Doručení zdarma Slevy s AP+

Xbox

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

A Microsoft Xbox az egyik legnagyobb név a játékvilágban. Nemcsak csúcsteljesítményű Xbox konzolokat kínál, hanem csábító előnyökkel teli, kényelmes szolgáltatásokat is. Akár egyedül, akár a barátaiddal játszol, több órányi megszakítás nélküli szórakozásra számíthatsz az Xbox-szal. Végig vezetünk a választékon.

Tovább

Xbox Series

Az Xbox Series a Microsoft legújabb, negyedik generációs Xbox konzolja. Az előző generációhoz képest támogatják a valósághű ray-tracing-et és a villámgyors betöltési időt biztosító vadonatúj SSD-t, de a visszafelé kompatibilitás támogatásában sincs hiány. Két Xbox modell közül választhatsz: Xbox Series X vagy Series S.

Xbox Series X

Az Xbox Series X az idei generáció belépőszintű konzolja, amely rekordot döntő, akár 12 TFLOPS teljesítményű és 1 TB-os SSD-vel büszkélkedhet. Ez a teljesítmény lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kedvenc játékaikat 60 fps sebességgel élvezhessék, akár 4K felbontásban. A Microsoft Xbox Series X többek között Blu-ray meghajtóval és Dolby TrueHD Atmos funkcióval is rendelkezik.

Xbox Series S (All-Digital)

Az Xbox Series S a kevésbé igényes játékosokat célozza meg. Alacsonyabb árért 4 TFLOPS-al kevesebb teljesítményt, kisebb 512 GB-os SSD-t és QHD (1440p) felbontást kínál 60 fps sebességgel. Az Xbox Series S nem tartalmaz lemezmeghajtót, de ettől sokkal könnyebb és kompaktabb lesz.

Xbox One

Az Xbox One konzolok az előző, harmadik generációt képviselik. Konkrétan a frissített Xbox One X és One S modellek, amelyeket a lenyűgöző teljesítményük, a nagy tárhelyük és az akkori viszonylatban forradalmi szolgáltatásaik miatt voltak népszerűek. Manapság nem lehet csak úgy beszerezni egy új Xbox One-t, de a hűséges tulajdonosok továbbra is kaphatnak játékokat vagy tartozékokat.

Xbox játékok

Természetesen az új és a régebbi Xbox konzolok is profitálhatnak a megfelelő Xbox játékokból. Minden műfajban kínálunk játékokat, így mindenki megtalálja a kedvére valót. Az exkluzív Xbox játékok közé tartozik a legendás Halo lövöldözős játék, a Forza nevű adrenalinpumpáló versenyjáték és a Microsoft Flight Simulator.

Microsoft Xbox bejelentkezés

i

Xbox játékokat vásárolhatunk fizikai vagy digitális formában, amelyeket online aktiválhatunk a Microsoft Xbox Store áruházban.

Xbox tartozékok

A lelkes játékosok imádni fogják az Xbox tartozékokat is, amelyek a lehetőségek teljesen új világát nyitják meg. A további kontrollerek jól jönnek majd vendégek vagy testvérek számára, a fejhallgató pontos hangzást és kommunikációt biztosít a többi játékossal, a kormánykerék pedig új szintre emeli a versenyjátékokat. Ezenfelül egy extra külső merevlemezzel, vezérlőfoglalatokkal vagy töltőkkel is feldobhatod az Xbox modelledet.


Microsoft Xbox kontroller
Xbox kontroller

Microsoft Xbox fejhallgató
Xbox fejhallgató

Microsoft Xbox kormánykerék
Xbox kormánykerék

Microsoft Xbox merevlemez
Xbox merevlemez

Microsoft Xbox előfizetés

A nagy teljesítményű Xbox konzolok mellett a Microsoft két csábító fizetős szolgáltatással is készült a játékosok számára.

Xbox Live Gold

Az Xbox Live Gold egy prémium előfizetés azoknak a játékosoknak, akik még több funkciót szeretnének a játékélménytől. Ha aktiválod az Xbox előfizetést, hozzáférést kapsz az online játékokhoz, exkluzív kedvezményekhez és gyorsabb hozzáférést az új játékok demo/béta verzióihoz, valamint minden hónapban két ingyenes játékot. Az Xbox Live Gold előfizetés 1, 3, 6 vagy 12 hónapra szól.

Xbox Game Pass

Az Xbox Game Pass egy egyedülálló havi előfizetés, amellyel soha többé nem fogsz unatkozni. Minden hónapban korlátlan hozzáférést kapsz több mint 100 Xbox játékhoz minden műfajban. Emellett ott van az Xbox Game Pass Ultimate, egy kiterjesztett előfizetés, amely magában foglalja az Xbox Live Goldot, az EA játékaihoz való hozzáférést, de ami a legfontosabb, hogy Xbox konzolon, PC-n és telefonon is játszhatsz vele, a felhő pedig lehetővé teszi az adatok folyamatos tárolását az összes platform között.

Kedvezőbb áron szeretnél Xbox konzolokat, játékokat vagy kiegészítőket vásárolni? Tekintsd meg kinálatunkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 992 termék
Madden NFL 24 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A játékosok realisztikusabb mozgása, valamint az intelligensebb MI új eszközöket biztosít kidolgozott játékstratégiád magabiztos végrehajtására, hogy bármelyik ellenfelet le tudd győzni a Madden NFL 24 meccsein.
Leárazás -71 %
9 890 Ft 33 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0385
4,0
Sonic Colours: Ultimate - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és árkád
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0054se
3,0
Mount and Blade II: Bannerlord - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Megszólalnak a kürtök, gyülekeznek a hollók. A birodalomban polgárháború dúl. A határokon túl új királyságok jönnek létre. Ragadj kardot, öltözz páncélba, hívd össze követőidet, és rohanj előre a győzelem és a dicsőség felé a calradia-i csatamezőn. Erősítsd meg uralmad, és hozz létre egy új világot a régi hamvaiból.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0285
PowerA Enhanced Wired Controller - Blue - Xbox - Kontroller Típusok
4,6 19×
PowerA Enhanced Wired Controller - Blue - Xbox
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), microUSB (a vezérlőn), vibráció, analóg stick, kék kivitel
Szuper ár
18 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerActxb04
LORGAR Noah 101, fekete - Gamer fejhallgató Típusok
5,0
LORGAR Noah 101, fekete
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), 3,5 mm Jack, PC, PlayStation 4 és Xbox One konzolhoz, AAC kodek támogatás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 113 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 2 m -es kábel
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: LOGhs01
5,0
Tony Hawks Pro Skater 1 + 2 - Xbox
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport - A legendás Tony Hawk visszatér! Élvezd az első két részt teljes remastered változatban, amelyhez az eredeti pályák átdolgozott formában és ikonikus zene társul.
9 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0049
1,0
NBA 2K24 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0406
3,5
Batman: Arkham Collection - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A gyűjtemény egy csomagban tartalmazza a Batman trilógia következő díjnyertes részeit: Arkham Asylum, Arkham City és Arkham Knight.
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO644
5,0
LEGO Movie 2 Double Pack - Xbox One, Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Szerezd be a játékot és a LEGO Movie 2 filmet egy csomagban.
4 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO665
4,9
NHL 22 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport - A Frostbite motor drámai vizuális fejlesztéseket kínál, amelyek alapvetően fokozzák az élethű hatást. Az NHL szupersztárjai még soha nem tűntek ennyire elevennek - gyakorlatilag minden megváltozott. Bárhová nézel, mindenütt javításokat látsz. Mindent megváltoztató jégkorongra számíthatsz. A szupersztárokhoz méltó X-Factorsnak és a képességek teljesen új rendszerének köszönhetően, amely megnyitja az NHL szupersztárjainak egyedülálló képességeit, megismerheted a liga elit játékosainak személyiségét és erejét. Az NHL sztárjai hűen követik valódi példaképeik képességeit és stílusát, így jobban meglátszik a hozadékuk a jégen, mint eddig bármikor.
2 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0115
5,0
PowerA Play and Charge Kit - Xbox
Töltőállomás - akkumulátor készlet, licencelt, Xbox XS és Xbox One sorozatú játékvezérlőkhöz és gamepadekhez, 2x 1100 mAh újratölthető elemet tartalmaz, 3 m-es USB töltőkábel, LED-es töltési állapotjelző, játék közben is tölthető, ha az akkumulátor be van helyezve a vezérlőbe
11 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerAacxb04
5,0
PowerA MOGA Hybrid Gaming Clip - Xbox
Tartó - univerzális okostelefon-tartó mobil játékhoz, kompatibilis az eredeti Xbox Series X|S és Xbox One vezeték nélküli játékvezérlőkkel, licencelt, legfeljebb 82,5 mm széles telefonokhoz, integrált 1500 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor, gumírozott bilincsek, csuklós pontok az ergonomikus beállításhoz
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerAmg06
8BitDo Ultimate Wired Controller (Hall Effect Joystick) - Black - Xbox - Kontroller Típusok
4,8
8BitDo Ultimate Wired Controller (Hall Effect Joystick) - Black - Xbox
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, kompatibilitás: Android, iOS, Windows 10, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), vibráció, analóg stick, egyéni gomb-hozzárendelés, fekete kivitel
16 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: 8BitDoXB06v2
5,0
Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A kultikus klasszikus Spongebob SquarePant visszatér, hűen újragondolva spongyasztikus gyönyörűségében!
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO632
3,7
Halo Infinite - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Master Chief visszatér a legendás franchise következő részében.
25 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO521
4,5
World War Z: Aftermath - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
5 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0110
OTL Super Mario Icon Tween Dome - Fej-/fülhallgató Típusok
5,0
OTL Super Mario Icon Tween Dome
Fej-/fülhallgató - gyerekek számára, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series és Nintendo Switch konzolhoz, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 90 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 1,2 m-es kábel
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: OTLh69
PowerA Enhanced Wired Controller - Blue Hint - Xbox - Kontroller Típusok
4,6 19×
PowerA Enhanced Wired Controller - Blue Hint - Xbox
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), microUSB (a vezérlőn), vibráció, analóg stick, kék kivitel
23 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerActxb06
5,0
Resident Evil Village Gold Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játékban folytatódik Ethan Winters története az előző részből, amelyben a lüktető akció a Resident Evil franchise jellegzetes túlélő horrorjával keveredik. Az ellenségek sajátos módon támadnak, így a játékosoknak gyors döntésekkel kell alkalmazkodniuk a stratégiához, hogy harcba bocsátkozzanak-e vagy meneküljenek a túlélés érdekében. A Gold Edition tartalma: Resident Evil: Village, Winters' Expansion, Trauma Pack DLC.
15 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0270
5,0
Scorn: Deluxe Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat - A nyomasztó hangulatú Scorn egy belső nézetű kaland-horror játék, amely furcsa formákkal és komor környezettel teli rémisztő világban játszódik. Elszigetelve és elveszve ebben az álomszerű világban nemlineáris módon fogsz felfedezni különböző, egymással összefüggő területeket. A felkavaró környezet már önmagában sajátosság.
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0421
4,0
Remnant 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Az emberiség utolsó túlélőinek egy rémisztő világ új, halálos teremtményeivel és isteni főgonoszaival kell szembenézniük. Kutasd át az ismeretlen mélységeit, és akadályozd meg, hogy a gonosz elpusztítsa magát a realitást.
14 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0391
5,0
The Smurfs: Mission Vileaf Smurftastic Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Vedd magadra négy híres törp - Törpilla, Törperős, Okoska és Hami - szerepét egy öt különböző környezeten átívelő utazás során. Útban Hókuszpók kastélya felé keltsd életre a törpök falvát, és a Törpölővel gyógyítsd meg az ogre által megfertőzött növényeket. A limitált Smurftastic Edition három litográfiát, egy Törpapa kulcstartót és két ív matricát is tartalmaz.
15 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0129
5,0
Wolfenstein: Alt History Collection - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Wolfenstein-sorozat összes modern epizódjának gyűjteménye, amely a játékosokat egy epikus kalandba viszi egy komor alternatív történelemben, ahol a nácik világuralomra törtek. Tartalmazza a Wolfenstein New Order, Old Blood, The New Colossus és Youngblood című epizódokat.
Szuper ár
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO813
3,0
Biomutant - Xbox One, Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG - Nyílt világú posztapokaliptikus Kung-fu RPG egyedi harcművészeti rendszerrel, ahol a közelharc lőfegyverekkel és mutáns képességekkel kombinálható.
16 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO433

Xbox

Xbox

A Xbox kategóriában összesen 1994 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ