Shop roku Shop roku

HTC Desire 630 Sprinkle White

Termékkatalógus
HTC Desire 630 Sprinkle White
4,0 3 értékelés
Mobiltelefon - 5,0" IPS 1280x720 kijelző, Qualcomm Snapdragon 400 négymagos processzor, 2 GB RAM, 16 GB belső memória, 64 GB microSDXC támogatottság, 13MP hátlapi + 5 MP előlapi kamera, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, 2200 mAh-s akkumulátor, Android 6.0
Kód:  HT1633c2c Termékszám:  99HAJM005-00

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HTC Desire 630 Sprinkle White

A telefon jellemzői

146,9 mm

le
HTC Desire 630 Sprinkle White

70,9 mm-es

le
HTC Desire 630 Sprinkle White

8,3 mm

A telefon tömege: 140 g

Úhlopříčka displeje

5"

Kijelző mérete

Typ operačního systému

Android 6.0

operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

2200 mAh

akkumulátor kapacitása

MicroSim

2 × NanoSim

SIM-kártya típusa

Rozměry

70,9 × 146,9 × 8,3 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

16 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

13 MP

kamera

Připojení

3G

leggyorsabb internet

SD karta

microSDXC

memóriakártya-foglalat

Váha

140 g

telefon tömege

le
Stylový design s mikropostřikem

Légy eredeti

A HTC Desire 630 elveszik a többi okostelefon között, amely leginkább a kreatív kialakítás érdeme: a készüléket festékpöttyök borítják, amely garantálja, hogy nincs két egyforma belőle a világon. A telefont borító anyagnak köszönhetően tökéletesen kézbeillő darabról van szó. A felszereltség is rendkívüli: négymagos processzor, kiváló kamera és lenyűgöző hangzás teszik egyedivé a készüléket. A hozzáadott prémium fülhallgatók pedig minden esetben kiemelkedő hanghatást biztosítanak.


Ablak a mobilok világára

A készülék egyik legfontosabb összetevője kétségtelenül az érintőkijelző: a HTC Desire 630 5 inches HD panellel és IPS technológiával rendelkezik, továbbá nagy látószögek, tökéletesen megjelenített színek és kiegyensúlyozott fényerő-kontraszt emelik a termék színvonalát. Az erőteljes processzornak köszönhetően elegendő mennyiségű tárhely áll rendelkezésre, az optimalizált Android rendszer pedig várakozás- és akadálymentes működést biztosít.

le
Pětipalcový HD IPS displej

le
13MPx kamera

Jobb minőségű képek

A 13 megapixeles hátlapi kamera az eddigieknél jobb minőségű képek készítését teszi lehetővé. A BSI technológiának és a nagyobb fényérzékenységnek köszönhetően többé nem jelent gondot az élethű képkészítés még a kedvezőtlen fényviszonyok esetén sem. Az előlapi 5 megpixeles kamera tökéletes a szelfi-kedvelők számára, a hozzáadott Live Makeup funkció segítségével pedig még szebbé varázsolhatod magad. További érdekesség a Burst funkció, amely egyetlen gomb megnyomásával teszi lehetővé a sorozatfelvételt.


Zenei élmény

A készülék innovatív, 24 bites Dolby Audio funkcióval ellátott HTC BoomSound funkcióval büszkélkedhet, amely a mellékelt Extreme Fidelty prémium kategóriás fülhallgatóval együtt garantálja, hogy zenéidet négyszer jobb minőségben hallgathasd. Kedvenc számaidat könnyen feltöltheted a 16 GB-os tárhelyre, sőt, ha szükséges, microSD kártyával tovább bővítheted készüléked memóriáját.

le
Kvalitní zvuk Dolby Audio

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2,4 Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
64 GB Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HTC Desire 630 Sprinkle White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC Desire 630 Sprinkle White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HTC Desire 630 Sprinkle White.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ