ApF HU Shop roku

Babajátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Alsó korhatár
0 éves kortól
9 éves kortól
-

A kicsiknek gyártott babajátékok sokaságából nagyon körültekintően kell választani! A csecsemők az egyszerű színes babajátékok között is boldogok, de hamarosan elkezdik értékelni a különböző hangokat, dallamokat és interaktív játékokat, amelyek fejlesztik a kognitív képességeiket, a kézügyességüket, a motoros készségeket, a beszédet és a gondolkodást. Olvasd el tippjeinket, hogy egyszerűbb legyen eldönteni, melyik babajátékok a legmegfelelőbbek a számotokra!

Tovább

A legkisebb babák számára készült első babajátékok közé tartozik a csörgő és a rágóka

 A csörgők és rágókák az első, legkisebbeknek szánt babajátékok. Minden baba szereti a színes, hangokat kiadó, könnyen megmarkolható és szájba vehető játékokat. A különféle formájú babajátékok, csörgők támogatják az egészséges fejlődést, valamint szórakoztatják a babát. A rágóka segít a fogzás okozta fájdalmak enyhítésében. 

Alvópajti és szundikendő, avagy ideális babajátékok a kiságyba

Az alvópajtik vagy más néven szundikendők remek kis babajátékok a csecsemők számára. Ezek a babajátékok segítenek könnyebben elaludni, és amikor nagyobbak lesznek a gyerekek, játszhatnak velük. Milyen alvópajtikat lehet kapni?

  • A plüss alvópajtik kellemes és puha anyagból készült babajátékok, amelyet egyedi csomók is díszíthetnek, ezek teszik különlegessé; a gyártók különböző mintákkal látják el a szundikendőket, mini takaró formájúak vagy báb alakúra készítik őket; nagyszerű társak a kiságyban. 
  • A világító alvópajtik lámpaként szolgálnak, a fényt dimmelni is lehet, hogy a fényviszonyok a gyermekek számára a lehető legkellemesebbek legyenek, és a lámpák ne vakítsanak; a szűrt fény elalváskor és alvás közben a béke és biztonság érzését kelti.
  • A zenélő alvópajtik nyugtató dallamok lejátszásával és kellemes légkör megteremtésével segítenek a babáknak ellazulni és elaludni; az altatódal dallama lehet klasszikus zene, de választhatsz madárcsicsergést vagy a tenger hullámainak a hangjait is.

Az első alvópajti és szundikendő - mikortól alkalmas? Ezek a babajátékok már a születéstől kezdve megfelelőek a babák számára. A csomók fogzáskor gyengéd harapdálásra is alkalmasak.

A legkisebb gyermekeknek készült babajátékok a kiságyhoz vagy a babakocsihoz rögzíthetők

Amikor a gyerekek még nagyon kicsik, célszerű olyan babajátékok beszerzése mellett voksolni, amelyeket a kiságyhoz vagy a babakocsihoz lehet rögzíteni. A babák nézegetik a játékokat, és így sokáig szórakoztatják magukat.

  • körforgók a kiságy felett szórakoztatják a babát, segítenek az elalvásban és fejlesztik a vizuális képességeket; a karokról különböző színes játékok lógnak le - amint elindul a babajáték körforgó, kellemes dallam szólal meg. 
  • Babajátékok a babakocsiba: általában a baba feje mellett vagy fölött lógnak, és remekül szórakoztatják őt kirándulások vagy séták során; csörögnek, zörögnek, zenélnek, amit a kicsik nagyon szeretnek.

i

A plüssfigurák ugyancsak az egyik leggyakrabban vásárolt babajátékok közé tartoznak, ha az 1 év alatti kicsikről van szó. Természetesen a nagyobb gyerekek és a felnőttek is szívesen használják, de a csecsemők szeretik a legjobban. Kellemes tapintású babajátékok, amelyek segítenek a babáknak elaludni, nem élesek a széleik, és gyakran a babák legjobb barátai lesznek.

A babák szeretnek a padlón lenni - a legnagyszerűbb babajátékok közé a játszószőnyeg és a habszivacs puzzle tartozik

A kisgyermekek általában a földön szeretnek játszani, ott, ahol sok helyük van. Annak érdekében, hogy a gyermek ne fázzon fel vagy ne sérüljön meg, célszerű beszerezni neki például egy játszószőnyeget vagy egy nagyobb habszivacs puzzle-t a padlóra. Mitől különlegesek ezek a babajátékok?

Könnyen elhelyezhetők a további babajátékok a játszószőnyegen

Játszószőnyegek és egyéb, földre rakható babaszőnyegek különösen a még fekvő csecsemők esetében fontosak. Gyakran jár hozzájuk egy híd, amelyre különböző babajátékok rögzíthetők a kicsik számára, így fejlesztve a gyermek tapintását és látását. Kellemesen puha anyag biztosítja a kényelmes fekvést, akár hason, akár háton fekszik a baba. A pihenés pillanataihoz klasszikus habszivacs alátétek is a rendelkezésre állnak.

A könyvek és leporellók - azaz a harmonika szerűen hajtogatható babakönyvek - ideális babajátékok a játszószőnyegen való játékhoz. Ezek olyan képeskönyvek, amelyek segítenek a gyermekeknek megtanulni a formákat és a színeket. Különböző történeteket is el lehet mesélni a segítségükkel. Gyakran tartalmaznak mondókákat, egyszerűbb verseket. 

A kislányoknak vagy kisfiúknak szánt habszivacs puzzle nem csak fekvésre való - nézzük meg, mi lehet a habszivacsból készült kirakós babajátékok három különböző felhasználási módja

A habszivacs puzzle mind a kislányok, mind a kisfiúk számára remek választás, hisz rendkívül puha épp ezért kényelmes. A tartós anyagnak köszönhetően nem baj, ha kiömlik rá az ital, vagy morzsás lesz. Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így megvédi a gyermekeket a hideg és a kemény padlótól. Ismerd meg habszivacs puzzle babajátékok három felhasználási módját!

  1. Ha kényelmes fekvőhelyzetet szeretnél biztosítani a babának, szerezz be neki egy habszivacs puzzle-t. A gyermek születésétől kezdve figyelheti a habszivacs puzzle színeit és a körülötte lévő világot. Ezenkívül a strapabíró anyag tompítja az esést az első üléskor vagy felállási kísérletek során.
  2. Ha a gyermek nagyobb lesz, a habszivacs puzzle-t használhatjátok játékra. A gyerek könnyen összeállíthat egy szőnyeget, de mindenféle 3D-s modellt is - minden csak a gyermekek képzeletén múlik.
  3. Ha szereted az egyszerű designt, értékelni fogod a monokróm, habszivacsból készült kirakót. A szürke vagy bézs színűeket különösen az anyukák, a színeseket pedig maguk a gyerekek értékelik. A gyerekszobában és a nappaliban is elhelyezheted őket.

A gyermekek motorikus készségeinek fejlesztése - interaktív vagy fából készült babajátékok a kicsik számára

motorikus játékok fejlesztik a gyermekek kézügyességét, és segítik a finommotorika és nagymotoros készségek fejlesztését. A babajátékok ezen típusai közé tartozik az egyszerű kocka vagy karikák felfűzése, de népszerűek az interaktív játékok is. Milyen típusú babajátékok a legjobbak a motorikus készségek fejlesztéséhez?

  • Interaktív babajátékok a kicsiknek, amelyek fejlesztik a finommotoros készségeket, a képzeletet és megmozgatják a gyermekek kezét; különböző hangokat, dallamokat adnak ki, vagy beszélnek, hogy növeljék a gyermekek tudását és fejlesszék a készségeit.
  • A kisgyermekeknek szánt fa babajátékok egyszerű játékok, amelyek a motorikus készségeket és a logikát is fejlesztik; rendkívül egyszerű kialakításúak, egészségbarát termékek, általában természetes anyagokkal kombinálják őket.
  • A Montessori babajátékok a kicsik számára biztosítják a harmonikus fejlődést, mert a gyártók felismerték, hogy minden gyermeknek a saját útján és a saját tempójában kell fejlődnie; ezek olyan egyszerű segédeszközök, amelyek csak egy tevékenységre összpontosítanak.

Támogasd a baba első lépéseit, és szerezz be neki egy járássegítőt - mikortól alkalmas a járássegítő, mint babajáték?

A járássegítők ötvözik a babajátékok fejlesztő tulajdonságait az első lépések támogatásával. A gyerekek gyakorolják a járást, és az interaktív funkcióknak köszönhetően fejlődnek a finommotoros készségeik is. Ez a segédeszköz csak akkor használható, ha a gyermek már tud támasz nélkül ülni, vagy néhány lépést önállóan megtenni. Általános szabály, hogy 6 hónapos korú gyermekek számára célszerű járássegítőt vásárolni, és csak egy ideig használni

Egyéves és idősebb gyermekeknek szánt babajátékok - vajon alkalmasak az autók és a LEGO DUPLO?

Ha egyéves vagy annál idősebb gyermekeknek keresel ajándékot, olyan babajátékok között is válogathatsz, mint a kisautók, a LEGO DUPLO vagy a vízben használható babajátékok. Mit kínálnak ezek a játékok

  • Autók számos fény- vagy hanghatással rendelkeznek a fiúk és lányok szórakoztatására; a kínálatban találsz kisebb gyerekeknek való autókat és olyanokat is, amelyek az idősebb gyerekeknek készülnek
  • LEGO DUPLO színes építőkockák, amelyek minden kis építő számára alkalmasak; a készlet kisebb számú, nagyméretű darabot tartalmaz, így ideális kisgyermekek számára.
  • vízbe való babajátékok a kicsiknek szórakoztató fürdést biztosítanak, egyesek tapadókorongokkal is rendelkeznek, amelyekkel a kádhoz rögzíthetők, míg más típusok lehetővé teszik a gyermekek szabad játékát; különböző színekben, formákban és motívumokban kapható babajátékok.

i

Szeretnél spórolni, de mégis szeretnél beszerezni a kicsiknek valamilyen babajátékot? A használt játékok kategóriánk egy nagyszerű hely, ahol megfizethető kincseket találhatsz. Ha eredeti babajáték az, ami érdekel, az outlet a legújabb darabokat az ár töredékéért kínálja.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
MoMi TEDI mini zöld Szállításra kész > 5 db
Futóbicikli - többnyomvonalú, tömege 1,2 kg, terhelhetősége 25 kg, fehér kivitel
14 890 Ft

2.
LEGO DUPLO Classic Szív doboz 10909 Szállításra kész > 10 db
LEGO - gyerek, ajánlott 1,5 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2020, a csomagban 80 db építőelem van
6 190 Ft

3.
MoMi játszószőnyeg PASTEL Szállításra kész > 5 db
Játszószőnyeg - babáknak, kerítéssel, függő játékok, húzódzkodó, szobába, hangeffektek, anyaga pamut, állatkák motívum, átmérő 98 cm
18 990 Ft

Még több
3 105 termék
5,0 51×
LEGO DUPLO Classic Szív doboz 10909
LEGO - gyerek, ajánlott 1,5 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2020, a csomagban 80 db építőelem van
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10909
Alza plüss földönkívüli II - Plüss
Típusok
4,8 303×
Alza plüss földönkívüli II
Plüss - alza űrlény, magassága 30 cm, ajánlott 1 éves kortól, Alza űrlény tematika
Szuper ár
3 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MA0100
4,3
Asalvo játszószőnyeg XXL 200 × 180 cm
Játszószőnyeg - babáknak, húzódzkodó nélkül, szobába és kintre, összecsukható, anyaga habszivacs, közlekedési eszközök motívum, méretek 1 × 200 × 180 cm (Ma×Sz×Mé)
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls710
4,8 18×
LEGO DUPLO Disney Mickey & Minnie születésnapi vonata 10941
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® | Disney sorozat, megjelenés éve 2021, a dobozban 22 darab építőelem van
10 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10941
5,0 60×
LEGO® DUPLO® Számvonat - Tanulj meg számolni 10954
LEGO - gyerek, ajánlott 1,5 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2021, a csomagolásban 23 darab építőelem van
Leárazás -13 %
6 090 Ft 6 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10954
4,8 69×
DOLU Gyermek WC
Bili - műanyag, alkalmas 18 hónapos kortól, teherbírás 25 kg, méretek 40 × 33,5 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)
9 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif8998
4,9 124×
LEGO DUPLO Gőzmozdony 10874
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2018, a csomagban 59 darab építőelem van
22 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10874
4,7 18×
LEGO® DUPLO® - Disney Villám McQueen és Matuka vidám autómosása 10996
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® | Disney sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagolásban 29 darab építőelem van
10 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10996
Mágneses betűk, 60 darab - Építőjáték
Típusok
4,8
Mágneses betűk, 60 darab
Építőjáték - ajánlott 3 éveskortól
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz33002
4,8 47×
LEGO® DUPLO® Vidám fürdetéshez: úszó állatos vonat 10965
LEGO - gyerek, ajánlott 1,5 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, a dobozban 14 darab építőelem van
6 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10965
5,0 85×
LEGO DUPLO Tehervonat 10875
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2018, a dobozban 105 db építőelem van
42 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10875
4,9 53×
LEGO® DUPLO® Zöld építőlap 10980
LEGO - gyerek, ajánlott 1,5 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 1 darab építőelem van
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10980
4,9 129×
LEGO DUPLO Vasúti pálya 10882
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2018, a csomagban 23 db építőelem van
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10882
5,0
Gaby varázsháza - hangos plüsspandák
Interaktív játék - ajánlott 3 éves kortól, magassága 33 cm
11 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2052
5,0
Foglalkoztató kocka
Kirakós játék - beltéri, számjegy motívum, anyaga fa, alkalmas 2 éves kortól
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00138
4,9
LEGO® DUPLO® Jurassic World™ Dinoszaurusz óvoda 10938
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 27 db építőelem van
7 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10938
4,9 80×
LEGO DUPLO Vasúti híd és sínek 10872
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2018, a csomagban 26 db építőelem van
9 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10872
4,9 12×
Canpol babies SENSORY kontrasztos felfüggeszthető játék babakocsira
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - műanyag - szövet - rögzítése karikával - felköthető - susogó - kontraszthatásokkal - rágóka és tükör a csomag része - levehető játékok - formák motívum - fehér, fekete és piros színben - ajánlott újszülött kortól
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAmm00201
Fából készült színes abakusz - Abakusz
Típusok
4,6 45×
Fából készült színes abakusz
Abakusz - fa, gyerekeknek, egyenes, különböző színű sorok, 10 soros, ajánlott 3 éves kortól
Szuper ár
3 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk003859
4,9 14×
LEGO® DUPLO® A nagyvilág vadállatai 10975
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 142 darab építőelem van
42 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10975
4,8 72×
LEGO® DUPLO® Elemtartó doboz 10913
LEGO - gyerek, ajánlott 1,5 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2019, a csomagolásban 65 darab építőelem van
9 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10913
5,0
Lego Star Wars Chewbacca
Plüss - magassága 35,5 cm, ajánlott Újszülött kortól, Csillagok háborúja tematika
10 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk001880
4,6
Formaillesztő puzzle - Állatok
Kirakós játék - formaberakó puzzle, beltéri, állatkák motívum, anyaga fa, alkalmas 1 éves kortól
Szuper ár
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk003852
4,5
LEGO® DUPLO® | Disney Mack a versenyen 10417
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® | Disney sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a csomagban 14 darab építőelem van
7 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10417

Babajátékok

játékMilyen játékot vegyek újszülöttnek és kisgyereknek? Nem tudod, milyen játékot válassz egy újszülött vagy egy kisgyermek számára? Letisztult útmutatónkban bemutatjuk a legnépszerűbb újszülött játékokat, amelyek biztosan mosolyt csalnak minden gyermek arcára. És mivel a gyermekek fejlődése 3 éves korig gyors ütemben...
A megfelelő játékok kiválasztásával elősegítheted a legkisebb gyermekek vizuális, kognitív és motoros funkcióinak egészséges fejlődését. A kontrasztos játékok tökéletesen megfelelnek ennek a célnak. Számos különböző típus közül választhatsz, többek között kártyák,...
Egy kisbaba születését meg kell ünnepelni. A hagyomány szerinti ivászat és ünnepelés magától értetődik. De azt tudtad, hogy a baby shower party, azaz a babaváró buli a leendő anyuka számára egyre népszerűbb és népszerűbb? A kismama barátai gyakran rendeznek ilyen...

Babajátékok

A Babajátékok kategóriában összesen 3052 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó babajátékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább babajátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb babajátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: babajátékok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ