
416 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: PLAYS06j
Next Level Racing Flight Seat Pro
Szimulátor ülés - PC-hez és játékkonzolhoz, csatlakoztatható váltókar Thrustmaster márkától, teherbírása 150 kg, 120 - 210 cm magasságú felhasználóknak, derékpárna és szerelőkészlet a felszerelés része, tömege 43 kg, fekete kivitel
264 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NEXTb024
Playseat Formula Intelligence Black - Szimulátor ülés Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
Playseat Formula Intelligence Black
Szimulátor ülés - játékkonzolhoz, csatlakoztatható kormánykerék és pedálok, teherbírása 122 kg, 120 - 230 cm magasságú felhasználóknak, szerelőkészlet a felszerelés része, fekete kivitel
997 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PLAYS27a
Playseat Formula Intelligence Red Bull Racing - Szimulátor ülés Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
Playseat Formula Intelligence Red Bull Racing
Szimulátor ülés - játékkonzolhoz, csatlakoztatható kormánykerék és pedálok, teherbírása 122 kg, 120 - 230 cm magasságú felhasználóknak, szerelőkészlet a felszerelés része, piros kivitel
982 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PLAYS27c
123
 

Gamer ülések

Gamer ülések

A Gamer ülések kategóriában összesen 54 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Gamer ülések – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gamer ülések
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ