ApF HU 30 dnů na vrácení

Rajzfilmes, mozis és gamer szereplős játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Alsó korhatár
0 éves kortól
18 éves kortól
-

Manapság, amikor mindenféle filmek és mesék vesznek körül bennünket, a legtöbbször a gyerekek olyan karaktert szeretnének, akivel a lehető legjobban azonosulni tudnak. Akár rajzfilmes játék, akár filmes játék kelti fel gyermeked figyelmét, nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt Melyek tehát a manapság népszerű karakterek?

Tovább

Fedezd fel a rajzfilm játékok varázsát a Jégvarázs világában

A Jégvarázs Anna hercegnő történetéről szól, aki elindul, hogy megtalálja nővérét, Elzát, aki az örök tél átkát szórta a királyságára. Utazásában segítségére van a szeretetre méltó hóember, Olaf, a vicces rénszarvas, Sven és az elszánt Kristoff. A te gyereked is beleszeretett a Frozen rajzfilm játékok sokaságába? Akkor ajándékozz neki hercegnői ruhákat, plüssállatokat, játékokat vagy Jégvarázs kirakós játékokat.

Mancs őrjárat

A Mancs őrjárat egy kutyás mentőcsapat, amely egy kisfiúval különböző küldetéseken együttműködve védi meg a tengerparti várost a veszélytől. Mindegyik kutya rajzfilm játék különleges képességekkel rendelkezik, amelyek valós szakmákon alapulnak. A te gyereked is szereti ezt a sorozatot? Akkor szerezhetsz neki rajzfilm játékokat, kirakós játékokat, különböző járműveket, könyveket vagy figurákat ebből a témakörből.

Így neveld a sárkányodat 3

Az Így neveld a sárkányodat 3 a viking Hablaty és szárnyas segítője, Fogatlan történetének folytatása. Fogatlan egy fehér sárkány hatása alatt tinédzserré változik, aki nem érzi a levegőben a közelgő veszélyt. Hablaty ezért elindul, hogy megtalálja azt a világot, ahol a sárkányok elrejtőzhetnek. A mese kedvelőinek szerezz be plüssállatokat, könyveket vagy figurákat.

Barbie

Barbie a leghíresebb baba, amelyet 1959-ben kezdtek gyártani. Ő volt a névadó gyermekrajzfilmek alapja. Az egyikben Barbie titkos ügynök, a másikban hercegnő - így minden gyerek megtalálja a sajátját. A Barbie babák mellett Barbie autók, Barbie házak és Barbie háztartási gépek is kaphatók.

Verdák

A Verdák egy animációs történet, amelynek főszereplője a versenyző Villám Mcqueen, aki meg akarja nyerni az Aranydugattyú versenyt. Egy döntő verseny előtt balesetet szenved, és egy faluba kerül, ahol összebarátkozik a lakosokkal - akik megmutatják neki, hogy az élet nem csak a győzelemről szól. A verdák nagyszerű alapot biztosít a rajzfilm játékok számára, találhatsz versenypályákat, társasjátékokat, autókat vagy építőszetteket.

Toy Story 4

A Toy Story 4 a nagyon népszerű animációs mese folytatása. Cowboy Woody mindig is tudta, hogy mi az életcélja, ami nem más, mint a gyermekei védelme. Kislánya egyszer egy új játékot hozott neki, Forkot, aminek köszönhetően hűséges barátai egy teljesen új világot fedeznek fel. Az egész banda elindul egy utazásra, ahol a cowboy végre megtudja igazi hivatását. Szerezz be a gyerekeknek figurákat, társasjátékokat vagy kirakós játékokat a népszerű rajzfilmes játékok közül.

Kisvakond - a rajzfilmes játékok igazi klasszikusa

A Kisvakondot rövid animációs filmekből ismerhetjük, amelyekben különböző kalandokat él át állatbarátaival. Az első és leghíresebb epizód 1957-ben készült. Ma már nemcsak szinte mindenféle játékon és iskolai felszerelésen, hanem a gyermekbútorokon is megtalálható a Kisvakond motívum.

My Little Pony

A My Little Pony egy sorozat egy kis póniról, aki barátaival együtt különböző kalandokat él át. Az egész történet Equestria titokzatos földjén játszódik, ahol a pónik különböző helyzeteket élnek át, amelyekből a gyerekek sok leckét tanulhatnak az életre. Lehetőség nyílik My Little Pony motívummal ellátott műanyag és plüss rajfilm játékok megvásárlására.

Varázslatos Peppa malac rajzfilm játékok

Peppa Malac a Peppa Malac című animációs sorozat aranyos hőse. Peppa sok kalandot él át az élete során mind a családjával, mind a barátaival. A történet egészen hétköznapi élethelyzeteket dolgoz fel, mint például az óvodába járás vagy a vásárlás. Szeretni fogod a hiteles könyveket, plüssállatokat és figurákat.

Trollok - a filmes játékok sem maradhatnak ki

A Trollok boldog és vidám manók, akik zenéből, táncból és éneklésből élnek. Ám a bergeniek, akik elrabolják őket, gondot okoznak nekik. Két trollnak sikerül megszöknie, és rajtuk múlik, hogy megmentik az összes lakót. Hogyan fog végződni ez a küldetés? Ha a gyerekek szeretnek olvasni és színezni, szerezz be nekik ilyen témájú könyveket.

Pokémon

A Pokémon bemutatja Ash Ketchum, Pikachu és számos más barátja kalandos történetét. A sorozatból gyűjtőkártyás játékok, videojátékok, rajzfilm játékok és különböző versenyek is készültek. Örvendeztesd meg gyermekeidet figurákkal, telefontokokkal, ruhákkal vagy konzoljátékokkal.

Pókember

Pókember egy képregényhős, akinek a kék és piros pókruháját mindenki ismeri. Pókember egy pókharapásnak köszönhetően szuperképességekre - emberfeletti erőre, gyorsaságra, falmászásra és pókérzékre - tett szert. A Pókember szerelmeseinek hátizsákok és táskák, különböző figurák, sőt kozmetikumok is készülnek.

Batman - a filmes játékok rendíthetetlen hőse

Batman egy egyedülálló képregénybeli szuperhős. Egyedülálló, mert valójában nincsenek emberfeletti képességei, ő csak egy átlagos fickó, aki leleményességére, intelligenciájára, nyomozói képességeire és harcművészetére támaszkodik. És hogy mit lehet vásárolni a Batman-témával? Legót, jegyzetfüzeteket, tárolódobozokat vagy akár kulcstartókat.

Trónok harca

A Trónok harca két fiktív kontinensen játszódik, amelyek elsősorban a Hét Királyság Vastrónjáért küzdenek. A cselekmények és a főszereplők fokozatosan kerülnek bele. Ha rajongsz a sorozatért, próbáld ki a filmes játékok különböző darabjait, sorozat témájú kártyajátékokat vagy a Monopoly Trónok harca társasjátékot.

A filmes játékok kihagyhatatlan képviselői a Marvel játékok

A Marvel játékok között megtalálható minden idők leghíresebb szuperhős csapata, a Bosszúállók. A legnagyobb hősök közé tartozik Vasember, Hulk, Pókember, Thor, Amerika kapitány és még sokan mások. Bárki, aki veszélyeztetni akarja a világ biztonságát, ezekkel a hősökkel kell megküzdenie, hiszen semmilyen katasztrófa nem állíthatja meg őket. Találsz könyveket, figurákat, konzoljátékokat, jelmezeket és még sok mást.

Star Wars - a filmes cuccok tárháza

A Star Wars egy jól ismert történet, amely a Jedi és a Sith rendek közötti viszályról szól. Az egész saga Anakin Skywalker történetét írja le, aki a Jedi lovagból a Sötét oldalra kerül. Az univerzum egyik különlegessége a fénykardpárbajok. Figurák, készletek, konzoljátékok, iskolai felszerelések és könyvek állnak rendelkezésre, hogy a saga minden rajongójának örömet szerezzenek.

Transformers

A Transformers karakterei olyan robotok, amelyek bármilyen járművé képesek átalakulni. Az univerzumban ősidők óta folyik a jó és a rossz közötti háború, amely elkerüli a Földet - egészen addig, amíg fel nem fedeztek egy energiaforrást. Az az oldal, amelyik megtalálja, megnyeri az univerzumot. Válaszd ki a saját akciófigurádat.

Witcher

A Witcher a főszereplő történetéről szól, Geraldról, aki hivatását tekintve egy vaják, azaz szörnyek fejvadásza. Ő egy mutáns, akit mágia és mérgek segítségével alakítottak át, hogy mágikus erőre tegyen szert. A történetekben főként az emberiséget sújtó különböző lényekkel kell megküzdenie. Szerezd be a konzoljátékokat, és lépj be a fantázia világába.

Minecraft

A Minecraft egy világhírű számítógépes játék, amelyben kockákból építheted fel a saját világodat. A játéknak 4 nehézségi szintje van, ahol a szörnyek száma a nehézséggel együtt nő. A blokkokból való építkezés mellett a helyi falusiakkal is kereskedhetsz, és szörnyek ellen is harcolhatsz. A rajongók számára Minecraft témájú Lego kockákat, illetve plüssjátékokat is kínálunk.

Fortnite

A Fortnite egy olyan videojáték, ahol a cél az, hogy 100 játékosból csak te maradj talpon - a játékosok véletlenszerű felszerelésekkel, például fegyverekkel vagy elixírekkel indulnak a térképre. A zóna az idő múlásával egyre jobban összezsugorodik, a játékosok pedig kénytelenek új fegyvereket találni a szigeten, harcolni másokkal, és ami a legfontosabb, túlélni. Kínálatunkban találhatsz figurákat, könyveket és fegyvereket is.

Assassin's Creed

Az Assassin's Creed a harmadik keresztes hadjárat idején játszódik. A fő cselekmény a békére törekvő templomosok és a szabad akaratú asszaszinok közötti konfliktusban játszódik. Minden egyes epizódot egy valós történelmi korszak ihletett, és valós történelmi személyiségek szerepelnek benne. Szerezd be a játékokat konzolokra, gyűjts figurákat vagy ruhákat.

Fallout

A Fallout posztapokaliptikus kalandokról szól, ahol az emberek megpróbálnak új civilizációt építeni a háború sújtotta pusztaságból, amely egykor az Amerikai Egyesült Államok volt. Mutáns állatokkal és lényekkel, sötét humorral és retro stílusban játszódó játékokkal találkozhatsz. Találsz nálunk figurákat és játékokat PC-re és konzolra is.

World of Warcraft

A World of Warcraft egy nagyszabású fantasy virtuális világ, ahol a karaktered találkozhat más játékosokkal, szórakozhat és harcolhat velük. A játékban küldetéseket teljesítesz, amelyek körbevisznek a világban. A játéknak rengeteg játékosa van, nagyon magával ragadó, és több száz órát is képes lehetsz eltölteni benne. Lehetőséged van különböző játékkiegészítőket beszerezni a játékhoz.

Super Mario

A Super Mario egy klasszikus ugrálós platformjáték, amely a Gomba Királyságban játszódik, ahol a bajuszos vízvezeték-szerelő Mario és testvére, Luigi feladata, hogy kiszabadítsa Peach hercegnőt a gonosz Bowsertől. Most a játék 3D-s térben és nyitott világban játszódik. Szerezd be a játékot konzolra.

Roblox

A Roblox inkább egy közösségi platform. A játékos kiválaszt egy avatárt, akivel különböző, saját maga által készített játékokat - lövöldözős, ugrálós vagy harci játékokat - játszik. Nem egy szokványos online játék, mert nincs központi tér, a szórakozás teljesen különálló világokban zajlik. Örvendeztesd meg magad a Roblox figurák egyikével.

Funko POP

A Funko Pop figurák olyan vinyl figurák, amelyek világszerte népszerűek. A Funko egy olyan gyártó, amely híres franchise-okat licencel - így hozzájuthatsz olyan darabokhoz, mint a Bosszúállók, a Trónok harca, a Fortnite, a Disney-filmek és még sok más film hősének figurája. A modellek puha anyagból készülnek, amelyek puhák és kellemes tapintásúak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Játék autó - 3 éves kortól ajánlott, 46 cm hosszú, fényeffektekkel, hanghatásokkal
26 490 Ft

2.
LEGO® Star Wars™ AT-AT™ 75313 Szállításra kész > 5 db
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 6785 db építőelem van
265 590 Ft

3.
Marvels Spider-Man 2 - PS5 Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG - Peter Parker és Miles Morales kemény próbatétel elé néz, hogy megmentsék a várost Venomtól és a szimbióta fenyegetésétől. A szimbióta hihetetlen ereje arra kényszeríti Petert és Miles-t, hogy keményen próbára tegyék az ellenálló képességüket - a maszkkal és anélkül. A két hősnek egyensúlyoznia kell életük, barátságuk és a kötelességük között, hogy megvédjék a rászorulókat.
25 790 Ft

Még több
3 669 termék
5,0
Mancs őrjárat Big Trucks Nagy teherautó Rubble
Játék autó - 3 éves kortól ajánlott, 46 cm hosszú, fényeffektekkel, hanghatásokkal
26 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36067
4,9 13×
LEGO® Star Wars™ X-szárnyú vadászgép™ 75355
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 1949 darab építőelem van
Szuper ár
69 130 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75355
4,9 105×
Marvels Spider-Man 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG - Peter Parker és Miles Morales kemény próbatétel elé néz, hogy megmentsék a várost Venomtól és a szimbióta fenyegetésétől. A szimbióta hihetetlen ereje arra kényszeríti Petert és Miles-t, hogy keményen próbára tegyék az ellenálló képességüket - a maszkkal és anélkül. A két hősnek egyensúlyoznia kell életük, barátságuk és a kötelességük között, hogy megvédjék a rászorulókat.
25 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0378
4,5 36×
LEGO® Star Wars™ Köztársasági hadihajó 75309
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 3292 darab építőelem van
163 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75309
4,9 93×
LEGO® Star Wars™ AT-TE™ lépegető 75337
LEGO - gyerek, ajánlott 9 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 1082 db építőelem van
45 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75337
4,9 78×
LEGO Harry Potter Roxfort kastély 71043
LEGO - gyerek és felnőtt, ajánlott 16 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2019, a dobozban 6020 darab építőelem van
148 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO71043
4,9 77×
LEGO® Star Wars™ Obi-Wan Kenobi Jedi Vadászgépe 75333
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 282 darab építőelem van
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75333
5,0
Nerf Minecraft Sabrewing
Nerf puska - Minecraft, hab töltények, 8 töltény a csomagban, anyaga műanyag, fehér és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól, 4 AA típusú elem (nem a csomag része)
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36102
4,9 24×
Harry Potter interaktív Hedvig bagoly
Plüss - bagoly, magassága 30 cm, ajánlott 5 éves kortól, Harry Potter tematika, 3 AA elem (nincs mellékelve)
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz21550
4,7 18×
LEGO® Harry Potter™ A repülő Ford Anglia™ 76424
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a csomagban 165 darab építőelem van
5 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76424
4,7
Mancs őrjárat Film A város megmentése
Autópálya játék - szétszedhető, utak száma a pályán 1, méretarány 1 : 55, ajánlott 3 éves kortól, pálya és kisautó a csomag része, anyaga műanyag
21 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz21512
4,1 30×
LEGO® Star Wars™ Luke Skywalker Landspeedere™ 75341
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 1890 darab építőelem van
76 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75341
4,9 37×
LEGO® ǀ Disney 43230 Kamera Walt Disney tiszteletére
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Disney sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagolásban 811 db építőelem van
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO43230
5,0 77×
LEGO®️ Marvel Avengers Groot 76217
LEGO - gyerek, ajánlott 10 éves kortól, LEGO® Marvel sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 476 darab építőelem van
16 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76217
4,8
Gabby babaháza Dollhouse játszó macskafülek
Jelmez kiegészítő - fejpánt, hangeffektek és fényeffektusokkal, fehér kivitel, anyaga műanyag, 4 LR44 elem
8 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05289
5,0 238×
LEGO® Harry Potter™ 76421 Dobby™, a házimanó
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagolásban 403 darab építőelem van
9 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76421
5,0 159×
LEGO® Harry Potter™ Hedwig™ 75979
LEGO - gyerek, ajánlott 10 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2020, a csomagban 630 darab építőelem van
Szuper ár
23 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75979
5,0 37×
LEGO® Star Wars™ A Mandalóri™ sisak 75328
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 584 darab építőelem van
22 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75328
5,0 30×
Play-Doh Nagy Csomag 20db
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol és nem szárad ki, többszínű, ajánlott 2 éves kortól, 20 darabos csomag
Szuper ár
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif11626
4,9
LEGO® Star Wars™ Császári trónterem™ dioráma 75352
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2023, a dobozban 807 darab építőelem van
33 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75352
4,8 35×
LEGO® Star Wars™ A Mandalóri N-1 vadászgép™ Microfighter 75363
LEGO - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 88 db építőelem van
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75363
4,9 83×
LEGO® Star Wars™ A Mandalóri N-1 vadászgépe 75325
LEGO - gyerek, ajánlott 9 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 412 db építőelem van
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75325
4,9 85×
Nerf Elite 2.0 Commander RD-6
Nerf puska - Elite, hab töltények, hatótávolsága 27 m, 6 töltény fér a tárba, 12 töltény a csomagban, anyaga habszivacs és műanyag, kék és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
5 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz02714
4,8 10×
LEGO® Star Wars™ 75364 Új Köztársasági E-Wing™ vs. Shin Hati vadászgépe™
LEGO - gyerek, ajánlott 9 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2023, a dobozban 1056 db építőelem van
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75364

Rajzfilmes, mozis és gamer szereplős játékok

Rajzfilmes, mozis és gamer szereplős játékok

A Rajzfilmes, mozis és gamer szereplős játékok kategóriában összesen 3669 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó rajzfilmes, mozis és gamer szereplős játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább rajzfilmes, mozis és gamer szereplős játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb rajzfilmes, mozis és gamer szereplős játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: rajzfilmes, mozis és gamer szereplős játékok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ