AD květen univerzal Alzaboxy

Xbox One

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Xbox One logo

A Microsoft 2013-ban dobta piacra új, Xbox One elnevezésű új konzolsorozatát, amely a kompromisszumok nélküli teljesítményt és a legmodernebb technológiát hozta el magával. 2013 már túl réginek tűnhet, ezért érdemes talán a sorozat két újabb tagját, az Xbox One S és Xbox One X konzolokat jobban kiemelni. Tudj meg többet ezekről a játékkonzolokról, tulajdonságaikról, a bennük rejlő lehetőségekről.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 681 termék
4,3
Far Cry 6: Gold Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Dani Rojasként harcolni fogsz a szabadságért a kitalált Yara szigeten, amelyet Kuba ihlette, Anton Castillo diktátor határozott keze által irányítva. Az Arany Kiadás tartalmaz egy Season Pass-ot (hozzáférés 3 fő DLC-hez a játék kiadása után).
4 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO766g
4,7 76×
Cable Guys - Halo Infinite - Master Chief
Figura - kontroller tartó, szobrocska, gyűjthető, magassága 20 cm, anyaga PVC, nem mozgó
12 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHcg004
8BitDo Ultimate Wired Controller - Black - Xbox - Kontroller Típusok
4,8
8BitDo Ultimate Wired Controller - Black - Xbox
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, kompatibilitás: Android, iOS, Windows 10, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), vibráció, analóg stick, egyéni gomb-hozzárendelés, fekete kivitel
16 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: 8BitDoXB06
4mount - Wall Mount for Controller Black - Kontroller állvány Típusok
4,8 26×
4mount - Wall Mount for Controller Black
Kontroller állvány - fekete fali tartó Dualshock 4 vezérlőhöz, alumínium konstrukció
5 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MountDS4b
5,0
PowerA Enhanced Wired Controller for Xbox Series X|S - Blue Camo
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, microUSB (a vezérlőn), analóg stick
18 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerActxb21
5,0
WRC 10 The Official Game - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A bajnokság 50. évfordulóját ünneplő WRC 10 tele van új tartalmakkal és szenzációkkal. Idézd fel a legizgalmasabb pillanatokat 1973-tól napjainkig! A WRC 10 History Mode 19 történelmi eseményen keresztül teszi próbára vezetési tehetségedet, ahol alkalmazkodnod kell az adott időszak versenyzési körülményeihez.
13 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO855
4,9
UFC 4 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Alkoss saját legendát, amelyet a harci stílusod, a személyiséged és a sikered formál. Nem számít, hogy hol vagy épp mikor játszol, az UFC 4-ben mindig a harc középpontjában leszel.
12 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO767
5,0
Dark Souls Trilogy - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A gazdag, sötét fantasy-világ ötvözése a küldetések (dungeon) végrehajtásával, a félelmetes ellenségekkel való megütközéssel és a forradalmi on-line elemekkel teljesen meggyőző élménnyé teszi a Dark Souls-t. A játék eltávolítja a játékvilágból az akadályokat, ami támogatja a megismerés utáni vágyat és alkalmazkodóképességet igényel. A félelmetes ellenségekkel való ütközetek és az új területek felfedezése során a játék alapja, a kihívások és jutalmak, tapasztalatokká válnak, és egyedülálló sikerélményt hoznak.
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO570
5,0
Armored Core VI Fires Of Rubicon Launch Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A játék rendkívül mobilis és remekül személyre szabható mech robotokat tartalmaz, gyors csatákba helyezi a játékost, amelyekben a földön és a levegőben egyaránt teljesen kihasználhatók a támadó és védekező manőverek az ellenség legyőzése céljából.
22 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0356
4,5
Kao the Kangaroo: Super Jump Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, magyar felirat, műfaja gyerekeknek - Kao, a kenguru hihetetlen utazásra indul, hogy megkeresse eltűnt apját. Egy olyan kaland lesz, amely kétségtelenül megváltoztatja az életét.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0197
5,0
PDP Play and Charge Kit - Xbox
Töltőállomás - az 1200 mAh kapacitású akkumulátor 20 óra játékidőt biztosít egy töltéssel, 3 m hosszú kábel, LED indikátor, kompatibilitás: Xbox Series X/S és Xbox One
10 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: pdpx1a4
4,5
Hitman 2 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Utazd be a világot, és kövesd célpontjaidat egzotikus sandbox helyszíneken, a napfénnyel teli utcáktól egészen a sötét és veszedelmes esőerdőkig! Senki sincs biztonságban a világ legrettegettebb gyilkosától.
6 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO508
3,0
Star Wars Squadrons - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Szállj be az Új Köztársaság és a Birodalom különféle osztályokba tartozó harci űrhajóinak kabinjába, beleértve a fürge A-szárnyast és a pusztító TIE bombázót.
4 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO753
4,4
Xbox Logo - utazóbögre
Thermo bögre - 450 ml-es űrtartalom, anyaga: rozsdamentes acél és műanyag, menetzáras, fekete és zöld színű
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHb458
5,0
Tom Clancys Rainbow Six Extraction Limited Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Állítsd össze a Rainbow Six operátorok elit csapatát, hogy behatolásokat indíts a kiszámíthatatlan elzárt zónákba és feltárd a rejtélyeket, amelyek az Archæns, a halálos és folyamatosan fejlődő idegen veszedelem mögött rejlenek. A tudás, a kooperáció és a taktikai megközelítés a legjobb fegyvereid.
5 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0072le
4,7
Shadow of the Tomb Raider - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és logikai - a sikeres sorozat folytatása, melynek élén a szimpatikus archeológus, Lara Croft áll.
Szuper ár
6 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO478
SNAKEBYTE XSX GamePad Base X white - Kontroller Típusok
4,5
SNAKEBYTE XSX GamePad Base X white
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-A, USB-C, analóg stick, fehér kivitel
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SNKb13a
5,0
Fortnite: Anime Legends Bundle - Xbox
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és árkád, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges - Készülj fel a következő találkozóra a felszerelésed gazdagításával, amely három öltözéket, három hátizsákot, három csákányt és hangulatjelet tartalmaz.
11 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0263
5,0
PowerA MOGA XP-ULTRA Wireless Cloud Gaming Controller for Xbox, PC and Mobile
Kontroller - az Xbox Series X|S és az Xbox One-hoz, Windows 10/11 PC, Android, licensz, vezeték nélküli és vezetékes kapcsolat, USB-C, kábel hossza 3 m, 3,5 mm-es Jack-csatlakozó (a hangszórón), beépített 2000 mAh kapacitású akkumulátor, vibrálás, analóg karok, ergonomikus kialakítás, texturált fogantyú, két darab hozzárendelhető gomb, Bluetooth, okostelefon-klipsz a mobil játékhoz, 4 az 1-ben kialakítás, tartalmazza a Game Pass Ultimate-et 1 hónapra
61 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerAmg08
4,5
Xbox Logo - pohár
Pohár -
4 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHb621
5,0
PowerA Wired Controller for Xbox Series X|S - White
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, microUSB (a vezérlőn), analóg stick, fekete kivitel
16 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerActxb31
4,0
Sonic Colours: Ultimate - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és árkád
Leárazás
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0054se
3,0
Mount and Blade II: Bannerlord - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Megszólalnak a kürtök, gyülekeznek a hollók. A birodalomban polgárháború dúl. A határokon túl új királyságok jönnek létre. Ragadj kardot, öltözz páncélba, hívd össze követőidet, és rohanj előre a győzelem és a dicsőség felé a calradia-i csatamezőn. Erősítsd meg uralmad, és hozz létre egy új világot a régi hamvaiból.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0285
3,5
Batman: Arkham Collection - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A gyűjtemény egy csomagban tartalmazza a Batman trilógia következő díjnyertes részeit: Arkham Asylum, Arkham City és Arkham Knight.
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO644

Xbox One

Xbox One

A Xbox One kategóriában összesen 1679 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox One Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox One A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox One A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox One vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ