AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Google Asszisztens

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kompatibilis alkalmazások
Tuya
(548)
Apple Siri
(358)
Samsung SmartThings
(305)
Xiaomi Home
(2)
Lidl Home
(184)
Szűrés

A Google Assistant egy virtuális asszisztens, amely hangutasításokkal segíti az intelligens otthon kezelését. Számos olyan funkciót kínál, amelyek segítségével vezérelheted otthonod világítását, biztonságát és termosztátjait. Lássuk, hogyan működik a szoftver, és mi mindenben segíthet még.

Tovább

Google Assistant – segítő vagy gonosz eszköz?

A Google Assistant az olyan hangalapú asszisztensek családjába tartozik, mint az Amazon Alexa vagy az Apple Siri. A Google Asszisztens mesterséges intelligenciát használ, és nemcsak a telefon, hanem az okosotthon más részeit, például a tévékészülékeket, különböző lejátszókat és egyéb készülékeket lehet irányítani vele.

Utasítások és mondatok, amelyeket a Google Assistent kezelni tud

Ha a Google Assistant segítségét szeretnéd, csak használd a Hey, Google vagy az OK, Google kulcsszavakat a kommunikációhoz, és az eszköz elkezd figyelni. A Google Assistant különböző eszközök vezérlése mellett különböző kérdésekre is tud válaszolni, amelyeket felteszel neki. Szeretnéd tudni, milyen az időjárás Rómában, vagy hogy állnak a Google részvényei? A Google Asszisztens villámgyorsan megtalálja a választ ezekre a kérdésekre.

A hangalapú asszisztens platformfüggetlen, Android és iOS eszközökön egyaránt működik.

Milyen nyelveken beszél a Google Assistant?

A világ legtöbb nyelve, például az angol, a német, a francia és a spanyol, szabványos a Google Assistant számára.

Mit lehet Google Asszisztens segítségével vezérelni?

A Google Assistant egyszerűen nyitja meg az ajtót az okosotthonok világába. Az eszköz képzeletbeli csomópontként funkcionál, amelyen keresztül számos más eszközzel, például a már említett világítással, termosztáttal, vagy időjárás-állomással kommunikálhatsz.

  • A Google Assistant hangasszisztensek leggyakrabban a Google Home formájában működnek Ez egy intelligens hangszóró, amely egyfajta közvetítőként működik a Google Assistant és a vezérelt eszköz között.
  • A Google Asszisztens okos világítás kompatibilis a hangalapú asszisztenssel. Segítségével be- és kikapcsolhatók a fények, valamint az intenzitás és a szín is megváltoztatható az alkalomnak vagy a hangulatnak megfelelően. A Google Asszisztens okos világítás segítségével az otthoni világítás minden aspektusa irányítható.
  • A Google Asszisztens okos biztonsági rendszer segítségével az IP-kamerát, intelligens zárat, mozgás- vagy füstérzékelőt is irányíthatod.
  • A Google Asszisztens okos termosztátok jól jönnek, amikor hirtelen hideg vagy meleg lesz odakint, és a saját igényeid szerint szeretnéd beállítani otthonod hőmérsékletét.
  • A Google Assistant okos konnektorok segítségével kényelmesen vezérelheted a különböző otthoni elektromos készülékeket vagy elektronikus eszközöket.
  • A Google Asszisztens okos vezérlők és kapcsolók intelligens zárak vagy ablakkapcsolók formájában segítenek az automatizálásban és könnyebbé az otthonod irányítását.
  • A Google Asszisztens okos időjárás állomások folyamatosan információval látnak el, legyen szó kültéri vagy beltéri hőmérsékletről, esőzésről vagy időjárás-előrejelzésről.

A Google Assistant hangvezérlést támogató eszközeit a Google Assistant logó jelöli, vagy a kompatibilis a Google Asszisztenssel felirat.

A Google Assistant a szórakoztatásról is gondoskodik

Manapság már szinte minden sarkon megtalálható a Google Assistant, így nem csak a fent említett funkciókat tudja. Az élet több területén is alkalmazható, mint elsőre gondolnánk. A Google Assistant az alábbi módokon is használható.

  • Zenelejátszás és videók megtekintése streaming szolgáltatásoktól, mint a Spotify, Netflix, stb.
  • A kívánt információk keresése az interneten.
  • Tevékenységtervezés és helyi információk (közlekedés, indulások stb.).

i

Okos otthon lépésről lépésre

Az okos otthon koncepciója ma már nem csupán tudományos fantázia, hanem mindenki számára elérhető valóság. Ha okos otthont szeretnél építeni, de nem vagy biztos a dologban, olvasd el Hogyan legyen okosotthonod című cikkünket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 170 termék
4,5 26×
Sonoff SNZB-04 ZigBee Wireless Door/Window Sensor
Nyitásérzékelő - Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, támogatott operációs rendszer: Android és iOS, angol nyelvű alkalmazás
Szuper ár
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNF21a051
4,7
Xiaomi Mi Smart Speaker
Bluetooth hangszóró - aktív, 12W teljesítmény, Bluetooth 4.2, Wi-Fi, hangsegéd, Spotify
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI300h21
4,7 60×
TP-LINK Tapo L900-5, Smart WiFi LED szalag, színes (5 m)
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás
8 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP21_16
4,6 41×
Philips Hue LightStrip Plus v4 extension
LED szalag - okos funkciókkal, 100 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
Szuper ár
12 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20034
4,3 29×
Aqara Camera Hub G3
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 360° betekintési szög, mozgás és arc érzékelése, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, kompatibilis protokol ZigBee, mérete 123,4 × 85,1 × 67,8 mm (Ma×Sz×Mé)
41 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Aqa22_02
5,0
AQARA Camera E1 (CH-C01E)
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 8 m maximális hatótávval, 101° betekintési szög, motoros forgás, szilárd objektív, hang, arc és behatolás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, hangriasztás, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz és bluetooth csatlakozás, kommunikáció IFTTT és google Home segítségével, mérete 104 × 69 × 69 mm (Ma×Sz×Mé)
24 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Aqara23_010
AQARA intelligens foglalat - Okos konnektor
Típusok
4,2 39×
AQARA intelligens foglalat
Okos konnektor - ZigBee segítségével működés: központi egységgel, Aqara Home kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh, német és szlovák, Android és iOS támogatása,
10 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AqRAA_0012
4,6 65×
TP-LINK Tapo L530E, Smart WiFi, színes
LED izzó - okos funkciókkal, 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 60 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, energiaosztály F, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TpLNk2008
4,3 175×
Gosund WiFi Smart Plug EP2 4 pack
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya kompatibilis, alkalmazás: Android és iOS támogatása, IP20
20 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GoSnd14
4,6 12×
Shelly Plus HT, elemes hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő kijelzővel, WiFi, fehér (elemek nélkül)
Detektor - ellenőrzi a hőmérsékletet és a páratartalmat, elektronikus tintával (e-ink) ellátott kijelző, alacsony energiafogyasztás, WiFi, tápellátás: 4× AA elem (több mint egy év működés) vagy USB-C, vezérlés Shelly alkalmazással, különböző protokollokkal, platformokkal és hangalapú asszisztensekkel, falra szerelhető
Szuper ár
17 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SHELL22_02
3,0
SwitchBot Curtain U Rail 3
Robot - motoros zsanérbehúzó rendszer, U alakú garnitúrához, mobiltelefonos vezérlés, hang- és távirányítás, Amazon Alexa, Google Assistant, Siri parancsikonok támogatása, időzítő, zsanérfunkció akkor is, ha az akkumulátor lemerült, gyors és egyszerű telepítés, max. terhelés 15 kg, egy darab a csomagban
30 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SwBot21_22
4,3 175×
Gosund WiFi Smart Plug EP2 2 pack
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya kompatibilis, alkalmazás: Android és iOS támogatása,
9 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GoSnd13
4,7 17×
Sonoff 4CH R3
WiFi kapcsoló - ablak, ajtó, és kapu számára, WiFi 2,4 GHz, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS támogatása, angol nyelvű
12 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNFa030a
4,6 22×
Sonoff RFR2 DIY Smart Switch
WiFi kapcsoló - világítás és Smart-Home számára, WiFi 2,4 GHz, hálózati, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS támogatása,
4 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Sonoff22_06
4,7 177×
TP-LINK Tapo C210, Pan / Tilt Home Security Wi-Fi kamera
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 360° betekintési szög, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 117,7 × 86,6 × 85 mm (Ma×Sz×Mé)
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TpLNk21t55
4,8 57×
TP-Link Tapo P110M
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Google Home kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh és szlovák, Android és iOS támogatása,
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_081
4,4 31×
D-LINK DCS-6500LH
IP kamera - beltéri, Full HD felbontás: 1920×1080 px, 4x digitális zoom, 340 fokos horizontális és 90 fokos vertikális forgás, mozgás- és hangérzékelő, kétirányú hangátvitel, ingyenes rögzítés a felhőbe (1 év), WPA3 biztonsági szabvány, éjszakai látás 5 m maximális hatótávolsággal, MicroSD kártya foglalat max. 256 GB, Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilis, WiFi kapcsolat, Android és iOS alkalmazás, hálózati tápellátás
11 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NN2021Mi027
4,7 186×
TP-LINK Tapo C310 kültéri biztonsági Wi-Fi kamera
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 30 m maximális hatótávval, mozgás érzékelése, beépített mikrofon és beépített hangszóró, RJ 45 LAN interfész, WiFi 2,4 GHz és ethernet csatlakozás, mérete 103,4 × 142,3 × 64,3 mm (Ma×Sz×Mé)
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP633m73
4,2 16×
Gosund Smart Plug SP112
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya kompatibilis, energiafogyasztás mérése és USB port a töltéshez, alkalmazás: angol, Android és iOS támogatása,
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GoSnd02
4,8 129×
Philips Hue Motion Sensor
Mozgásérzékelő - világításhoz, beltéri, akkumulátoros, 5m hatótávolság, magyar nyelvű alkalmazás, magyar és angol nyelvű alkalmazás, Android, Windows és iOS támogatása
18 020 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO521g15
4,9 31×
Sonoff MINIR2 Wi-Fi DIY Smart Switch
WiFi kapcsoló - világítás számára, WiFi 2,4 GHz, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS támogatása, angol nyelvű
4 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNFa034a
4,2 29×
AQARA Smart Video Doorbell
Videó kaputelefon - csatlakoztatás: WiFi 2,4 GHz, mikrofon, mozgásérzékelő, hangszóró, éjjeli látás, 1920 × 1080 px felbontás, IFTTT és Google Home kompatibilis, hálózati + elemes tápellátás
45 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Aqara23_001
Philips Hue White and Color Ambiance Play Single pack 78201/30 / P7 - Díszvilágítás
Típusok
4,8 37×
Philips Hue White and Color Ambiance Play Single pack 78201/30 / P7
Díszvilágítás - asztali, Hue White and Color Ambiance alapkészlet (1x Hue Play 2 m-es kábellel, 1x hálózati tápegység, 1x állvány, 1x rögzítő csipesz TV-hez, ragasztószalag és installációs anyag), fekete, 530 lm, 2200-6500 K, 16 millió szín, IP20, az összes funkció használatához Philips Hue Bridge szükséges
Szuper ár
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18122
4,2 21×
Philips Hue HDMI Sync Box
Elosztó - 4x HDMI IN, 1x HDMI OUT, HDMI bemenet dekódolás és Philips Hue fényvezérlés, 1 méteres HDMI kábel mellékelve, a Philips Hue Bridge minden funkcióhoz szükséges
Szuper ár
110 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20001

Google Asszisztens

Google Asszisztens

A Google Asszisztens kategóriában összesen 2170 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó google Asszisztens Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább google Asszisztens A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb google Asszisztens A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: google Asszisztens vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ