Slevy s AP+ Stellar Blade

Xbox Series

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Xbox Series X logó

Szerezd meg az Xbox Series X-et vagy S-t - a világ legerősebb játékkonzoljait! A nagy sebességű SSD-merevlemezek és a 8-magos AMD processzorok páratlan teljesítményt nyújtanak. A kényelmes Xbox Game Pass előfizetéssel több száz nagyszerű játékhoz férhetsz hozzá, mindezt havi néhány forintért. Ha szeretnél otthonra egy univerzális, új generációs konzolt, akkor számodra az Xbox Series S és X az ideális választás.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 629 termék
5,0
Jurassic World: Evolution - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - A Jurassic World Evolution játékban létrehozhatod a saját dinoszaurusz-szigetedet úgy, ahogy megismerted a filmben. Megtervezheted az egyes dinoszaurusz-fajok kifutóit, valamint a látogatók sétaútvonalait, mégpedig úgy, hogy az emberek a lehető legtöbbet láthassák, de közben ne kerüljenek veszélybe. Kutass új fajok után és add át magad a dinoszauruszos szórakozásnak.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO490
3,9
BigBen Charging Station - Xbox
Töltőállomás - akár két Xbox-vezérlő töltése a konzol USB-portján keresztül, 3 óra töltési idővel
Leárazás -25 %
9 590 Ft 12 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NAC079
3,0
Control Ultimate Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - használd ki a környezet dinamikus rombolását az izgalmas harci lehetőségek érdekében, és sajátíts el különféle szertartásokat, amelyek megváltoztatják a környezetedet. Az Ultimate Edition további frissítéseket kínál mind a The Foundation, mind az AWE játékokhoz.
21 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO802
5,0
Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - a sorozat történetei a helyszínen, egy vadonatúj hadszíntéren elevenednek meg, és új, hiteles taktikákat, szövetségeket és számos el nem mondott történetet mutat be a II. világháborúból. A Földközi-tenger egy sokszínű színtér: Olaszország szélfútta hegyi hágóitól a zord észak-afrikai sivatagokig és a tengerparti tájakig.
16 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0348
5,0
New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Vedd fel a harcot a könyörtelen vállalati nagyurakkal ebben a mesés kalandban! Az örökké háború sújtotta Prometheus metropoliszban te irányítod Ana-t, Octavio-t és Fran-t életük legrosszabb napján. Segíts ennek a három lúzernek abban, hogy megváltoztassák a világot (és talán meg is mentsék azt)!
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0271
PowerA Enhanced Wired Controller - Red - Xbox
Kontroller - Xbox Series X|S platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, microUSB (a vezérlőn), analóg stick, piros kivitel
Leárazás -33 %
17 490 Ft 26 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerActxb11
4,6 14×
STEALTH Twin Battery Charging Pack - Xbox
Töltőállomás - kompatibilitás: XBOX ONE és XBOX Series X/S, 2× 2200 mAh kapacitású újratölthető akkumulátor, LED töltésjelző, akár 60 óra játékidő, USB kábel hossza: 1 m
9 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: 4gamSTH05
5,0
RIDE 4 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai, szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A játék változatosabb karriert, dinamikusabb időjárást, új endurance módot és számos újdonságot kínál.
13 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO747
Star Wars Jedi: Survivor - Deluxe Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A Star Wars Jedi Survivor a Fallen Order sorozat első részének folytatása. Cal Kestis történetének folytatása öt évvel az első Star Wars Jedi Fallen Order után játszódik. Találkoznunk kéne az összes ismerős szereplővel, beleértve a cuki BD-1 droidot is.
Szuper ár
15 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0213de
4,9 10×
STEALTH Play and Charge Kit - White - Xbox One & Xbox Series X|S
Kontroller tartozék - pótakkumulátor + prémium USB kábel Xbox One és Xbox Series X/S vezeték nélküli vezérlőkhöz, LED-es töltésjelzővel, fehér színű
7 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: 4gamSTH08
5,0
Metro: Exodus - Complete Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Negyed évvel azután, hogy az atomháború elpusztította a Földet, még mindig több ezer túlélő rekedt Moszkva romjai alatt a metró alagútjaiban. Artyomként el kell menekülnöd a metróból, és egy spártainak nevezett speciális alakulatot kell vezetned egy hihetetlen, kontinentális úton a poszt-apokaliptikus Oroszországon keresztül. Teljes csomag - tartalmazza a Metro Exodust és az összes DLC-t: a The Two Colonels-t és a Sam’s Story-t.
12 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0050
Sonic Frontiers - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Tapasztald meg Sonic-ot, mint még eddig soha! Az eltűnt Káosz smaragdokat keresve Sonic egy ősi szigeten reked, ahol hemzsegnek a szokatlan lények. Küzdj meg erős ellenségek hordáival, miközben felfedezed az akciók, kalandok és rejtélyek lélegzetelállító világát.
18 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0171
Marvels Avengers - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Egyesíti az eredeti történetet az egyjátékos játszhatósággal vagy a kooperatív játékkal, és tökéletes játékélményt biztosít a Bosszúállókkal. Alkossatok négy-négy játékosból álló csapatokat online, sajátítsátok el a rendkívüli képességeket, igazítsátok ki a hősök bővülő listáját és védjétek meg a Földet az egyre inkább növekvő fenyegetésektől.
4 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO598
3,7
STEALTH Play and Charge Kit - Black - Xbox One & Xbox Series X|S
Kontroller tartozék - pótakkumulátor + prémium USB kábel Xbox One és Xbox Series X/S vezeték nélküli vezérlőkhöz, LED-es töltésjelzővel, fekete színű
7 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: 4gamSTH07
4,4 94×
Xbox - Controller - dekoratív lámpa
Asztali lámpa -, 13 cm magas
6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0183
5,0
Fortnite: The Last Laugh Bundle - Xbox One
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges - a csomag tartalma: 1000 V-Bucket, három ruha (The Joker, Poison Ivy, Midas Rex), három hátizsák (Laugh Riot, Back Bloom, Midas Crest), négy csákány (Bad Joke, The Joker's Revenge, Ivy Axe, Kingmaker) és "Pick a Card Contrail"
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO788
4,0
Unravel 1+2 - Yarny Bundle - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland, kaland és logikai - Ennek a remek, svéd logikai játéknak a főhőse Yarny a fonalfigura. És mivel Yarny mindössze egy vörös pamutcsomó, így az lesz a feladatod, hogy megküzdj a szintek kihívásaival, ugyanakkor közben ne bomolj le teljesen. Az Unravel ideális minden olyan játékosnak, aki szeretne eltávolodni egy kicsit a hétköznapi játékoktól, és szívesen megismerkedne egy nem mindennapi kalanddal.
7 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO560
Lets Sing 2024 + 2 mikrofon - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
23 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0446b
PowerA Fusion 2 Wired Controller - Black - Xbox XS
Kontroller - PC és Xbox Series X|S platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, analóg stick, fekete kivitel
35 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerActxb09
Five Nights at Freddys: Security Breach - Collectors Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád - Bújj Gregory, a fiatal fiú bőrébe, aki éjszaka csapdába esett Freddy Fazbear Mega Pizzaplex szórakoztató komplexumában; magának Freddynek a segítségével nem csak a Five Nights at Freddy's sorozat újonnan kifejlesztett karaktereinek könyörtelen támadását kell túlélned, hanem számos más rémisztő fenyegetést is.
60 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0235
WRC 10 The Official Game - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: szimulátor és versenyzős - A bajnokság 50. évfordulóját ünneplő WRC 10 tele van új tartalmakkal és szenzációkkal. Idézd fel a legizgalmasabb pillanatokat 1973-tól napjainkig! A WRC 10 History Mode 19 történelmi eseményen keresztül teszi próbára vezetési tehetségedet, ahol alkalmazkodnod kell az adott időszak versenyzési körülményeihez.
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0042
Crash Team Rumble: Deluxe Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A franchise ikonikus hősei és gonosztevői 4v4 csapatversenyben találják magukat. A játékosok változatos és veszélyes pályákon küzdenek majd meg egymással, ahol mindkét csapat azon fog versenyezni, hogy ki tud először elég Wumpa-gyümölcsöt összegyűjteni és tárolni. Internetkapcsolat és Xbox Live Gold előfizetés szükséges.
Szuper ár
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0352
Train Sim World 3 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Hódítsd meg Amerika hegyeit, miközben hihetetlen terheket cipelsz a vasparipákon, rekordidő alatt juttatod el az ingázókat az Egyesült Királyság fővárosából a munkahelyükre, és száguldasz az államok között a német expresszek fedélzetén. A kreatív eszközökkel a saját módszereid szerint játszhatsz. Vedd át az irányítást a mozdonyok felett a Train Sim Worldben.
18 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0276
Jurassic World Evolution 2 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - A játék folytatása egy új, lebilincselő történeti kampányt, nagyszerű új funkciókat és elképesztő új dinoszauruszokat kínál, amelyek hihetetlenül valóságosnak és élethűnek tűnnek. Ha ehhez hozzáadod a kibővített építési lehetőségeket és a több testreszabási lehetőséget, akkor egy még nagyobb, jobb és hitelesebb Jurassic World játékot kapsz.
16 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0123

Xbox Series

Xbox Series

A Xbox Series kategóriában összesen 1629 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox Series Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox Series A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox Series A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox Series vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ