A március 15-i ünnepnap alatt az üzleteink zárva tartanak.

MEGA Výprodej březen Mega výprodej

LEGO® Creator Expert

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
LEGO
(1)
LEGO® Creator Expert készletek
Kihívás és nosztalgia pazar ötvözete
Építs ikonikus épületeket és járműveket

A LEGO® Expert Creator készleteket kifejezetten haladó szintű építők számára tervezték. A Creator Expert LEGO sorozatban témák széles skálájával találkozhatsz: az ikonikus járműmodellektől kezdve, a moduláris és világszerte ismert épületeken át, a szezonális készletekig - mindezt egy csipetnyi humorral és nosztalgiával megfűszerezve. Kifinomultságuknak és precíz kialakításuknak köszönhetően csodálatosan alkalmasak akár egy beltéri kiállítás megvalósítására is.

Tovább

Szórakozás az egész családnak a LEGO Creator készletekkel

Nem számít a kor, az sem, hogy érdekelnek-e a dinoszauruszok, a motorkerékpárok, a fantasztikus lények vagy a technika, a LEGO Creator felébreszti a gyermeki énedet. Különféle nehézségű készletek elérhetők a kollekcióban, így a család minden tagja megtalálhatja a nekivalót. A lehetőségek száma végtelen, a szórakozás pedig hosszú órákra biztosítva van!

Készen állsz egy lenyűgöző LEGO Creator Expert építési feladatra?

A Creator Expert LEGO készletek garantáltan több órás építési örömöt garantál, ráadásul egyes modellekhez 3 különböző összeállításra vonatkozó építési útmutatót is mellékeltek – az ilyen szetteket a 3 az 1-ben címkével jelölik. Általánosságban elmondható, hogy a LEGO Expert Creator egy leginkább serdülőknek és felnőtteknek szóló LEGO altéma, amely fejlett építési technikát igényel, nagy építőelem darabszámot tartalmaz, többnyire moduláris épületekről és a nagy részletességű járműveket sorakoztat fel.

A LEGO Creator segít a kreatív gondolkodás fejlesztésében

Ha játékosan szeretnéd ösztönözni gyermeked kreatív fejlődését, szerezz be számára egyet a LEGO Creator készletekből. Azzal, hogy ugyanazokat az építőelemeket különböző dolgokká alakíthatják, szükségük lesz a találékonyságukra. Új és új változatokkal állhatnak elő, akár a saját elképzelésük szerint is.

i

A LEGO Group úgy készíti készleteit, hogy kompatibilisek legyenek egymással. Ezt a kockák egységes kialakításának köszönhetően érik el. Egy LEGO Creator házat például beépíthetsz egy LEGO City sorozatú városba vagy bármilyen más készlet elemeivel is gazdagíthatod.

Hány éves kortól ajánlott a LEGO Creator?

A készletek összetettsége miatt a LEGO Creator készletek elsősorban iskoláskorú gyermekek számára ajánlott. Már 6 éves kortól ajánlott modellekkel is találkozhatsz, de gyakoribbak a 10 éves vagy afölötti kortól ajánlott szettek. Ezt az információt a csomagoláson vagy a termék paraméterek között találod.

A LEGO Creator 3in1 készletek összeszerelése: építési útmutató minden csomagban

Nem kell attól tartanod, hogy elveszel a LEGO Creator 3in1 készletek kockái között. A képekkel illusztrált útmutató megtanítja a gyermekeket, hogy lépésről-lépésre kövessék az előírásokat, ami nagyban hozzájárul a fejlődésükhöz. A leírások minden LEGO Creator készletben megtalálhatók, vagy a termékleírásoknál ingyenesen letölthetők.

A LEGO Creator sok érdekes témát kínál fiúknak és lányoknak

A LEGO Creator készletek széles választéka garantálja, hogy a kockák világában mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

LEGO Creator autók

Mosolyt varázsolnak minden fiú arcára. A kollekcióban futurisztikus járműveket, de ismert márkájú sportautók (pl. Ford Mustang) modelljei is megtalálhatók.

LEGO Creator repülők

Az ilyen készletek biztosan felvidítják gyermekedet, ha mindig arról álmodozik, hogy a felhők között suhan.

LEGO Creator házak

Garantálják, hogy a lányuk is megtalálják az örömüket a LEGO Creator 3in1 készletekkel. Sokan a saját kávézójukat szeretnének megépíteni, aminek az egész dizájnja és berendezése bármikor megváltoztatható.

További LEGO Creator készletek

Ha a fenti témák nem nyerték el a tetszésedet, érdemes esetleg az alábbi készletek között is körülnézned:

  • LEGO Creator 3in1 dinoszaurusz: az őslények rajongóit biztosan elvarázsolja.
  • LEGO Creator 3in1 drón: a mennyekbe repíti a technológia szerelmeseit.
  • LEGO Creator 3in1 robot: teljesíti gyermeked parancsait.
  • LEGO Creator 3in1 sárkány: egy csipetnyi természetfelettiséget csempész bele a játékban.

A LEGO Creator 16+ készletek rengeteg szórakozást rejtenek a haladó építők számára

A LEGO Creator Expert sorozat a fanatikus építőket célozza meg. Ezek a készletek akár több ezer elemet is tartalmazhatnak és minden gyűjtőt megörvendeztetnek, aki szereti kidolgozott modellekkel bővíteni a kollekcióját.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LEGO® Creator Könyvesbolt 10270 Szállításra kész > 5 db
LEGO - gyerek és felnőtt, ajánlott 16 éves kortól, LEGO® Creator Expert sorozat, megjelenés éve 2020, a dobozban 2504 db építőelem van
79 990 Ft

1 termék
4,8 50×
LEGO® Creator Könyvesbolt 10270
LEGO - gyerek és felnőtt, ajánlott 16 éves kortól, LEGO® Creator Expert sorozat, megjelenés éve 2020, a dobozban 2504 db építőelem van
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10270
LEGOMilyen LEGO® készletet vegyek? A LEGO® számos különböző termékcsaládot kínál kicsiknek, nagyobbaknak és haladóknak egyaránt. A választék rendkívül széles, ezért készítettünk egy jól átlátható útmutatót, amely abban segít, hogy könnyedén eligazodj a kínálatban és ki tudd választani az életkorodnak,...

LEGO® Creator Expert

A LEGO® Creator Expert kategóriában összesen 1 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó LEGO® Creator Expert Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább LEGO® Creator Expert A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb LEGO® Creator Expert A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: LEGO® Creator Expert vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ