Shop roku AP+ plus nový vizuál

GARNIER Botanic Therapy Ricinus olaj & mandula doboz

Termékkatalógus
GARNIER Botanic Therapy Ricinus olaj & mandula doboz
4,5 2 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag
Kód:  KSDS1445 Termékszám:  8592807431696 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GARNIER Botanic Therapy Ricinus olaj & mandula doboz

A GARNIER Botanic Therapy Ricinus olaj és mandula doboz ideális ajándék minden nő számára. A GARNIER Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond hajápoló szettel Ön is élvezheti az erős, fényes és gyönyörű hajat. A kozmetikai készlet a gyenge, kihullásra hajlamos hajra alkalmas. Sorozat GARNIER A botanikai terápiát a botanika ihlette, az egyik legrégebbi természettudomány, amely a különböző növényfajokkal foglalkozik. A termékeket ricinusolajjal és mandulával dúsítják. Ellátják a hajat a szükséges tápanyagokkal, hidratálják és erősítik a hajszálakat.

A GARNIER Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond Box ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • Az ajándékcsomag a GARNIER Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond Box sampont és kondicionálót tartalmazza.
  • A termékek alkalmasak a gyenge, kihullásra hajlamos hajra.
  • A GARNIER Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond Box szett fényesíti, megújítja és helyreállítja a hajat.
  • A ricinusolaj erősíti a hajat
  • A mandula tápláló hatású
  • 100% vegán - nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, nem tesztelték állatokon.
  • A készlet alkalmas ajándéknak

Sampon GARNIER Botanic Therapy Ricinus olaj és mandula 400 ml

A ricinusolajos és mandulás sampon alkalmas a gyenge, kihullásra hajlamos hajra. A ricinusolaj erősítő hatásáról ismert. A hajszálak behatolásának köszönhetően belülről erősíti a hajat. A mandulát a haj táplálására való képességük miatt választották. A haj vastagabb, sűrűbb tapintású és napról napra egészségesebbnek tűnik.

GARNIER Botanic Therapy Ricinus olaj és mandula kondicionáló 200 ml

Élvezze hajának ápolását a Garnier Botanic Therapy revitalizáló kondicionálóval, ricinusolajjal és mandulával. A kondicionáló intenzíven hidratálja és regenerálja a hajat teljes hosszában. A Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond Conditioner ragyogóvá, élettelivé és helyreállítóvá teszi a hajat. Visszaállítja a haj természetes, egészséges kinézetét, selymesen puhává és illatossá teszi. Az eredmény táplált, vastagabb, erősebb, fényesebb és egészségesebb kinézetű haj.

Összetétel

A sampon összetétele:
Aqua/víz, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium lauryl sulfate, Glicerin, Glikol-disztearát, Amodimetikon, Sodium chloride, CI 19140/sárga 5, CI 14700/piros 4, Guar-hidroxi-propil-trimónium-klorid, Kókusz-betain, Ricinus communis olaj/kasztóruszmagolaj, Nátrium benzoát, Sodium hydroxide, Acer saccharum kivonat/cukor juhar kivonat, PPG-5-ceteth-20, Trideceth-6, Szalicilsav, Fumársav, Benzyl salicylate, Linalool, Benzyl alcohol, Carbomer, Karamell, Cetrimonium-klorid, Citric acid, Prunus amygdalus dulcis olaj/édes mandulaolaj, Hexyl cinnamal, Parfüm/illat.

Kondicionáló összetevők:
Aqua / víz, Cetearyl alcohol, Behentrimónium-klorid, Cetilészterek, CI 19140 / sárga 5, CI 14700 / piros 4, Ricinus communis olaj / ricinusmagolaj, Acer saccharum kivonat / cukor juhar kivonat, Trideceth-6, Klórhexidin-diglukonát, Pentaerythrityl tetra-di-t-butil-hidroxi-hidrocinnamát, Benzyl salicylate, Linalool, Benzyl alcohol, Amodimetikon, Isopropyl alcohol, Karamell, Citric acid, Cetrimonium-klorid, Prunus amygdalus dulcis olaj / édes mandulaolaj, Hexyl cinnamal, Parfüm / illat.

Paraméterek

Használat
Nőknek Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GARNIER Botanic Therapy Ricinus olaj & mandula doboz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond Box. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GARNIER Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond Box.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ