Doručení zdarma Alza Dny květen

Pokémonos cuccok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
 

Képzeletbeli lények, amelyek meghódítják a világot

A Pokémon 1996-ban jelent meg először Japánban, és az eredeti két Game Boy™️ játékból mára a világ egyik legnépszerűbb és legsikeresebb szórakoztatóipari márkájává nőtte ki magát, amely magába foglalja a videojátékokat, a mobilalkalmazásokat, a „Pokémon Trading Card” Game-et, az animációs sorozatokat és filmeket, a Play! Pokémon" és licencelt termékek.

A Pokémonos játékok, a videojáték világából született jelenség és az egyik legnépszerűbb játékká vált, nemcsak a gyűjtők, de a játékosok és rajongók számára is. Tarts velünk, és nézzük meg, milyen Pokémon játékok és termékek tehetnek boldoggá téged vagy a gyerekeidet.

Tovább

Milyen Pokémonos játékok és termékek vannak?

A Pokémonos játékok hatalmas világában az eredeti videojátékoktól kezdve a népszerű kártyákon, figurákon, filmeken és könyveken át a kirakókig, építőkockákig és egyéb árucikkekig mindent megtalálsz. De hogyan néznek ki a konkrét termékek, és hogyan tudnak szórakoztatni?

Pokémon kártyák gyűjtőknek és játékosoknak egyaránt

A Pokémon kártyák a gyűjtők és a játékosok körében egyaránt gyöngyszemnek számítanak. Minden kártya egy adott Pokémont ábrázol, saját statisztikákkal és képességekkel. A gyűjtői kiadások, a limitált kiadású kártyák és a ritka sorozatok egyszerre nyújtanak szórakozási és befektetési lehetőséget.

  • A gyűjtőkártyák gyakran különböző kiadásokban és sorozatokban jelennek meg. Egyes kiadások egy-egy évfordulóra jelenhetnek meg, míg mások különleges kártyákat tartalmaznak.

Pokémonos cuccok - dobozok, boosterek és booster csomagok

A boosterek olyan kártyacsomagok, amelyek több véletlenszerűen kiválasztott Pokémon-kártyát tartalmaznak. Minden booster általában több gyakori kártyát és legalább egy ritka vagy nem gyakori kártyát tartalmaz. A buborékcsomagok olyan csomagok, amelyek általában boostereket tartalmaznak további bónuszelemekkel vagy egy teljes 3 lapos evolúciós sorral együtt. A Pokémon booster dobozok nagy csomagok, amelyek nagyobb számú paklit tartalmaznak. Ideálisak gyűjtők vagy olyan játékosok számára, akik egyszerre több kártyát szeretnének beszerezni. Tartalmazhatnak promóciós kártyákat, játszószőnyegeket, zsetonokat vagy más, a kiadáshoz kapcsolódó gyűjtői tárgyakat.

Pokémonok a Scarlet & Violet, valamint a Sword & Shield sorozat kártyáin

A Scarlet & Violet és Sword & Shield kártyákon szereplő pokémonok a legnépszerűbbek közé tartoznak. Új kártyákat hoz, köztük új Pokémonokat, támadásokat és képességeket. Egyes kártyák ezekben a sorozatokban ritkábbak lehetnek, mint mások, ami növeli az értéküket a gyűjtők számára.

Pokémon cuccok - booster kártyák
Pokémon Booster

Pokémon cuccok - booster kártya csomagok
Pokémon Blister

Pokémon cuccok - box
Pokémon box

Pokémonos játékok, mint a teljes történet alapja

A Pokémon videójátékok és kiegészítők a franchise egyik kulcseleme. A hagyományos szerepjátékoktól a mobilalkalmazásokig a Pokemonos játékok a Nintendo Switch vagy a Game Boy számára kínálnak kalandokat és csatákat a különböző Pokémonokkal. A népszerű Pokémon GO egy mobilalkalmazással a való világba viszi a játékot.

Pokémonos játékok figurák formájában a polcodon

A Pokémon figurák és alakok formájában a fizikai világba hozzák kedvenc karaktereidet. Keresettek a gyűjtők és rajongók körében, akik szeretnék kedvenc lényeiket ebből a világból megjeleníteni, mondjuk az otthoni polcukon.

i

Egyes figurák olyan gyűjtői sorozat részei, amelyek különleges kiadásokat és ritka variációkat tartalmazhatnak. Az akciófigurák aztán a Pokémonok mozgását és képességeit utánozzák, így ideális játékok minden korosztályú rajongó számára.

Kirakók és építőjátékok - szórakozás és kreatív tréning egyben

A Pokémon puzzle remek módja lehet a szórakozás és a kreativitás összekapcsolásának. Rakd össze a Pokémonokat ábrázoló képeket, vagy építs modelleket a kedvenc Pokémon-helyeidről. A kedvencek közé tartozik az ikonikus Pokéball Pokémon készlet.

Pokémonos játékok, ugyanakkor filmek és könyvek is!

A Pokémonos játékok nem korlátozódnak a játék, a kártya vagy a figurák világára. A filmek és könyvek kibővítik az egyes karakterek történetét, mélyebb betekintést nyújtanak a világukba, és lehetővé teszik a rajongók számára, hogy új játékkalandok forgatókönyveit alkossák meg.

Pokémon figura – Pikachu
Figurka Pokémon – Pikachu

3D Puzzle Pokémonos játékok - Pokéball
Puzzle Pokémon – Pokéball

Pokémonos játékok - képregény
Pokémon képregény

További Pokémonos játékok és merchandising termékek

Az egyéb Pokémonos játékok és merchandising termékek közé tartoznak a különféle Pokémon témájú tárgyak, például ruhák, bögrék, pénztárcák, táskák, jelvények és plüssök a kicsiknek.

Hány Pokémon van összesen, és melyik a legritkább?

Több mint 800 Pokémon létezik, így a játék- és gyűjtési lehetőség óriási. A játékok minden egyes generációja és a kártyák minden egyes új kiadása új tagokkal bővíti ezt a világot. Az Arceus számít a legritkábbnak, és nemcsak a játékosok, hanem különösen a gyűjtők körében keresett, számos különleges kialakítása és bónusz képessége miatt. A legdrágább kártya tehát a Pikachu Illustrator nevet viseli - 1998-ban készült, és körülbelül egymillió dollárba kerül.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
347 termék
4,6
Nintendo Switch (OLED model) Pokémon Scarlet and Violet
Konzol - hybrid (kézi/tévéhez), 64 GB HDD, memóriakártya slot, 4310 mAh akkumulátor-kapacitás, sorozat: Pokémon, többszínű kivitel
149 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NXHWO004
4,8 40×
Pokémon Legends: Arceus - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Látogass el a Sinnoh régióba, ahol a Pokémon Diamond és a Pokémon Pearl játékok játszódnak. De ez a történet nagyon régen játszódik, amikor egyáltalán nem léteztek olyanok, mint a Pokémon mesterré válás vagy Pokémon Liga létrehozása. Mindenütt vad pokémonokkal találkozhatsz, akik zord környezetben élnek, amely a Sinnoh régiót teljesen más hellyé teszi, mint amire a Pokémon Diamondból és Pokémon Pearlből emlékszel.
20 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW857
Pokémon TCG: Pokémon GO - Radiant Eevee Premium Collection - Pokémon kártya Típusok
4,8 31×
Pokémon TCG: Pokémon GO - Radiant Eevee Premium Collection
Pokémon kártya - Sword & Shield: Pokemon GO (SWSH10,5), Premium Collection, 8 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, angol nyelvű
13 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: HRAbz36086
4,7 31×
Pokémon TCG: 2022 Ultra Premium Collection Charizard
Pokémon kártya - Sword & Shield, Premium Collection, 16 csomag a készletben, angol nyelvű
49 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc03386
4,6 21×
Pokémon Scarlet - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és gyerekeknek - A különböző települések szabadon, nyilvánvaló határok nélkül illeszkednek a környező természetbe. Keress Pokémonokat a tengerekben, erdőkben és felhőkben. Tapasztald meg a Pokémon-játékok igazi örömét - küzdj és fogj el vad Pokémonokat. Most egy nyitott világú játékban, amelyet minden korosztály élvezni fog! Oszd meg a felfedezés örömét barátaiddal és családoddal, és kalandozz akár négy fővel!
+Ajándék Ajándék Pokémon Scarlet & Violet - figura melynek értéke 3 290 Ft
20 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1043
4,4 10×
Pokémon Shining Pearl - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Pokémon Shining Pearl kalandjai a Sinnoh régióba visznek el. A gazdag természettel és a közepében a Mount Coronet heggyel büszkélkedő Sinnoh számos történelmi mítosz helyszíne. Utazásodon meglátogatod a Sinnoh régió számos különböző részét, és arra törekszel, hogy te légy a Pokémon League bajnoka.
19 890 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW858
5,0 18×
Pokémon TCG: SWSH12 Silver Tempest - Elite Trainer Box
Pokémon kártya - Sword & Shield: Silver Tempest (SWSH12), Elite Trainer Box, 8 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, angol nyelvű
14 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04660
4,5
Pokémon TCG: SV03 Obsidian Flames - Elite Trainer Box
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Obsidian Flames (SV03), Elite Trainer Box, 9 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma augusztus 2023, angol nyelvű
26 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2168
5,0
Pokémon TCG: My First Battle EN
Pokémon kártya - 2 csomag a készletben, 17 kártya a csomagban, kiadás dátuma szeptember 2023, angol nyelvű
5 090 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3715
5,0
Pokémon TCG: Infernape V Box
Kártyajáték - kiadás éve 2022
9 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc02930
5,0
Pokémon TCG: Pokémon GO - Pin Box - Squirtle
Pokémon kártya - Sword & Shield: Pokemon GO (SWSH10,5), Pin Box/Collection, 3 csomag a készletben, 6 kártya a csomagban, kiadás dátuma augusztus 2022, angol nyelvű
5 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc01994c
Pokémon TCG: SV04 Paradox Rift - Elite Trainer Box Iron Valiant - Pokémon kártya Típusok
5,0
Pokémon TCG: SV04 Paradox Rift - Elite Trainer Box Iron Valiant
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paradox Rift (SV04), Elite Trainer Box, 9 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma november 2023, angol nyelvű
16 390 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4450b
5,0
Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith - Tin Box - Moltres
Pokémon kártya - Sword & Shield: Crown Zenith (SWSH12,5), TiN, 4 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, angol nyelvű
8 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06430b
4,8 34×
Pokémon TCG: SWSH08 Fusion Strike - Booster
Pokémon kártya - Sword & Shield: Fusion Strike (SWSH08 ), Booster, 10 kártya a csomagban, angol nyelvű
2 050 Ft -tól
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz25487
5,0
Pokémon TCG: SWSH 4.5 Pikachu V Box
Pokémon kártya - Sword & Shield, V Box, 4 csomag a készletben, angol nyelvű
13 090 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz16065
4,7 30×
Pokémon Sword - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - A hagyományos Pokémon játék Galar-ban, Anglia kitalált régiójában játszódik. Meglátogathatod a vidéket, a városokat, vagy ellátogathatsz a havas hegyekbe és a sűrű erdőkbe.
17 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW137
5,0
Pokémon TCG: Hisuian Zoroark VStar Premium Collection
Pokémon kártya - Premium Collection, 5 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, angol nyelvű
12 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04551
5,0
Pokémon - Charmander - plüss 20 cm
Plüss - pokémon, hajlítható, magassága 20 cm, ajánlott 3 éves kortól, Pokémon tematika
9 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc07455
4,9 23×
Pokémon Let's Go Eevee! - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Tégy úgy, mintha Pokélabdát dobnál el, és kapj el vad Pokémonokat akár Joy-con vezérlő, vagy akár Poké Ball Plus tartozék segítségével, amely világít, rezeg és hangot is kibocsát, amelynek köszönhetően életre kelti a kalandokat.
17 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW063
Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith - Regieleki V Box - Pokémon kártya Típusok
4,8 14×
Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith - Regieleki V Box
Pokémon kártya - Sword & Shield: Crown Zenith (SWSH12,5), V Box, 4 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, angol nyelvű
9 790 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05295a
4,7 19×
Pokémon Shield - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - A hagyományos játék a Pokémonok világából Galar-ban, Anglia kitalált régiójában játszódik. Meglátogathatod a vidéket, a városokat, vagy ellátogathatsz a havas hegyekbe és a sűrű erdőkbe.
17 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW138
5 290 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06828
5,0 17×
Pokémon TCG: SWSH12 Silver Tempest - 1 Blister Booster
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Scarlet & Violet 151 (SV3,5), Booster, 10 kártya a csomagban, angol nyelvű
1 960 Ft -tól
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04668
5,0
Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith - Tin Box - Articuno
Pokémon kártya - Sword & Shield: Crown Zenith (SWSH12,5), TiN, 4 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, angol nyelvű
9 190 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06430c

Pokémonos cuccok

Pokémonos cuccok

A Pokémonos cuccok kategóriában összesen 347 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó pokémonos cuccok
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ