Akvizice ApF HU 0% splátky Siguro

Hyundai VK780

Termékkatalógus
Hyundai VK780
4,5 67 értékelés
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, űrtartalma 1,7 l, fekete kivitel, 2200 W energiafogyasztás, szűrő, LCD kijelző, LED világítás, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hangjelzés, hőmérséklet megtartása, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga üveg
7 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  ETAHY610 Termékszám:  HYUVK780 Gyártó honlapja:

Hyundai VK780

Hyundai VK780 egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

A Hyundai VK780 vízforraló minden háztartásban jó szolgálatot tesz. Ha egy minőségi és stílusos vízforralót keresel, akkor a Hyundai VK780 ideális választás a számodra. 1,7 literes űrtartalommal és 40 - 100 °C-os hőmérséklet-szabályozással rendelkezik. A hőmérsékletet a tea, a kávé vagy a bébiétel elkészítésének megfelelően állíthatod be. Értékelni fogod a 2 200 W-os teljesítményfelvételt is, amely gyors vízmelegítést tesz lehetővé. A Hyundai VK780 vízforraló számos biztonsági funkcióval rendelkezik a gondtalan használat érdekében.

A Hyundai VK780 vízforraló legfontosabb jellemzői

  • 1,7 literes űrtartalom
  • Hőmérséklet-szabályozás 40 és 100 °C között
  • 2200 W bemeneti teljesítmény a gyors vízmelegítéshez
  • A praktikus KEEP WARM funkció akár 120 percig tartja a beállított hőmérsékletet
  • A vízhőmérséklet a LED kijelzőn ellenőrizhető
  • Egyértelmű vízjelzés
  • Dupla biztonsági rendszer
  • Automatikus kikapcsolás a beállított hőmérséklet elérése után
  • Kivehető szűrő a könnyű karbantartás érdekében
  • Hely a kábelek tárolására a talapzatban

Nemcsak a tea szerelmeseinek készült

Ha teakedvelő vagy, akkor tudod, hogy minden tea más-más vízhőmérsékletet igényel. Pontosan ezért a Hyundai VK780 vízforraló 40-100 °C közötti hőmérséklet-beállítással van felszerelve. A 40 °C az ideális hőmérséklet bébiételek elkészítéséhez. Az 50-60 °C hőmérsékletű víz a szokásos forró italokhoz alkalmas. A zöld teákat 70 °C-os vízzel ajánlott áztatni, míg a fehér teák esetében 80 °C a legjobb. Ha oolong teát, kávét és levest készítesz, 90 °C-ra felmelegített vízre van szükség. Minden gyógynövény- és fekete tea elviseli a 100 °C-os vízhőmérsékletet.

Elfelejtetted felforralni a vizet?

Ne aggódj, a Hyundai VK780 vízforraló megoldja a gondot! Praktikus KEEP WARM funkcióval van felszerelve, amely megőrzi a beállított hőmérsékletet akár 120 percig a felforralás befejezése után is. A LED kijelzőn nyomon követheted a víz hőmérsékletét. A vízforraló egyértelmű vízjelzéssel is rendelkezik, amely megkönnyíti az aktuális vízszint megtekintését.

Ne aggódj a biztonságod miatt

A Hyundai VK780 vízforraló használata során kettős biztonsági rendszer garantálja a biztonságodat. A készülék biztosítékkal rendelkezik, amely túlmelegedés vagy alapjárat esetén aktiválódik. A beállított hőmérséklet elérésekor automatikusan kikapcsol. Fény- és hangjelzések is rendelkezésre állnak.

Könnyű vízkőmentesítés

A Hyundai VK780 vízforraló karbantartása gyors és egyszerű, hála a kivehető szűrőrostélynak. Az alapban található speciális tápkábeltároló rekesz is rendkívül praktikus.


Paraméterek

Összehasonlít
Anyag
Üveg Kész!
Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Hangjelzés, Működésjelző lámpa Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!

Anyag

Anyag
Üveg Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Hangjelzés, Működésjelző lámpa Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hyundai VK780
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ