30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

ghd Duet Style 2 az 1-ben Air Styler szett 2023 fekete

Termékkatalógus
ghd Duet Style 2 az 1-ben Air Styler szett 2023 fekete
Hajvasaló -, analóg hőmérséklet szabályozás, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, működést jelző fény, kijelző nélkül, 2,7 m hosszú kábel, fekete kivitel, flexibilis kábel és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás, olaj, védőtok és tároló tok a csomag része
180 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GHDZV872 Termékszám:  HHWG1031
ghd Duet Style 2 az 1-ben Air Styler szett 2023 fekete 180 290 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

ghd Duet Style 2 az 1-ben Air Styler szett 2023 fekete

Szeretned, ha neked is szép, fényes és egészséges lenne a hajad? Akkor szerezd be ezt a kiváló hajvasalót a közismert GHD gyártótól. A tökéletes frizura titka az analóg hőmérséklet-szabályozás 185 és 185 °C között, ennek köszönhetően a hajvasaló a haj egyéni állapotának megfelelően ápolja a hajat. Gyengéd ápolással gondoskodik a kívánt formáról, erőt és fényt kölcsönöz a hajnak.

Hajvasaló ghd Duet Style 2 az 1-ben Air Styler szett 2023 fekete ...
Hajvasaló ghd Duet Style 2 az 1-ben Air Styler szett 2023 fekete ...

A jól ismert ghd Duet Style 2 az 1-ben Air Styler szett 2023 fekete hajsimító legfontosabb tulajdonságai

  • A közismert GHD hajvasaló úgy ápolja a hajad, mint egy fodrászszalonban szokás
  • Analóg hőmérséklet-szabályozás
  • A készülék által kínált hőmérséklet-tartomány 185 és 185 °C között
  • Alkalmas nedves hajon történő használatra
  • Automatikus kikapcsolás funkció és működést jelző fény a biztonságos használat érdekében
  • A kényelmes használatot garantálja a rugalmas kábel, amelynek hossza 2,7 m
  • A hordtáska és a védőtok a tárolás megkönnyítésére szolgál

Az ismert GHD hajvasaló és remek funkciói

Az innovatív, lebegő lapok hatékonyan korlátozzák a hajra gyakorolt nyomást, ezáltal megelőzik a hajszálak károsodását. Ugyanakkor nem kell aggódnod a haj töredezése miatt. Nagyszerű tulajdonságai közé tartozik a nedves hajon való használat lehetősége. Így miután kész vagy a hajmosással, nem szükséges még hajat is szárítani, a felesleges víztől a vasalófelület speciális lyukain keresztül szabadulsz meg. Azonban a víz egy része a hajszálakban marad a hajformázás során és erős védelmet nyújt. A hajad megköszöni majd a plusz ápolást. Ha te is annak a csoportnak vagy a része, akik nem tudnak visszaemlékezni arra, hogy a művelet befejezése után ki lett-e húzva a készülék a konnektorból, imádni fogod, hogy automatikusan kikapcsol, valamint hogy fény jelzi a működését. A jól ismert GHD hajegyenesítő ideális azok számára, akiknek fontos, hogy a tökéletes frizurát kíméletes módon érjék el.

Hajvasaló ghd Duet Style 2 az 1-ben Air Styler szett 2023 fekete ...
Hajvasaló ghd Duet Style 2 az 1-ben Air Styler szett 2023 fekete ...

Könnyű kezelni és működtetni

A híres GHD hajegyenesítő kiváló segítség a rakoncátlan tincsek megszelídítésében. A hajsimító hálózati árammal működik, így bármikor működésre kész. Beépített akkumulátor került a hajvasalóba, amellyel még egyszerűbb lesz a frizurakészítés. Az ismert GHD hajvasaló figyelemre méltó designt kapott. A csodálatos fekete színe remek összhangban van a készülék designjával.

A jól ismert GHD hajegyenesítő meglepetést okoz szuper kiegészítőivel

A hajvasaló mellett a következőket is tartalmazza a csomag: olaj, védőtok és tároló tok. Amikor nem használod a vasalót, a készülékhez járó hordtáskában tarthatod, amely azonban nemcsak tárolásra alkalmas. Minden helyzetben számíthatsz a vasaló kényelmes kezelésére, ugyanis a kábel hossza 2,7 m. Teljes szabadságot élvezhetsz, miközben formázod a hajad, a kábel nem korlátoz majd a mozgásban.

Hajvasaló ghd Duet Style 2 az 1-ben Air Styler szett 2023 fekete ...

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ghd Duet Style 2 az 1-ben Air Styler szett 2023 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ghd Duet Style 2-in-1 Hot Air Styler Set 2023 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ghd Duet Style 2-in-1 Hot Air Styler Set 2023 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ghd Duet Style 2-in-1 Hot Air Styler Set 2023 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ghd Duet Style 2-in-1 Hot Air Styler Set 2023 schwarz.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ