Akvizice ApF HU Shop roku

Gamer PC házak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Méret
Big Tower
(21)
Midi Tower
(301)
Mini Tower
(52)
Szín
Fehér
(107)
Fekete
(259)
Kék
(1)
Narancssárga
(1)
Átlátszó
(2)
Lila
(1)
Ezüst
(3)
Szürke
(4)
Türkiz
(1)
Zöld
(2)
Alaplap formátum
ATX
(299)
MATX (Micro ATX)
(355)
MITX (Mini ITX)
(367)
EATX (Extended ATX)
(135)
CEB
(22)
Oldalfalak
Szélesség
115 mm
490 mm
- 11,5 cm 49 cm
Magasság
218 mm
651 mm
- 21,8 cm 65,1 cm
Mélység
189 mm
659 mm
- 18,9 cm 65,9 cm

Merülj el a játék világában egy lenyűgöző gamer gépház használatával, ami garantálja, hogy minden pillanatban a legmagasabb szintű élményekben részesülj! A modern és ergonomikus dizájn mellett a magas minőségű anyaghasználat és a precíz kidolgozás garantálja, hogy minden tekintet rád irányuljon, amikor beindítod ezt a csodálatos gépet. De ez csak a kezdet! A gamer pc ház belsejében rejtőző erő, az optimalizált elrendezés és a hatékony hűtési rendszer olyan élményt biztosít, amitől elakad a lélegzeted. Olvass tovább és tudj meg még többet!

Tovább

Gamer gépház – a méret a legfontosabb tulajdonság

A gamer gépház világában a méret több mint pusztán dimenziók sorozata – ez a lehetőségek és a teljesítmény szimbóluma. A megfelelő méretű gamer gépház nemcsak a komponensek befogadására szolgál, hanem az egész rendszer hatékonyságának és hűtésének alapja is. A legelterjedtebb gamer ház típusok a Big Tower, a Midi Tower és a Mini Tower.

Gamer számítógépház Big Tower
Gamer gépház Big Tower

Gamer PC ház Midi Tower
Gamer gépház Midi Tower

Mini Tower gamer gép ház
Gamer gépház Mini Torony

A Big Tower a legnagyobb gamer gépház típus

A Big Tower gamer gépház nagyobb méretű és extra helyet kínál a játékosoknak és intenzív felhasználóknak. Ez a PC ház általában kiváló légáramlást és hűtést kínál, ami különösen fontos hosszabb játékmenetek vagy intenzív feladatok során. Gyakran rendelkezik kényelmi funkciókkal, például könnyen hozzáférhető csatlakozókkal és portokkal, valamint esetenként vezetékmentes töltőállomással vagy kiemelkedő kábelmenedzsment rendszerrel.

Midi Tower – a közepes választás

A Midi Tower gamer gépház népszerű választás a játékosok körében, mivel kombinálja a kompakt méretet és a bőséges helyet a hatékony teljesítménnyel és stílusos kialakítással. Bár kisebb, mint a Big Tower gamer gépház, még mindig kiváló teljesítményt és bővítési lehetőségeket kínál. Elég helyet biztosít a legújabb videokártyák, processzorok és tárolóeszközök számára, valamint könnyen bővíthető újabb alkatrészekkel.

Mini Tower gamer PC ház a kisebb igényű felhasználóknak

A Mini Tower PC ház kis méretű, ám rendkívül hatékony és sokoldalú. Minden fontos funkció elérhető a játékhoz, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd a teljesítmény vagy a stílus terén. Kompakt kialakításának köszönhetően ideális mindazoknak, akiknek korlátozott a helyük, de nem akarnak lemondani a nagy teljesítményről. A stílusos dizájn és a hatékony hűtési megoldások csak további előnyök, amelyek még vonzóbbá teszik a gamer pc ház használatát.

Gamer gépház összehasonlító táblázat

Gamer gépház típusa Alaplap méret Max. ventilátor szám Külső 3,5″ pozíciók Külső 5,25″ pozíciók
Big (Full) Tower ATX, E-ATX 10 vagy több 2 4
Midi (Middle) Tower ATX, Micro ATX 6 1 2
Mini Tower Micro ATX, Mini ITX 4 0 1

i

Mi a helyzet az alaplapokkal?

A gamer gépház többféle alaplapméretet támogat, hogy kielégítse a különböző felhasználói igényeket. Az ATX alaplapok ideálisak a nagy teljesítményű rendszerekhez, míg a Micro ATX és Mini ITX alaplapok kompaktabbak, és inkább közepes vagy kisebb méretű rendszerekhez ajánlottak. Így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb gamer PC ház modellt a funkcionalitás és méret preferenciái alapján.

A gamer gépház stílusa egyedülálló és lendületes

A gamer gépház nemcsak a belső alkatrészeket védi és tárolja, hanem a stílusos megjelenés és a kifinomult design is fontos szerepet játszik benne. Ez a modern eszköz nem csupán eszközként szolgál a játékok futtatásához, hanem stílusos központi elemként is funkcionál az asztalodon. Az agresszív és futurisztikus kialakítás jellemző a gamer PC ház modelljeire. Éles vonalak, markáns szögletek és egyedi formatervezés jellemezik, amelyek segítenek kiemelni a gamer PC ház modelled a tömegből. Az agresszív megjelenés nemcsak az esztétikai élményt növeli, hanem a játék energikus és lendületes hangulatát is tükrözi.

Big Tower gamer gépház

A méretük mellett a gamer gépházak a formatervezésükkel és a szokatlan szerkezeti jellemzőkkel is kitűnnek a többi változat közül.

A gamer gépház fontos paraméterei

Választottál már gamer PC ház típust? Nézd meg a többi fontos paramétert és jellemzőt is, amelyek befolyásolhatják a választásodat.

Gamer PC ház tápegységgel vagy anélkül?

A számítógépházak tápegységgel vagy anélkül is kaphatók. Ne feledd, hogy a tápegységnek elegendő energiával kell rendelkeznie a számítógép összes alkatrészének ellátásához, és minél nagyobb a teljesítmény, annál nagyobb a fogyasztás is. Mindkét lehetőségnek vannak előnyei és hátrányai:

Gamer PC ház tápegységgel:

  • Kényelem.
  • Kompatibilitás.
  • Design-összhang.
  • Korlátozott választék.
  • Korlátozott testreszabhatóság.
  • Ár.

Gamer PC ház tápegység nélkül:

  • Több választási lehetőség.
  • Költségmegtakarítás.
  • Moduláris lehetőség.
  • Külön megvásárolható.
  • Kompatibilitási aggályok.
  • További telepítési munka.

A gamer ház külső panele és annak helye

A gamer PC ház külső panelje az előlap része, általában az alsó vagy felső részen helyezkedik el. Ez a rész fontos szerepet tölt be a könnyű hozzáférésben, mivel gyakran tartalmaz USB-portokat, hangbemeneteket és esetleg memóriakártya-olvasót. Az elöl elhelyezett panel lehetővé teszi a gyors csatlakozást különböző eszközökhöz, ami kényelmes használatot biztosít. Fontos, hogy az ilyen panelt megfelelően védd és kezeld, hogy elkerüld a sérüléseket és a szennyeződéseket, valamint hogy a kábelek rendezése és a rendszer karbantartása egyszerű legyen.

Ne feledkezz meg a csatlakozókról sem

A külső csatlakozók, amelyek az alaplap részét képezik, általában a gépház hátoldalán találhatók. Mindenképpen elegendő számú USB-csatlakozónak kell lennie a PC-perifériák csatlakoztatásához, valamint audiocsatlakozókra és LAN-hálózati csatlakozóra is szükség van.

i

Még mindig segítségre lenne szükséged? Akkor a Hogyan válasszunk számítógépházat cikkünket mindenképp ajánlom figyelmedbe.

A gamer gépház egyéb hasznos funkciói

A gamer PC ház az első tétel sok vásárlási listán. Nem könnyű feladat kiválasztani a megfelelőt, amely éppen a megfelelő magasságú és szélességű. Ezért felsoroltunk néhány további jellemzőt, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagynod, amikor gamer gép ház vásárlásán gondolkodsz.

  • A kábelek kezelése áttekinthető kábelezést tesz lehetővé.
  • A háttérvilágítással rendelkező gamer gépház segítségével esztétikussá teheted a gépedet.
  • A beépített porszűrők megakadályozzák, hogy a por leülepedjen a gamer számítógépház alkatrészein.
  • A hangszigetelés tompítja a ventilátorok zaját a számítógépházban. Különösen hasznos a nagy teljesítményű gamer gépház használatánál.
  • A Tool-less egy olyan gyorskioldó rendszer, amely a klasszikus csavaros rögzítési rendszert helyettesíti.

Pénztárca barát gamer gépház után kutatsz? Akkkor az Olcsó gamer PC házak oldalon mindenképp nézz körül.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
GameMax Nova N5 Szállításra kész 2 db
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 2× 3,5", 2× 2,5", usb 2.0, USB 3.2 Gen 1, fejhallgató és mikrofon, 1x120mm ARGB, processzor hűtő max. magassága 156 mm, videókártya max. hossza 360 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
17 490 Ft

2.
NZXT H5 Flow Black Szállításra kész > 5 db
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 1× 3,5", 2× 2,5", USB 3.2 Gen 1, usb-c, fej-/fülhallgató/mikrofon és USB 3.2 Gen 2, 2x120mm, processzor hűtő max. magassága 165 mm, videókártya max. hossza 365 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
40 590 Ft

3.
Corsair 4000D AIRFLOW Tempered Glass Black Szállításra kész > 5 db
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX) és eATX (Extended ATX), 2× 3,5", 2× 2,5", USB 3.2 Gen 1, usb-c és fej-/fülhallgató/mikrofon, 2x120mm, processzor hűtő max. magassága 170 mm, videókártya max. hossza 360 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
36 090 Ft

Még több
374 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
NZXT H5 Flow Black - Számítógépház
Típusok
4,9 36×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
NZXT H5 Flow Black
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 1× 3,5", 2× 2,5", USB 3.2 Gen 1, usb-c, fej-/fülhallgató/mikrofon és USB 3.2 Gen 2, 2x120mm, processzor hűtő max. magassága 165 mm, videókártya max. hossza 365 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
Szuper ár
40 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CBh5a1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
be quiet! PURE BASE 500 FX
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 2× 3,5", 4× 2,5", USB 3.2 Gen 1, usb-c, fejhallgató, mikrofon és USB 3.2 Gen 2, 3x120mm ARGB és 1x140mm ARGB, processzor hűtő max. magassága 190 mm, videókártya max. hossza 369 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
54 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BGpb500fx
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Fractal Design North Chalk White - Számítógépház Típusok
4,8 77×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Fractal Design North Chalk White
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 2× 2,5", 2× 2.5"/3.5", USB 3.2 Gen 1, usb-c, fejhallgató, mikrofon és USB 3.2 Gen 2, 2x140mm, processzor hűtő max. magassága 170 mm, videókártya max. hossza 355 mm, tápegység nélkül, acél oldalfal
61 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CBnor3
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
NZXT H7 Elite (2023) All Black - Számítógépház
Típusok
4,8 11×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
NZXT H7 Elite (2023) All Black
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 4× 2,5", 2× 2.5"/3.5", USB 3.2 Gen 1, usb-c, fej-/fülhallgató/mikrofon és USB 3.2 Gen 2, 1x140mm és 3x140mm RGB, processzor hűtő max. magassága 185 mm, videókártya max. hossza 400 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
70 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CBh7g1a
4,9 35×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Corsair 4000D AIRFLOW Tempered Glass Black
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX) és eATX (Extended ATX), 2× 3,5", 2× 2,5", USB 3.2 Gen 1, usb-c és fej-/fülhallgató/mikrofon, 2x120mm, processzor hűtő max. magassága 170 mm, videókártya max. hossza 360 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
36 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: UY009g3
NZXT H7 Flow Matte Black - Számítógépház
Típusok
4,9 52×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
NZXT H7 Flow Matte Black
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX) és eATX (Extended ATX), 2× 3,5", 6× 2,5", 8× 2.5"/3.5", USB 3.2 Gen 1, usb-c, fej-/fülhallgató/mikrofon és USB 3.2 Gen 2, 2x120mm, processzor hűtő max. magassága 185 mm, videókártya max. hossza 400 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
Leárazás -3 %
45 790 Ft 47 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CBh7f1
Fractal Design North Chalk White TG Clear - Számítógépház
Típusok
4,8 77×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Fractal Design North Chalk White TG Clear
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 2× 2,5", 2× 2.5"/3.5", USB 3.2 Gen 1, usb-c, fejhallgató, mikrofon és USB 3.2 Gen 2, 2x140mm, processzor hűtő max. magassága 170 mm, videókártya max. hossza 355 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
66 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CBnor4
be quiet! Pure Base 500DX fekete - Számítógépház Típusok
4,7 100×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
be quiet! Pure Base 500DX fekete
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 2× 3,5", 5× 2,5", USB 3.2 Gen 1, usb-c és fej-/fülhallgató/mikrofon, 3x140mm, processzor hűtő max. magassága 190 mm, videókártya max. hossza 369 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
42 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BGpb500dx
NZXT H9 Elite Black - Számítógépház Típusok
4,8 24×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
NZXT H9 Elite Black
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 2× 3,5", 4× 2,5", 2× 2.5"/3.5", USB 3.2 Gen 1, usb-c, fej-/fülhallgató/mikrofon és USB 3.2 Gen 2, 1x120mm és 3x120mm ARGB, processzor hűtő max. magassága 165 mm, videókártya max. hossza 435 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
108 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CBh9g1
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Be quiet! SHADOW BASE 800DX Black
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX) és eATX (Extended ATX), 2× 3,5", 4× 2,5", USB 3.2 Gen 1, usb-c, fejhallgató, mikrofon és USB 3.2 Gen 2, 3x140mm, processzor hűtő max. magassága 180 mm, videókártya max. hossza 430 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
69 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BGsb800db
4,8 20×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
NZXT H5 Elite White
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 1× 3,5", 2× 2,5", 1× 2.5"/3.5", USB 3.2 Gen 1, usb-c, fej-/fülhallgató/mikrofon és USB 3.2 Gen 2, 1x120mm és 2x140mm RGB, processzor hűtő max. magassága 165 mm, videókártya max. hossza 365 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CBh5b2
4,6
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
DeepCool CC560 ARGB
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 2× 3,5", 3× 2,5", usb 2.0, USB 3.2 Gen 1 és fej-/fülhallgató/mikrofon, 4x120mm, processzor hűtő max. magassága 163 mm, videókártya max. hossza 370 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DECOcc560a
Montech X3 MESH White - Számítógépház
Típusok
4,5 22×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Montech X3 MESH White
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 2× 2,5", 2× 2.5"/3.5", usb 2.0, USB 3.2 Gen 1, fejhallgató és mikrofon, 3x120mm LED és 3x140mm LED, processzor hűtő max. magassága 160 mm, videókártya max. hossza 305 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
21 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MONx3m2
4,8
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Corsair 5000D AIRFLOW Tempered Glass Black
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX) és eATX (Extended ATX), 2× 3,5", 4× 2,5", USB 3.2 Gen 1, usb-c, fejhallgató, mikrofon és USB 3.2 Gen 2, 2x120mm, processzor hűtő max. magassága 170 mm, videókártya max. hossza 400 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
68 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: UY009h3
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
BitFenix Apollo
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 2× 3,5", 2× 2,5", usb 2.0, USB 3.2 Gen 1, fejhallgató és mikrofon, 4x120mm LED, processzor hűtő max. magassága 160 mm, videókártya max. hossza 345 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
21 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BFapo1
NZXT H6 Flow White - Számítógépház
Típusok
4,7 13×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
NZXT H6 Flow White
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 1× 3,5", 2× 2,5", USB 3.2 Gen 1, usb-c, fej-/fülhallgató/mikrofon és USB 3.2 Gen 2, 3x120mm, processzor hűtő max. magassága 163 mm, videókártya max. hossza 365 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
43 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CBh6f2
4,8
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
FSP Fortron CMT160 Black
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 1× 5,25", 1× 3,5", 2× 2,5", usb 2.0, USB 3.2 Gen 1, fejhallgató és mikrofon, processzor hűtő max. magassága 150 mm, videókártya max. hossza 350 mm, tápegység nélkül, acél oldalfal
11 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FSPcmt160b
4,6 28×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Zalman S3
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 2× 2,5", 2× 2.5"/3.5", usb 2.0, USB 3.2 Gen 1, fejhallgató és mikrofon, 1x120mm, processzor hűtő max. magassága 156 mm, videókártya max. hossza 330 mm, tápegység nélkül, akril oldalfal
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CA069d7c
4,5 35×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Zalman S4
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 1× 2,5", 2× 2.5"/3.5", usb 2.0, USB 3.2 Gen 1, fejhallgató és mikrofon, 2x120mm, processzor hűtő max. magassága 160 mm, videókártya max. hossza 315 mm, tápegység nélkül, akril oldalfal
Szuper ár
17 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CA069d7d1
4,4 27×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Zalman S2
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 2× 2,5", 2× 2.5"/3.5", usb 2.0, USB 3.2 Gen 1, fejhallgató és mikrofon, 1x120mm, processzor hűtő max. magassága 156 mm, videókártya max. hossza 330 mm, tápegység nélkül, akril oldalfal
16 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CA069d7b
Montech AIR 100 LITE Black - Számítógépház
Típusok
4,8 22×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Montech AIR 100 LITE Black
Számítógépház - mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 2× 2,5", 2× 2.5"/3.5", usb 2.0, USB 3.2 Gen 1, fejhallgató és mikrofon, 2x120mm, processzor hűtő max. magassága 161 mm, videókártya max. hossza 330 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MONa100a1
4,1 27×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Zalman T7
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 2× 3,5", 4× 2,5", 2× 2.5"/3.5", usb 2.0, USB 3.2 Gen 1, fejhallgató és mikrofon, 2x120mm, processzor hűtő max. magassága 160 mm, videókártya max. hossza 305 mm, tápegység nélkül, akril oldalfal
16 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CA069h7c
4,1 17×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Zalman S2 TG
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 2× 2,5", 2× 2.5"/3.5", usb 2.0, USB 3.2 Gen 1, fejhallgató és mikrofon, 3x120mm, processzor hűtő max. magassága 156 mm, videókártya max. hossza 330 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
17 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CA069s2tg
4,8
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Corsair iCUE 5000X RGB Tempered Glass Black
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX) és eATX (Extended ATX), 2× 3,5", 4× 2,5", USB 3.2 Gen 1, usb-c, fejhallgató, mikrofon és USB 3.2 Gen 2, 3x120mm RGB, processzor hűtő max. magassága 170 mm, videókártya max. hossza 420 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
78 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: UY009h5

Gamer PC házak

PR cikkFractal Design: Válassz skandináv számítógépházat A Fractal Design egy igazi nagyágyú a számítógépházak gyártásában, nem csak a termékek minőségével, hanem a modularitásával, a hűtési hatékonyságával és a dizájnjával is remekel. Hogyan válasszuk ki a számunkra megfelelő számítógépházat és mit is ajánl ez a svéd...

Gamer PC házak

A Gamer PC házak kategóriában összesen 375 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gamer PC házak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gamer PC házak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gamer PC házak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gamer PC házak vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ