Intel Arc A580 videókártyák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

Fedezz fel új dimenziókat a gamingben és a tartalomgyártásban az Intel Arc A580 grafikus processzorral! Ez a középkategóriás GPU új szintre emeli a vizuális teljesítményt és a ray tracing technológiát, továbbá biztosítja, hogy minden részletet élethűen láthass. Az Intel Arc 580 tökéletes választás a legújabb játékokhoz és különféle kreatív alkalmazásokhoz. Mindenkinek ajánlott, aki nem hajlandó kompromisszumokat kötni a minőség terén. Tudj meg többet az Intel A580 grafikus kártyáról az alábbi sorokban.

Tovább

Mi is az Intel Arc A580?

Az Intel Arc A580 egy grafikus processzor (GPU), amelyet az Intel fejlesztett ki a középkategóriás számítógépes játékpiacra és professzionális alkalmazásokra. Ez a GPU része az Intel Arc "Alchemist" sorozatának, amely az első kísérletük a dedikált játék GPU-k piacán.

Az Intel Arc A580 jellemzői közé tartozik a DirectX 12 Ultimate támogatás, a ray tracing technológia, valamint az AI alapú felbontásnövelő technológiák, mint például az XeSS (Xe Super Sampling). Az Intel A580 több magot és nagyobb teljesítményt kínál az alacsonyabb kategóriájú modellekhez képest, de még mindig elérhető árkategóriában marad, így versenyképes alternatívát jelenthet más középkategóriás GPU-kkal szemben, mint például az NVIDIA GeForce RTX 3050 vagy az AMD Radeon RX 6600.

i

Hogyan rakd össze a PC-d

Szeretnéd egyedül összeállítani a PC-d, de nem tudod hogyan? Az alábbi cikkünk biztosan segít majd neked.

Intel Arc A580 technológia és architektúra

Az Intel Arc A580 grafikus kártya az Intel Xe HPG (High Performance Gaming) mikroarchitektúrán alapul, ami számos újítást és fejlett technológiát tartalmaz a jobb játékélmény és grafikai teljesítmény érdekében.Hogy milyen technológiák és architektúrai elemek alkotják ezt a GPU-t? Lássuk!

Xe HPG mikroarchitektúra

Az Xe HPG egy dedikált grafikai architektúra, amelyet az Intel speciálisan a nagy teljesítményű grafika szükségleteihez igazított. Ez az architektúra az Intel korábbi Xe-LP architektúrájának továbbfejlesztése, amely az alacsonyabb teljesítményű integrált grafikai megoldásokra összpontosított. A HPG variáns magában foglalja a következőket:

  1. Magasabb órajel: az Intel Arc 580 magasabb órajelekkel működik, ami javítja a grafikus teljesítményt és a játékok válaszkészségét.
  2. Bővített magok: több grafikus magot és textúrázó egységet tartalmaz, amelyek együttesen javítják a párhuzamos adatfeldolgozást és gyorsítják a grafikai műveleteket.

Ray Tracing technológia

A ray tracing egy fejlett vizuális technológia, amely a fény útját szimulálja a valósághű árnyékok, tükröződések és fényhatások létrehozására. Az Intel Arc A580 beépített ray tracing egységeket (RT Core) tartalmaz, amelyek kifejezetten a ray tracing számítások gyorsítására szolgálnak:

  1. RT Core-ok: ezek az egységek optimalizáltak a fény útjának követésére és a fizikai alapú renderelési technikák támogatására, amelyek nélkülözhetetlenek a modern játékokban, viszont igényesek a számítási kapacitásra.

AI alapú technológiák

Az Intel XeSS (Xe Super Sampling) egy AI alapú képjavító technológia, amely az upscaling (felbontásnövelés) módszerét használja, hogy alacsonyabb felbontású képeket magasabb felbontásúvá alakítson át, miközben minimalizálja a teljesítménybeli költségeket:

  1. AI felgyorsítás: az XeSS deep learning modelleket használ a kép részletességének javítására anélkül, hogy jelentősen terhelné a GPU-t, lehetővé téve a jobb teljesítményt és a viszonylag alacsony hardverigényű vizuális javításokat.

Memória és sávszélesség

Az A580 Intel a GDDR6 memóriát használja, amely gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé a GPU és a memória között. Ez az emelt sávszélesség növeli a rendszer általános reakciókészségét, különösen nagy grafikai terhelés alatt.

Kompatibilitás és támogatás

Az Intel Arc A580 támogatja a legújabb grafikai API-kat, mint a DirectX 12 Ultimate és Vulkan, amelyek lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy kihasználják a GPU teljes képességét a modern játékok és alkalmazások tervezése során.

Videokártya választás előtt állsz, de nem tudod melyik lenne a legjobb? Olvasd el az útmutatónkat, amely segíthet a választásban.

Mely felhasználók számára alkalmas az Intel Arc A580?

Az Intel A580 grafikus kártya jellemzőiben és teljesítményében tökéletes egyensúlyt nyújt, ami különböző felhasználói igényeket képes kiszolgálni. Lássuk, hogyan illeszkedik ez a kártya a célpiachoz és milyen alkalmazásokban mutatja meg igazi erejét:

  • Középkategóriás PC gamerek: az Intel Arc 580 ideális választás a költségtudatos, de minőségi játékélményre vágyó gamerek számára. A kártya megfizethető áron kínál fejlett grafikai funkciókat, mint a ray tracing és az AI alapú felbontásnövelés, amelyek jellemzően a magasabb árkategóriájú kártyák sajátosságai. Azok a játékosok, akik nem rendelkeznek végtelen költségvetéssel, de nem akarnak lemondani a modern grafikai technológiák előnyeiről, ideális célközönséget alkotnak az Intel Arc A580 számára.
  • Otthoni felhasználók: az Intel A580 nem csak játékokra alkalmas, hanem kiválóan teljesít irodai és otthoni multimédiás használat során is. Képes megbirkózni a videólejátszással, alapvető képszerkesztéssel és a több monitoros konfigurációkkal, ami sokoldalúvá teszi a mindennapi felhasználás szempontjából.
  • Tartalomkészítők: a videószerkesztők, grafikai tervezők és más kreatív szakemberek számára az Intel Arc A580 kiváló választás lehet a GDDR6 memória és az AI alapú technológiák által biztosított gyors adatfeldolgozásnak köszönhetően. Ezek a felhasználók nagy értéket helyeznek a gyors renderelési időkre és a képalkotó alkalmazások sima futtatására, amit ez a GPU meg tud adni.

Miért válasszunk Intel Arc A580 grafikus kártyát?

Az Intel Arc A580 grafikus kártya bevezetése jelentős lépés az Intel részéről a dedikált GPU piac felé. Mint minden technológiai terméknél, itt is vannak előnyök és hátrányok, amelyek befolyásolhatják a felhasználók döntését. Íme néhány kulcsfontosságú előny és hátrány, amelyeket érdemes figyelembe venni az Intel Arc A580 esetében:

  • Ár-érték arány: az Arc A580 versenyképes áron kínál középkategóriás teljesítményt, amely magában foglalja a fejlett grafikai technológiákat, mint a ray tracing és az AI alapú képjavítás.
  • Technológiai innováció: az Intel beépítette az AI alapú XeSS technológiát, amely javítja a játékélményt anélkül, hogy jelentős teljesítménybeli költséggel járna.
  • Széleskörű támogatottság: támogatja a legújabb grafikai API-kat, mint a DirectX 12 Ultimate és Vulkan.
  • Driver és szoftvertámogatás: az Intel viszonylag új szereplő a dedikált GPU piacon, ami azt jelenti, hogy a driver-ek és szoftvertámogatás még nem érte el az NVIDIA vagy az AMD által nyújtott érettségi szintet.
  • Teljesítmény konzisztencia: előfordulhat, hogy az Arc A580 teljesítménye nem konzisztens minden típusú játékban vagy alkalmazásban. Bizonyos esetekben az Intel GPU-k nem mutatnak olyan eredményeket, mint a versenytársak.
  • Piaci elfogadottság és visszajelzések: mivel az Intel Arc sorozat új a piacon, kevesebb a felhasználói visszajelzés és ismertség, amelyek segíthetnének az embereknek a bizalom kialakításában.

Miért lesz megfelelő számodra az Intel Arc A580

Az Intel Arc A580 nagyszerű lehetőséget kínál azoknak, akik megfizethető áron keresnek középkategóriás GPU-t, amely képes modern technológiák támogatására. Azonban fontos figyelembe venni a szoftvertámogatás és a piaci helyzet kockázatait is. Azok számára, akik hajlandóak kockázatot vállalni egy új technológiával, az Arc A580 érdekes választás lehet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SPARKLE Intel Arc A580 ORC OC Edition 8G Szállításra kész > 5 db
Videókártya - 8 GB GDDR6 (16000 MHz), Intel ARC, Alchemist (DG2-512, 1700 MHz), Boost órajel 2000 MHz, PCI Express x16 4.0, 256Bit, DisplayPort 2.0 és HDMI 2.0
+Ajándék Elektronikus promo kód Intel ARC Bundle - Assassins Creed Mirage - 2024.9.15-ig kell kiváltani melynek értéke 19 390 Ft
83 590 Ft

5 termék
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i5-12400F + Arc A580
Szett - 6 magos processzor, 12 szál, 2,5 GHz (TDP 117 W), Boost 4,4 GHz, 18 MB L3 gyorsítótár, Intel LGA1700 foglalat, Alder Lake-S, dobozos hűtőtáska, RM1, Grafikus kártya 8 GB GDDR6 (16000 MHz ), Intel ARC, Alkimista (DG2-512, 1700 MHz), Boost 2000 MHz, PCI Express x16 4.0, 256Bit, DisplayPort 2.0 és HDMI 2.0
+Ajándék Elektronikus promo kód Intel ARC Bundle - Assassins Creed Mirage - 2024.9.15-ig kell kiváltani melynek értéke 19 390 Ft
117 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BUN12400FA580
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i3-12100F + Arc A580
Szett - 4 magos processzor, 8 szál, 3,3 GHz (TDP 89 W), Boost 4,3 GHz, 12 MB L3 gyorsítótár, Intel LGA1700 foglalat, Alder Lake-S, dobozos hűtőtáska, RM1, Grafikus kártya 8 GB GDDR6 (16000 MHz ), Intel ARC, Alkimista (DG2-512, 1700 MHz), Boost 2000 MHz, PCI Express x16 4.0, 256Bit, DisplayPort 2.0 és HDMI 2.0
+Ajándék Elektronikus promo kód Intel ARC Bundle - Assassins Creed Mirage - 2024.9.15-ig kell kiváltani melynek értéke 19 390 Ft
109 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BUN12100FA580
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SPARKLE Intel Arc A580 ORC OC Edition 8G
Videókártya - 8 GB GDDR6 (16000 MHz), Intel ARC, Alchemist (DG2-512, 1700 MHz), Boost órajel 2000 MHz, PCI Express x16 4.0, 256Bit, DisplayPort 2.0 és HDMI 2.0
+Ajándék Elektronikus promo kód Intel ARC Bundle - Assassins Creed Mirage - 2024.9.15-ig kell kiváltani melynek értéke 19 390 Ft
83 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPAa580oo1
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SPARKLE Intel Arc A580 ORC OC Edition 8G
Videókártya - 8 GB GDDR6 (16000 MHz), Intel ARC, Alchemist (DG2-512, 1700 MHz), Boost órajel 2000 MHz, PCI Express x16 4.0, 256Bit, DisplayPort 2.0 és HDMI 2.0
79 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPAa580oo1
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i7-12700KF + Arc A580
Szett 12-magos processzor, 20 szál, 3,6 GHz (TDP 125 W), Boost 5 GHz, 25 MB L3 gyorsítótár, Intel LGA1700 foglalat, Alder Lake-S, Grafikus kártya 8 GB GDDR6 (16000 MHz ), Intel ARC, Alchemist (DG2-512, 1700 MHz), Boost 2000 MHz, PCI Express x16 4.0, 256Bit, DisplayPort 2.0 és HDMI 2.0
+Ajándék Elektronikus promo kód Intel ARC Bundle - Assassins Creed Mirage - 2024.9.15-ig kell kiváltani melynek értéke 19 390 Ft
151 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BUN12700KFA580

Intel Arc A580 videókártyák

A Intel Arc A580 videókártyák kategóriában összesen 5 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Intel Arc A580 videókártyák – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó intel Arc A580 videókártyák
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ