Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kalkhoff Integrale S11 - Diamond - fekete

Termékkatalógus
Kalkhoff Integrale S11 - Diamond - fekete
Elektromos kerékpár Li-Ion akkumulátor 36V, 17Ah névleges teljesítmény 350W, intelligens LCD kijelző navigáció, Magura hidraulikus fékekkel, alumínium keret EVO RS V1 méret M / 50cm, kerék mérete 28 "
Kód:  EKK422d1
Kalkhoff Integrale S11 - Diamond - fekete Megszűnt

Kalkhoff Integrale S11 - Diamond - fekete

Kalkhoff elektromos kerékpárok a több Integrale első pillantásra, a harmonikus megjelenés. Amikor közelebbről megvizsgáljuk az egyes komponensek hatni sok más bonyolult részleteit, amelyek tökéletesen integrálható a teljes design. Még a kerekek nem vesztette erősségeire - tökéletes funkcionalitás, nagy szolgálatot és nem utolsó sorban kényelmes menettulajdonságokat. 

Az új technológiák = új tapasztalatokat

Integrale modell S11 tartalmaz egy új, nagyobb teljesítményű Impulse RS Evo Speed ??központi motor maximális nyomatéka 80 Nm. A hajtás olyan csendes, hogy nem fogja észrevenni vezetés közben, és ha szükséges, sebesség elérésére képes akár 45 km / h. A nagy előnye a szíjhajtás, összehasonlítva a hagyományos lánc alacsony karbantartási, még soha ne smutch. Technológia Shift - Sensor biztosítja a zökkenőmentes váltást terhelés alatt is. Hála szakítsa tolóerő ebben a pillanatban az a fajta optimális teljesítmény maximális tiszteletben tartása az élet a biztonsági öv és egyéb alkatrészek. 

legfontosabb jellemzői

  • szíjhajtás
  • Kijelző navigációs
  • hosszú távú
  • Egyedülálló összehangolt tervezés
  • nagy jellegét
  • gyakorlati világítás
  • javult a motor
  • visszapillantó tükör

Hosszú út? nincs probléma

Egy teljesen beépített Li - Ion 36 V 17 Ah akkumulátor egy stabil keret vezetsz akár 205 km-re, attól függően, hogy a vezetési módot, valamint a környezeti feltételektől. A legújabb gyártási technológiák lehetővé teszik az elemek behelyezése után a keretbe keverék és úgy néz ki mint egy darab alumínium. Annak ellenére, hogy a helyét az akkumulátor egyik legérzékenyebb helyen a keret garantált extrém merevséget és stabilitást. Az akkumulátor könnyen eltávolítható és újra ki egyszerűen fordult. Ez is egy gombbal kapcsolja be vagy ki és a töltöttségi állapot tájékoztatni fogja az öt kijelző világít. 

Teljes A villamos fut át ??az LCD-képernyő LCD Intelligens Impulse, ami nem csak egy közönséges kijelző mutatja a sebesség és az akkumulátor kapacitását. Díky Bluetooth modulu zvládá spárování a komunikaci s vaším smartphonem a pokud si stáhnete osvědčenou aplikaci Naviki může displej fungovat i jako navigace, která vás bude navádět pomocí jednoduchých příkazů. Beépített USB port lehetővé teszi, hogy töltse fel a mobil eszközök.  

Berendezés a legmagasabb szinten

Az Ön biztonsága érdekel minőségi Magura hidraulikus fékekkel MT5 Speed. Lesz mindössze 11 transzferek, ami megy fel minden dombon és a gyorshajtás is probléma lehet. Még ha térni az aszfalt, az erdészeti és földúton kerékpár semmit sem veszít a kiváló menettulajdonságok, köszönheti különleges felfüggesztés villa kiküszöböli az esetleges egyenetlenségek.

Berendezések is, nem sántít, és szorosan követi a high-end alkatrészeket. Mi volt a célja elsősorban a biztonság és a kényelem. Brilantní osvětlení zajišťuje dvojité přední LED světlo s intenzitou osvětlení 100 luxů a zadní světlo s funkcí brzdového světla. Sárvédők általánosak és hátsó csomagtartó képes szállítani akár 15 kg rakomány vagy igénybevételét lehetővé sokféle tartozék csapótárcsás-IT rendszer

Made in Germany

A cég részt vesz a gyártás Kalkhoff kerékpárok több mint 95 éve, és büszke arra, hogy a hagyományos német minőség, így a kerekek gyártják kizárólag ebben az országban. Az elmúlt néhány évben, mi szakosodott a termelés elektromos kerékpár, amely évről-évre folyamatosan megújuló és végrehajtja azokat az új technológia. Büszkélkedhet pontos feldolgozást, kiváló minőségű alkatrészek, és végül, de nem utolsó sorban vonzó design. Není tedy žádnou náhodou, že tyto precizní elektrokola často vítězí v nezávislých testech a získávají si popularitu mezi cyklisty napříč všemi věkovými kategoriemi.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kalkhoff Integrale S11 - Diamond - fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kalkhoff Integrale S11 - Diamant - černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kalkhoff Integrale S11 - Diamant - čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kalkhoff Integrale S11 - Diamond - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kalkhoff Integrale S11 - Diamond - Schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ